Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zpsy
HV veteran

|
23.01.2012 19:29:44
|
|
|
Ise annetaks kah sellise asja peale
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
roffelkopt
HV vaatleja
|
23.01.2012 19:42:26
|
|
|
Mul kahjuks puudub ülevaade, mis täpselt siin juba olemas, aga siin üks huvitav video sellest, et suurkorporatsioonid ise tuleks vastutusele võtta, kuna nemad olid need, kes inimesi piraatluseks välja koolitasid. Käib küll SOPA kohta konkreetselt, aga sobib ka siia teemasse väga hästi.
http://www.youtube.com/watch?v=WJIuYgIvKsc&feature=mfu_in_order&list=UL
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
23.01.2012 19:45:49
|
|
|
Killer-Bea kirjutas: |
Kui iga inimene annaks kasvõi ühe euri selle eesmärgi elluviimiseks tuleks sellest päris korralik summa ja saaks kogu orbiidi täis toppida neid.
Tahaks näha kuidas nad ütlevad, et satelliidi saatmine orbiidile on illegaalne. Seoses sellega tekib minul kohe küsimus, kas nad omavad kosmost ka juba. Las müttavad, varsti astuvad nad ise kellegi kanna peale kellele see kindlasti mitte ei meeldi. Ma ei pea silmas earthlinge siinkohal. |
No jah ma loodan et selline üritus ei lähe prse sellepärast et tehakse Eesti ärimudelit ehk kui raha koos, siis mingi vend paneb rahaga nelja tuule poole. Samas FBI võib öelda, et "ahha, korjate raha, vaadake, et te makse ei unusta selle pealt maksta" või "oot oot me ei saa lasta neid sateliite üles panna,sest terroristid või päkapikud võivad selle kaudu suhelda", või siis lihtsalt need sateliidid lihtsalt puruks lasta ja öelda "Meie ei tea mitte midagi "
Tundub, et järgmine FBI sihtmärk pärast Megauploadi võib olla Filesonic. Ühe lehepealt üks kasutaja kurdab, et temal on filesonicust üle 800 GB stuffi ära kustutatud.
viimati muutis Goon 23.01.2012 19:56:19, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
23.01.2012 19:48:52
|
|
|
Alternatiividest rääkides, tasub meenutada kunagiste rangete nõukogude aastate läbielatud kogemusi - Tollal oli näiteks amatöörraadioside (lühilaine), mida ei õnnestunud KGB'l ega parteinuhkidel ära tsenseerida. Olid küll ranged eeskirjad, et sideseanssidel tohtis edastada infot ja kõneleda vaid raadioaparatuurist ja ilmast, kuid... alati leidis kavalaid mooduseid kuidas sellest julgesti mööda minna, pealegi raadiolainete suurt ja muutlikku kanalite hulka oli võimudel raske kontrollida ja jälgida. Raadioamatööridel olidki siis reaalajas otsekontaktid peaaegu kogu maailmaga...
Muidugi Internetti läbi lühilaine piiratud ribalaiuse ei pressi, kuid tänapäeva tehnikaga leiab tegelikult palju rohkemgi alternatiive, kuidas mistahes tsensuurist elegantselt ringiga ümber käia.
Ma isiklikult olen üldiselt pessimistlik nende praegu järjest agressiivsemalt pealesurutavate uute segaste seaduste tagasitõrjumise efektiivsuse osas, eriti veel Eesti võimaluses selles (ja veel meie praeguse juhtkonnaga). Pigem mõtlen vaikselt juba tehnilistele alternatiivlahendustele...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
23.01.2012 21:28:15
|
|
|
Ka juba mõned päevad tagasi oma kindel toetus allkirjana antud aktsioonile
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
23.01.2012 22:02:11
|
|
|
Tänu HV'le aint.. ma arvan..
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
medicopter
HV kasutaja

|
23.01.2012 22:21:14
|
|
|
Parim oleks kui keegi ükskord teeks mingi 430 või 700-800 MHz kaugmaa side ruuterid et saaks ISP-st sõltumata p2p ühendusi teha, praegune wifi on nii närune et ainult 3 kanalit on mis ei kattu ja ei levi ka kaugele. Tehku kasvõi illegaalselt kuskil Venemaal neid seadmeid ja müügu turgudel jne...
_________________ Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks |
|
tagasi üles |
|
 |
jõehobu
külaline
|
23.01.2012 22:54:48
|
|
|
Vähemalt elion kuulutas avalikult et Acta operatsioon on phmt. B.S . Selliseid artikleid võiks veel olla ja rahvale aru anda mida see Acta tegelikult plaanib teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Gunstore
HV kasutaja

