Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  AMD Bulldozer/Piledriver arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 210, 211, 212  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 02.02.2012 15:14:07 vasta tsitaadiga

selle aja peale kui enamik rakendusi seda ära kasutama hakkavad on need prosed juba vanad ning turul hoopis uusi ja paremaid saada.(loe socket vahetatud jne)
Ja nagu Ho Ho juba mainis siis see ei anna ainult BD'le paremaid numbreid vaid samamoodi ka Inteli prosedele.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KohviPaus
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.02.2012 15:15:08 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
KohviPaus kirjutas:
See oleneb täiesti tarkvara tootjatest minu arvates.
Kaua aega läks esimeste dualcorede müügile tulekust kuni muutus mõttekaks suvalisele tondile soovitada dualcoret osta et ta nüüd ja kohe sellest märgatavat kasu saaks?
KohviPaus kirjutas:
Mida rohkem võetakse kasutusele multithreadingut seda rohkem saaks hetke seisuga AMD sellest kasu aga see peaks ikka väga kiiresti juhtuma, enne kui Intel järgi jõuab selles vallas.
Mida täpsemalt silmas pead? Intelil ju täpselt samamoodi mitme tuumaga prosed + HT ning saab täpselt samamoodi multithreaded softist kasu kui AMD'gi, kui mitte rohkemgi arvestades kuidas nonde high-end 6 tuumaga prosed simuleerivat 12't (serveris vastavalt 10 ja 20) ning nende praegune HT ka reaalselt jõudlust kasvatab praktiliselt igas olukorras.

Kaua läks seda ma ei oska Sulle küll öelda kuna minu üleminek toimus Celeron D'lt otse Quad-Core AMD peale.

Kindlasti on ka Intelil sinna vastu panna aga millise hinnaga? Natukese liiga suure ma ütleks. Kas 8 tuuma ~€220 või 6 tuuma ~€1000. Ja hetke seisuga Multithreading on samas hinnaklassis prosedel AMD poole ma ütleks. icon_smile.gif Paranda kui ma eksin.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 02.02.2012 15:17:41 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:

Kaua läks seda ma ei oska Sulle küll öelda kuna minu üleminek toimus Celeron D'lt otse Quad-Core AMD peale.

Kindlasti on ka Intelil sinna vastu panna aga millise hinnaga? Natukese liiga suure ma ütleks. Kas 8 tuuma ~€220 või 6 tuuma ~€1000. Ja hetke seisuga Multithreading on samas hinnaklassis prosedel AMD poole ma ütleks. icon_smile.gif Paranda kui ma eksin.

what?

miks sa inteli 6 tuuma võrdlusesse tõid kui inteli 4 tuuma ja 8 threadiga prosed on tunduvalt odavamad ja samasse auku AMD'ga või paremadki kohati

Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 02.02.2012 15:19:01 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
selle aja peale kui enamik rakendusi seda ära kasutama hakkavad on need prosed juba vanad ning turul hoopis uusi ja paremaid saada.(loe socket vahetatud jne)
Ja nagu Ho Ho juba mainis siis see ei anna ainult BD'le paremaid numbreid vaid samamoodi ka Inteli prosedele.

Aga erinevalt SB'st BD imeb väheste threadidega koormuse all, seega BD saab threaditud softist % järgi rohkem kasu küll. See, et selleks ajaks juba käredamad pillid nii AMD'lt kui Intelilt väljas on tõesti nii.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2012 15:21:44 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
KohviPaus kirjutas:

what?

miks sa inteli 6 tuuma võrdlusesse tõid kui inteli 4 tuuma ja 8 threadiga prosed on tunduvalt odavamad ja samasse auku AMD'ga või paremadki kohati

Loe eelmist Ho Ho postitust, mitte mina ei toonud vaid tema tõi.

Ja kust otsast sul see 4 tuumaga ja 8 threadiga odavam on? Oled ikka 8150 hindasid ka vaatand?
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 02.02.2012 15:23:16 vasta tsitaadiga

igatahes minu isiklik arvamus jäglides seda teemat ja igasugu reviewsid on see et endiselt on mõistlikum Phenom 2 baasil prosed amd'lt igapäevasteks rakendusteks. teevad need mudelid enamasti BD'le ära ja on tunduvalt odavamad. või siis inteli i5 seeriast miskit mis küll juba tiba kallim aga ka kiirem.
nii et BD hetkel tavakasutuseks küll mõistlik ei tundu. jah kui mingisugune rakendus kasutab seda ära siis saab kasu aga hetkel selliseid rakendusi väga vähe.

KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2012 15:25:27 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
igatahes minu isiklik arvamus jäglides seda teemat ja igasugu reviewsid on see et endiselt on mõistlikum Phenom 2 baasil prosed amd'lt igapäevasteks rakendusteks. teevad need mudelid enamasti BD'le ära ja on tunduvalt odavamad. või siis inteli i5 seeriast miskit mis küll juba tiba kallim aga ka kiirem.
nii et BD hetkel tavakasutuseks küll mõistlik ei tundu. jah kui mingisugune rakendus kasutab seda ära siis saab kasu aga hetkel selliseid rakendusi väga vähe.

Juba mõistlik jutt. ^ Like
tagasi üles
Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 02.02.2012 15:29:12 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:

Ma olen mõelnud ka teisest küljest. Tõsist CPU jõudlust vajav soft oskab enamasti tuumad ära kasutada ja pidurdama ei jää. Kergemad asjad saab FX-8150 ja ka palju lahjem paarituumane ära ajada. Otseselt midagi kusagilt näpistama seega ei jää FX peale üle minnes.
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 02.02.2012 15:31:42 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:
xpander kirjutas:
KohviPaus kirjutas:

what?

Loe eelmist Ho Ho postitust, mitte mina ei toonud vaid tema tõi.

Ja kust otsast sul see 4 tuumaga ja 8 threadiga odavam on? Oled ikka 8150 hindasid ka vaatand?

kust sa loed välja et ma ütlesin et odavam BD'st? ma mainisin et tunduvalt odavam sellest intelist mis sa sinna pakkusid

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Protsessorid/159722/
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Protsessorid/112984/

mõtlesin neid näiteks või siis i7 920

rääkimata siis i5'test mis 4 tuuma ja 4 threadiga teevad ka BD'le ära mitmes testis

viimati muutis xpander 02.02.2012 15:36:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2012 15:37:20 vasta tsitaadiga

Mõlemad siiani kallimad kui 8150, 2600 on minuteada locked protsessor, native on 1333mhz seevastu BD'l 1866mhz (ramist räägin). Seega ainuke suur eelis mis 2600 on single threading appide jooksutamine. Ei leia, et see oleks hea valik, et maksta 50-60 euri rohkem.
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 02.02.2012 15:40:11 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:
Mõlemad siiani kallimad kui 8150, 2600 on minuteada locked protsessor, native on 1333mhz seevastu BD'l 1866mhz (ramist räägin). Seega ainuke suur eelis mis 2600 on single threading appide jooksutamine. Ei leia, et see oleks hea valik, et maksta 50-60 euri rohkem.

see selleks. hind on intelil veits kõrgem aga perf ka suurem ja see 1333mhz vs 1866mhz ram nagu erilist kasu BD'le ei tundu andvat nagu näha.
nüüd võtame voolu tarbivuse ka veel ja kokku tuleb BD kasutamine siiski kulukam, mis sest et hind odavam.

edit: kordan veel kord et siiski räägime tänastest rakendustest. See mis 5 aasta pärast toimub ei ole enam teemaks kuna siis on ka uued cpu'd mõlemal poolel turul.

isiklikult olen siiani AMD tooteid ostnud. Kuna siiani olen saanud amd'lt best bang for buck. kuid mulle hetkel tundub küll et BD'ga mindi mõnes mõttes vales suunas.

viimati muutis xpander 02.02.2012 15:48:42, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.02.2012 15:46:04 vasta tsitaadiga

Optimist kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Kuidas peaks see raua poolt välja nägema kui prosel pole vähimatki aimu millise threadi koodi ta parasjagu jooksutab?

