Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iceincube
HV veteran

|
20.01.2012 17:38:27
|
|
|
Ilmselt saaks inimsed peeaeegu kõigeta mis aastasadadega leiutatud/avastatud jne hakkama.
Aga see pole siin point.
Aga igalühel on õigus pooli valida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2012 17:42:32
|
|
|
tsitaat: |
Aga igalühel on õigus pooli valida.
|
Minu küsimus oligi, et kas selle allkirjastamisega midagi *reaalselt* muutub ka või on nagu ükskõik milline Eesti netis liikunud üleskutse a' "Usume Andrust" facebookis jne.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
20.01.2012 18:14:41
|
|
|
See suhtumine et minu allkiri/hääl jne nii ehk naa midagi ei muuda ongi üks praeguse räbala olukorra allikaks (isetäituv ettekuulutus). Või siis kartus, et äkki naaber/tööandja jne näeb et ma olen avalikult oma arvamuse kohta kusagile jälje maha jätnud. Internet on hetkel inimkonna üks viimaseid vabaduse kantse ja see on miski mille eest tasub ja tuleb võidelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2012 18:20:00
|
|
|
Internet on hetkel inimkonna üks viimaseid vabaduse kantse
|
Mismõttes. Et kui sa jalutad õues, lükkad aias lund, või reisid ringi, siis tunned ennast igal hetkel ahistatuna ning foorumis säutsudes tunned vabana?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
axsi
HV vaatleja
|
20.01.2012 18:26:03
|
|
|
Hääl antud
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.01.2012 18:35:23
|
|
|
carlking kirjutas: |
Internet on hetkel inimkonna üks viimaseid vabaduse kantse
|
Mismõttes. Et kui sa jalutad õues, lükkad aias lund, või reisid ringi, siis tunned ennast igal hetkel ahistatuna ning foorumis säutsudes tunned vabana?  |
Vabalt ringi reisimine on pea voimatu tanu piiridele ja piirangutele. Keegi otsustab, et mingi maa-ala yle on temal oigus kehtestada liikumispiiranguid ja teiste kaest kysida tasulisi lube.
Samuti kirjutab sulle riik ette kui pikk sul aias rohi tohib olla, terroriseerib idiootsete maksudega nagu maamaks ja riigiloivud, mille yle neil reaalset omandit ei ole jms.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2012 18:42:36
|
|
|
Samuti kirjutab sulle riik ette kui pikk sul aias rohi tohib olla
|
See oli Tallinnas, right.
Maksudest on täiesti legaalseid viise kõrvale hoidmiseks, sissetulekute peitmiseks jne... lihtinimene on lihtsalt piisavalt mugav, lammas, oskamatu, et enda heaks süsteemi tööle panna. Mina ei näe küll internetti mingi vabaduse kantsina... valitsevad täpselt samasugused reeglid: ISP paneb ühenduse kinni kui sinu arvutid on nakatanud viirusega, saidi omanik keelab sul kommenteerimise jne....
|
|
tagasi üles |
|
 |
keevitus
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
20.01.2012 19:17:34
|
|
|
kalluka kirjutas: |
See Obama vastuseis on ka seotud mingilmääral valimisega. |
Damn right valik peaks mainima VOTE OBAMA!
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
keevitus
HV kasutaja
|
20.01.2012 19:20:50
|
|
|
muarust nüüd oleks aeg küsida euroopa liidu kodanikel oma esindajate käest, et kas kerge julgeoleku risk ei ole kui usa kontrollib kõik dns servereid põhimõtteliselt. Et kui sõjaks läheb, siis saab korralikult segadust külvata. Ülem dns servereid on väljaspool usa kontrolli ka. Peab hakkama neid rohkem kasutama!
|
|
tagasi üles |
|
 |
sessa
HV veteran

|
20.01.2012 19:34:08
|
|
|
hääl antud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
20.01.2012 19:46:19
|
|
|
Täna sain Tarandilt vastuse oma ACTA kirjale:
"See teema pole mulle päris võõras, aga pole ka lõpuni arusaadav tegelikult...Hea oleks, kui ma saaksingi kodanikelt sihitud infot. ACTA vastu küll, aga mis konkreetselt, mis punkt ja mispärast. Ma lihtsalt ei suuda ennast kõigi arengutega kursis hoida ja ammugi pole ma miski informaatikateadlane või arvuti-insener"
Ehk siis täpseid punkte otsima ja paneme need kokku ning saadame talle juba nimekirja probleemsetest kohtadest !
_________________ Geek it til it MHz |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2012 20:19:00
|
|
|
Küsige talt siis kas ta ei ole tõmmanud teleseriaali "Friends" või "Married with children" hooaegasid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
20.01.2012 20:26:34
|
|
|
lkits kirjutas: |
No kuradima ebaviisakas vastus ju! |
Aus vastus pigem.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
20.01.2012 21:02:15
|
|
|
ranel kirjutas: |
lkits kirjutas: |
No kuradima ebaviisakas vastus ju! |
Aus vastus pigem. |
Olen nõus, et aus.
Minagi pole täpselt välja uurind mis täpselt ohustaks. Tahaks küll selle dokumendi läbi lugeda, aga pole veel jõudnud.
Kes üldse julgevad öelda, et jagavad asja täielikult?
Enamus teab lihtsalt, et halb- aga konkreetselt miks ei tea.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
20.01.2012 21:09:57
|
|
|
Annan ka oma hääle!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.01.2012 22:33:23
|
|
|
Mida kuradit
Ekspert: interneti-eelnõud viivad meid Hiina-sarnasesse maailma
Nii USAs arutluse all olev meelelahutustööstuste huve kaitsev seaduseelnõu ehk nn SOPA kui ka Euroopa samalaadne leping ACTA viivad MTÜ Eesti Interneti Kogukonna juhatuse liikme Jaagup Irve sõnul meid Hiina- ja Iraani-sarnasesse maailma.
