Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xpander
HV veteran

|
02.02.2012 15:14:07
|
|
|
selle aja peale kui enamik rakendusi seda ära kasutama hakkavad on need prosed juba vanad ning turul hoopis uusi ja paremaid saada.(loe socket vahetatud jne)
Ja nagu Ho Ho juba mainis siis see ei anna ainult BD'le paremaid numbreid vaid samamoodi ka Inteli prosedele.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 15:15:08
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
KohviPaus kirjutas: |
See oleneb täiesti tarkvara tootjatest minu arvates. |
Kaua aega läks esimeste dualcorede müügile tulekust kuni muutus mõttekaks suvalisele tondile soovitada dualcoret osta et ta nüüd ja kohe sellest märgatavat kasu saaks?
Mida rohkem võetakse kasutusele multithreadingut seda rohkem saaks hetke seisuga AMD sellest kasu aga see peaks ikka väga kiiresti juhtuma, enne kui Intel järgi jõuab selles vallas. |
Mida täpsemalt silmas pead? Intelil ju täpselt samamoodi mitme tuumaga prosed + HT ning saab täpselt samamoodi multithreaded softist kasu kui AMD'gi, kui mitte rohkemgi arvestades kuidas nonde high-end 6 tuumaga prosed simuleerivat 12't (serveris vastavalt 10 ja 20) ning nende praegune HT ka reaalselt jõudlust kasvatab praktiliselt igas olukorras. |
Kaua läks seda ma ei oska Sulle küll öelda kuna minu üleminek toimus Celeron D'lt otse Quad-Core AMD peale.
Kindlasti on ka Intelil sinna vastu panna aga millise hinnaga? Natukese liiga suure ma ütleks. Kas 8 tuuma ~€220 või 6 tuuma ~€1000. Ja hetke seisuga Multithreading on samas hinnaklassis prosedel AMD poole ma ütleks. Paranda kui ma eksin.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
02.02.2012 15:17:41
|
|
|
Kaua läks seda ma ei oska Sulle küll öelda kuna minu üleminek toimus Celeron D'lt otse Quad-Core AMD peale.
Kindlasti on ka Intelil sinna vastu panna aga millise hinnaga? Natukese liiga suure ma ütleks. Kas 8 tuuma ~€220 või 6 tuuma ~€1000. Ja hetke seisuga Multithreading on samas hinnaklassis prosedel AMD poole ma ütleks. Paranda kui ma eksin. |
what?
miks sa inteli 6 tuuma võrdlusesse tõid kui inteli 4 tuuma ja 8 threadiga prosed on tunduvalt odavamad ja samasse auku AMD'ga või paremadki kohati
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Optimist
HV veteran

|
02.02.2012 15:19:01
|
|
|
xpander kirjutas: |
selle aja peale kui enamik rakendusi seda ära kasutama hakkavad on need prosed juba vanad ning turul hoopis uusi ja paremaid saada.(loe socket vahetatud jne)
Ja nagu Ho Ho juba mainis siis see ei anna ainult BD'le paremaid numbreid vaid samamoodi ka Inteli prosedele. |
Aga erinevalt SB'st BD imeb väheste threadidega koormuse all, seega BD saab threaditud softist % järgi rohkem kasu küll. See, et selleks ajaks juba käredamad pillid nii AMD'lt kui Intelilt väljas on tõesti nii.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 15:21:44
|
|
|
Kindlasti on ka Intelil sinna vastu panna aga millise hinnaga? Natukese liiga suure ma ütleks. Kas 8 tuuma ~€220 või 6 tuuma ~€1000. Ja hetke seisuga Multithreading on samas hinnaklassis prosedel AMD poole ma ütleks. Paranda kui ma eksin. |
what?
miks sa inteli 6 tuuma võrdlusesse tõid kui inteli 4 tuuma ja 8 threadiga prosed on tunduvalt odavamad ja samasse auku AMD'ga või paremadki kohati |
Loe eelmist Ho Ho postitust, mitte mina ei toonud vaid tema tõi.
Ja kust otsast sul see 4 tuumaga ja 8 threadiga odavam on? Oled ikka 8150 hindasid ka vaatand?
