praegune kellaaeg 23.06.2025 11:45:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
31.01.2012 12:01:05
|
|
|
Mul kõikjal Accuweather kasutuses ja see näitab -18
Kuigi oli jah kummaline hüpe hommikul -17 pealt kohe -20 peale. Vb mõni mõõtejaam peksis segast
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
31.01.2012 14:50:52
|
|
|
sissy kirjutas: |
Huomenta, mul mure äkki keegi oskab aidata, nimelt ma ei saa iso failist midagi kopeerida, ütleb et adminni õigusi pole. Olen pannud käivita kui admin, muutnud compatible mode jne miski pole aidanud. Lööb aint ette, et sul peavad olema vastavad õigused selleks toiminguks vms. Algul lööb ette, et selle faili kopeerimine eeldab adminni õigusi, panen jätka, lööb ette et see toiming eeldab sult kasutajaõigusi ja all real on kirjas, et kui tahad teha muutusi selle "kaustaga" vms siis tarvitsed õigusi "Kõigilt" win 7 64 bit .... keegi ?
type O |
mul oli kunagi mingi sarnane juhus.
Spoiler 
Mingi kräki ekstraktimine isost ei õnnestunud.
Viirusetõrje (MSE) oli asja vaikselt ära blokkinud. panin allow, siis oli kõik korras.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.01.2012 17:28:07
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
tomorrow, minul minimeerib juba ühe klikiga. :S
Ma tahaks üldse selle minimeerimise hiirega pealeklõpsimisel ära keelata. Kui tahan minimeerida, siis eelistan vajutada vastavat nuppu akende üleval paremal nurgas. |
Aga sedasi on aegade algusest olnud
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
31.01.2012 17:54:04
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
tomorrow, minul minimeerib juba ühe klikiga. :S
Ma tahaks üldse selle minimeerimise hiirega pealeklõpsimisel ära keelata. Kui tahan minimeerida, siis eelistan vajutada vastavat nuppu akende üleval paremal nurgas. |
Aga sedasi on aegade algusest olnud  |
Tean, aga koos eelvaate kompotiga tekib tihtilugu olukord, kus sellele klikates ta minimeerib akna. Mul on tihtilugu aknad kõrvuti asetatud ning mina alati esmapilgul vahet ei tee, milline aken see kõige pealmine on ning kursor võib asuda tegumireal mingi teise akna peal ja seetõttu on need nii ühesugused ka.
Ühesõnaga tahaks revolutsiooni ning see mõttetu funktsioon ära keelata. Ma ei tea, et oleksin selle probleemi otsa sattunud Vistas ning ammugi mitte XP-s.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
31.01.2012 18:16:16
|
|
|
/../ Ühesõnaga tahaks revolutsiooni ning see mõttetu funktsioon ära keelata. Ma ei tea, et oleksin selle probleemi otsa sattunud Vistas ning ammugi mitte XP-s. |
Konservatiivsed jäävadki vinguma.
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
31.01.2012 21:15:29
|
|
|
djpvx kirjutas: |
/../ Ühesõnaga tahaks revolutsiooni ning see mõttetu funktsioon ära keelata. Ma ei tea, et oleksin selle probleemi otsa sattunud Vistas ning ammugi mitte XP-s. |
Konservatiivsed jäävadki vinguma. |
Miks sa seda arvad? Konservatiiv on kaval ning ei vaheta kohe toimivat vana välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
31.01.2012 21:29:34
|
|
|
LiivaneLord, palju sul neid aknaid lahti on üldse, minimeerimine nii närvidele käib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
31.01.2012 21:48:45
|
|
|
olafsand, oi, ikka mitmeid. Mul pole võimalust kahte monitori kasutada ja seetõttu kõrvutan programme ühel monitoril.
Kuna ma ei näe sellel funktsioonil mitte mingisugust mõtet, vaid pigem häirib, siis tekkiski soov see ära keelata, kuna ma seda mitte kunagi ei kasuta ega ole kasutanud.
Edit: Leidsin ühe teema, kus on kirjeldatud minu probleemi -> http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/disable-taskbar-left-click-minimize/2f86792d-4c87-4d6e-b5f3-18b2a6cb0598
Kuna taskbaril on funktsioone nii palju, siis mingil tingimusel rakendub topeltfunktsioon vms ja sealt tekibki olukord, kus soovin ühe akna teiste peale tuua, kuid selle asemel see minimeerub. Seal teemas on vastusena räägitud mingist kolmanda osapoole programmist, kuid ära nimetatud pole ja ega ei soovi selle jaoks mingit eraldi töötavat programmi. Üritan leida mingit registri häkki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
31.01.2012 23:41:39
|
|
|
Kindlasti on keegi juba küsinud seda aga sellest gigateema virvarrist seda leida on päris keeruline. Igastahes:
Kuidas seadistada Remote desktop sedasi.