Päev pärast failijagamiskeskkonna Megaupload sulgemist ja selle juhtide kinnipanemist murdusid täna internetiaktivistide kogukonna Anonymous küberrünnakute all USA justiitsministeeriumi, föderaalse juurdlusbüroo ja mitmete filmistuudiote kodulehed, vahendas "Aktuaalne kaamera".
Megauploadsi mahajooksmine sai viimaseks piisaks, mis vallandas ulatuslikud küberrünnakud Ühendriikide valitsusasutuste vastu.
Jaagup Irve sõnul on SOPA vastaste hulgas kindlasti neid, kes pooldavad piraatlust, kui ka tavalisi internetikasutajaid.
"Kindlasti on nende hulgas ka ohjeldamatu piraatimise pooldajaid, aga seal on ka kodanikuaktiviste või inimesi, kes internetti kasutavad, keda häirib selline kohtuotsuseta jõudemonstratsioon, kus otsustatakse veebilehe aadress konfiskeerida," ütles Irve.
Karikas oli aga pea täis juba enne eilset FBI jõudemonstratsiooni Megauploadsi kallal. Päev varem olid mitmed interneti alustalad eesotsas Wikipediaga oma lehekülje päevaks sulgenud, et protesteerida Ühendriikide võimukoridorides valmiva meelelahutustööstuste huve kaitsva seaduseelnõu, nn SOPA vastu.
Euroopas on jõusutmas samalaadne leping ACTA ehk piraatluse vastu suunatud riikidevaheline leping, mis tegelikkuses kaotab internetist sõnumisaladuse, kohustab teenusepakkujaid kasutajate internetiliikluse järel nuhkima, kriminaliseerib kõige pisemad rikkumised ning lubab karistusaktsioone korraldada kohtu asemel valitud eraettevõtteil.
"Praegu on meie internet vaba, saame edastada sõnumeid ja keegi ei jälgi, mis selle sees toimub. Pärast ACTA vastuvõtmist muudetakse teenusepakkujatele kohustuslikuks jälgida, mis toimub, võimalusel sekkuda või jagada infot õiguste omanikuga. Mõnes mõttes kogu sellise infrastruktuuri ülesloomine viib meid autoriõiguste kaitse nime all sisuliselt maailma, mis ei erine Hiina ega Iraani internetist," rääkis Irve.
Ühendriikide SOPA lubab näiteks Michael Jacksoni muusikavideo Youtube'i laadinud inimese trellide taha saata kuni viieks aastaks - seda on üks aasta rohkem, kui Michael Jacksoni surmanud arstil.
Euroopa samale leppele, mis muuseas võeti vastu Euroopa Nõukogu kalandusnõukogul, on oma heakskiidu andnud ka Eesti valitsus. |
Ehk siis täiesti vaikselt, ilma mingisuguse ühiskonna aruteluta on selle ka Eesti heaks kiitnud
Nüüd ma siis tean, miks Reformierakonna Valdo Randpere pole mu tema Facebook seinale tehtud postitusele vastanud.
Täiesti masendav, ongi 1984 tõeks saamas
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.01.2012 22:39:32
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Ehk siis täiesti vaikselt, ilma mingisuguse ühiskonna aruteluta on selle ka Eesti heaks kiitnud
|
Mis sa siis lootsid, et keegi tuleb küsima?
Neid ju ei huvita miski, peaasi et oma reitingut teiste riikide silmis tõsta
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
20.01.2012 22:46:59
|
|
|
Arvestage , et neid Laari ja Tarandi kirju kirjutab kolmas isik. Ärge tundke nii puudutatuna nendest vastustest.
edit:
Seletage lahti Anoni viimane tweet http://twitter.com/#!/anonops
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.01.2012 22:51:01
|
|
|
Aga seis on ikka ülikõva, sellist lollust nagu hetkel toimub, plegi enne näinud.
Arvestades et ACTA sisuliselt SOPA siis
Näide:
Laadin üles juutuubi video millele mul õigusi ple - jään vahele ja istun mitu head aastat kongis (huvitav mille krdi eest?)
Löön kellegi maha, saan mõned aastat tingimisi
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
20.01.2012 22:51:31
|
|
|
Et midagi ei ole
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.01.2012 22:52:28
|
|
|
Euroopas on jõusutmas samalaadne leping ACTA ehk piraatluse vastu suunatud riikidevaheline leping, mis tegelikkuses kaotab internetist sõnumisaladuse, kohustab teenusepakkujaid kasutajate internetiliikluse järel nuhkima, kriminaliseerib kõige pisemad rikkumised ning lubab karistusaktsioone korraldada kohtu asemel valitud eraettevõtteil.
"Praegu on meie internet vaba, saame edastada sõnumeid ja keegi ei jälgi, mis selle sees toimub. Pärast ACTA vastuvõtmist muudetakse teenusepakkujatele kohustuslikuks jälgida, mis toimub, võimalusel sekkuda või jagada infot õiguste omanikuga. Mõnes mõttes kogu sellise infrastruktuuri ülesloomine viib meid autoriõiguste kaitse nime all sisuliselt maailma, mis ei erine Hiina ega Iraani internetist," rääkis Irve.
Ühendriikide SOPA lubab näiteks Michael Jacksoni muusikavideo Youtube'i laadinud inimese trellide taha saata kuni viieks aastaks - seda on üks aasta rohkem, kui Michael Jacksoni surmanud arstil.
|
Mitte et ma Michael Jacksonist suuremat lugu peaks, aga selline olukord on lihtsalt idiootne
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
|