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
02.02.2012 15:23:16
|
|
|
igatahes minu isiklik arvamus jäglides seda teemat ja igasugu reviewsid on see et endiselt on mõistlikum Phenom 2 baasil prosed amd'lt igapäevasteks rakendusteks. teevad need mudelid enamasti BD'le ära ja on tunduvalt odavamad. või siis inteli i5 seeriast miskit mis küll juba tiba kallim aga ka kiirem.
nii et BD hetkel tavakasutuseks küll mõistlik ei tundu. jah kui mingisugune rakendus kasutab seda ära siis saab kasu aga hetkel selliseid rakendusi väga vähe.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 15:25:27
|
|
|
igatahes minu isiklik arvamus jäglides seda teemat ja igasugu reviewsid on see et endiselt on mõistlikum Phenom 2 baasil prosed amd'lt igapäevasteks rakendusteks. teevad need mudelid enamasti BD'le ära ja on tunduvalt odavamad. või siis inteli i5 seeriast miskit mis küll juba tiba kallim aga ka kiirem.
nii et BD hetkel tavakasutuseks küll mõistlik ei tundu. jah kui mingisugune rakendus kasutab seda ära siis saab kasu aga hetkel selliseid rakendusi väga vähe. |
Juba mõistlik jutt. ^ Like
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Optimist
HV veteran

|
02.02.2012 15:29:12
|
|
|
nii et BD hetkel tavakasutuseks küll mõistlik ei tundu. jah kui mingisugune rakendus kasutab seda ära siis saab kasu aga hetkel selliseid rakendusi väga vähe. |
Ma olen mõelnud ka teisest küljest. Tõsist CPU jõudlust vajav soft oskab enamasti tuumad ära kasutada ja pidurdama ei jää. Kergemad asjad saab FX-8150 ja ka palju lahjem paarituumane ära ajada. Otseselt midagi kusagilt näpistama seega ei jää FX peale üle minnes.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
02.02.2012 15:31:42
|
|
|
what?
miks sa inteli 6 tuuma võrdlusesse tõid kui inteli 4 tuuma ja 8 threadiga prosed on tunduvalt odavamad ja samasse auku AMD'ga või paremadki kohati |
Loe eelmist Ho Ho postitust, mitte mina ei toonud vaid tema tõi.
Ja kust otsast sul see 4 tuumaga ja 8 threadiga odavam on? Oled ikka 8150 hindasid ka vaatand? |
kust sa loed välja et ma ütlesin et odavam BD'st? ma mainisin et tunduvalt odavam sellest intelist mis sa sinna pakkusid
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Protsessorid/159722/
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Protsessorid/112984/
mõtlesin neid näiteks või siis i7 920
rääkimata siis i5'test mis 4 tuuma ja 4 threadiga teevad ka BD'le ära mitmes testis
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
viimati muutis xpander 02.02.2012 15:36:45, muudetud 1 kord |
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 15:37:20
|
|
|
Mõlemad siiani kallimad kui 8150, 2600 on minuteada locked protsessor, native on 1333mhz seevastu BD'l 1866mhz (ramist räägin). Seega ainuke suur eelis mis 2600 on single threading appide jooksutamine. Ei leia, et see oleks hea valik, et maksta 50-60 euri rohkem.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
02.02.2012 15:40:11
|
|
|
Mõlemad siiani kallimad kui 8150, 2600 on minuteada locked protsessor, native on 1333mhz seevastu BD'l 1866mhz (ramist räägin). Seega ainuke suur eelis mis 2600 on single threading appide jooksutamine. Ei leia, et see oleks hea valik, et maksta 50-60 euri rohkem. |
see selleks. hind on intelil veits kõrgem aga perf ka suurem ja see 1333mhz vs 1866mhz ram nagu erilist kasu BD'le ei tundu andvat nagu näha.
nüüd võtame voolu tarbivuse ka veel ja kokku tuleb BD kasutamine siiski kulukam, mis sest et hind odavam.
edit: kordan veel kord et siiski räägime tänastest rakendustest. See mis 5 aasta pärast toimub ei ole enam teemaks kuna siis on ka uued cpu'd mõlemal poolel turul.
isiklikult olen siiani AMD tooteid ostnud. Kuna siiani olen saanud amd'lt best bang for buck. kuid mulle hetkel tundub küll et BD'ga mindi mõnes mõttes vales suunas.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
viimati muutis xpander 02.02.2012 15:48:42, muudetud 2 korda |
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.02.2012 15:46:04
|
|
|
Optimist kirjutas: |
Kuidas peaks see raua poolt välja nägema kui prosel pole vähimatki aimu millise threadi koodi ta parasjagu jooksutab? |
Võibolla saab teoorias ilma selle teadmiseta hakkama, pmst on vaja ainult otsustada kas tõstame/ei tõsta loadi moodulist välja. Ei saa välistada, et see on ebapraktiline nagu enne korduvalt mainisin. |
Olukorras kus turvahuvides käib kõiksugu mäluaadresside ümber mappmine ja/või virtualiseerimine on sisuliselt võimatu ilma OS'i poolt hoitava infota otsustada millisele threadile see praegu prosele ette söödetud stack pointer täpsemalt kuulub.
