Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.01.2012 19:08:46
|
|
|
........
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
klf
HV vaatleja
|
27.01.2012 19:14:06
|
|
|
maatriks, küsimus on huvitav tegelikult. Kui palju jälgimise infrastruktuur ja selle käitlemine maksavad, jne. Ehk teisisõnu, kui seda ettevõtmist vaadelda kui puhast äri, siis milline on oodatav kasum / investeering, jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
27.01.2012 19:23:29
|
|
|
maatriks, noh alguses kindlasti pole piisavalt ametkonda et kõiki karsitdada- samas külls siis neid ametnikke saab palkama hakata kes tegelevad sellega- oh näed tööpuudust tõmbab ka koomale acta
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
27.01.2012 20:47:17
|
|
|
klf kirjutas: |
maatriks, küsimus on huvitav tegelikult. Kui palju jälgimise infrastruktuur ja selle käitlemine maksavad, jne. Ehk teisisõnu, kui seda ettevõtmist vaadelda kui puhast äri, siis milline on oodatav kasum / investeering, jne. |
Seni, kuni kulud langevad peamiselt teenusepakkujatele või riikidele, siis pole korporatsioonide jaoks vahet, mis see nali maksma läheb.
-----
Ei ole vist veel siit läbi käinud: http://www.postimees.ee/718810/poola-voib-acta-ratifitseerimata-jatta/
tsitaat: |
Poola peaminister lubas täna, et Varssavi ei ratifitseeri täielikult vastuolulist võltsimisvastast kaubanduslepet (ACTA), kui põhjalik uuring näitab, et see ohustab internetivabadust.
Poola kommunikatsiooniminister Michal Boni, kes on Tuski lähedane liitlane ja kelle ülesanne oli ACTA ratifitseerimist juhtida, esitas reedel protestide tõttu lahkumisavalduse, kuid Tusk keeldus seda rahuldamast.
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
mati65
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
27.01.2012 21:26:38
|
|
|
Üritan nüüd blokeeringust lahti saanuna Mart Laari lehel alustatut lõpuni viia ja mõned konkreetsed vastused saada. Teemale tähelepanu juhtimine on ilmselgelt õnnestunud, aga edasi tuleb sellega sisuliselt tegeleda.
Ekraanitõmmiste traditsioone üleval hoides:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
27.01.2012 21:57:21
|
|
|
Kontakt kirjutas: |
Ja kui paljud hääled sealt samade inimeste poolt on antud? ETV "Foorumis" hääletasid inimesed samamoodi mitu korda. Sellistel hääletustel pole mingit mõtet, kus tulemust tahtlikult mõjutada saab. |
Speedee kirjutas: |
2 eid lisatud minu poolt. |
Ära lahmi, kui sa midagi ei tea!
Need kaks häält sai antud erinevate mobiilinumbrite pealt, erinevate inimeste poolt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.01.2012 21:58:57
|
|
|
Huvipärast, et kui ACTA tõesti nüüd sätestub kas HV võetakse maha? Vähemalt kustutatakse kogu info mis tänaseni tehtud on, ajalugu kohe väga kindlasti ning kui uuesti tagasi siis ei ühtegi pilti, avatari vms. Kas inimesed ise hakkavad enda avataride eest vastutama? Samuti oma allkirjade eest, ehk kui on kopitud ala Albert Einsteini ütlust, koopia õiguste rikkumine ju kohe ja siis, et juriidiliselt õige oleks peaks kohe seda inimest või HV-d ju trahvima?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
27.01.2012 22:31:03
|
|
|
natukene ot, aga kas kanal2 on õigused kasutada mass effecti normandy themet? nimelt saates "must-valge eesti" lõpu poole seda kasutatud on.
viimati muutis NATAS999 27.01.2012 22:34:08, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
beyond1
HV vaatleja

|
27.01.2012 22:31:51
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Huvipärast, et kui ACTA tõesti nüüd sätestub kas HV võetakse maha? Vähemalt kustutatakse kogu info mis tänaseni tehtud on, ajalugu kohe väga kindlasti ning kui uuesti tagasi siis ei ühtegi pilti, avatari vms. Kas inimesed ise hakkavad enda avataride eest vastutama? Samuti oma allkirjade eest, ehk kui on kopitud ala Albert Einsteini ütlust, koopia õiguste rikkumine ju kohe ja siis, et juriidiliselt õige oleks peaks kohe seda inimest või HV-d ju trahvima? |
Muidugi, me kõik maandume pokris.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.01.2012 22:52:33
|
|
|
Kui keegi minu postitust tsiteerib (loe: kopeerib), siis ärge midagi head sellest küll lootke!!!