Võibolla saab teoorias ilma selle teadmiseta hakkama, pmst on vaja ainult otsustada kas tõstame/ei tõsta loadi moodulist välja. Ei saa välistada, et see on ebapraktiline nagu enne korduvalt mainisin.
Olukorras kus turvahuvides käib kõiksugu mäluaadresside ümber mappmine ja/või virtualiseerimine on sisuliselt võimatu ilma OS'i poolt hoitava infota otsustada millisele threadile see praegu prosele ette söödetud stack pointer täpsemalt kuulub.
Optimist kirjutas:
Vägisi meenub VLIW->GCN kus AMD muutis GPU arhitektuuri ka selle pärast, et oleks võimalik ilma keerukate optimiseeringuteta hea jõudlus kätte saada
GPU'd pole eriti võrreldavad kuna nende vahel istub kompilaator mis olemasoleva koodi kompileerib täpselt vastava arhitektuuri jaoks sobivamaks. BD aga peab ilma kompileerimata olema suuteline jooksutama sama koodi mis muud x86'd. Samuti on ülisuur vahe kas kompileeritakse eri arhitektuurile või käib juba kõrgema taseme optimeerimine threadide jagamise kaudu.
Optimist kirjutas:
Paneb mõtlema, mis AMD BD arengus ette võtab, et tulevikus kood prosel optimaalselt jookseks. Vaevalt, et moodulipõhisest või jagatud ressurssidega lähenemisest loobutakse. Veel huvitaks see pikk list muudatusi, mis Visheras tehakse.
Sisuliselt polnud BD arhitektuuril suurt häda miskit, lihtsalt tootmisprotsess polnud piisavalt heal järjel et oleks saanud välja anda prosed soovitud taktil jooksvatena. Oleks nad ilma turbota 4.5GHz+ jooksnud poleks erilist nurinat olnud.
KohviPaus kirjutas:
inteli kuuetuumalised olid lihtsalt toodud näitena, et ka noil on prosesid mis suudavad hekseldada paralleelselt päris suurt hunnikut threade. 1:1 võrrelda tahad võta miskit i7 seeriast kus quadcore + HT kenasti sammu hoiab FX'i 4 mooduli/8tuumaga enam-vähem samas hinnaklassis. Või siis i3 vs fx4k seeria.
Optimist kirjutas:
Otseselt midagi kusagilt näpistama seega ei jää FX peale üle minnes
Seda kindlasti, lihtsalt tekib küsimus milleks seda teha kui see erilist kasu pole peale parema toasoojenduse võrreldes alternatiividega icon_smile.gif
KohviPaus kirjutas:
2600 on minuteada locked protsessor, native on 1333mhz seevastu BD'l 1866mhz (ramist räägin).
Nüüd vaata reaalse ribalaiuse benche. Too locked prose koos aeglasema mäluga pakub reaalselt oluliselt kiiremat läbilaset. Samuti kui võtta k seeria prose ning seda kellata sarnaselt BD'le jääb viimane üsna kaugele seljataha.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2012 15:53:27 vasta tsitaadiga

Ahh ei viitsi enam vaeva näha. icon_smile.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 02.02.2012 16:43:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Piinasin veits oma PII x6-te sisoftiga: http://www.upload.ee/image/2037107/PII_x6_1090T_4_3ghz_1_6v_vcore.png
Tahaks ikka teada mis BD omanikud siin foorumis oma buldoosritest välja pigistavad gfloppides icon_biggrin.gif

KohviPaus, Viitsi 1 kord ikka icon_biggrin.gif Palju saad oma BD-st sisoftiga lastes gfloppe? Huvitab kas 100 gfloppi piiri ületab ära kellatuna või mitte icon_razz1.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 02.02.2012 17:00:37 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
nüüd võtame voolu tarbivuse ka veel ja kokku tuleb BD kasutamine siiski kulukam, mis sest et hind odavam.

Tahad korraliku 4 DIMMi, USB3 jms vidinatega emmet, siis s1155 peal on see oma €20 kallim kui AM3+ analoog. Oled sa arvutanud mitu tundi full loadi saab selle raha eest jooksutada vs 2500K ?
Ho Ho kirjutas:
GPU'd pole eriti võrreldavad kuna nende vahel istub kompilaator mis olemasoleva koodi kompileerib täpselt vastava arhitektuuri jaoks sobivamaks. BD aga peab ilma kompileerimata olema suuteline jooksutama sama koodi mis muud x86'd. Samuti on ülisuur vahe kas kompileeritakse eri arhitektuurile või käib juba kõrgema taseme optimeerimine threadide jagamise kaudu.

Sa meelega trollid ja loed mõttest mööda või mis ? icon_biggrin.gif Iva on selles, et AMD muutis riistvara sellisel kujul, et sinna oleks lihtsam kood kiiresti jooksma saada. Kas nüüd tehakse CPU maailmas ka midagi sellist, kuna siin on analoogsed probleemid, on iva kuhu ma sihtisin. See, et GCN's on nüüd kärakas kompilaator+scheduler tarkvara asemel riistvaras millega saab vahest nVidia optimiseeritud API kurja küüne eest ära jms läheb juba teemast kõrvale.
Optimist kirjutas:
Otseselt midagi kusagilt näpistama seega ei jää FX peale üle minnes
Ho Ho kirjutas:
Seda kindlasti, lihtsalt tekib küsimus milleks seda teha kui see erilist kasu pole peale parema toasoojenduse võrreldes alternatiividega icon_smile.gif