Vägisi meenub VLIW->GCN kus AMD muutis GPU arhitektuuri ka selle pärast, et oleks võimalik ilma keerukate optimiseeringuteta hea jõudlus kätte saada |
GPU'd pole eriti võrreldavad kuna nende vahel istub kompilaator mis olemasoleva koodi kompileerib täpselt vastava arhitektuuri jaoks sobivamaks. BD aga peab ilma kompileerimata olema suuteline jooksutama sama koodi mis muud x86'd. Samuti on ülisuur vahe kas kompileeritakse eri arhitektuurile või käib juba kõrgema taseme optimeerimine threadide jagamise kaudu.
Paneb mõtlema, mis AMD BD arengus ette võtab, et tulevikus kood prosel optimaalselt jookseks. Vaevalt, et moodulipõhisest või jagatud ressurssidega lähenemisest loobutakse. Veel huvitaks see pikk list muudatusi, mis Visheras tehakse. |
Sisuliselt polnud BD arhitektuuril suurt häda miskit, lihtsalt tootmisprotsess polnud piisavalt heal järjel et oleks saanud välja anda prosed soovitud taktil jooksvatena. Oleks nad ilma turbota 4.5GHz+ jooksnud poleks erilist nurinat olnud.
inteli kuuetuumalised olid lihtsalt toodud näitena, et ka noil on prosesid mis suudavad hekseldada paralleelselt päris suurt hunnikut threade. 1:1 võrrelda tahad võta miskit i7 seeriast kus quadcore + HT kenasti sammu hoiab FX'i 4 mooduli/8tuumaga enam-vähem samas hinnaklassis. Või siis i3 vs fx4k seeria.
Otseselt midagi kusagilt näpistama seega ei jää FX peale üle minnes |
Seda kindlasti, lihtsalt tekib küsimus milleks seda teha kui see erilist kasu pole peale parema toasoojenduse võrreldes alternatiividega
2600 on minuteada locked protsessor, native on 1333mhz seevastu BD'l 1866mhz (ramist räägin). |
Nüüd vaata reaalse ribalaiuse benche. Too locked prose koos aeglasema mäluga pakub reaalselt oluliselt kiiremat läbilaset. Samuti kui võtta k seeria prose ning seda kellata sarnaselt BD'le jääb viimane üsna kaugele seljataha.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 15:53:27
|
|
|
Ahh ei viitsi enam vaeva näha.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
02.02.2012 16:43:50
|
|
|
KohviPaus, Viitsi 1 kord ikka Palju saad oma BD-st sisoftiga lastes gfloppe? Huvitab kas 100 gfloppi piiri ületab ära kellatuna või mitte
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Optimist
HV veteran

|
02.02.2012 17:00:37
|
|
|
nüüd võtame voolu tarbivuse ka veel ja kokku tuleb BD kasutamine siiski kulukam, mis sest et hind odavam. |
Tahad korraliku 4 DIMMi, USB3 jms vidinatega emmet, siis s1155 peal on see oma €20 kallim kui AM3+ analoog. Oled sa arvutanud mitu tundi full loadi saab selle raha eest jooksutada vs 2500K ?
GPU'd pole eriti võrreldavad kuna nende vahel istub kompilaator mis olemasoleva koodi kompileerib täpselt vastava arhitektuuri jaoks sobivamaks. BD aga peab ilma kompileerimata olema suuteline jooksutama sama koodi mis muud x86'd. Samuti on ülisuur vahe kas kompileeritakse eri arhitektuurile või käib juba kõrgema taseme optimeerimine threadide jagamise kaudu. |
Sa meelega trollid ja loed mõttest mööda või mis ? Iva on selles, et AMD muutis riistvara sellisel kujul, et sinna oleks lihtsam kood kiiresti jooksma saada. Kas nüüd tehakse CPU maailmas ka midagi sellist, kuna siin on analoogsed probleemid, on iva kuhu ma sihtisin. See, et GCN's on nüüd kärakas kompilaator+scheduler tarkvara asemel riistvaras millega saab vahest nVidia optimiseeritud API kurja küüne eest ära jms läheb juba teemast kõrvale.