|
23.01.2012 23:34:58
|
|
|
On 101 Toompea lipitsejat +Miki kunagi mõnele Brüsseli eelnõule vastu hakanud?
_________________ Alla 2,4 GHz masinaid kõlbab kah kasutada
SS:/O: PCMCIA pessa USB kaardi. |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
23.01.2012 23:45:23
|
|
|
Mis karistus kohandatakse kui oletame 75% riigist järgmisel päeval enam tööle ei lähe selle tõttu? Oleks see piisav meeldetuletus, et riiki valitseb rahvas ja riigikogu ülesanne on esindada rahva huve ja tahet
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
23.01.2012 23:47:56
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Tänu HV'le aint.. ma arvan..
|
Ega jah tänu HV intervjuule sai see ka E24-te kirjutatud. HV kasutajad oleks võinud pressida rohkem Elionilt ACTA kohta ,selle asemel küsiti ala et millal ma saan 4G ühendusega pirada, mõistmata et pärast ACTA jõustumist vaatad interneti läbi lukuaugu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gunstore
HV kasutaja

|
23.01.2012 23:55:03
|
|
|
Killer-Bea kirjutas: |
Mis karistus kohandatakse kui oletame 75% riigist järgmisel päeval enam tööle ei lähe selle tõttu? |
Sõltub tööandja tujust- äärmisel juhul on ka õigus vallandada. Kuna suur osa meist töötab ikkagi erasektoris, siis ei lähe seesugune protest päris paika, iseasi, kui tööle minemata jätaks riigitöölised (second thought: vaatad nõutult põlevat maja, sest päästetöötajad protestivad)
_________________ Alla 2,4 GHz masinaid kõlbab kah kasutada
SS:/O: PCMCIA pessa USB kaardi. |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitaja
AM 10 aastat

