Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Spott
HV Guru

|
18.12.2003 20:21:59
|
|
|
sulgen taas selle mõttetu vaidluse. Ordi esindajalt lahendus välja pakutud. Edasine isiklik arveteõiendamine paluks läbi viia privaatsõnumitena.
Kui kellelgi veel siiski tahtmist midagi siia postitada - andke privaga moderaatorile märku (koos selgitusega loomulikult)
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
19.12.2003 16:30:51
|
|
|
Täna sain siis tunda ORDI "head" teenindust. Panin ühele kliendile teoreetilise komplekti kokku ORDI hinnakirjade põhjal ja ta tellis arvuti Viljandi Inforingist (ORDI diiler). Lubati täpselt selline kokku panna. Noh, tõi siis klient arvuti minu kätte, et ma selle seadistaksin ja mis selgus!? Tellitud PC3200 mälu asemel hoopis PC2700, ehkki tagakleepsul kirjas PC3200! Tellitus 350W toiteploki asemel 300W! Ja kõige naljakam, kaasa polnud pandud klaviatuuri! Niisuguse "tünga" eest peaks juba kahjutasu nõudma!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
19.12.2003 17:09:17
|
|
|
see on jõuluarvuti uus variant
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
19.12.2003 18:19:36
|
|
|
Nüüd hakkasin kliendi (naisterahvas, arvutite koha pealt algaja) ostulepingut lugema ja täielik hämming! Hoopis teine konfiguratsioon kirja pandud! Tellitud oli AMD Duron + Epox8RDA+ ning Samsung 765MB, kirjas oli aga mingi Celeronipõhine komplekt + 17" ORDI monitor. Täielik puder ja kapsad!
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
darcen
HV kasutaja

|
19.12.2003 20:46:56
|
|
|
et siis kuidas kindlaks teha kas inforing üldse õige tellimuse ordile edastas? Hetkel vähemalt minu jääb lahtiseks see osa kes asja segamini ajas.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
20.12.2003 02:34:24
|
|
|
darcen kirjutas: |
et siis kuidas kindlaks teha kas inforing üldse õige tellimuse ordile edastas? Hetkel vähemalt minu jääb lahtiseks see osa kes asja segamini ajas. |
ise pakun et syydistama peaks seda kellele raha maksad?
ple ju sinu asi mille kaudu asjad käivad. sina tellid ja maksad yhes kohas, nende mure et kõik kukimuki oleks?
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
20.12.2003 19:10:22
|
|
|
Järg antud loole. Sain täna Inforingist maili:
tsitaat: |
Tere,
Jõulutroll
Edastasin Ordile, õigemini faksisin neile selle lehe, kus oli kirjas Teie poolt komplekteeritud arvuti konfiguratsioon. Aga Te võiksite ka ise enne veenduda, kas need jupid on Ordi laos, mida Te oma tuttavatele soovitate. Arvan, et olete ka varem sellega kokku puutunud, et tihtipeale internetilehel väljas olevaid juppe ei pruugi ka laos olla. Sellest tulenevad ka probleemid.
Inimene kes, meil liisingupabereid vormistas ajas segi tellimuslehed, kuna samale kliendile ehk Sirje Lutschanile oli vormistatud kaks tellimuslehte. Teisel tellimuslehel oligi celeron 2,4 konf. Eksimine on inimlik, eriti kiirel ajal. Arvan, et ka Teie eksite vahel.
Rahulikke jõule soovides,
Inforingi töökas kollektiiv |
Minu vastus:
Tere.
Teie kiri annab selgituse ostulepingu segimineku suhtes, aga ei rahulda kuidagi tellitutest kehvemate osade paigaldamist! Kuidas Te selgitate seda, kui arvuti tagaküljel oleval ORDI kleepsul on kirjas PC3200 mälu, mis ka tellitud sai, aga sisse oli paigaldatud aeglasem PC2700 mälu? Sama ka Codegeni toiteploki kohta, tellitud sai 350W, aga paigaldati 300W. Ja hind võeti ju kallimate juppide järgi! Peale selle on pandud ka vale korpus, seetõttu ei ole võimalik panna sisse teist mälupulka, kuna kõvaketas blokeerib esimest mälupesa!
