praegune kellaaeg 23.06.2025 07:44:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sama123
HV veteran
|
22.01.2012 18:23:41
|
|
|
Power ISO töötab nii x32 kui x64 all.On veel:Magic ISO;Ultra ISO (eestikeelne) ja Alcohol 120% (parim ISO failide töötleja).Kui on tühi windows ja tõrked siis lihtsam uuesti lasta kui parandada.Kettal kõik partitsioonid kustutada ja formattida.Vahel juhtub,et midagi läheb nihu,kas liigpalju uuendusi korraga või veel midagi....ISO failide töötleja installis üldiselt pakutakse milliseid faile avab,siis bin. järgi ka linnuke.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
23.01.2012 00:11:58
|
|
|
Andke nõu (vaatasin ka Google-se, aga ei leidnud vastust hetkel) - milline MSE komponent valida windows live messengeris sissetulevaid faile scännima, milline on õige? Kas msseoobe.exe, MsMpeng.exe või msseces.exe?
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.01.2012 16:44:32
|
|
|
ewur kirjutas: |
Andke nõu (vaatasin ka Google-se, aga ei leidnud vastust hetkel) - milline MSE komponent valida windows live messengeris sissetulevaid faile scännima, milline on õige? Kas msseoobe.exe, MsMpeng.exe või msseces.exe? |
MSE peaks nagunii kõik sissetulevad failid üle kontrollima. aga messenger tahab vist ikkagi mingit viidet tõrjele, et lubaks faile alla tirida? minul on sinna pandud msseces.exe
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
24.01.2012 00:29:25
|
|
|
heikis kirjutas: |
ewur kirjutas: |
Andke nõu (vaatasin ka Google-se, aga ei leidnud vastust hetkel) - milline MSE komponent valida windows live messengeris sissetulevaid faile scännima, milline on õige? Kas msseoobe.exe, MsMpeng.exe või msseces.exe? |
MSE peaks nagunii kõik sissetulevad failid üle kontrollima. aga messenger tahab vist ikkagi mingit viidet tõrjele, et lubaks faile alla tirida? minul on sinna pandud msseces.exe |
Endale tundus ka see kõige loogilisem, kuna just sellenimeline "tiksub" protsessina Task Manageris...
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
24.01.2012 20:23:14
|
|
|
Kas keegi teab kust nüüd saaks windows 7 gadgetseid. Vanasti oli windowsi kodukalt tõsine valik aga nüüd on see leht kokku kuivanud. Seal oli muidu väga hea kogus erinevaid gadgetseid. Sooviks kahte erinevat gmail kontoga ühendatavat gadgetseid. Sellisid hästi lihtsaid, mis näitavad ainult mitu uut kirja postkastist on. Mingit kirjade pealkirja ja sisu ei sooviks, et kuvaks. Olen kõvasti googlet kasutanud aga ei midagi head. Saaks need vanad asjad kätte mis seal windowsi lehel olid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
24.01.2012 20:56:03
|
|
|
pois11, kui sa kasutad eestikeelset kasutajaliidest, on seal nullilähedaselt. Kui otsid lehel En-US jaotuse alt, leiad ilmselt kõik üles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.01.2012 20:57:38
|
|
|
Eestikeelses süsteemis ingliskeelsed vidinad ei tööta? Ei mäleta küll, et sellega seoses oleks kunagi probleeme esinenud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
24.01.2012 21:53:54
|
|
|
Töötavad, aga eestikeelne süsteem viitab eestikeelsele lehele, kuhu keegi pole viitsinud vidinaid lisada...
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
24.01.2012 21:57:36
|
|
|
friik1 kirjutas: |
pois11, kui sa kasutad eestikeelset kasutajaliidest, on seal nullilähedaselt. Kui otsid lehel En-US jaotuse alt, leiad ilmselt kõik üles. |
Ma tean jah ja nii oli vanasti aga nüüd on seda lehte muudetud ja seal pole midagi. Teade on väljas, et microsoft enam ei arenda ja valikus on mõned levinumad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.01.2012 22:52:37
|
|
|
Eestikeelse liidese kasutaja peaks juba selliseid asju teadma ja nendega arvestama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
24.01.2012 23:35:51
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Eestikeelse liidese kasutaja peaks juba selliseid asju teadma ja nendega arvestama.  |
Üks räägib aiast ja teine aiaaugust. Pole vahet mis keelset süsteemi kasutad:Windows Live'i galerii pakkumine on lõppenud. Microsoft ei toeta enam uute vidinate arendamist ega üleslaadimist ja keskendub rikkalikematele võimalustele, mida pakub Windowsi uusim versioon.
Sama teade on igas keeles ja neid vidinaid MS enam ei paku. Küll on aga hasti otsides võimalik veel ühtteist leida:
http://addgadget.com/ annab tehnilisi vidinaid näiteks jne
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.01.2012 23:40:44
|
|
|
sulomile, ei ole mingit aeda. Eestikeelne Windows suunab eestikeelsele lehele või et-ee kaustadesse. Võibolla enam seda probleemi pole, kuna pole ammu taolisi saite külastanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
24.01.2012 23:47:56
|
|
|
Paistab, et panin tõesti veidi mööda, pole ammu seal lehel käinud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.01.2012 14:55:07
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, kuidas keelata Windows 7-s see funktsioon, millega tegumireal ehk taskbaril klõpsamisega minimeeritakse aken tegumireale?
