Realistic Lighting Without Post-Processing - Nagu nimigi ütleb, loob parema valgustuse ilma FPSi kaduta, parim feature on ööd-pimedus, nüüd vähemalt koobastes torchist ka kasu, kui enne oli ta mul taskus kui ilu ese, muutis mu mängustiili positiivsuse poole
Categorized Favorites Menu - Quick menu on nüüd vähemalt mugavaks arendatud, ei pea lõpmatult kerima, et üht spelli kätte võtta
SkyUI - Kellel siis seda veel pole, siis soovitan siiralt peale panna, uuendustega on juurde tulnud magic ja trading menüüd, vähemalt ei pea enam kodu kastis kerima ja lolliks otsima, kui midagi spetsiifilist vajan
Ise olen level 43 ning mängind 100h + . Enamaus aega vahin tühja, ja tassin staffi
Aga ise ka leidsin paar grafilist auku, kahe minuti jooksul
Muidu haige on see et hüpates järsemaast mäest üles minna suht võimatu. rääkimata kõndimisest või jooksmisest
See on eriti haige et väikestest takistusest üle ei astu, jääbki kohapeale jooksma, ja siis ei saa ka hüpata ennem kui seisma oled jäänud või takistusest eemaldud nind proovid uuest . _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Mängitud nii 250 tundi ja level 57.
Palju aega läheb niisama ringikolamisele ja "lillede nuusutamisele". Proovin liituda erinevate kampadega ja neid missioone teha, et "feimi ja sulli" koguda. Põhimissioon on poole peal. Draakoneid on väga palju, vahel lausa 2 korraga ründab - siis ongi huvitavam. Õnneks surevad nad lihtsalt -- üks shout pehmenduseks ja siis "draakonitapja" mõõgaga paar korda lüüa.
Bethesda has released a Beta 1.4 Patch for Skyrim. I don't usually post beta patches in the news, but given Skyrim's popularity, and reports of very large FPS increases, some of you may wish to try this patch. It appears that Bethesda took notice of Arisu/Alexander Blade's TESVAL/SkyBoost mods and has incorporated significant compiler optimizations into the game which surpass those two mods. If you don't want to try the beta, the final version of the 1.4 patch should be out soon.
Tuleb mängus nagu mingi LÕPP ka? Või ongi lihtsalt selline sujuv lõpp, et nagu lihtsalt ei anta enam queste ja igavuse peletamiseks võib niisama ringi kolada ja Night Motheri või varastamise ülesandeid täita? No ok, vahepeal tuleb mõni draakon ka maha lüüa.
Ei paista hetkel käes olevat ka ühtegi main questi moodi questi.
On mingi kivide korjamise quest, mida pole võimalik täita kuna müüsin paar sellist kivi enne maha kui questi sain ja nüüd pole neid kive enam võimalik 24tk kokku saada. Samuti on mingi kadunud vangi leidmise quest aga seda vangi ei oska kuskilt otsida. Ka on mingi Heimskr'i majast küünlajala varastamise quest, mida pole ka võimalik täita, kuna Heimskr'i majast on ainult varemed alles. Jne jne.
Miki-Hiir, unique questid teed ära ja võid soovi korral lõputult edasi kolada ja automaagiliselt genereeritud rediant queste teha... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kas keegi teab kuhu paigutab skyrim save file.
tuli vahepeal plate vahetus, ning siis ei sobind vana op system talle, sai uuem peale lastud aga nüüd ei saa vana kausta kolema. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Mul väike probleem mul sea see tüüp ilma peata mingi koll lõi otsast minema selle, a nüüd tahaks nagu siiski pead mehele tagasi saada, oskab keegi öelda kuidas see võimalik oleks? _________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.