Tervist, ilmselt mitmeid kordi läbinud küsimus, aga kas keegi oskab öelda kas mobiili tulevat internetti on võimalik ka arvutiga jagada (läbi USBi)? ei taha väga ulmesummasid (ca. 20 euri kuus) või pikkasid lepinguid (Tele2'l kahe aastane) mobiilse interneti pulga eest välja käia kui mul oleks ainult paar kuud vaja veidi kasutada.
Nii, julgesin ka lõpuks selle pulli ära teha ja oma X10 Mini Pro'le uue ROM'i peale panna. Stock pani ülipange viimased kuu, isegi täisnull formatiga lambist kaotas võrgu ära ja kõik asjad käitusid vigaselt. Lõpuks sai nii siiber, et mõtlesin, et sitta kah. Sest järgmine variant oli ära visata enne järelmaksu lõppu:P
Sai isegi ära brick'itud, mingi 3tundi jebbisin ja sain korda, põmst on vist võimatu tänapäeval juba brickida:D
2.3.7
Mini CM7 Pro v21
Stock Kernel(nii julgeks pole veel läinu)
Siiani olen üli rahul, aku peab 2-3korda rohkem sama kasutatavusega, jookseb kiiremini, kokku ei ole jooksnud, erinevalt vanast ROM'ist, nüüd on multitouch tugi, nii tavakasutuses kui ka mängudes.
Ning kuna olin juba timminu nii palju, mõtlesin ka siis juba overclock'ida(kuni 748MHz'ni, üle selle hakkas vigast panema). Lisaks sellele keerasin kõik ebavajalikud asjad kinni, mida ei vaja(Facebook'i updated ja pole mul ka pidevalt uuendavaid widget'eid vaja, huvi tekib, siis refreshin)
Suutsin enda X10 Mini Pro mida viimased pool aastat ainult vihkasin, täiesti uueks telefoniks ning soov uue telefoni järgi kadus ära:)
Tegin ka Quarant programmiga väiksed testid, enne millegi timmimist oli vastavalt olekule 400-500kanti skoor, nüüd on asi parem. Tegin testid nii Standard kui Advance versiooniga ja millegi pärast tulemused erinevad ja Standard versioon näitas skoori ekraanilt väljas, kui oli ilusti üle 1000:
Standard:
Advanced:
Huvitab nimelt siis see, et miks Market'ist tiritud Standard versioonil skoor väljas on ning Advanced näitab suuremat skoori?
Ning see, et kas selline skoor on hea tulemus? _________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Ossin mini, vahest kui menüüs kolada tekib moment vajutad vajutad aga ei liigu, vajutades tuleb nähtavale üleval see seadete riba, kuid alla tõmmata ei saa, nupud aga toimivad. Mis kala see on? klahvid korra lukku, mõne hetke pärast jälle ok.
tegin paar pilti ja video ka.
Vigane ekraanimoodul vms. Garantii laks, mul käis selle sama asja pärast 2päeva peale ostu garantiis ja 1.5kuu jooksul saint peale mitut garantiid telefoni 4päeva kasutada ainult:D _________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Mul pakkus eile Xperia Mini Pro SK17i mingit uuendust, 4.0.2.A.0.62, pärast mida enam rootitud pole.
Oskab keegi öelda, kuidas rootida "stock" ROM ja 4.0.2.A.0.62 uuendusega (enne oli 4.0.2.A.0.58, rootitud kenasti) telefon?
.62 ei lase rootida jah. Avastasin selle siis kui PC Companion viskas flashides vea ja ei saanud .62 pealegi.
Mingit kiiret fixi ma ei looda antud juhul. Üldse hea, et see exploit leiti varasemates
Vana tagasipanek on siiski teostatav. Root Exploreriga tagavarakoopia kogu kraamist mälukaardile (kuna .62 rooti pole, siis paraku Titanium Backup ei tööta ja peab ise käsitsi kopima vajalikud kaustad.)
Siis flashtooliga flashida .58 tagasi. Flashtooliga küsida root. RE installida ja taastada kraam mälukaardilt ja ongi korras
Paar bloatware on .62 versiooniga ka juures:
WhatsApp
SlideME 4.1
Ei hakanud uurima mis need on. Samas tuuma versioon ei muutunud vs .42/.58 ja versioon oli ikka 2.3.4:
Mul nii mini kui active .62 ja rooditud, see muidugi nõuab bootloaderi avamist, mis omakorda tähendab OTA uuendustest
loobumist.
Kui bootloaderit avada ei taha ja soov varasema tarkvaraversiooni peale naasta, kasutage wotanserverit.
Ossin mini, vahest kui menüüs kolada tekib moment vajutad vajutad aga ei liigu, vajutades tuleb nähtavale üleval see seadete riba, kuid alla tõmmata ei saa, nupud aga toimivad. Mis kala see on? klahvid korra lukku, mõne hetke pärast jälle ok.
tegin paar pilti ja video ka.
Mul nii mini kui active .62 ja rooditud, see muidugi nõuab bootloaderi avamist, mis omakorda tähendab OTA uuendustest
loobumist.
Kui bootloaderit avada ei taha ja soov varasema tarkvaraversiooni peale naasta, kasutage wotanserverit.
Zergrush meetod ega ka psneuter meetod ei toimi ka avatud bootloaderi korral <-- proovitud.
Millega sa rootisid siis .62?
loobumist.
Zergrush meetod ega ka psneuter meetod ei toimi ka avatud bootloaderi korral <-- proovitud.
Lased läbi fastbooti uue kerneli peale.
Tehes nii saad telefoni rooditud ja lisaks veel clockworkmodi installitud.
loobumist.
loobumist.
Ok. Mingi päev oligi jama, et recovery-t polnud ja mõtlesin, et oleks tore kui see olemas oleks. OC pole praegu küll vaja. Pigem teen veidi downclocki, et akut säästa.
Homme on ehk veidi aega proovida
kes oleks valmis väljakutseks ? mure x10 miniga uusim ametlik android peal mis sellele saada 2.1.xxxx midagi. nii kui 3 leviala sisse lülitada siis hakkab karjuma suvalisel hetkel et teie simi ei saa registreerida selles võrgus jne. olenemata sim kaardist, ehk siis telefoni kiiks.
üritasin aegu tagasi teist romi peale saada meetodil unlock bootloader ja midagi xrecovery vidinaga. lõppes sellega et ei saanud mina sellega hakkama aga midagi katki ka ei läinud otseselt.
ehk siis olen valmis tasuma füüri mõnele lahkele inimesele kes lõpuks paneks sellele torule mõistliku ja stabiilse romi peale, xda juhendid on nii laialivalguvad ja kunagi ei leia sealt ühest ja õiget mida peaks tegema siiski.
kuna plaan oleks telefon kasutusele anda ühele inimesele siis vajan abi, ise ostsin arc Si omale aga kahju lasta mõnusal väiksel telefonil vedeleda lihtsalt kasutult. _________________ ükskord me võidame niikuinii
kui see mulle mõeldud oli siis vähe usutav, kuna ostsin ise ametlikult järelmaksu peale ja gsm levialas registreerub nii nagu peab _________________ ükskord me võidame niikuinii
Mure selline et ,ei saa enam mingit rakendust marketpleisist alla laadida ütleb et ehk on sul see rakendus juba alla laetud.
Nimelt tahtsin skypet uuendada ütles sama asja ,kuigi näitas et uuendus on olemas.Installisin skype maha aga nüüd ei saa enam alla laadida.
Ehk oskab keegi aidata Tegemist siis X8 soni ericsson android 2.1
Tänud.
Ka endal väike mure miniga, nimelt peale klahvide lukustust paari minuti pärast läheb tausta valgus põlema ja jääbki põlema.
Seadetes sai varem küll kolatud aga omaarust midagi ei muutnud, ka praegu vaatasin midagi ei leidnud, miks ta seda teeb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.