Ja üldse selline vabandus - "Meil ei ole laos Teie tellitud juppe" rahuldaks siis, kui sellest kliendile teatatakse ENNE arvuti kätteandmist, mitte et ta ise hiljem avastab, et paigaldatud on kehvemad osad, aga hind võeti kallimate järgi!
Antud juhul ei saa ma Teie selgitust rahuldavaks pidada!
Andres Undrul
ehk Jõulutroll HinnaVaatlusest |
Muidugi on tervitatav, et arvutifirmad jälgivad nende kohta HV-s kirjutatut ja püüavad reageerida. Aga selle vastusega ma siiski rahule ei jäänud.
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
20.12.2003 20:16:22
|
|
|
See tundub mingi inforingi kämm olevat. Kunagi sai neile arvuti garantiisse viidud (viljandi inforingi siis), millel oli kõvaketas õhtale läinud. uurisid ja puurisid seal siis seda ja kohalikud "tehnikud" diagoosisid tarkvaralise vea. mul olid seal partitsioonid peal ja siis nad arvasid, et nendega on midagi "lahti", et tulgu ma uuesti oma "korras" arvutile järgi. muidugi ma ei saanud sellega leppida ja ütlesin siis, et olen nõus raha maksma kui nad mul selle ketta ära formaadivad. selega nad loomulilkult hakkama ei saanud ja kõvaketas vahetati ilma jututa ringi. muidugi seagate asemele pandi samsung, kuigi sai palutud seagate panna, aga põhjendati ka sellega, et ei olevat laos, kuigi ordist küsides öeldi, et pidavat olema. aga mul oli selle inforingiga suhtlemisest juba kopp ees ja ei viicind jännata enam nendega.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Insidefake
HV kasutaja
|
22.12.2003 20:46:19
|
|
|
Olen ise sealt ostnud mobo, prose, cooleri, case lisavente, kõvaketta, videokaardi, cd-rw ja natuke pisiasju ehk veel ja teenindus on olnud vägagi . garantiiga pole veel siiamaani tegemist tulnud, mis on muidugi positiivne
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
22.12.2003 22:14:01
|
|
|
Jõulutroll
Kas loole järge ka on oodata? Tahaks teada mis sellest loost edasi on saanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bob
HV kasutaja

|
23.12.2003 00:57:46
|
|
|
2001 aastal toppisid uude komplekti Kingstoni 133 mälupulga asemele mingi nimetu 100-se
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
23.12.2003 23:50:48
|
|
|
Henrik kirjutas: |
Jõulutroll
Kas loole järge ka on oodata? Tahaks teada mis sellest loost edasi on saanud. |
Jupid vahetati ringi ja ka klaviatuur jõudis pärale, seega minu poolt vaadatuna on asi korras. Natuke jääb aga sees kripeldama, et kui see komplekt poleks sattunud nö "arvutiteadliku" inimese kätte, oleks see segadus ju läbi läinud ja kasutaja oleks edasi elanud õndsas teadmises, et tal on kiire PC3200 mälu ja võimsam toiteplokk!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
viimati muutis Troll 23.12.2003 23:57:48, muudetud 1 kord |
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
CFJ
HV vaatleja
|
23.12.2003 23:53:13
|
|
|
Väga bro koht igatahes, alati kõik olemas mida mujalt kätte ei saa
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
24.12.2003 01:43:37
|
|
|
Seepeale tegi üks närvihaige mulle selgeks, et neid pole vaja tülitada, kui nad helistanud pole, ma vastasin, et mulle lubati need neetud jupid nädal aega tagasi, siis telefoni vastu võtnud mees käis oma kolleegidega miskit.