X6 pealt on kasu idle poweris, AES/AVX/FMA optimiseeritud koodis. Mingi X2 pealt üle tulles on kasu juba märkimisväärne, rääkimata uuemate emaplaatide USB3, SATA3 jms toredatest võimalustest. Kes FX proset enamuse ajast full loadis laseb ja lisakütet ei vaja, peaks jah 2500/2600 poole vaatama aga keskmine koduarvuti seda üldjuhul pole. 2600K mis on enamus benchides kiirem kui FX-8150 on ikkagi ~60€ kallim, mis paneb mõtlema. Plaanin igatahes 2012 kasutada nii i7, FX kui ka X6 proset kolmes arvutis samal ajal. Saan ise oma karvase käega tunda milline lemmikuks saab. Tuleb veel tunnistada, et FX on kõige huvitavam prose näppimiseks ja muidu loomkatseteks. Kunagi ei saa päris 100% kindel millised optimisatsioonid kui palju lisajõudu enda rakendustes reaalses elus juurde saavad. Erinevate kompilaatorite kood Linuxis erineb kohati kordades jne. Üks päev arvutasin läpparil pea 2h DiffieHellmani võtmeid ja mõtlesin, et küll oleks mõnus üks käraka vahemäluga kõrgetaktiline CPU. Visheraful thinking ? icon_lol.gif

sant kirjutas:
tsitaat:

Piinasin veits oma PII x6-te sisoftiga: http://www.upload.ee/image/2037107/PII_x6_1090T_4_3ghz_1_6v_vcore.png
Tahaks ikka teada mis BD omanikud siin foorumis oma buldoosritest välja pigistavad gfloppides icon_biggrin.gif

KohviPaus, Viitsi 1 kord ikka icon_biggrin.gif Palju saad oma BD-st sisoftiga lastes gfloppe? Huvitab kas 100 gfloppi piiri ületab ära kellatuna või mitte icon_razz1.gif

Internetis on olemas selline asi nagu otsing:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.02.2012 17:02:02 vasta tsitaadiga

Optimist kirjutas:
Sa meelega trollid ja loed mõttest mööda või mis ?
Lihtsalt väike mööda lugemine oli seal icon_smile.gif
Optimist kirjutas:
Kas nüüd tehakse CPU maailmas ka midagi sellist, kuna siin on analoogsed probleemid, on iva kuhu ma sihtisin
Arvestades, et praktiliselt ainus probleem on per-tuum jõudluses siis tuumade arvu kasvatamine erilist abi ei anna.
Optimist kirjutas:
Plaanin igatahes 2012 kasutada nii i7, FX kui ka X6 proset kolmes arvutis samal ajal. Saan ise oma karvase käega tunda milline lemmikuks saab
Hetkel kodus paralleelselt kasutuse suht-koht vanad dual ja quadcored ning lemmik selgub pigem OS'i, kõvaketaste ja kõige muu järgi kui otsese prosejõudluse. Vast ainus vahe tekiks sisse kui hakkaks wini karbil fototöötlust tegema kuid selleks puudub seal asjalik soft nii ehk naa icon_razz1.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2012 17:05:48 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
tsitaat:

Ma ei ole isegi kellanud seda proset veel. icon_smile.gif

Hetke seisuga : http://www.upload.ee/files/2039966/sandra.jpg.html

Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel icon_sad.gif Täis võhik noh icon_sad.gif
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 02.02.2012 23:05:13 vasta tsitaadiga

ot:
Optimist, Ho Ho, kas te kokku ei taha kolida icon_biggrin.gif ?

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 02.02.2012 23:41:18 vasta tsitaadiga

Kusjuures ma olen isegi märganud, et juttu jätkub kauemaks
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 03.02.2012 01:32:56 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:
sant kirjutas:
tsitaat:

Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel icon_sad.gif Täis võhik noh icon_sad.gif

Cpu kellamiseks tõmba see proge (aod): http://sites.amd.com/us/game/downloads/amd-overdrive/Pages/overview.aspx
Amd fännina ikka amd kodulehelt thumbs_up.gif
Näeb välja mul selline: http://www.upload.ee/image/2042101/aod_screen.png
Selleks et kellata pidin turbo core technology bioses kinni panema, vaata mis sul ütleb. Tõenäoliselt sama.
Kellad nii, tõstad kordajat ühe korra ja 1 run sisofti, niikaua kuni jookseb kinni või bsod. Sealt edasi pead hakkama pinget tõstma.
Cpu watte arvestad nii: OC Wattage = TDP x ( OC MHz : Stock MHz) x ( OC Vcore : Stock Vcore ) ruudus =
Nii nagu siin esimene post: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=335386&start=4450
Kui sul on hea plaat, mingi 8+2 vrm, siis pole probleemi aga kui mingi 6 vrm-i, siis üle 200 watti ei soovita lasta.