Kui näiteks nimetame HTPC(media PC) on sisse logitud suures toas ja ma tahan teises toas mugavalt selle HTPC seadeid üle võrgu näppida ja sinna sisse logida, siis ei logiks HTPC end välja.
Tööjuures on windowsi Remote Desktop sedasi seadistaud et teine kasutaja võtab juhtimise üle ja ma ise samalajal näen, mis toimub aga ennem tuleb sisestada miskid turva koodid.
Piisaks kui paneksin selle HTPC kasutaja ja parooli turvakoode sisestada ei tahaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.02.2012 11:26:56
|
|
|
karuke kirjutas: |
Kindlasti on keegi juba küsinud seda aga sellest gigateema virvarrist seda leida on päris keeruline. Igastahes:
Kuidas seadistada Remote desktop sedasi.
Kui näiteks nimetame HTPC(media PC) on sisse logitud suures toas ja ma tahan teises toas mugavalt selle HTPC seadeid üle võrgu näppida ja sinna sisse logida, siis ei logiks HTPC end välja.
Tööjuures on windowsi Remote Desktop sedasi seadistaud et teine kasutaja võtab juhtimise üle ja ma ise samalajal näen, mis toimub aga ennem tuleb sisestada miskid turva koodid.
Piisaks kui paneksin selle HTPC kasutaja ja parooli turvakoode sisestada ei tahaks. |
Üks on remote desktop ja teine tõenäoliselt remote assistance. VNC-d ei taha kasutada? Et paned VNC serveri meedia PC-sse käima ja VNC kliendiga tuled sisse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.02.2012 12:00:53
|
|
|
Spoiler 
panin viimase õpetuse järgi winni pulgale
pole jõudnud kontrollida, aga peaks töötama
Kuna ruumi jäi yle, siis kysiks, et kas mingeid programme jms saab/ võib pulga peale lisada, samas windows install jääks tööle või peale wini ei tohi pulgal muud olla?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
01.02.2012 12:23:33
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Spoiler 
Kuna ruumi jäi yle, siis kysiks, et kas mingeid programme jms saab/ võib pulga peale lisada, samas windows install jääks tööle või peale wini ei tohi pulgal muud olla? |
Kui on mõeldud, et lisad pulgale mõne kataloogi juurde kust käsitsi pärast käivitad midagi, siis selle suhtes ei tohiks peale vaba ruumi mahu muud piirangut olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
01.02.2012 12:45:39
|
|
|
tere, viimaste külmade saabumise järel ei taha 64bit süsteem enam käivituda. jookseb kinni kohas kus aknalogo ära kaob ja login ette antakse. mõnikord annab BSOD ette mõnikord ei tule sedagi.
event listis leidub:
Spoiler 
Log Name: System
Source: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power
Date: 1.02.2012 11:02:00
Event ID: 6
Task Category: (6)
Level: Error
Keywords:
User: SYSTEM
Computer: beg404
Description:
Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware.
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power" Guid="{0F67E49F-FE51-4E9F-B490-6F2948CC6027}" />
<EventID>6</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>2</Level>
<Task>6</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2012-02-01T09:02:00.187500000Z" />
<EventRecordID>147461</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="4" ThreadID="48" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>beg404</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
<EventData>
</EventData>
</Event>
|
mobo, toite või windowsi probleem.
pärast mitmeid restarte töötab masin kenasti õhtuni, et järgmise päeva hommikul jälle tõrkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.02.2012 15:02:31
|
|
|
olavsu1 kirjutas: |
tere, viimaste külmade saabumise järel ei taha 64bit süsteem enam käivituda. jookseb kinni kohas kus aknalogo ära kaob ja login ette antakse. mõnikord annab BSOD ette mõnikord ei tule sedagi.