|
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
24.01.2012 00:09:53
|
|
|
Päästetöötajatel, politseil, kiirabil ning sõjaväel on keelatud protestida. Iga selle ameti pidaja on alla kirjutanud selle kohasele lepingule. Ma pidasin silmas Eesti rahvast ja tööandja erasektoris on samamoodi Eestlane ju kelle õiguste kallale kiputakse. Nutt tuleb peale kui vaatad mille eest me laulva revolutsiooni ajal võitlesime ja nüüd mingid tuutud kelle viimase aja tegutsemisviisi võiks ? alla seada, kas nende koht mitte trellide taga pole kui suures nõupidamistesaalis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
24.01.2012 02:19:44
|
|
|
Mina küll mõistan miks sellised Actad tekivad, netis valitseb ju täielik kaos ja kontrolli on kindlasti vaja tõhustada.Küsimus muidugi mil määral ja milliste meetoditega.
Valitsuse peale ka ärge pahangae- üksikisikuna samamoodi kopeerite teineteise jutte ja olekuid, suhtumisi ja riiklikul tasemel käib täpselt sama teineteise kopeerimismäng.
Samamoodi võeti euro vastu ja ollakse Afganistanis.Inimesed lihtsalt on tühjad kujud olenemata sellest, kas esindavad iseennast või suure bandena riiki.
Selline seltskond peabki nii lõpetama, pole siin midagi üleloomulikku ja siin teemas kirjutajad annaksid ise valitsuses olles rahulikult nõusoleku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
24.01.2012 02:23:13
|
|
|
Mis siis netis nii hullu on praegusel ajal ? Kui mingid pedofiilid välja jätta, siis on ju täitsa ok maailm, kus elada. Igale maitsele leidub miskit
_________________ Geek it til it MHz |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
24.01.2012 02:50:23
|
|
|
Lotharius kirjutas: |
Mis siis netis nii hullu on praegusel ajal ? Kui mingid pedofiilid välja jätta, siis on ju täitsa ok maailm, kus elada. Igale maitsele leidub miskit  |
Ongi nii või, tohutu protsent inimesi saab kõik filmid, mängud, kallid programmid pea tasuta ja sa ei näe vahet jah..
Pooled lehed on seotud mingil moel sexi või selle reklaamimisega, kõikjal hüppavad mingid mõttetud popp uppid ette.
Selle teema kommentaaride järgi võiks ju arvata, et meil on mingi tohutu hulk õilsaid ja ausaid inimesi..ent pigem on enamuse puhul tants just
tasuta peo kinnipanemise ümber ja arvestage, et Tanelile tähendaks see seadus suuri ümberkorraldusi ja ka rahalisi riski, et pole mõtet ka arvata, et
mingite ideaalide ja õigluse pärast siin võideldakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
24.01.2012 03:03:17
|
|
|
soodent kirjutas: |
Lotharius kirjutas: |
Mis siis netis nii hullu on praegusel ajal ? Kui mingid pedofiilid välja jätta, siis on ju täitsa ok maailm, kus elada. Igale maitsele leidub miskit  |
Ongi nii või, tohutu protsent inimesi saab kõik filmid, mängud, kallid programmid pea tasuta ja sa ei näe vahet jah..
Pooled lehed on seotud mingil moel sexi või selle reklaamimisega, kõikjal hüppavad mingid mõttetud popp uppid ette.
Selle teema kommentaaride järgi võiks ju arvata, et meil on mingi tohutu hulk õilsaid ja ausaid inimesi..ent pigem on enamuse puhul tants just
tasuta peo kinnipanemise ümber ja arvestage, et Tanelile tähendaks see seadus suuri ümberkorraldusi ja ka rahalisi riski, et pole mõtet ka arvata, et
mingite ideaalide ja õigluse pärast siin võideldakse. |
Acta paneb juba hüpikaknaid ja seksiteemalisi või seda reklaamivadi saite kinni ?
Soovitan sul tutvuda interneti loomise ajaloo ja eesmärkidega, enne kui veel mingit enda algatatud konspiratsioonsete sugemetega läusti kuskil kirja paned.
Mis puutub actasse siis huvitav kas eelnõud tervitanud Sarkosy toob võtab siis Eiffeli torni Las Vegases maha, või siis kas suletakse ka Veneetsia koopia Las Vegases ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
24.01.2012 03:04:03
|
|
|
Kuule "Keenius"- ma kirjutasin sellest mis internet endast praegu kujutab ja sina pooletoobine loe enne läbi, kui köhima hakkad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
24.01.2012 03:29:13
|
|
|
Võtkem seda asja natuke suuremas pildis siis kui veel hallollus ise ei ole suutnud seda lahti hammustada.
Kõik need kõne all olevad aktid on kõigest maskeering totalitaarse maailma korra loomisel. Ei pea vist siinkohal üldse meelde tuletama kes seisavad nende filmitööstuste ja muu põhu taga.
Skeem siis üpriski aru saadav. Kogu selle kisa-kära varjus sunnitakse teenusepakkujaid inimeste järele luurama ja kontrollima igat individuaali tegevust. See on kõigest 1 samm suures plaanis. Järgmiseks tuleb välja mingi uus salajane paber mis kõikide nõusoleku andnud riikide valitsusi antud aktide kohaselt oma rahvastiku kiibistama, samal ajal muidugi ei kao ära aktuaalsed probleemid ja depopulariseerimine jätkub ja kasvab. Seda siis sõdade näol. Lõppkokkuvõttes jõuame me lõpuks välja selleni, et need kes riiki juhivad on ennast nii sügavale lasknud tirida, et praktiliselt muud ei jäägi üle kui õlgu kehitada ja nõustuda(or else).
Kes näeb asja kui faktina ja probleemina mida tuleb vältida, kes kui kummitust ja hulluks läinud inimese luulut ("ei huvita").
Minu üleskutse on väga hoolikalt valida, mida te tahate, miks te tahate, kui midagi korrast ära on teha iseseisvalt uurimustööd ja mitte niisama kaasa kaagutada endale selgeks tegemata millest jutt.
Inimkond seisab väga suure otsuse ees, kuna elame vägagi keerulisel ajal. Selge on, et kapitalistlik ühiskond on kokkuvarisemise äärel ja inimkond on ärkamas. Need aktid nagu mainitud, on veel viimane hingetõmme meid kui lambaid kontrolli all hoida.
Fakt on, et tulevikus tuleb teha väga olulisi otsuseid ja inimesed peaksid olema vägagi ettevaatlikud oma soovidega ja ülimalt konkreetsed oma nõudmistega. Kahjuks on unest ärkajaid veel liiga vähe ja lgp. härra Soodenti sarnaseid liiga palju.
Olge tublid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
24.01.2012 05:56:12
|
|
|
Kuule "Keenius"- ma kirjutasin sellest mis internet endast praegu kujutab ja sina pooletoobine loe enne läbi, kui köhima hakkad. |
ära erutu pisike!
Härra "soodent" privaatsõnumiga edastatud "tarkusetera" ka siia:
Kui sa lugeda ei oska siis ära kirjuta kommentaare.Õpi lugema ja mõtlema..
Kus ma ütlesin, et need asjad actaga seotud, ma kirjeldasin interneti kaose olekut..ma ei või mis kuradi ajud siin inimestel on. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
|