Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Hp ei lae akut! Ruttu oleks abi vaja probleem vaja kiiresti lahendada! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kr1570
HV vaatleja
kr1570

sõnum 17.02.2010 21:44:14 Hp ei lae akut! Ruttu oleks abi vaja probleem vaja kiiresti lahendada! vasta tsitaadiga

Selline probleem siis se arvuti näitab et aku on ühendatud aga aku ise ei lae ja akut näitav tuluke vilgub.
Manus

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
virks
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.02.2010 21:51:16 vasta tsitaadiga

Kuidas probleem tekkis? Mis masinaga täpsemalt tegu?
Panustaks aku veale (üks või mitu elementi kontrolleri jaoks liiga tühjad).
Lülita arvuti välja ja jäta ööseks laadima. Kui ei aita, siis otsi teine aku proovimiseks.
tagasi üles
kr1570
HV vaatleja
kr1570

sõnum 17.02.2010 21:57:37 vasta tsitaadiga

Ta oli mul tänasel päeval nagu aku kasutuses ja siis kui kodus laadima tahtsin panna siis näitab koguaeg seda 0% aga kui aku ära võtad ja tagasi paned siis ta nagu tahaks hakata laadima aga ei jõua või midagi sellist. Arvuti muidu hp pavilion dv6000 emaplaat vahetatud hiljuti. Muidu sain ka nüüd sellise lause sinna aga see inglise keeles aga eesti keelde tõlgituna.Sinu praegune plaan võib vähendada süsteemi jõudlust. see tuli sinna aku tabelisse.
tagasi üles
ASSAA! elektroonika
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2010 11:40:18 vasta tsitaadiga

Põhjus võib olla läbipõlenud toidet jagavas kiibis emaplaadil - mul just juhtus sama asi Lenovo Thinkpadi'ga - näitab, et aku on ühendatud, kuid ei lae ning aku pealt ei tööta (ka siis, kui aku teise rüpperaaliga täis on laetud). Uurin just, kas oleks võimalik see kiip ehk välja vahetada. Kui see protseduur edukalt kulgeb, siis saaks ka sulle soovitada.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.02.2010 12:25:46 vasta tsitaadiga

ASSAA! elektroonika: Ära näe vaeva selle HP korral selle kontrolleriga mässamisel, kuna info põhjal on tegu kõige tavalisema, kutu HP akuga.
Omanik "rallis ringi" selliselt, et jahutusavad kinni kaetud - läppari sisetemperatuur taevas ja tulemuseks siis "surnud aku".
-----------------------------------------------------------
Ja kui sel akul on mõned elemendid kutud ja siis ei luba kontroller akut laadida, kuna vastasel korral tekib osade akuelementide ülelaadimine ja see lõppeb siis kas elemendi plahvatuse või aku süttimisega. icon_wink.gif
tagasi üles
ASSAA! elektroonika
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2010 15:38:31 vasta tsitaadiga

"tahanteada" - kui sa nüüd hoolikamalt loeksid, siis sa näeksid seal üleval, et mul on tegu Lenovo Thinkpadiga ning akud on korras (testitud teise läpaka peal). Ehk siis mul on viga kõige tõenäolisemalt toitekiibis (juhtmega arvuti töötab).
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.02.2010 16:37:44 vasta tsitaadiga

ASSAA! elektroonika: Unustasin enne lisada, et ma ise lammutasin viiamati taolist kutut akut umbes kuu aega tagasi.

Vaatepilt, mis sees avanes:
1. 6 akuelementi
2. Üks neist täiesti kutu ja akukeemia täiesti akukonteinerist läbi söönud.
3. Veel üks ka juba happe "läbisöövitus-ilmingutega".
4. Ja ülejäänud 4 siis korralikud.
-------------------------------------------
Ja nüüd nuputa, et mis saanud oleks, kui läpparis olev laadimiskontroller oleks lubanud laadmist jätkata. icon_wink.gif icon_razz1.gif
tagasi üles
Elysia
HV vaatleja