Otseselt midagi kusagilt näpistama seega ei jää FX peale üle minnes
Seda kindlasti, lihtsalt tekib küsimus milleks seda teha kui see erilist kasu pole peale parema toasoojenduse võrreldes alternatiividega  |
|
X6 pealt on kasu idle poweris, AES/AVX/FMA optimiseeritud koodis. Mingi X2 pealt üle tulles on kasu juba märkimisväärne, rääkimata uuemate emaplaatide USB3, SATA3 jms toredatest võimalustest. Kes FX proset enamuse ajast full loadis laseb ja lisakütet ei vaja, peaks jah 2500/2600 poole vaatama aga keskmine koduarvuti seda üldjuhul pole. 2600K mis on enamus benchides kiirem kui FX-8150 on ikkagi ~60€ kallim, mis paneb mõtlema. Plaanin igatahes 2012 kasutada nii i7, FX kui ka X6 proset kolmes arvutis samal ajal. Saan ise oma karvase käega tunda milline lemmikuks saab. Tuleb veel tunnistada, et FX on kõige huvitavam prose näppimiseks ja muidu loomkatseteks. Kunagi ei saa päris 100% kindel millised optimisatsioonid kui palju lisajõudu enda rakendustes reaalses elus juurde saavad. Erinevate kompilaatorite kood Linuxis erineb kohati kordades jne. Üks päev arvutasin läpparil pea 2h DiffieHellmani võtmeid ja mõtlesin, et küll oleks mõnus üks käraka vahemäluga kõrgetaktiline CPU. Visheraful thinking ?
sant kirjutas: |
KohviPaus, Viitsi 1 kord ikka Palju saad oma BD-st sisoftiga lastes gfloppe? Huvitab kas 100 gfloppi piiri ületab ära kellatuna või mitte  |
Internetis on olemas selline asi nagu otsing:
Spoiler 
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.02.2012 17:02:02
|
|
|
Sa meelega trollid ja loed mõttest mööda või mis ? |
Lihtsalt väike mööda lugemine oli seal
Kas nüüd tehakse CPU maailmas ka midagi sellist, kuna siin on analoogsed probleemid, on iva kuhu ma sihtisin |
Arvestades, et praktiliselt ainus probleem on per-tuum jõudluses siis tuumade arvu kasvatamine erilist abi ei anna.
Plaanin igatahes 2012 kasutada nii i7, FX kui ka X6 proset kolmes arvutis samal ajal. Saan ise oma karvase käega tunda milline lemmikuks saab |
Hetkel kodus paralleelselt kasutuse suht-koht vanad dual ja quadcored ning lemmik selgub pigem OS'i, kõvaketaste ja kõige muu järgi kui otsese prosejõudluse. Vast ainus vahe tekiks sisse kui hakkaks wini karbil fototöötlust tegema kuid selleks puudub seal asjalik soft nii ehk naa
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 17:05:48
|
|
|
KohviPaus, Viitsi 1 kord ikka Palju saad oma BD-st sisoftiga lastes gfloppe? Huvitab kas 100 gfloppi piiri ületab ära kellatuna või mitte  |
Ma ei ole isegi kellanud seda proset veel.
Hetke seisuga : http://www.upload.ee/files/2039966/sandra.jpg.html
Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel Täis võhik noh
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
02.02.2012 23:05:13
|
|
|
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
02.02.2012 23:41:18
|
|
|
Kusjuures ma olen isegi märganud, et juttu jätkub kauemaks
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
03.02.2012 01:32:56
|
|
|
Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel Täis võhik noh  |
Cpu kellamiseks tõmba see proge (aod): http://sites.amd.com/us/game/downloads/amd-overdrive/Pages/overview.aspx
Amd fännina ikka amd kodulehelt
Näeb välja mul selline: http://www.upload.ee/image/2042101/aod_screen.png
Selleks et kellata pidin turbo core technology bioses kinni panema, vaata mis sul ütleb. Tõenäoliselt sama.
