Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Napsi
HV kasutaja

|
04.02.2012 21:11:26
|
|
|
jtamm kirjutas: |
Kui keegi sarnaselt minule ei saa Kiesi kaudu uuendada, siis http://www.sammobile.com/firmware/ saab tõmmata ja manuaalselt flashida. Tuleb tõdeda, et bada 2-s on GPS vägagi kiire  |
Kui vitsid jamada siis.
pane 1.2 balti bada peale.
*#5239870*# Pre-configuration *#27236*# ja sealt valida SEB.
Peale seda peaks KIES laskma uuendada ametlikult.
Või vähemalt kuidagi nii see oli.
Ise hakkan lähipäevadel tegelema sellega vist. Räägitakse et balti oma on nats ebastabiilsem kui teiste välja lastud.
Endal hetkel mitteametlik eestikeelne peal.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
04.02.2012 21:33:10
|
|
|
Napsi kirjutas: |
Kui keegi sarnaselt minule ei saa Kiesi kaudu uuendada, siis http://www.sammobile.com/firmware/ saab tõmmata ja manuaalselt flashida. Tuleb tõdeda, et bada 2-s on GPS vägagi kiire  |
Kui vitsid jamada siis.
Ise hakkan lähipäevadel tegelema sellega vist. Räägitakse et balti oma on nats ebastabiilsem kui teiste välja lastud.
Endal hetkel mitteametlik eestikeelne peal. |
Ei tea kas peab kogu seda jama läbi tegema? Panin ise kah täna selle sammobilest saadud FW peale ja KIES näitab, et see on uusim püsivara. Seega minu loogika ütleb, et edaspidi peaks KIES-i kaudu saama updateda. Aga seda ei tea enne kui mingi update peaks Bada 2-le tulema. Ja üldsegi palju kiiremini saab asju ajada ilma KIES-ita kuna see on ikka sitaks uimane ja nõme programm. Samamoodi on Samsung App-s ajuvabalt aeglane. Alati lähen närvi kui pean sealt miskit otsima.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
04.02.2012 23:03:24
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Kui vitsid jamada siis.
Endal hetkel mitteametlik eestikeelne peal. |
Ei tea kas peab kogu seda jama läbi tegema? Panin ise kah täna selle sammobilest saadud FW peale ja KIES näitab, et see on uusim püsivara. Seega minu loogika ütleb, et edaspidi peaks KIES-i kaudu saama updateda. Aga seda ei tea enne kui mingi update peaks Bada 2-le tulema. Ja üldsegi palju kiiremini saab asju ajada ilma KIES-ita kuna see on ikka sitaks uimane ja nõme programm. Samamoodi on Samsung App-s ajuvabalt aeglane. Alati lähen närvi kui pean sealt miskit otsima.  |
Sa pean eesti jaoks niiöelda valgeks tegema et läbi KIES-e uuenduse saada.
Selleks ongi vaja see SEB ära panema.
Kui tahad ametlikult saada 1.2 peale 2 peale siis pead nii nagi mina kirjeldasin tegema.
Kui tahad tulevikus uuenduse saada siis pead lihtsalt mitteametlkiku 2 SEB peale üle viima siis saad uuendada.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
04.02.2012 23:36:57
|
|
|
Kas see on normaalne S8500 puhul, et kui mängida näiteks Angry Birds-i või Asphalt 6, et siis peale mängu kinni panemist on osad widgetid kah automaatselt kinni pandud, et nagu mäng võtaks kogu telefoni ressursi ära.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
andre55
HV vaatleja
|
05.02.2012 17:30:39
|
|
|
kas s8530 2.0 'ist on ka midagi kuulda, mõtlen just kies'i kaudu?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rolfvector
HV kasutaja
|
05.02.2012 18:59:15
|
|
|
Tere
Kies ütleb et mu seadet ei saa uuendada. (mul on 1.0 peal :S )
Kood: S8500XEKA1/S8500CISKA1 (XEU) - vaatasin järi et see XEU on UK kood..
Kuidas peaksin toimima et saaks bada 2.0 peale?
Ei ole ise häkkinud telefoni niiet suht võhik:)
(mis programme läheb vaja.. kust firmware saaks jne)
Tänud
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
05.02.2012 19:37:31
|
|
|
Panime just täna onule Bada 2.0 peale Kies'i kaudu ja kõik paistab töötavat.
Koodiks oli kohe SEB ja nii sai kohe ka uuenduse, poole installi peal pakkus mingit varundamist ja me tühistasime selle igakord kuna arvasime, et lihtsalt pakub seda. Kui juhtme tagant ära võtsid, siis telefoni enam sisse ei saanud :S Kui ühendasid juhtme külge uuesti, töötas telefon, ühendasid lahti jälle ei töötanud ja juba olid mõtted peas, et nüüd on kõik ka. Kirjutas küll, et Kies'iga ära ühendataks jms. Kuid niisiis sai lõpuks koguaeg pakutud varundamine ära tehtud ja tuli välja, et see üks osa paigaldusest ja läks siis edasi.
rolfvector, eelmisel lehel just kirjas, kuidas XEU ära muuta SEB'iks, et saaks uuendada.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
05.02.2012 19:47:22
|
|
|
rolfvector kirjutas: |
Tere
Kies ütleb et mu seadet ei saa uuendada. (mul on 1.0 peal :S )
Kood: S8500XEKA1/S8500CISKA1 (XEU) - vaatasin järi et see XEU on UK kood..