sõnum 20.04.2010 13:13:08 vasta tsitaadiga

Tere,

Mul on vist enam-vähem samalaadne probleem.
Sülearvuti on HP Pavilion dv2500. Mure lühidalt järgmine: akulaadija on ühendatud ja laeb (tuluke nii laadijal kui ka ühenduspesas põleb), aga aku ei lae (ikoon näitab, et sülearvuti töötab akutoitel). Kui aku tagant ära võtan ja arvuti vooluvõrku ühendan, siis ei lähe arvuti isegi üldse tööle. Milles võib olla probleem? Ma arvasin muidu, et asi on akus, aga nüüd kardan, et emaplaat. :/
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.04.2010 13:26:07 vasta tsitaadiga

Elysia: Emaplaat jah, ega eriti muud üle ei jäägi. Nii, et tester näppu ja otsima, et kuskohast pinge enam edasi ei lähe.
tagasi üles
JohnDoe
HV kasutaja

sõnum 18.01.2012 16:43:40 vasta tsitaadiga

Mul probleemiks HP dv6500 -töötab ainult akuga- laadijat järgi ei võta. arvuti toite pistikus hakkab led põlema kuid ees servas laadimise oma ei hakka. avastasin et kui aku järgi panna siis nagu ästi õrnalt lülitab toite pistiku ledile voolu järgi.
Kus oleks kõikse targem seda testida - remontida lasta?
tagasi üles
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

sõnum 24.01.2012 11:11:44 vasta tsitaadiga

Viimasele ootan minagi vastust, sama probleem vedeleb laual praegu icon_biggrin.gif
tagasi üles
robema
HV kasutaja

sõnum 24.01.2012 20:44:44 vasta tsitaadiga

JohnDoe kirjutas:
Mul probleemiks HP dv6500 -töötab ainult akuga- laadijat järgi ei võta. arvuti toite pistikus hakkab led põlema kuid ees servas laadimise oma ei hakka. avastasin et kui aku järgi panna siis nagu ästi õrnalt lülitab toite pistiku ledile voolu järgi.
Kus oleks kõikse targem seda testida - remontida lasta?

Suure tõenäosusega on laadimiskontroller töölepingu lõpetanud. Sellel mudelil oli see vist max8724, kui ma ei eksi. Ehk ka mõni FET´idest ka vajab vahetust. Parandatav viga.

JohnDoe
HV kasutaja

sõnum 02.02.2012 12:54:21 vasta tsitaadiga

ViskeRelv kirjutas:
Viimasele ootan minagi vastust, sama probleem vedeleb laual praegu icon_biggrin.gif

Mulle nüüd öeldi remondist et lühis ja kallis hind selle leidmiseks ja remondiks- 60€

Robema- sa pigem arvaksid et selle max 8724 viga? kuis sul sellise tööga ka on?

Millised need FET`d on?
tagasi üles
robema
HV kasutaja

sõnum 02.02.2012 16:37:55 vasta tsitaadiga

JohnDoe kirjutas:
ViskeRelv kirjutas:

Mulle nüüd öeldi remondist et lühis ja kallis hind selle leidmiseks ja remondiks- 60€

Robema- sa pigem arvaksid et selle max 8724 viga? kuis sul sellise tööga ka on?

Millised need FET`d on?

60€ on taolise remondi jaoks täiesti normaalne hind. Tegemist siiski reeruka elektroonika remondiga ja vajab üksjagu teadmisi ja oskusi.

JohnDoe
HV kasutaja

sõnum 03.02.2012 11:48:37 vasta tsitaadiga

Eks annan teada kui tehtud... omal vahendid olemas ja ka muid asju tehtud- saan ka sellega hakkama - kui ei saa siis pole ka katki miskit. annan siis teada.
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 05.02.2012 14:12:09 vasta tsitaadiga

Kaugel asi on?Millega te seda kontrollerit lahti joodate ja tagasi icon_rolleyes.gif sellel ju pole väljaulatuvaid jalgu icon_confused.gif Puhur ja spets otsik icon_question.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Hp ei lae akut! Ruttu oleks abi vaja probleem vaja kiiresti lahendada!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.