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
27.01.2012 23:03:44
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Kui keegi minu postitust tsiteerib (loe: kopeerib), siis ärge midagi head sellest küll lootke!!! |
Kõlab ähvardusena
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.01.2012 23:06:35
|
|
|
Kui keegi minu postitust tsiteerib (loe: kopeerib), siis ärge midagi head sellest küll lootke!!! |
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.01.2012 23:07:26
|
|
|
Peaks tähestiku ära patenteerima
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
tagasi üles |
|
 |
xps
HV vaatleja
|
27.01.2012 23:08:47
|
|
|
Ok
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
27.01.2012 23:46:39
|
|
|
Viimasel ajal ei olnud head loota isegi ilma tsiteerimiseta...
|
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
27.01.2012 23:54:40
|
|
|
Kui natukene mõtiskleda, siis piraatlusele, kaubavõltsimisele jmt on kõigil nendel ACTA-del ja SOPA-del üsna väikene mõju. Riikides, kus piraatluse tase suur ja kaubamärgivõltsimised levinud, tegeletakse sellega ikka edasi ning maades, kus ollakse selles osas seaduskuulekamad, on alati ostetud originaaltooteid ja ostetakse nagunii edasi. Piraatluse vormid võivad muutuda, peitudes teatud maade domeenide taha (mida saab siis otsida nende teatud maade otsingumootoritega, kasutades nende teatud maade proksisid ja VPN-e jne), paralleelselt astub jälle ellu (hõlmaalune) disketindus jne. Midagi selles vallas sisulises mõttes oluliselt ei muutu ning arvatavasti ei ole seadusloojad ka nii naiivsed, et seda loodaksid.
Kus aga kohe kindlasti saab muutus (nin gväga kiiresti) toimuma, on Web 2. Kasutajate poolt ilma eelkontrollita loodava sisu loomine ei ole enam mõeldav. Piisab paarist seadusehammasrataste vahele jäämise intsidendist, kui kõik webmasterid vastavad kraanid sulevad. Iga foorumipostitus, blogikommentaar või Twitteri siutsatus peab eelnevalt läbima saidi omaniku poolt volitatud modereerimise, kusjuures modereerivad isikud peavad olema saidi omanikele konkreetselt teada ning vastutama oma töö eest. Kaob ära igasugune "Facebooki revolutsiooni" võimalus, sest ei ole enam miljoneid hääli, vaid tegelikult iga saidi kohta ainult üks - selle omaniku oma, kes vastutab. Kes vastutab ning keda on väga lihtne ka vajadusel pihtide vahele võtta--erinevalt miljonitest anonüümsetest säutsujatest.
Küsimus oleks aga, miks seda kõike tehakse? Hetkeolukorras ei tundu see ju eriliseks probleemiks kellelegi olema. Kas läänemaailm valmistub ehk sõjaks, näiteks Hiinaga? Sellisel juhul on väga loogiline vastaselt kübersõja võimekus ära võtta, sest eks saaks ta ju kogu seda sotsiaalvõrgustikkude rägastikku väga võimsa relvana ära kasutada. Või on õigus David Ickel, kes räägib juba aastaid, et diktatuurriik on tegemisel? Või midagi muud? Äkki on Nibiru ikkagi olemas, siinsamas lähedal ja tekitab valitsustippudele suurt hirmu?
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
28.01.2012 00:12:57
|
|
|
Noh kui nüüd vastu vōetakse siis positiivsed küljed on see, et arvutis istumise asemel hakkan ilmselt rohkem spordiga tegelema ja raamatuid lugema. Kino või muusikale ma ilmselt raha nüüd rohkem küll kulutada ei plaani. Pigem just vähem. Kuna eeltutvumis võimalused kaovad. Kinoga ju on paraku see lugu, et peale kaubaga tutvumist ja kui selle kvaliteedis pettud ei ole võimalik raha tagasi nõuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
28.01.2012 00:22:12
|
|
|
Väljas käia ei julge. Kogemata paned endale Xiao Yang Yongi varajase kevadise 96-aastal loodud moekollektsiooni meestekomplekti selga. Moefirmaga tuleb lajatab kohe miljon eurot valuraha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
28.01.2012 00:32:39
|
|
|
Nägin täna tööl SL Õhtulehes artiklit(esilehel! ), kus Mart Laaril sai internetiruum otsa
Sai toredalt naerda ja tõstis kohe tuju. Mainiti meie oma Tanelit ka
|
|
tagasi üles |
|
 |
xps
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
28.01.2012 14:29:17
|
|
|
See ongi ilmekas näide paratamatusest, et rahvale lähevad rohkem korda jalaga tagumikku labased naljad. Mitte mingi juriidiline tippteos ACTA. Samamoodi nagu kollane meedia ka kõige edukam ikka...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |