SOPA-teemasse võib lühidalt lisada, et viimastel päevadel käib kõva Hollywoodi tõrvamine ja süüdistamine, et nemad on see peamine SOPA-palli veeretaja.
Unustades samas, et SOPA-PIPA palle veeretavad vist oma mingi 200-300 poolehoidvat firmat.
MatchMaker: Jänkid ütlevad hoopis nii, et "ACTA on kõvasti hullem, kui SOPA+PIPA".
Ma aga SOPA-sse ja PIPA-sse puutub, siis praegu kirjutatakse nende tekste lihtsalt "rahvale söödavamaks" ringi ja siis lähevad mõlemad uuesti lahingusse.
Jutt jumala õige, näiteks Kanadas on C-11 ning ACTA sabas sörgib TPP.
On ilmselge, et tavakodanik ei suuda elu sees sellist bullshiti laviini tagasi lükata, kuna erinevalt tavainimesest on nende aktide autorite TÖÖ tsensuuri ja orjust läbi lillede peale suruda.
Ainus võimalus olekski vastu võtta ennetav akt, mis keelaks SOPA/PIPA/ACTA/TPP/C-11 poolt seatavad võimalused vabaduse ahistamiseks.[/url]
Tanud, ei teadnudki selle C11 kohta enne miskit. Sama absudne nagu see DMCA USA-s. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Täna küsisin ühe Võru linna volikogu liikme käest (SDE), et mida ta ACTA'st arvab... Küsis mis to ACTA on... _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Suurem osa maakonnapoliitikuid ei ole kuulnudki ilmselt teemast või siis istuvad kui jaanalinnud pea liiva sees oma asumis.
Ma ei usu, et kogu seda asja kuskil arutama hakataksegi - asi on juba hr Ilvese poolt otsustatud - kui vennad nõuavad teeme ära.
ACTA-ga kaasnevaid salaprotokolle pole ju avalikustatud - "Lisalepingute tõlgendamine ei pruugi Eesti kontekstis olla vajalik". Kuid no kui vaja kellelegi turja minna siis küll me põhjuse leiame.
Meenub omaaegne kjuristide siseringi nali - "Miks § selline nagu ta on?" Vastus: "Joonista paberile A4 paberile - keera kumba pidi tahad, ikka on konks sinu kraesse".
Lihtsureliku kasutaja jaoks hakkab olema nii , et ainsad külastatavad lehed on: SEB/SWEDBANK, maksulisena loed ajalehte "kui" on lubatud, igasugused foorumid unustame ära, kuna need mõjuvad teatud tööstusharule kahjulikult ja tuleb kinni panna.
Windowsi puhul mingi "patch" millega spetsiaalne nuhkvara sinu arvutisse paigaldatakse ning kõik on legaalne Microsofti poolt - vastavalt SOPA-PIPA ACT'iga - näitusele peab igaüks oma koduse elu tooma.
Tahaks küll öelda, et peatage maakera, ma tahan kohe maha minna, siin haiseb ...
Z.
----
Mida nad seal müüri taga ikkagi teevad? Ega mind ei huvita tegelikult, kõhklusi ei ole,kas kõik korras on kuid kahtlused on...
Äkki vaatavat Saastamarketist ostetud IIV klassi rämps-piraatDVD filmi/loevad varastatud e-raamatust lapsele muinasjuttu ning joovad piraatkohvi ning süüvad kodus tehtud piraatsuitsuvorsti.
Lepingu allkirjastamisel tuleb lähtuda sellest kui palju ja mida Eesti riik ja eestlased sellest võidavad.
Kui seal mitte midagi ei pakuta, kohustatakse vaid tegema kulutusi (veel enam püsivaid kulutusi), Eesti maksumaksjate raha eest ja see leping kiidetakse praeguste võimupoliitikute poolt heaks siis on küll seal toompeal asjad korrast ära.
See kohustab EU liikmesriike, tegema üht teist ja kolmandat, ilma et "seaduse tellija" midagi vastu annaks, on ainult kohustused - mis omakorda lükatakse maskumaksja raha eest täitmisele riigi poolt seaduste kirjutamine jne
ISP-idele kohustused , mille eest tuleb hakata, ma usun, "juurde" maksma - kuna ISP-il kaasnevad kulud , ühe-teise- kolmanda asja ülesehitamiseks, et "tellija" saaks jälgida/keelata/kinni panna - lõpptarbijale läheb see suunal Internetiteenuse hinnatõus.
