Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Auron
HV Guru

|
09.12.2003 16:43:10
|
|
|
Nuh mina olen sellel seisukohal,et see paar kriimu seal tõesti ei tee sellist asja ,et algul lärmab ja siis läheb vaikseks.Garantiivennike ise ka ju alguses uuris targa näoga ,et mis võiks viga olla,aga kuna ei suutnud midagi vettpidavat tuvastada,siis uuris enamvähem luubiga ja hakkas miskit tühist kriimu ettekäändeks tooma ,et see ongi kogu asja põhjus.See on selge ,et on palju siukesi tegelasi kes kõik tahavad kõvad hackerid ja overklokkerid olla ja siis kui miski peesse keeratakse, minnakse süütu näoga ordisse ja öeldakse ,et lampi põles läbi,antagu aga uus.see peaks firma mure olema kindlaks teha ,mitte niimoodi ,et kuni miski tarbjakaitse poolt määratud ekspertiis ei tõesta ,et toode on defektiga ,siis jääb igaljuhul inimene ise süüdi.Pärnu ORDI's on paar normaalset tegelast,Tiit oli üks ja teine see prillidega tüüp,aga selle garantiivennikese koos oma boyfriendiga (selle vibalikust raudpatsi kel aeg ajalt ka miski räpparist sidekick kõrval tooli peal lösutab )võiksid nad küll välja vahetada.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Allu2oo3
HV vaatleja
|
09.12.2003 17:27:46
|
|
|
Allu2oo3 kirjutas:
Mul jällegi Pärnu Ordis 3 korda tynksu tehtud kaks korda kehvema asja saanud ja ühe korra praem asja saand
et nagu GeForce FX 5200 asemel sain hoopis GeForce FX 5200 ultra(hinnavahe umbes tonn)......
Väga vabandan - kuna nimetatud kaardid olid müüki tulles ühesugustes pakendites ning neid eristas omavahel vaid väike markeeringu erinevus karbi küljel (ühel FX-20, teisel FX-30) siis võis juhtuda tõesti, et püüdes sulle kiiret ja korralikku teenindust pakkuda, said kogemata vale kaardi. Et kui sa rahul pole, oleme nõus selle sulle õige vastu välja vahetama
tegelt on nii et nendel GeForcidel on isegi karbid erinevad(erinevat värvi) nagu ma näinud olen.
Aga pole oluline..... see korvab mu eelmised tünksud...... nagu kui ostis omale modemi siis pandi mulle kiiresti 50 krontsa odavam mudel..... aga muidu olen enam vähem ordiga rahul, kuid....... njah..... mis iganes.
PS: garantii lehel on sinna märgitud FX-20, kuid kui ma kaardi peaks siina tagasi tooma(oletame et garantiisse) kas siis mulle antakse pärast uus FX-30 ikka tagasi wE??? või ma ei saakski seda garantiise tuua???
_________________ Keep Cool |
|
tagasi üles |
|
 |
Allu2oo3
HV vaatleja
|
09.12.2003 17:34:02
|
|
|
Allu2oo3 kirjutas: |
...... muidu juhataja on lahe aga teiega rääkides on tal millegipärast jalg alati toolil .... |
Eee...tegelikult mitte küll toolil. See kõrgendatud lett, mille taga ma istun - seal on lihtsalt selline riiulitaoline asjake. Õnnetuseks on see täpselt parajal kõrgusel ja ma tõesti vahest unustan end, kuna nii on mugav... Katsun end parandada kuigi teisipidi võttes - see loob sellise vabama õhkkonna ja kliendiga vestlusest ei saa selline üksluine ametlik lalin...
Vabam õhkkond küll aga viisakus???? Ma pole veel kordagi näinud, et Asumi töötajad istuksid jalg süles/toolil/riiulil/
_________________ Keep Cool |
|
tagasi üles |
|
 |
Freeborn
HV vaatleja

|
09.12.2003 17:47:23
|
|
|
raibs kirjutas: |
Eee...tegelikult mitte küll toolil. See kõrgendatud lett, mille taga ma istun - seal on lihtsalt selline riiulitaoline asjake. Õnnetuseks on see täpselt parajal kõrgusel ja ma tõesti vahest unustan end, kuna nii on mugav... Katsun end parandada kuigi teisipidi võttes - see loob sellise vabama õhkkonna ja kliendiga vestlusest ei saa selline üksluine ametlik lalin... |
Vabama õhkkonna?
Äkki paneks siis juba suitsu ette ja vabama õhkkonna mõttes ka palja ülakehaga... nii ju mõnusam olla.