Tuli siis 10 min. pärast toru otsa tagasi ja seletas, et ma olevat täiesti vale tellimus teinud, et komplektides ei saa selliseid muudatusi teha, et jätad pooled asjad välja, ma seletasin et ma ei ole mingit komplekti tahtnud, ma tahan neid juppe ainult, vabanduseks tuli, et meil siin uued töötajad jne.
Igatahes järgmine päev läksin kohale ja sain soovitud jupid kätte, aga üldiselt Ordi'sse minu jalg enam astuma ei kipu.
viimati muutis Donald 06.02.2009 00:57:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
24.12.2003 01:49:45
|
|
|
Ahjaa, juppe poes kätte saades selgus, et mulle taheti müüa hoopis cl 2.5 mälusi, ma soovisin 3.0
Klienditeenindaja käis siis tagaruumis ära ja toppis mälud kuhugi kotti, kinnitades, et tegu on cl 3.0
Koju jõudes sain ma aru, et tegu oli ikka endiselt sama 2.5 variandiga.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
24.12.2003 02:26:41
|
|
|
Donald kirjutas: |
Ahjaa, juppe poes kätte saades selgus, et mulle taheti müüa hoopis cl 2.5 mälusi, ma soovisin 3.0
Klienditeenindaja käis siis tagaruumis ära ja toppis mälud kuhugi kotti, kinnitades, et tegu on cl 3.0
Koju jõudes sain ma aru, et tegu oli ikka endiselt sama 2.5 variandiga. |
Ja huvitav, MIKS sa cl3,0 mälusid tahtsid? Ja miks sa rahul pole, et nende asemel cl2,5 said? cl2,5 on ju paremad kui cl3,0 !?
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
24.12.2003 10:10:38
|
|
|
Jõulutroll kirjutas: |
Ja huvitav, MIKS sa cl3,0 mälusid tahtsid? Ja miks sa rahul pole, et nende asemel cl2,5 said? cl2,5 on ju paremad kui cl3,0 !? |
Mul tekkis sama küsimus... ja pealegi paistab ta veel kuri olevat, et talle parem kraam anti
Mnjah... aga ega teadmatus ei ole häbiasi... las õpib, saab targemaks.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
26.12.2003 11:20:48
|
|
|
Tore kuulda, et parem kraam.
Aga kui ma annan talle nimekirja ette, siis ma tahan neid juppe jumal hoidku.
Kui sa lähed osta poest banaani ja müüakse ananass sama raha eest, siis müüja ei saa tuua ettekäänet, et ananass maitseb paremini mida sa vigised siin.
See oli eelkõige viimasele, Trollile aitäh teavitamast igatahes!
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.12.2003 07:29:30
|
|
|
Tore kuulda, et parem kraam.
Aga kui ma annan talle nimekirja ette, siis ma tahan neid juppe jumal hoidku.
Kui sa lähed osta poest banaani ja müüakse ananass sama raha eest, siis müüja ei saa tuua ettekäänet, et ananass maitseb paremini mida sa vigised siin.
See oli eelkõige viimasele, Trollile aitäh teavitamast igatahes! |
Antud juhul toodi sulle banaan koos sokolaadi kreemiga!
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
28.12.2003 15:59:28
|
|
|
Kui sa lähed osta poest banaani ja müüakse ananass sama raha eest, siis müüja ei saa tuua ettekäänet, et ananass maitseb paremini mida sa vigised siin. |
Kui sa lähed ostad poest 1kg banaani... aga antakse 1,2... siis ei peaks ju nagu virisemiseks põhjust olema. Sulle ei antud ju teist toodet, vaid sama toote parem variant.
PS! CL2,5 mälu võid alati CL3,0 peal käima panna kui vajad... ananassist banaani ei tee sa kohe mitte kuidagi, seega oli su näide sisuliselt kohatu.