Kui failijagamine muutub illegaalseks, siis milleks üldse 100 Mbit ühendused?
ISP-ile klientide kaotus ja majanduslik kaotus.
Seame küsimuse tavalise inimese kohapealt - kui mu ainus tegevus piirdubki pangaga - siis ma selle ühe päeva leian et pangas käia arveid maksmas.
Milleks mulle siis internetipank ja internet üldse, no kui väga vaja siis selle paar eurot et "Postimees" osta ma ikka leian - internetti ei ole - 29.60 jääb igakuiselt pere ülalpidamiskulude väliseks ressursiks.
Telerist pole peale AK uudiste nagunii midagi vaadata - milleks mulle digiTV 17-40 mõttetu kanaliga.
Kogu kõneside käib mobiilvõrgus - lauatelefoni nagunii ei kasuta.
Lüüa kokku siis kaod mis ISP-idele tulevad - ütleme kogu eesti peale 350000 klienti saadab Internetiteenuse /dev/null - keskmine netiteenuse hind 18 € kuus x ~350000 - suurusjärku 6300000 € ulatuses kahjumit telekomidele kuus.
Tehtud on ju arendused ja mis kõik veel - ELASA projekt - kuipalju miljoneid seoses sellega vastu tuult lendab?
Ainult mõni veebileht , MMORPG mängud ja pidevalt jälgitav suhtlus (mis reaalsuses juba toimub) - selle eest ma tulevikus maksma ei hakka.
Ok ma teen peol pilte ja nõuan nende eest vaatajatelt autoritasu 2 € kliki eest faceboockis?
Kusjuures tehnofriikidest hindud, kellega olen kokku puutunud, ei suuda ära imestada, miks neil Indias sellist HinnaVaatlust pole.
Keelega pole ka probleeme (inglise keel on teine keel Indias), nii et...
Kui asi Eestis väga hapuks läheb ja vaba infokanal kinni keeratakse, on kõiksugu arengud võimalikud. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Nagu näha, on siin Acta pooldajate hääled kokku kuivanud. Pole ka imestada, sest hais jõuab ninna varem või hiljem. Või panin ma nüüd kellelegi sõnu suhu?
Pühapäevane artikkel sellest, kuidas Actat üritatakse meelega jõustada väljaspool ettenähtud kanaleid, et mööda minna demokraatlikust protsessist ja et asjaosalised vastu ei saaks hakata: link Protesteerivad nii USA kui ka Euroopa Liidu institutsioonid. Kelle meeleheaks me siis sellele jamale õigupoolest alla tahame kirjutada?
Ei tohiks vist enam kellelegi saladuseks olla, et Acta ei ole ühegi riigi ega valitsuse idee, vaid tuleb otse intellektuaalomandi tööstusest, ja tema eesmärk pole midagi muud kui anda sellele tööstusele vaba voli teha mis pähe tuleb. See on osa suuremast sõjast, mille abil interneti poolt mõttetuks muudetud tööstus üritab meeleheitlikult ellu jääda. DMCA, SOPA, ACTA - nimekiri on pikk, ja käesolev jama ei jää viimaseks. Juba kehtima pandud algatused on niigi mõõtmatult kahjustanud interneti, majanduse ja kultuuri arengut. Sedasama arengut, mida intellektuaalomandi mõiste soodustama peaks!
Aga millal nad kavatsevad nõudmiste kuhjamise lõpetada? Seni kuni neil jõudu on ja me võimalust anname, ei lõppe need nõudmised kunagi. Neljatähelised roppused ainult kogunevad, ja nende äratundmiseks pole meil vaja muud kui näha, kuidas nende läbisurumiseks muudetakse farsiks meie demokraatlikud institutsioonid, vägistatakse meie õigusruum ja sülitatakse silma meie raskelt kättevõideldud enesemääramisõigusele.