Kuidas peaksin toimima et saaks bada 2.0 peale?
Ei ole ise häkkinud telefoni niiet suht võhik:)
(mis programme läheb vaja.. kust firmware saaks jne)
Tänud |
Algul pead SEB-iks ära tegema, üleval on post kuidas umbes seda teha.
Peale seda pead saama peale balti 1.2 peale ja alles siis saad 2.0 peale panna.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
06.02.2012 21:08:14
|
|
|
*#5239870*# Pre-configuration *#27236*# ja sealt valida SEB. |
Kui seal ei ole SEB valikut, siis ilmselt pole muud varianti kui käsitsi ära uuendada (DBT ja KOR ainult valikutes)
E: mul sai kannatus otsa Ajan Nexuse peale
E2: krt, osad sms'id läksid vastu taevast. Bada enda backup ei teinud nagu kõigest backuppi ja mobileedit keeldub 1.2 backupist neid taastamast
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
rolfvector
HV kasutaja
|
06.02.2012 21:50:41
|
|
|
Pre configuarationis on kolm valikut:
KOR(vist oli) SER ja SKZ (ehk siis russia, kazashtan ja mingi veel) aga SEB ei ole..
Igalpool on palju juttu kuidas midagi teha aga kas keegi saab kirjeldada lihtsaimat viisi kuidas 2.0 peale saada?
Vaatasin et neid erinevaid firmwaresid on seal lehel niipalju .. millise peaks valima?
Põhiline et kui võimalik siis tahaks nii korda saada et kunagi läbi kiesi saaks uuendada..
Ühesõnaga nati abi paluks:)
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
07.02.2012 14:24:17
|
|
|
Pre configuarationis on kolm valikut:
KOR(vist oli) SER ja SKZ (ehk siis russia, kazashtan ja mingi veel) aga SEB ei ole..
Igalpool on palju juttu kuidas midagi teha aga kas keegi saab kirjeldada lihtsaimat viisi kuidas 2.0 peale saada?
Vaatasin et neid erinevaid firmwaresid on seal lehel niipalju .. millise peaks valima?
Põhiline et kui võimalik siis tahaks nii korda saada et kunagi läbi kiesi saaks uuendada..
Ühesõnaga nati abi paluks:) |
Tõmbad eestikeelse Bada 2.0 kuskilt alla.
MultiLoader-iga peale ja järgmised uuendused peaks läbi Kiese peale tulema.
Vaatad veel igaksjuhuks üle kas SEB oma ikka.
tsihh kirjutas: |
Kui seal ei ole SEB valikut, siis ilmselt pole muud varianti kui käsitsi ära uuendada (DBT ja KOR ainult valikutes)
E2: krt, osad sms'id läksid vastu taevast. Bada enda backup ei teinud nagu kõigest backuppi ja mobileedit keeldub 1.2 backupist neid taastamast |
Arvan et sul ei olnud balti riikide bada peal, sellepärast ei olegi seal SEB valikut.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
07.02.2012 16:17:42
|
|
|
E2: krt, osad sms'id läksid vastu taevast. Bada enda backup ei teinud nagu kõigest backuppi ja mobileedit keeldub 1.2 backupist neid taastamast |
Arvan et sul ei olnud balti riikide bada peal, sellepärast ei olegi seal SEB valikut. |
Täpselt nii. Maltalt ostetud telefon (tegelikkuses ilmselt pärit Saksamaalt)
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Virgo1979
HV vaatleja
|
07.02.2012 16:21:23
|
|
|
Ei saa enam peale uuendamist mms-e ja e-maile saata. Vastu saan võtta... Proovisin nii läbi google kui ka hoti, aga tulemus sama, telefon meile välja ei saada miskipärast. Olen elisa klient ja seadistustes peaks nagu kõik ok olema. Oskab keegi aidata? Tänud ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.02.2012 17:05:39
|
|
|
ma ei pääse peale uuendamist enam Samsung Apps-ist miskit tõmbama, väidab, et mu kontot ei saa siin riigis kasutada (error 3013) ja tundub, nagu natuke tõkkaks ka...
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
07.02.2012 18:00:26
|
|
|
mul küsis sisselogimist ja peale sedagi tõrkus. Aitas see kui logisin arvutis samsungappsi veebil kontoga sisse ja täitsin mõned puuduolevad lahtris.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
07.02.2012 18:15:11
|
|
|
Spoiler 
Arvan et sul ei olnud balti riikide bada peal, sellepärast ei olegi seal SEB valikut. |
Täpselt nii. Maltalt ostetud telefon (tegelikkuses ilmselt pärit Saksamaalt) |
Sind aitab ainult läbi MultiLoaderi peale panek, siis SEB-iks ümber tegemine ja järgmised uendused tulevad peale eestis
Virgo1979 kirjutas: |
Ei saa enam peale uuendamist mms-e ja e-maile saata. Vastu saan võtta... Proovisin nii läbi google kui ka hoti, aga tulemus sama, telefon meile välja ei saada miskipärast. Olen elisa klient ja seadistustes peaks nagu kõik ok olema. Oskab keegi aidata? Tänud ette. |
Kas uued seadmed tellisid ?
