Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
26.01.2012 16:01:54
|
|
|
Insomnia kirjutas: |
Seda öeldes ma ei saa ainult ühest asjast aru, et miks just Laar?
|
Hallooo!, Laar on juhtumisi ühe valitsuskoalitsiooni erakonna juht ja tema võimuse oleks seisukoht võtta ja IRL panna Riigikogus ACTA vastu hääletama.
Minu ja tema diskussioon oli vägagi viisakas, vaata screenshotte. Inetuks läks asi siis, kui kogu see vestlus ära kustutati.
Niimoodi avalikus ruumis ei toimetata. Teine, kes kustutas vastavad päringud oma seintelt ja pidas end ACTA küsimuses diletandiks, oli Valdo Randpere (Reformierakond).
Ja ülla-ülla - Randpere praegu Vikerraadios vist propageerib ACTA-t?
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
26.01.2012 16:02:54
|
|
|
analoogne juhtum Laariga http://goo.gl/PIbbO
Aga see selleks.
Ei tasu ka nõnda ärritada Laari kadund Kim'i pildiga
.....................................................................................
Nikluse, Viiki ja Randpere juttu saab kuulata @ http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1727971
@ Niklus
See on möla, et jälgimist ei tule, ega seda muidu algselt salajas tahetud ära teha.
Valdo arvab, et kõik kes kisavad on uploaderid!
viimati muutis borru 26.01.2012 16:47:08, muudetud 5 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
revo1
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
hmagi
HV kasutaja

|
26.01.2012 16:48:54
|
|
|
Kohutav hülgemöla
viimati muutis hmagi 26.01.2012 16:57:16, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.01.2012 16:50:21
|
|
|
tsitaat: |
Õigluse huvides tuleb ka ära mainida, et sarnase päringu postitasin ka Valdo Randpere (Reformierakond) Facebook seinale, mis peagi kustutati. Põhjenduseks tõi ta 20-nda jaanuari kirjas, tsiteerin: "Ma ei ole ACTA temaatikaga kursis ja ei saa sulle selles osas vestluspartneriks olla." Ometi ta esines täna, 26-ndal jaanuaril Vikerraadios ACTA teemalises diskussioonis ACTA pooldajana. |
Tsitaat Õhtulehele saadetud kirjast.
6 päevaga viis end kurssi, et lausa raadiosaatesse läks eksperdina esinema
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
26.01.2012 16:53:46
|
|
|
No mis jama see nüüd sis Laari poolt on
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
26.01.2012 17:14:14
|
|
|
Olege selliste piltidega ettevaatlikud, kui Chuck Norris neid näeb, siis ta võib vihaseks saada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
26.01.2012 17:22:34
|
|
|
Firefly, Mina Chucki ei kardjsre thjdiyrk r cdyki xcykidfu r
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
26.01.2012 17:24:52
|
|
|
Mart Laar postitas viis minutit tagasi vabanduse Facebooki, miks see ära kustutati.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
26.01.2012 17:27:25
|
|
|
BREAKING NEWS: Mart Laar kustutas 5 minutit tagasi Facebooki.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
26.01.2012 17:29:01
|
|
|
Mart Laar kirjutas: |
Kuna mu seisukoht kipub vastusena Kaidole siia voogu ära kaduma, siis lisan selle ka iseseisva postitusena. ACTA on tõsine teema ja sellega kaasnevat tuleks kindlasti põhjalikult käsitleda. Vaadates siin fännilehel toimuvat pean lisama, et ma pole kindlasti ühtegi arutelu kustutanud ega muud taolist teinud. Kahjuks on kadunud ka minu enda postitused, ehkki arvan, et ACTA osas on vaja praegusest palju laiemat ja sisulisemat arutelu, mis võimaldaks ka selle jälgijatel saada tegelikku infot. Vabandan kõigi ees, et selline asi on juhtunud. Pärast pressikonverentsi võtsin veebilehe administraatorid ette – selgus, et muretsedes Facebooki ruumi sisulise täitumise pärast tänu korduvatele sissekannetele otsustasid nad sedalaadi kattuvate sissekannete hulka vähendada, et muuks aruteluks rohkem ruumi jätta. Kuidagi õnnestus neil aga maha võtta kogu arutelu, kaasa arvatud ka minu enda sissekanded. Tegin neile peapesu, mis loodetavasti peaks pikaks ajaks meelde jääma, seda enam et tehnilisest toimetamisest muutus asi korraga sisuliseks. Kirjutan oma kontole alati ise ja millegi ootamatut kadumist ei salli. Nii et head inimesed, arutame aga edasi – tsensuur internetis läbi ei lähe. |
Tuletaks meelde, et keegi kes sinna veel kommentaare lisada saab, ütleks et kas tema ise või ta administraatorid võtaksid maha ka postitamise keelud, mida hommiku poole jagati.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru
|
26.01.2012 17:29:58
|
|
|
Nii edasi läheb tellib Laar Norriselt Backup teenuse!