Ilgelt närvidele käib praegu nende akende vahel sirvimine, sest sellel on mingi bug sees ja tihtilugu tegumirealt programmide valimisel kunagi ei tea, kas aken tuleb lahti või liigub hoopis alla (veel hullem. kui pean süsteemisalvest teda taga hakkama ajama).
Mind huvitab just see konkreetne lahendus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
30.01.2012 18:12:44
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, kuidas keelata Windows 7-s see funktsioon, millega tegumireal ehk taskbaril klõpsamisega minimeeritakse aken tegumireale?
Ilgelt närvidele käib praegu nende akende vahel sirvimine, sest sellel on mingi bug sees ja tihtilugu tegumirealt programmide valimisel kunagi ei tea, kas aken tuleb lahti või liigub hoopis alla (veel hullem. kui pean süsteemisalvest teda taga hakkama ajama).
Mind huvitab just see konkreetne lahendus. |
Peaks käima paremklik ja valik--kinnita programm tegumireale.Atribuudid-valik ja saab valida kas tegumiriba on fikseeritud või mitte.....
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.01.2012 18:50:53
|
|
|
sama123, ei, ma ei mõelnud seda ning pealegi on ka "pin" ehk "kinnita" mul samuti ära keelatud.
Vabandan, mul vanast harjumusest läks meelest mainida, et ma ei kasuta superbari, vaid klassikalist tegumiriba. :S
Probleem on täpsemalt selline, et kui avan näiteks Firefoxi, siis ilmub selle kastike tegumireale ja Firefox on suurena. Kui klikkan tegumireal olevale Firefoxi kastile, siis ta minimeerib Firefoxi akna. Ma ei taha minimeerimist vaid tahan, et ta mul lihtsalt akna teiste peale tooks (kui juba ei ole).
Ma keelan kõik mõttetud vidinad ära, mis mulle mitte kuidagi kasuks ei tule, kuid vat seda pole osanud kuskilt ära keelata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
30.01.2012 19:06:39
|
|
|
Paar küsimust:
Esiteks et kas kuidagi saab sättida kas või registrist et desktopi "Visual effects" reageeriks kiiremini või lülitaks kohe Performance optioni peale kui mõni nõudlik programm tööle panna ala mäng.
Hetke suht käib närvidele et kui ta üldse pakub võimalust aero välja lülida, siis alles mängu keskel ja tihti mitte isegi siis, kuigi perfi võit on suur. Käsitsi ei viitsi seda iga kord küll teha.
Teiseks viimasel ajal kui mingit progammi, intallerit vms UAC ja minu jaatavat vastust ootavat vidinat käivitan, siis ei juhtu mitte midagi, kohati jääb lihtsalt nö liivakell keerlema, teinekord ei jutu miskit. Mõnikord korra vilksatab ja annab ka heliga märku nagu UAC küsiks nõusolekut käivitamiseks aga akent ei ole. Aga kui task manageri avan siis tagantjärgi kõik protsessid hüppavad ette..?
Igastahes kevadest saati pole sellist jama olnud...
dwm.exe(desktop windows manager) mälu kasutatavus sõltub, nagu ma aru saan, lahti olevate akende hulgast jm vidinatest mis desktopile pandud, aga kohati kuni 900+ mb mälu kasutus selle poolt on pisut karm.
Lisaks: ehk oskab mõni hea inimene anda mõnda linki, kus kirjeldataks mõistlikult Win7 tweakimist-nudimist, et vältida OSi liigselt ressursside kasutamist vanemal tööarvutil .
viimati muutis Killerwave 30.01.2012 19:40:36, muudetud 3 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
30.01.2012 19:09:13
|
|
|
Oskab keegi üelda kas kala win is või ühenduses(ruuteris?)
nett ise olemas aga näitab X i? eile näitas hüüumärki, seda vahest tuleb, kaob ise ära ka.
Trubleshoot ei leia midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
30.01.2012 22:30:54
|
|
|
Mask, see ühendus-või-mitte käis IMHO mingi M$ serveri kättesaadavuse olemasolu otsustamise järgi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.01.2012 03:53:05
|
|
|
sama123, ei, ma ei mõelnud seda ning pealegi on ka "pin" ehk "kinnita" mul samuti ära keelatud.
Vabandan, mul vanast harjumusest läks meelest mainida, et ma ei kasuta superbari, vaid klassikalist tegumiriba. :S
Probleem on täpsemalt selline, et kui avan näiteks Firefoxi, siis ilmub selle kastike tegumireale ja Firefox on suurena. Kui klikkan tegumireal olevale Firefoxi kastile, siis ta minimeerib Firefoxi akna. Ma ei taha minimeerimist vaid tahan, et ta mul lihtsalt akna teiste peale tooks (kui juba ei ole).