_________________ Честных психов можно не лечить...
viimati muutis Raiku 28.12.2003 16:02:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
28.12.2003 16:01:22
|
|
|
müüja tahtis sulle vägisi anda paremaid mälusid:D
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
jalkaf2nn
HV vaatleja

|
28.12.2003 23:01:33
|
|
|
njaa igatahes mul on Üldiselt head arvamused ühe soovitaja abiga ostsime arvuti aga kohe vahetasime 2 asja ümber nii: kõvaketta mis oli 20gb panime 40 peale ja siis paps mul küssas tibi käest mis monitori tuuakse kõige vähem parandusse ja siis üeldi et Samsungi Flat-i ja nii on kõik korras olnud pärast olen sealt ostnud logitechi kaamera (müüa soovitusel) ja siis ostsime mälu kaa juurde 128mb aga paar kuud tagasi tahtsime selle ventilaatori laagreid aga siis veel plnud aga nuh ple enam küsinud (asi oli selles et plärises) aga pärast tuli välja et minu ehk kliendi avastatud viga oli: arvuti laud oli niiöeldes keskelt kõver (sitt laud) ja siis tõstsime nats proset ümber ja asi voilaa muidu mõnikord ajan ikke tarka juttu ka seal nats;) aga arvuti 2 aastat vana ja 0 korda garantiis käinud. Kõige parem ongi asju vahetada kui garantii kehtib;) aga kõllid on ainult mikromaaailmast ostetud aa ja üks jutt veel. Kodukauba reklaami lehel reklaamiti Logitech-i kaamerat mis maxix640.- aga ma ostsin enne ordist 450.- hinna vahe ikke ve:P niiet Ordi rlz
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
29.12.2003 19:05:24
|
|
|
Tellisin omal ajal profiilis nähtava arvuti Ordist. Kätte saades oli cd k9irjutaja aeglasem kui arvel näha, ka olin tellidels rõhutanud et tahan yhte 512 MB mälu, nemad olid ikka kaks 256 sisse toppinud.. aga arvel oli ka 2x256 MB nii et selle pärast ei viitsinud norima hakata.. Samas, 3 x on mul graafikakaarti vahetatud (Geforce, nvidia oma.. MX 440..) iga kord on olnud yks ja seesama probleem - TV out untsus. Ja kuigi ma olen neile iga kord öelnud et TV out ei tööta, kõik muu on OK.. et tehke palun äevaga korda, sii eiei.. ikka nädal aega peab remondis ilusasti kykitama arvuti.. Selline teenindus on Tartus.. seal Tartu Maja kandis..
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
29.12.2003 19:43:52
|
|
|
Kätte saades oli cd k9irjutaja aeglasem kui arvel näha,
|
kas sa said uue kirjutaja siis? profiilis olevast kirjutajast nagu eesti turul kiiremat pole?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
30.12.2003 02:40:31
|
|
|
Jägermeister kirjutas: |
Tellisin omal ajal profiilis nähtava arvuti Ordist. Kätte saades oli cd k9irjutaja aeglasem kui arvel näha, ka olin tellidels rõhutanud et tahan yhte 512 MB mälu, nemad olid ikka kaks 256 sisse toppinud.. aga arvel oli ka 2x256 MB nii et selle pärast ei viitsinud norima hakata.. Samas, 3 x on mul graafikakaarti vahetatud (Geforce, nvidia oma.. MX 440..) iga kord on olnud yks ja seesama probleem - TV out untsus. Ja kuigi ma olen neile iga kord öelnud et TV out ei tööta, kõik muu on OK.. et tehke palun äevaga korda, sii eiei.. ikka nädal aega peab remondis ilusasti kykitama arvuti.. Selline teenindus on Tartus.. seal Tartu Maja kandis.. |
Kusjuures untsus tv-out on 90% kasutajate süü.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|