Tahan öelda seda, et Teil võib ju vabam olla, aga kas seda ka klient arvab? Otse ei soovi paljud midagi öelda, aga pange nädalaks mingi soovituste või kommentaaride kast poodi üles, kuhu raffas saab midagi kirjutada, siis mina vähemasti kirjutaks küll midagi stiilis: "Ei meeldi, et müüja minuga vesteldes oma toolil lösutab."
Eks igaüks ise tea muidugi. Minu jaoks see jalad seal riiulipeal istumine vabamat õhkkonda ei loo.
A muidu teete tegelikult norm. tööd seal Ordis.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
09.12.2003 18:00:58
|
|
|
Tähelepanek iseenesest õige, millest ma ka aru sain, lubades end edaspidi parandada (deem...raske on ju 8h tööl vastu pidada, kui end vabalt ei tunne)...
"Vaba õhkkonna" märkus oli lihtsalt hale katse enda tegevust õigustada ega polnud tõsiselt mõeldud, kui keegi juhuslikult aru ei saanud. Seepärast ka see silmapilgutav smaili lause lõpus.
Aga ärme nüüd liiga personaalseks kisume (valus, kui kriitikanooled omas suunas tulevad ) ja jääme teema üldisestesse raamidesse. Nagu ma eespool juba ütlesin, igasugune kriitika meie aadressil on ainult teretulnud nähtus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dozol
HV vaatleja
|
09.12.2003 18:03:29
|
|
|
auron, mis "raudpatsil" ja "r2pparil" viga on?
kui SUL on mingi isiklik probleem? sa tead kuhu tulla...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oki
HV vaatleja

|
09.12.2003 18:22:53
|
|
|
Computer Doctor kirjutas: |
Kes ventika ehitust ja koolifüüsikat tunneb, saab vaidlematagi aru et töötav vent läheb "rivist välja" kui teda töö ajal peatatakse. Ning mida järem tõkestamine, seda tõsisema "paugu" vent ka saab. ning kes rohkem asja vastu huvi tunneb, võiks tutvuda ka sellega kuidas üldse ventikat tehase tsentseeritakse ning milleks see vajalik on. |
kui oleks töö ajal kruvikas sinna läinud, siis ei usu, et seal ainult üks väike kriim oleks... siis oleks ikka kriime nii mis kole
_________________ O: 256MB pc3200 või hästi klokkuv pc2700
http://www.hinnavaatlus.ee/phorum/viewtopic.php?t=70230&highlight= |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.12.2003 19:38:18
|
|
|
dozol kirjutas: |
auron, mis "raudpatsil" ja "r2pparil" viga on?
kui SUL on mingi isiklik probleem? sa tead kuhu tulla... |
sõbralik ordi töötajaskond? pigem ähvardus või mis
aga jah, teemast pole kasu nagunii - Mario is gone ja aint ühe osapoole seletusega pole midagi peale hakata
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
09.12.2003 20:00:44
|
|
|
Jah...see oli ka mulle löök allapoole vööd.
Au selline suhtumine just ei tee... väiklane vastus madalalaubalisele solvangule...
Õhkõrn lootus siiski on, et keskmine foorumlane suudab isiklikku laadi arveteklaarimist teemakohasest infost eraldada.
Ärgem läbustagem...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
09.12.2003 21:06:13
|
|
|
Ootan Huvitatutelt privasid ja selgitusi, miks soovitakse antud teemasse postitada.
Eelkõige ootan Teema Algataja priva palvega luba postitada siia vastus (koos pildiga). Sest antud juhtumil kaldun mina näiteks hetkel poe poole! (isiklik arvamus - seega ei kuulu arutluse alla)
SENIKS AGA TEEMA LUKKU
HV pole koht, kus lahendada isiklike probleeme või muul viisil läbustada!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
seven`
HV Guru

|
16.12.2003 17:52:07
|
|
|
Kõigepealt vabandused eelkõige minupoolt kõnelejatele ( sõber "voltc" ), siis vasturääkijatele ( ehk siis niisama haukujatele ) ja muidugi ka niisama teemalugejatele, nimelt teemast eemal viibimine ei tähendanud mitte mingisugust "peitu pugemist" või midagi sellist kui nimetada! Vabandused siis sellepärast, et vahele midagi öelda ei saanud - kuna olen ka eelpool mainud, et interneti võimalused on hetkel tõsti piiratud! Aga ei tulnud ma sellepärast siia, teemat avama ja muidu "möla" ajama .. vaid rahvalt/publikult nõutud pildi pärast.
Veel ütleksin siinkohal, et tegemist ei ole mingi läbustamise ega ka isiklike probleemide lahendamisega!
(PILT SAI MEELEGA SUUR TEHTUD, ET EI OLEKS PÄRAST ARGUMENTE ESITADA "PILDI KVALITEEDI" VMS OSAS! )
PILT
Pilt võib suur olla,
aga siis ka lingina !