pärast mitmeid restarte töötab masin kenasti õhtuni, et järgmise päeva hommikul jälle tõrkuda. |
Mis ta sinna BSOD-i kirjutab? Ma kaldun arvama, et see event logi teade ei puutu eriti asjasse. Pakuks eelkõige toidet või mälu probleemi allikana. Alustaks mälutestist kuna seda on kõige kergem läbi viia.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.02.2012 15:32:58
|
|
|
Spoiler 
Kuna ruumi jäi yle, siis kysiks, et kas mingeid programme jms saab/ võib pulga peale lisada, samas windows install jääks tööle või peale wini ei tohi pulgal muud olla? |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=511365
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
01.02.2012 16:17:56
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
olavsu1 kirjutas: |
pärast mitmeid restarte töötab masin kenasti õhtuni, et järgmise päeva hommikul jälle tõrkuda. |
Mis ta sinna BSOD-i kirjutab? Ma kaldun arvama, et see event logi teade ei puutu eriti asjasse. Pakuks eelkõige toidet või mälu probleemi allikana. Alustaks mälutestist kuna seda on kõige kergem läbi viia. |
memtest on korras. BSOD'i teksti ei jõua lugeda. üritan pildistada seda kui tuleb
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
01.02.2012 17:06:31
|
|
|
või lülita auto restart välja
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.02.2012 17:40:55
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Spoiler 
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=511365 |
ma ei taha multi booti, tahan lihtsalt proged juurde panna mälupulgale, näiteks office jne. Kas lihtsalt folderi lisamisest ei aita või rikub see windowsi bootimise ära. Täpselt nagu Mnator kirjutas
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.02.2012 17:54:17
|
|
|
Spoiler 
ma ei taha multi booti, tahan lihtsalt proged juurde panna mälupulgale, näiteks office jne. Kas lihtsalt folderi lisamisest ei aita või rikub see windowsi bootimise ära. Täpselt nagu Mnator kirjutas |
Mõtled mida täpsemalt?
Proge installikaid?
Ma ei kasuta Office, seega pole kursis selle toimimise põhimõtetega. Kas see toimib üldse nii, et võtad selle kausta ja kopeerid selle kausta mälupulgale?
Üldiselt kui sa ei kasuta mingit proge mis MBR üle kirjutab, siis saa võid suvalt krami sinna juurde kopeerida koos win installiga
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
01.02.2012 19:50:55
|
|
|
Tere, üks küsimus. Nimelt ei saa windows7sp1 versiooniga repaire"le ligi. Sellist akent ei näitagi, vaid kohe keele valiku juurde. See siis usb pealt. Ilma SP versioonita plaadil oleva windows7 mega laseb ligi. Käsklusega shift-plus-f10 saab command promptile ligi aga tean vaid mõndasi käsklusi, niiet mis värk on?
Parimat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
01.02.2012 19:58:14
|
|
|
pwn13 kirjutas: |
Tere, üks küsimus. Nimelt ei saa windows7sp1 versiooniga repaire"le ligi. Sellist akent ei näitagi, vaid kohe keele valiku juurde. See siis usb pealt. Ilma SP versioonita plaadil oleva windows7 mega laseb ligi. Käsklusega shift-plus-f10 saab command promptile ligi aga tean vaid mõndasi käsklusi, niiet mis värk on?
Parimat. |
On see w7sp1 sul ikka täisinstallikas või ainult SP1, mis peale keele valimist järgmisena ekraanile tuleb ?
Minu meelest peale keele valikut tuli võimalus repairi tegemiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
01.02.2012 20:08:18
|
|
|
Täis installikas ikka. Esmalt näitab keele valikut, siis mis tüüpi os-i tahad, kas x86 või x64 ja siis partitsiooni osa juba.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
01.02.2012 20:13:10
|
|
|
Täis installikas ikka. Esmalt näitab keele valikut, siis mis tüüpi os-i tahad, kas x86 või x64 ja siis partitsiooni osa juba. |
Enne partide näitamist oli põhivalikute all veel kaks rida, millest esimene (ma peast ei mäleta teksti) viibki lisamenüüsse, kus on repair tegevused ja teine on "Exit" (mida sa praegu ei vaja). Kas ei olnud kusagil neid kahte rida???
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.02.2012 20:20:43
|
|
|
Spoiler 
[spoiler]
ma ei taha multi booti, tahan lihtsalt proged juurde panna mälupulgale, näiteks office jne. Kas lihtsalt folderi lisamisest ei aita või rikub see windowsi bootimise ära. Täpselt nagu Mnator kirjutas |
Mõtled mida täpsemalt?
Proge installikaid?
Ma ei kasuta Office, seega pole kursis selle toimimise põhimõtetega. Kas see toimib üldse nii, et võtad selle kausta ja kopeerid selle kausta mälupulgale?
Üldiselt kui sa ei kasuta mingit proge mis MBR üle kirjutab, siis saa võid suvalt krami sinna juurde kopeerida koos win installiga  |
jep installereid mõtlesin, need viskan uude folderisse
tänud täpsustamise eest
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
01.02.2012 20:26:47
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Täis installikas ikka. Esmalt näitab keele valikut, siis mis tüüpi os-i tahad, kas x86 või x64 ja siis partitsiooni osa juba. |
Enne partide näitamist oli põhivalikute all veel kaks rida, millest esimene (ma peast ei mäleta teksti) viibki lisamenüüsse, kus on repair tegevused ja teine on "Exit" (mida sa praegu ei vaja). Kas ei olnud kusagil neid kahte rida??? |
ei näe selliseid asju, aknad on üldsegi valget värvi mitte sinised nagu peaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|