Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fallout3
Kreisi kasutaja
|
24.01.2012 01:35:54
|
|
|
Ei maksa selle vandenõuteemaga liiga üle võlli ka minna. Ühel inimesel ei ole teadmisi ega arusaamist, et teemat kajastada, teine arvab, et tema lugeja/vaataja jaoks ei ole see piisavalt huvitav, kolmandal on juba mitu projekti praegugi käsil jne. Lõpuks saabki ülesande endale mõni nooremreporter, kes sellest lühikese nupu teeb ja paariks päevaks ongi asi kajastatud.
Ei saa ju ette kujutada seda, et igale Euroopa meediaväljaandele saadetakse kuskilt "kõrgemalt poolt" regulaarselt memosid teemadega, mida käsitleda ei või, ilma et see paari päevaga kasvõi muudel põhjustel ametit vahetavate toimetajate kaudu välja ei tuleks. Samuti ei saa ette kujutada seda, et iga Euroopa ajalehe peatoimetaja saadab kõikidest oma ilmuma hakkavatest artiklitest igal õhtul ülevaate kuhugi "kõrgemale poole", ja sealt siis tsenseeritakse nii nagu vaja. Samamoodi oleks see hommepäev kõigile teada. Isegi kui mõni suurem väljaanne ärihuvide tõttu seda teemat ei kajasta, ei näe ma võimalust, et see põhjustaks märkimisväärse meediakajastuse languse.
Pigem tuleb otsida põhjust sellest, et paari prooviloo klikkide arv ei olnud selline, mis õigustaks ilmtingimata asjast mitu päeva esikülgedel kirjutamist, ja muud teemad on sihtgruppidele huvipakkuvamad ja loetavamad.
viimati muutis fallout3 24.01.2012 01:39:51, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
24.01.2012 01:36:24
|
|
|
Ei tea kas see video on juba siin lingitud, see thread kasvab kiiremini kui ma jõuan jälgida Anyway, pole ka päris teemasse aga hea ikka:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
24.01.2012 01:46:15
|
|
|
fallout3, seda kindlasti. Kohati see teema läheb siin ka käest ära.
Samas püramiid nii töötabki. Püramiidis allpool olevad inimesed ei pruugi ega peagi teadma mis ülevalpool toimub. Nad võivad lausa oma teadmata nn olla mõjutatud ja tegelikult nii ongi. Ses suhtes alluv ju täidab oma juhti juhtnööre. Kasvõi suvalises töökohas on selline hiearhia. Võta kasvõi perekond Kindlasti teevad ka vanemad laste tagaselja otsuseid millest neil pole aimujgi ja mille autoriteetsuses neil kahelda ei tule.
Kogu maailm on üks korralik püramiid.
Ja see ka muidugi, et tsenseerimine käiks ikka ülevalt alla mitte vastupidi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ibrahim
HV kasutaja

|
24.01.2012 01:59:01
|
|
|
Lugesin kogu seda teemat ja jõudsin arusaamisele ,et kogu see tõmblemine on RAHAMAAILMA viimane õlekõrs või hingetõmme ehk agoonia!
Nii see hakkab..
selliseid ebamõistlikke globaalseid otsuseid võetakse vastu ainult viimases hädas ja häda on käes juba ammu.
ELAME HUVITAVAL AJAL
|
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
24.01.2012 02:46:26
|
|
|
Ibrahim, Nii ta on. Kõige rohkem just suurkorporatsioonid tõmblevadki. Artist tahab et teda kuulataks aga suurfirma ei luba.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
24.01.2012 02:59:09
|
|
|
UB kirjutas: |
Ostes poest kõnekaardi, oled sa juba tuvastatav videokaamerate pildi abil. Muidugi oleneb, kuriteo suurusest, et kas sind hakatakse taga otsima, aga anonüümseks ei saa kõnekaarti ostes kuidagi jääda, kui keegi sellele loodab. |
Saab. Oma kodulinnas tean ma vähemasti kahte kohta, kus on võimalik ilma isikut tuvastamata/salvestamata osta.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
24.01.2012 10:44:10
|
|
|
Neile, kes räägivad burneritest (telefonid ja kõnekaardid), siis milles on probleem? Kui on soov saada anonüümne telefon ning sellele ka number, siis mulle ei mahu pähe, kuidas keegi ei ole siiani selle peale tulnud, et minna Balti Jaama, osta sealt turult omale suvaline telefon 15-20€ eest ning ka kõnekaart. Ühtegi turvakaamerat seal ei eksisteeri, telefoni IMEI koodil ei ole sinuga mingisugust seost, passi ega ID-kaarti ostuga letti ei löö.
Kui tõesti tegemist pommiähvardustega ja karmimate asjadega, mis tekitaks politseis ja KAPO-s tõsist huvi, siis otse loomulikult tuvastatakse asukoht, kust kõne sooritati, ent ei tasu arvata, et igaühte ja igal ajal pealt kuulatakse. Seega Balti Jaam, 20 eurot ja probleem on lahenduse leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
24.01.2012 11:19:40
|
|
|
Küll neid netipulki müüakse mõnes nurga- või maapoes, kus kaamera puudub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
24.01.2012 11:26:00
|
|
|
Mis krt need telefonid siia puutuvad.Pusige palun Teemas "ACTA-Eesti- Eesti valitsus-peatamine"
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
24.01.2012 11:34:21
|
|
|
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
24.01.2012 11:40:48
|
|
|
Ehk siis pmst Raadi autoturg likvideeritakse, kuna seal müüakse odavalt saksa autosi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
24.01.2012 11:41:32
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Firefly, ACTA ei puuduta vaid digitaalset poolt, vaid ka paralleelimporti.