DigeBeni
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
16.12.2003 18:19:13
|
|
|
Äkki rotid
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
topcat
HV kasutaja
|
16.12.2003 18:38:16
|
|
|
Need väikesed täkud ve?
Ordi suhtumine klientidesse on suht SITT,kunagi sai sealt asju ostetud.
Siis tuli K-arvutisalong selverisse!(seal igate pidi parem)
Ordis käib hea pähemäärimine(see on asi mida võiks ka osata)
Tahtsin emaplaati aga hakati teist kohe pähe määrima,öeldi:`see sama sugune ainult üks juhe on teine`(ta lootis et ma olen täielik loll)
Ma panin tähele et seal mitte mingi hinna eest ei anta raha tagasi (seda eelmistest foorumitest lugenud ja järelduseni jõudnid)
Võiks ikka oma klientitesse hästi suhtuda!(need toovad ju raha sisse[või mis?])
(Rahvas loeb postitus ja mõtleb:``oi ordiga on niipalju probleeme``)
Image langeb natuke!(nii kaotate kõik kliendid)
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
17.12.2003 12:40:42
|
|
|
Nüüd siis oodatakse ilmselt minu vastust...
Mina näen pildil kokku neljal labal mittesihipärasest kasutamisest tekkinud füüsilisi vigastusi. Ülejäänud täkked võib liigitada "tootmiseripära" alla.
Aga, et teemaga lõpuks ühele poole saada, ning pakkuda osadele kasutajatele rõõmu, et "saime Ordile "ära teha"", siis laseme ka eelpool lubatud pakkumise käiku - tule, Mario, vahetame sul selle ventilaatori gar. korras ringi ja saad ka kompensatsiooniks lubatud korpuse lisaventilaatori omal vabal valikul. Ja loomulikult ka meiepoolsed vabandused.
Nagu ma juba kuskil eespool ütlesin, et ei ole meil eesmärgiks kliendi "peedistamine" vaid me üritame oma tööd teha võimalikult objektiivselt, ning nii hästi kui me seda oskame.
Päris lõpetuseks tahaks siiski veel öelda, et ventilaatori plärisemise tekkepõhjuseid pole mõtet ülehinnata. Garantiist keeldumise aluseks sai siiski mittesihipärasel kasutamisel (kas siis juhuslikul või tahtlikul) tekkinud füüsilite vigastuste olemasolu. Garantiitingimuste ja tarbijakaitse- ning võlaõigusseadusega kursis olev inimene saab aru, et suurus pole seal juures oluline (Size doesn`t matter )
Ühesõnaga - müüjal pole kohustust katkist toodet IGAL JUHUL (nagu keegi tarkpea eespool väitis) ümber vahetada. Müüjal on toote müügi puhul ostja ees omad õigused ja kohustused ning kliendil müüja ees täpselt samamoodi...
Minu poolt selle juhtumiga kõik ja nüüd tagasi tööle... lootes mõistvat suhtumist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkelf
HV kasutaja

|
17.12.2003 13:02:59
|
|
|
Tartu Ordi esindusega selline kogemus:
Ostsin sealt Trusti upsi, kodus selgus pisike viga - nimelt kui juhtme seinast tirisin tegi masin restardi ja jooksis siis akudelt üles - jama ju.
Viisin siis tagasi ja tüübid hakkasid asja testima, testimine oli järgmine - lasti masin akult üles ja pandi jälle kinni - kõik.
Kui ma lõpuks juba pahaseks sain et asi pole ju piisavalt kiire reageerimisega, siis võeti ups lõpuks tagasi.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
17.12.2003 13:12:03
|
|
|
darkelf kirjutas: |
Tartu Ordi esindusega selline kogemus:
Ostsin sealt Trusti upsi, kodus selgus pisike viga - nimelt kui juhtme seinast tirisin tegi masin restardi ja jooksis siis akudelt üles - jama ju.
Viisin siis tagasi ja tüübid hakkasid asja testima, testimine oli järgmine - lasti masin akult üles ja pandi jälle kinni - kõik.
Kui ma lõpuks juba pahaseks sain et asi pole ju piisavalt kiire reageerimisega, siis võeti ups lõpuks tagasi. |
Järelikult ju kõik lahenes?
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkelf
HV kasutaja

|
17.12.2003 15:09:43
|
|
|
jep - lahenes
lihtsalt kui peale säärast testimist müügimees väidab, et asi ju korras- siis pani lausa vanduma.
upsi töökiirust ei testita upsi on/off nupuga
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
17.12.2003 15:11:41
|
|
|
darkelf kirjutas: |
jep - lahenes
lihtsalt kui peale säärast testimist müügimees väidab, et asi ju korras- siis pani lausa vanduma.
upsi töökiirust ei testita upsi on/off nupuga |
No olgem ausad - müügimehed ei olegi ju need mehed kes peaksid teadma kuidas midagi testida. Selle jaoks on firmal vastav osakond.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
17.12.2003 17:20:41
|
|
|
Miski on ventika labade vastu käinud ja tüki välja löönud.