Endal probleeme ei ole.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
07.02.2012 18:17:38
|
|
|
Spoiler 
Sind aitab ainult läbi MultiLoaderi peale panek, siis SEB-iks ümber tegemine ja järgmised uuendused tulevad peale eestis |
Mul ongi peal multiloader aga otsustasin hoopis proovida Nexus'e poolt tehtud custom softi. Ootasin esialgu lihtsalt DBT 2.0 versiooni, et saaks inimlikult kõik ära backuppida ja siis edasi lammutada.
E: Kas selleks, et SEB uuendusi saada peab reaalselt eestis olema?
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
07.02.2012 18:21:50
|
|
|
Spoiler 
Sind aitab ainult läbi MultiLoaderi peale panek, siis SEB-iks ümber tegemine ja järgmised uuendused tulevad peale eestis |
Mul ongi peal multiloader aga otsustasin hoopis proovida Nexus'e poolt tehtud custom softi. Ootasin esialgu lihtsalt DBT 2.0 versiooni, et saaks inimlikult kõik ära backuppida ja siis edasi lammutada. |
Mis custom soft ?
Ei ole veel näinud et Bada ümber tehtud on, ok teemad, mõne softi eemaldamine ei loe.
Ei pea olema SEB kui läbi Multi uuendad. Iga regiooni jaoks on erineva tähtede kombinatsiooniga. SEB peaks sobima Läti,Leedu, Eesti.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rolfvector
HV kasutaja
|
07.02.2012 19:39:45
|
|
|
Napsi kas mul on mõtet panna balti 1.2 bada peale (multiloaderiga) ja siis läbi Kiesi 2.0 peale uuendada? või kohe 2.0 ?
Kui parem enne 1.2 panna siis oskad aidata millise (koodiga) peaksin seal samfirmwarest tõmbama (balti 1.2-te ei leia sealt)
Tänud
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
jtamm
HV kasutaja

|
07.02.2012 20:10:46
|
|
|
Targem on kohe siis juba bada2.0 peale panna, kuna see tarkvara on täpselt sama, mis Kiesi kaudu peale saad, s.t. , et uuendada saad hiljem sama moodi.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
MartinV
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
07.02.2012 20:30:45
|
|
|
Kas sul on ametlik Bada 2. Tähendab mitte betta vaid viimased mis välja tulid.
Viki sain telefoni apsist kätte, toores on veel, siiamaani ei suutnud ta veel midagi teha mida palusin.
Paljud programmid ei ole eesti apsist saada.
Mina vaatan enamasti UK omast või mõnes muus europalikumas riigis.
Napsi kas mul on mõtet panna balti 1.2 bada peale (multiloaderiga) ja siis läbi Kiesi 2.0 peale uuendada? või kohe 2.0 ?
Kui parem enne 1.2 panna siis oskad aidata millise (koodiga) peaksin seal samfirmwarest tõmbama (balti 1.2-te ei leia sealt)
Tänud |
Nagu jtamm juba mainis pane julgelt 2.0 kohe peale. Muidu pead algul panema 1.2 siis uuendama ja ikka saad samasuguse bada.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
MartinV
HV vaatleja
|
07.02.2012 20:56:53
|
|
|
Eheh, mul on bada 1.2, mingi moditud versioon. Ma olen vist magama jäänud? Kas ma pean omama bada 2.0i, et neid appe tõmmata? Arvuti mul kiesega koostööd ei tee...Avab ja tuleb must kast, midagi muud ei toimu, sellele lahendust ka?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
vootele
HV vaatleja
|
07.02.2012 21:01:42
|
|
|
God Damit, GPS jukerdab ikka. Panin 2.0 peale, alguses justkui sai asukoha veidi kiiremini kätte, aga nüüd oota jälle surmani. Vahel ei saagi locki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
07.02.2012 21:04:04
|
|
|
Spoiler 
Mul ongi peal multiloader aga otsustasin hoopis proovida Nexus'e poolt tehtud custom softi. Ootasin esialgu lihtsalt DBT 2.0 versiooni, et saaks inimlikult kõik ära backuppida ja siis edasi lammutada. |
Mis custom soft ?
Ei ole veel näinud et Bada ümber tehtud on, ok teemad, mõne softi eemaldamine ei loe.
Ei pea olema SEB kui läbi Multi uuendad. Iga regiooni jaoks on erineva tähtede kombinatsiooniga. SEB peaks sobima Läti,Leedu, Eesti. |
Pidasin jah moditud softi silmas kus mõttetiud asju ära korjatud ja muid asemele istutatud. Muud bada'le kahjuks jah saada pole ja ilmselt ei tule ka
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|