Kellad nii, tõstad kordajat ühe korra ja 1 run sisofti, niikaua kuni jookseb kinni või bsod. Sealt edasi pead hakkama pinget tõstma.
Cpu watte arvestad nii: OC Wattage = TDP x ( OC MHz : Stock MHz) x ( OC Vcore : Stock Vcore ) ruudus =
Nii nagu siin esimene post: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=335386&start=4450
Kui sul on hea plaat, mingi 8+2 vrm, siis pole probleemi aga kui mingi 6 vrm-i, siis üle 200 watti ei soovita lasta.
tsitaat: |
Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel
|
Pohh see reference, oma prose tulemus loeb
Btw, sul tulemus paar gfloppi madalamkui reference, sul mälu kiiremini ei jookse? Või paremaid taiminguid ei toeta? Bd tahaks veits rohkem mälu kiirust saada
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
03.02.2012 11:45:16
|
|
|
Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel Täis võhik noh  |
Cpu kellamiseks tõmba see proge (aod): http://sites.amd.com/us/game/downloads/amd-overdrive/Pages/overview.aspx
Amd fännina ikka amd kodulehelt
Näeb välja mul selline: http://www.upload.ee/image/2042101/aod_screen.png
Selleks et kellata pidin turbo core technology bioses kinni panema, vaata mis sul ütleb. Tõenäoliselt sama.
Kellad nii, tõstad kordajat ühe korra ja 1 run sisofti, niikaua kuni jookseb kinni või bsod. Sealt edasi pead hakkama pinget tõstma.
Cpu watte arvestad nii: OC Wattage = TDP x ( OC MHz : Stock MHz) x ( OC Vcore : Stock Vcore ) ruudus =
Nii nagu siin esimene post: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=335386&start=4450
Kui sul on hea plaat, mingi 8+2 vrm, siis pole probleemi aga kui mingi 6 vrm-i, siis üle 200 watti ei soovita lasta.
tsitaat: |
Ma ei tea mis kuramuse pärast ta refernce ei lase uuemaid valida. Pole selle Sisoftiga päris sinapeal veel
|
Pohh see reference, oma prose tulemus loeb
Btw, sul tulemus paar gfloppi madalamkui reference, sul mälu kiiremini ei jookse? Või paremaid taiminguid ei toeta? Bd tahaks veits rohkem mälu kiirust saada  |
Ma tean kuidas kellata lihtsalt pole sellel CPU'l veel teinud seda
RAMid jooksevad 1333 peal, ram ise on 1600 aga Gigabyte mobo n*ssib näkku ja ei lase hetkel stocki tõsta,töölt koju jõuan uurin mis teema on.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Optimist
HV veteran

|
03.02.2012 13:27:46
|
|
|
Muropkaetti kirjutab, joonistab:
Spoiler 
”Vishera” CPU (Desktop)
The ”Vishera” desktop CPU incorporates up to eight ”Piledriver” cores, advanced instruction sets and other performance enhancing additions.
This next-generation CPU will maintain the AM3+ infrastructure.
Planned for introduction: H2 2012
IPC+kõrgem kell on muidugi hea kombinatsioon, eks näeb kuda neil asi see kord õnnestub.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkkigl
HV vaatleja
|
03.02.2012 17:57:15
|
|
|
RAMid jooksevad 1333 peal, ram ise on 1600 aga Gigabyte mobo n*ssib näkku ja ei lase hetkel stocki tõsta,töölt koju jõuan uurin mis teema on. |
Mul oli sama teema et Corsairi ddr3 1600 m2lud t66tasid 1333-ena. Ja kui panin biosist 1600 peale sis windosase ei saanu enam hakkas resasid tegema jne. Tuli v2lja l6puks see et Mälu timmingud tuleb ise manuaallselt paika panna kuna AUTO peal ta keeras timmid ise suht metsa. näiteks mul on 9-9-9-24 aga Auto peal pani mingi 11-11-10-46 vms. Peale manuaalset fixi t66tab k6ik ilusti 1600 peal.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
03.02.2012 18:00:02
|
|
|
miskid uued prosed on tekkinud:
AMD FX-4170 4C 4.2G 12M AM3+ 125W BOX
AMD FX-6200 6C 3.8G 14M AM3+ 125W BOX
AMD FX-8150 8C 3.6G 16M AM3+ 125W LIQUID
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
03.02.2012 20:48:17
|
|
|
LIQUID?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|