tsitaat:

Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel

Pohh see reference, oma prose tulemus loeb thumbs_up.gif
Btw, sul tulemus paar gfloppi madalamkui reference, sul mälu kiiremini ei jookse? Või paremaid taiminguid ei toeta? Bd tahaks veits rohkem mälu kiirust saada icon_razz1.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2012 11:45:16 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
KohviPaus kirjutas:
sant kirjutas:
tsitaat:

Cpu kellamiseks tõmba see proge (aod): http://sites.amd.com/us/game/downloads/amd-overdrive/Pages/overview.aspx
Amd fännina ikka amd kodulehelt thumbs_up.gif
Näeb välja mul selline: http://www.upload.ee/image/2042101/aod_screen.png
Selleks et kellata pidin turbo core technology bioses kinni panema, vaata mis sul ütleb. Tõenäoliselt sama.
Kellad nii, tõstad kordajat ühe korra ja 1 run sisofti, niikaua kuni jookseb kinni või bsod. Sealt edasi pead hakkama pinget tõstma.
Cpu watte arvestad nii: OC Wattage = TDP x ( OC MHz : Stock MHz) x ( OC Vcore : Stock Vcore ) ruudus =
Nii nagu siin esimene post: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=335386&start=4450
Kui sul on hea plaat, mingi 8+2 vrm, siis pole probleemi aga kui mingi 6 vrm-i, siis üle 200 watti ei soovita lasta.

tsitaat:

Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel

Pohh see reference, oma prose tulemus loeb thumbs_up.gif
Btw, sul tulemus paar gfloppi madalamkui reference, sul mälu kiiremini ei jookse? Või paremaid taiminguid ei toeta? Bd tahaks veits rohkem mälu kiirust saada icon_razz1.gif

Ma tean kuidas kellata lihtsalt pole sellel CPU'l veel teinud seda icon_wink.gif

RAMid jooksevad 1333 peal, ram ise on 1600 aga Gigabyte mobo n*ssib näkku ja ei lase hetkel stocki tõsta,töölt koju jõuan uurin mis teema on.
tagasi üles
Optimist
HV veteran
Optimist

sõnum 03.02.2012 13:27:46 vasta tsitaadiga

Muropkaetti kirjutab, joonistab:
Spoiler Spoiler Spoiler

”Vishera” CPU (Desktop)
The ”Vishera” desktop CPU incorporates up to eight ”Piledriver” cores, advanced instruction sets and other performance enhancing additions.
This next-generation CPU will maintain the AM3+ infrastructure.
Planned for introduction: H2 2012
IPC+kõrgem kell on muidugi hea kombinatsioon, eks näeb kuda neil asi see kord õnnestub.
tagasi üles
erkkigl
HV vaatleja

sõnum 03.02.2012 17:57:15 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:

RAMid jooksevad 1333 peal, ram ise on 1600 aga Gigabyte mobo n*ssib näkku ja ei lase hetkel stocki tõsta,töölt koju jõuan uurin mis teema on.

Mul oli sama teema et Corsairi ddr3 1600 m2lud t66tasid 1333-ena. Ja kui panin biosist 1600 peale sis windosase ei saanu enam hakkas resasid tegema jne. Tuli v2lja l6puks see et Mälu timmingud tuleb ise manuaallselt paika panna kuna AUTO peal ta keeras timmid ise suht metsa. näiteks mul on 9-9-9-24 aga Auto peal pani mingi 11-11-10-46 vms. Peale manuaalset fixi t66tab k6ik ilusti 1600 peal.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 03.02.2012 18:00:02 vasta tsitaadiga

miskid uued prosed on tekkinud:

AMD FX-4170 4C 4.2G 12M AM3+ 125W BOX
AMD FX-6200 6C 3.8G 14M AM3+ 125W BOX
AMD FX-8150 8C 3.6G 16M AM3+ 125W LIQUID
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 03.02.2012 20:48:17 vasta tsitaadiga

LIQUID?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  AMD Bulldozer/Piledriver arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 210, 211, 212  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.