Sa ei tohi enam näiteks Saksamaalt tuua kaubamärgiga kaitstud legaalseid odavamaid tooteid ja siin Eestis maha müüma - kriminaliseeritakse. |
Paha lugu jah. Minu vastus pigem peer-to-peer ühenduse kasutajate probleemide lahendamiseks. See keeratakse ilmselt lihtsalt nii kinni kui võimalik peale ACTA jõustumist.
Eestis nagunii midagi odavalt ei müüda, et meil ei muutu midagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2012 11:51:59
|
|
|
Leinö kirjutas: |
Ehk siis pmst Raadi autoturg likvideeritakse, kuna seal müüakse odavalt saksa autosi? |
teoreetiliselt pandaks sellisel juhul terve euroopa kasutatud autode turg kinni, kuid vähe tõenäoline.
Eestisse tuuakse enamus asju sisse, eesmärgiga kasumiga maha müüa.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
24.01.2012 11:58:14
|
|
|
Firefly kirjutas: |
Tanel kirjutas: |
Firefly, ACTA ei puuduta vaid digitaalset poolt, vaid ka paralleelimporti.
Sa ei tohi enam näiteks Saksamaalt tuua kaubamärgiga kaitstud legaalseid odavamaid tooteid ja siin Eestis maha müüma - kriminaliseeritakse. |
Paha lugu jah. Minu vastus pigem peer-to-peer ühenduse kasutajate probleemide lahendamiseks. See keeratakse ilmselt lihtsalt nii kinni kui võimalik peale ACTA jõustumist.
Eestis nagunii midagi odavalt ei müüda, et meil ei muutu midagi  |
Paljud mängutootjad on juba üle läinud p2p põhimõttele. Expect rage, nii tootjalt kui kasutajalt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Animefriik
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
24.01.2012 12:30:11
|
|
|
non jah.. nüüd me kaldume siin kõvasti teemast endast kõrvale aga tõepoolest kuna ACTA on nii vabalt kirjutatud, et mõista mida tahad ja seaduserikkuja on sisuliselt iga lüli ahelas automaatselt siis ISP-de kõva blokkimine on täiesti reaalsus kuna keegi ei võta riski.
Suvaline ISP paneks tuimalt kinni PS3, Xboxi või mis iganes kokkulepitud pordid kuna elusees ei hakka ISP investeerima uude osakonda kus tegutseks kari inimesi võrgu monitoorimise ja logimisega. See oleks võibolla sama kulukas kui terve ISP enda ülevalhoidmine.
Muidugi on variant, et selle maksaks kinni klient kuid siiski ei hakkaks keegi riskima... kes see sul hakkab kogaueg jälgima, et läbi 3074 pordi ikka xboxi stuff käib.. äkki hoopis mõni avatud torrenti port? Äkki mõni häkker kasutab porti ära ja arvutis olev viirus toimetab sellekaudu?!
pärast on isp ja klient süüdi.. võta siis kinni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.01.2012 12:36:25
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Leinö kirjutas: |
Ehk siis pmst Raadi autoturg likvideeritakse, kuna seal müüakse odavalt saksa autosi? |
teoreetiliselt pandaks sellisel juhul terve euroopa kasutatud autode turg kinni, kuid vähe tõenäoline.
Eestisse tuuakse enamus asju sisse, eesmärgiga kasumiga maha müüa. |
Mismõttes vähetõenäoline? Ma saan aru kui mingi seadus sätestatakse siis ka nii on?? Mitte, et mingi oss omab rohkem raha kui teised ja talle reeglid ei kehti. See tähendaks jah, et KÕIK kasutatud autode kohad läheks kinni Ja ma isegi ei tea kas sa tohiksid edaspidi oma kasutatud autot müüa
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
MaxEvil
HV kasutaja

|
24.01.2012 13:24:56
|
|
|
delfi ajakirjanik on ikka korralikult pange pannud sellega, 24.11.2010 on tema arust täna?
|
|
tagasi üles |
|
 |
klf
HV vaatleja
|
24.01.2012 13:26:09
|
|
|
Varuosade turg võib küll löögi saada... Analoogid on "võltsing" ja mujalt toodud originaalid "paralleelkaubandus". Ainult firma esindus on kosher.
Toonerite täitmine? Liitiumakud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
24.01.2012 13:26:23
|
|
|
hästi paneb. naps on, zakuska puudu autoril .
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
24.01.2012 14:00:50
|
|
|
MaxEvil kirjutas: |
delfi ajakirjanik on ikka korralikult pange pannud sellega, 24.11.2010 on tema arust täna?
 |
ja aastaga oli ka kõvasti mööda pannud kui mõtlesid eelmise aasta novembri kuud siis aastaks oli 2011 mitte 2010
|
|
tagasi üles |
|
 |
|