Kuna mulle tundub, et Acta nägu on juba kõigile näha, ent samas paistab, et riigi poolt ei ole midagi liikumas, siis on ilmselt viimane aeg jalgadega hääletada. Protesteerimiseks paistab mulle kolm viljakamat suunda:
1. Esiteks võiks facebookis korraldada reedel (või millal/kaua kulub?) vaikiva laulupeo. Ürituse sisuks oleks, et kõik kopeerivad ja kuulavad acta protestiks reedel eesti muusikat, vaatavad eesti filme, loevad eesti kirjandust. Actat ei saaks eesti värk vähem huvitada. Meid huvitab! Eesmärk oleks teha protestimine võimalikult paljudele võimalikult lihtsaks, ning saada võimalikult palju attende. Ma ei ole fb kodanik. Äkki Tanel?
2. Kogu see asi võiks kulmineeruda näiteks reede õhtul kell 9 Raekoja platsis, üle Eesti. Eesmärk oleks jällegi ära tabada hetk, kus arvestatav hulk inimesi on niigi läheduses. Päeval peavad inimesed tööl ja koolis olema jne. Õhtu jooksul teeks sõpradega ka pilti ja paneks hiljem kõik netti kokku.
3. Kogu seda asja peaks levitama nii et kõik kuuleksid. See on nüüd kõige olulisem, ja igaühele jõukohane. Kümme tuhat laiki? Tehtav. Kui igaüks ise hingelt ära räägib, miks talle Acta ei meeldi, jäävad ka tuttavad mõtlema. Artiklid, avaazi ja petitsioon.ee lehed. Avaazi protest tuli täna pikalt miljoni hääle piirist üle! Acta tsenseeriks meie arvamuse internetist välja. Praegu on arvamuse avaldamine veel lubatud.. _________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea.
Ma arvan, et selline asi võiks vähemalt 10 päeva enne avalik olla kui aset võtab, aga sotsiaalmeediahoorana annaks endast parima, et sinna võimalikult palju rahvast koguda. Kuigi mulle tundub, et see Eesti värk selle juures kaldub natukene teemast kõrvale (oht eestlusele ei ole see, mis enamike hinge kriibib selle ACTA juures) ning ühtlasi oleks seda raske kuidagi tõestada, et nüüd kõik kuulasime eesti muusikat ja lugesime eesti raamatuid. Muidu see idee mulle meeldib, et anda kõigile võimalus avalikkuse ees südant valutada ACTA üle _________________ www.auranautika.com
DVDRW: Kaudselt saad oma kätt harjutada juba märtsikuus, kui Googlel hakkavad kehtima oluliselt teistsugused, kindlamad litsentsi- ja mängureeglid. Vaata, kas suudad neid täita või loobud igasugustest Google teenustest.
Mille poolest on nad erinevad noist mis nende teenuste juures senini kehtinud on?
Igasugu avalikud üritused ACTA'st ja muust sarnasest teavitamiseks on loomulikult head kuid kui tahta korralikku hulka osalejaid tuleks need jupp maad pikemalt ette planeerida, et sõnum leviks ning rahvas saaks plaane teha. Samuti oleks hea oodata vähe paremat ilma kus on soojem, kui -25 ja alla _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kui valitsus või parimal juhul riigikogu peaks ACTA üle märtsis otsustama, siis kardan, et sooja ilma ei jõua ära oodata. Pigem tuleks mõelda selle peale, kuidas mingit suppi ja teed sinna industriaalses koguses hankida _________________ www.auranautika.com
DVDRW: Kaudselt saad oma kätt harjutada juba märtsikuus, kui Googlel hakkavad kehtima oluliselt teistsugused, kindlamad litsentsi- ja mängureeglid. Vaata, kas suudad neid täita või loobud igasugustest Google teenustest.
Mille poolest on nad erinevad noist mis nende teenuste juures senini kehtinud on?
Igasugu avalikud üritused ACTA'st ja muust sarnasest teavitamiseks on loomulikult head kuid kui tahta korralikku hulka osalejaid tuleks need jupp maad pikemalt ette planeerida, et sõnum leviks ning rahvas saaks plaane teha. Samuti oleks hea oodata vähe paremat ilma kus on soojem, kui -25 ja alla
Poolakad said küll karge kylmaga protestitud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.