Ma keelan kõik mõttetud vidinad ära, mis mulle mitte kuidagi kasuks ei tule, kuid vat seda pole osanud kuskilt ära keelata.  |
Ma ei tea praegu mis säte see on aga mina pean ikoonil tegema topeltkliki, et ta minimeeriks. Üks klikk toob kõige peale akna.
Killerwave kirjutas: |
Paar küsimust:
Esiteks et kas kuidagi saab sättida kas või registrist et desktopi "Visual effects" reageeriks kiiremini või lülitaks kohe Performance optioni peale kui mõni nõudlik programm tööle panna ala mäng.
Hetke suht käib närvidele et kui ta üldse pakub võimalust aero välja lülida, siis alles mängu keskel ja tihti mitte isegi siis, kuigi perfi võit on suur. Käsitsi ei viitsi seda iga kord küll teha.
Teiseks viimasel ajal kui mingit progammi, intallerit vms UAC ja minu jaatavat vastust ootavat vidinat käivitan, siis ei juhtu mitte midagi, kohati jääb lihtsalt nö liivakell keerlema, teinekord ei jutu miskit. Mõnikord korra vilksatab ja annab ka heliga märku nagu UAC küsiks nõusolekut käivitamiseks aga akent ei ole. Aga kui task manageri avan siis tagantjärgi kõik protsessid hüppavad ette..?
dwm.exe(desktop windows manager) mälu kasutatavus sõltub, nagu ma aru saan, lahti olevate akende hulgast jm vidinatest mis desktopile pandud, aga kohati kuni 900+ mb mälu kasutus selle poolt on pisut karm.
Lisaks: ehk oskab mõni hea inimene anda mõnda linki, kus kirjeldataks mõistlikult Win7 tweakimist-nudimist, et vältida OSi liigselt ressursside kasutamist vanemal tööarvutil . |
Jutt käib profiiliarvutist või millestki muust?
Sest minul lülitab nii kiiresti mängu minnes ja ALT+TAB tehes Aero ja Basic vahel, et ma isegi ei näe Basicut. DWM võtab max 200MB (peak).
|
|
tagasi üles |
|
 |
sissy
HV vaatleja
|
31.01.2012 07:00:22
|
|
|
Huomenta, mul mure äkki keegi oskab aidata, nimelt ma ei saa iso failist midagi kopeerida, ütleb et adminni õigusi pole. Olen pannud käivita kui admin, muutnud compatible mode jne miski pole aidanud. Lööb aint ette, et sul peavad olema vastavad õigused selleks toiminguks vms. Algul lööb ette, et selle faili kopeerimine eeldab adminni õigusi, panen jätka, lööb ette et see toiming eeldab sult kasutajaõigusi ja all real on kirjas, et kui tahad teha muutusi selle "kaustaga" vms siis tarvitsed õigusi "Kõigilt" win 7 64 bit .... keegi ?
type O
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
31.01.2012 09:46:42
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Spoiler 
Ma keelan kõik mõttetud vidinad ära, mis mulle mitte kuidagi kasuks ei tule, kuid vat seda pole osanud kuskilt ära keelata.  |
Ma ei tea praegu mis säte see on aga mina pean ikoonil tegema topeltkliki, et ta minimeeriks. Üks klikk toob kõige peale akna.
Killerwave kirjutas: |
Paar küsimust:
Lisaks: ehk oskab mõni hea inimene anda mõnda linki, kus kirjeldataks mõistlikult Win7 tweakimist-nudimist, et vältida OSi liigselt ressursside kasutamist vanemal tööarvutil . |
Jutt käib profiiliarvutist või millestki muust?
Sest minul lülitab nii kiiresti mängu minnes ja ALT+TAB tehes Aero ja Basic vahel, et ma isegi ei näe Basicut. DWM võtab max 200MB (peak). |
Mul ta pistab röökima ja näitab siis pop-up teadet vms küsimusega kas tahan lasta tal muuta basic peale.
Esimene osa käis jah profiili esimese arvuti kohta, vanema arvuti jutt profiili 2. arvuti kohta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
31.01.2012 09:54:45
|
|
|
tomorrow, minul minimeerib juba ühe klikiga. :S
Ma tahaks üldse selle minimeerimise hiirega pealeklõpsimisel ära keelata. Kui tahan minimeerida, siis eelistan vajutada vastavat nuppu akende üleval paremal nurgas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
31.01.2012 11:06:29
|
|
|
Praegu Weather Gadget näitab temperatuuriks Tallinnas -20°C aga tegelikult on ju -14°C
Miks vale? Kust andmed võtab?
Tavaliselt on alati õige olnud.
Pekki, ei saagi seda enam usaldada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
31.01.2012 11:40:20
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Praegu Weather Gadget näitab temperatuuriks Tallinnas -20°C aga tegelikult on ju -14°C
Miks vale? Kust andmed võtab?
Tavaliselt on alati õige olnud.
Pekki, ei saagi seda enam usaldada  |
Realfeeli näitab accuweather praegu õigesti ehk -19 aga temp on tõesti vale. Hetkel harkus -14 ja pirital -17
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|