_________________ Things ThaT You own end up Owning you! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.01.2012 17:37:52
|
|
|
Taas on ruumi: Laar tegi oma FB lehe administraatoritele peapesu
tsitaat: |
Kaitseminister Mart Laar, kes väitis, et ACTA-teemaline arutelu kustutati tema Facebooki kontolt, kuna ruum sai otsa, kirjutab nüüd kontol, et tema käsi pole arutelude kadumises mängus.
"Kuna mu seisukoht kipub vastusena Kaidole siia voogu ära kaduma, siis lisan selle ka iseseisva postitusena. ACTA on tõsine teema ja sellega kaasnevat tuleks kindlasti põhjalikult käsitleda. Vaadates siin fännilehel toimuvat pean lisama, et ma pole kindlasti ühtegi arutelu kustutanud ega muud taolist teinud. Kahjuks on kadunud ka minu enda postitused, ehkki arvan, et ACTA osas on vaja praegusest palju laiemat ja sisulisemat arutelu, mis võimaldaks ka selle jälgijatel saada tegelikku infot. Vabandan kõigi ees, et selline asi on juhtunud," kirjutab Laar oma Facebooki kontol.
Laar lisab, et võttis pärast pressikonverentsi veebilehe administraatorid ette ning selgus, et muretsedes Facebooki ruumi sisulise täitumise pärast tänu korduvatele sissekannetele otsustasid nad sedalaadi kattuvate sissekannete hulka vähendada, et muuks aruteluks rohkem ruumi jätta. "Kuidagi õnnestus neil aga maha võtta kogu arutelu, kaasa arvatud ka minu enda sissekanded. Tegin neile peapesu, mis loodetavasti peaks pikaks ajaks meelde jääma, seda enam et tehnilisest toimetamisest muutus asi korraga sisuliseks. Kirjutan oma kontole alati ise ja millegi ootamatut kadumist ei salli. Nii et head inimesed, arutame aga edasi – tsensuur internetis läbi ei lähe." |
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
26.01.2012 18:03:54
|
|
|
respect Laar
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
26.01.2012 18:06:41
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Spoiler 
|
See minu lemmik
|
|
tagasi üles |
|
 |
SOS
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
26.01.2012 19:00:35
|
|
|
Mu meelest SkyPlusi uudised kajastasid seda kõige vaimukamalt - "... kaitseminister Mart Laarile eraldati täna sotsiaalvõrgustikus Facebook ruumi juurde, kuna tema kontolt kustusid ruumipuuduse tõttu postitused..."
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
28.01.2012 02:05:08
|
|
|
softis kirjutas: |
Mu meelest SkyPlusi uudised kajastasid seda kõige vaimukamalt - "... kaitseminister Mart Laarile eraldati täna sotsiaalvõrgustikus Facebook ruumi juurde, kuna tema kontolt kustusid ruumipuuduse tõttu postitused..."  |
Hea tõlkelugu oli ka tehtud reede hommikul. Babylon zoo - Spaceman Ruumimees
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.01.2012 10:15:49
|
|
|
Hull lugu jah
See oli kohe pühendusega
|
|
tagasi üles |
|
 |
nuudliroog
HV kasutaja
|
28.01.2012 11:14:48
|
|
|
Hommikul hakkasin siis rada7st lugema üht koma teist, kui leidsin postituskastist sellise tähelepanuvääriva remargi!
|
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
28.01.2012 11:20:15
|
|
|
Kogu seda praegust juhuslikult vallapääsenud Mardi ruumikomöödiat (mis nagu näha läheb väga hästi peale teatud ühiskonnaklassile) saaks just oskuslikult ära kasutada ACTA enda ohtude illustreerimiseks. Võrreldes raskesti hoomatavate juriidiste tekstidega saaks selle lihtsa näite varal luua mitmeid ilmekaid "flashe", kujutamaks mis võib juhtuda kui ACTA kehtima hakkab...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|