_________________ Ikka Saab
~~NetMusique~~ |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
17.12.2003 17:47:16
|
|
|
MadMan kirjutas: |
Miski on ventika labade vastu käinud ja tüki välja löönud. |
No täispööretel töötava ventika vastu minnes ei ole võimalik nii väheseid labasid vigastada. Proovige aga järgi mõne vana ventikaga. Muide , mul on üks sama tootja roheliste labadega prose ventikas, millel ka mõnel labal mingid killud ära. Ostsin küll kasutatuna ja siis ei pannud nagu tähelegi. Äkki tootja tasakaalustabki neid ventikaid selliselt
Minu oma küll ei lärma, kui 7v peal ja potekas maha ka veel keeratud.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
17.12.2003 18:27:21
|
|
|
nuh väiksemaid täkkeid on ka teistel labadel... midagi on sinna vastu läinud. iseasi kui tahtlikult jne.
Osad ventikad on nii kõvade labadega, et seal peab palju jõudu kasutama, et tükki kätte saada. Selle isendi labad tunduvad küll paberõhukesed olevat - asi siis mõnel voolukaablil või hooletul käel vms korraks pihta minna ja kogu moos.
Olge nüüd head lapsed ja leppige ära - jõulud ikkagi!
_________________ Ikka Saab
~~NetMusique~~ |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
17.12.2003 21:49:59
|
|
|
Ehh... mul seesama vulkaan11 ja ega see vent mulgi päris sile ja selline polnud aga sellegipoolest ei plärise ta mul
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
18.12.2003 01:18:53
|
|
|
Heh...aimsorri, kuid ma ei saa kohe vait olla...
Paljud ajavad siin kaks asja omavahel segamini - vent TULI garantiisse kuna plärises aga garantiist KEELDUTI füüsiliste vigastuste pärast ventilaatori labadel. Plärisemise tekkepõhjused ei mängi antud juhtumi puhul mingit rolli ega maksa neid seepärast ka ületähtsustada! Kui keegi leiab, et tal on midagi asjakohast lisada, siis võiks teema ikka mõttega läbi lugeda...
Aga nüüd luban, et minu poolt enam mingit läbu siia, kuna juhtum peaks olema end ammendanud - sai ju lahendina lubatud vent siiski gar. korras ringi vahetada...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
18.12.2003 01:38:37
|
|
|
Heh...aimsorri, kuid ma ei saa kohe vait olla...
Paljud ajavad siin kaks asja omavahel segamini - vent TULI garantiisse kuna plärises aga garantiist KEELDUTI füüsiliste vigastuste pärast ventilaatori labadel. .. |
Kui nüüd ostja juttu uskuda võid, siis kukkusid ju garantiimehed kohe lammutama ja venti radikast eemaldama. Ja alles siis, kui muud põhjust polnud leida, leiti need tobedad vigastused.
Seega küsiks üle , kas Teil seal "lollidemaal" (ei maksa solvuda, Sinu enda profiili asukoht ) on kõik sellised ?
Ehk siis , kas garantiimees ongi loll ja ei oska asja kõigepealt visuaalselt vaadelda, ilma et peaks kohe oma sügelevaid näppe koos kruvikeerajaga kuhugi toppima ?
Mina kliendina väidaks raudselt, et need samad "sügelevad näpud" ongi kogu kurja juur ja mingeid kriime enne polnud
Mulle lausa vastuski postitatud, mida varem polnud :
Selle koha pealt ei vaidle vastu, et garantiilise või mittegarantiilise juhtumi väljaselgitamiseks tuleb alustada visuaalsest vaatlusest. Kuna aga minu arvamust cooleri gar. juhtumi alla liigitamise kohta küsiti JUST viidates vigastatud labadele (ma tõesti ei tea, mis ennem seda juhtus, ning see pole ka ilmselt enam tuvastatav), siis minu andmete põhjal paistab kod. Mario füüs. vigastusteni jõudmisele eelnev jutt enese paremas valguses näitamisena. Seega minu sõna Mario sõna vastu...ja argumendina seda arvestada ei saa. Lähtugem siiski objektiivsetest andmetest... |
Kas siis nüüd garantiimees väidab, et kõigepealt ei hakanudki lammutama ?
Olgu siis loll, aga vähemalt aus
Nii et ordi garantiis käies tuleb igaks juhuks videokaamera või fotokas kaasa võtta
(ma tõesti ei tea, mis ennem seda juhtus, ning see pole ka ilmselt enam tuvastatav), |
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|