beasto ehk Reload(Kes omal ajal ET-d mängisid peaksid teadma) POV. Kindlasti üks parimaid FPS mängureid Eestis.
Tundub, et siin enamus rahvast siiski pubplayerid.
Eestlastel võiks muidugi eesti keelsed nimed olla, siis saab kohe aru, kui mõni eestlane ka mängib. Mul endal näiteks Kabamees, võite mind julgelt ära tappa, kui näete, olen alles paar mängu teinud. Tegelikult on mul üks parem nimi meelel, mida tahaks kasutada, kuid olen bf seeriaid selle nimega kogu aeg mänginud ning ei raatsi samas ära ka muuta, kuna äkki mõni vana tuttav tunneb ära.
Soovitage palun HC serverit millel, 3d spotting oleks off, ja vastane minimapil oleks off. Täiesti mõttetu HC mängida kui vastased kaardil nähtaval.
Hea oleks veel ainult SL spawn ja sõidukitel võiks ka mingi spawn delay olla, mitte, et kohe popivad uued asemele nagu olen märganud.
Filtrid vist väga hästi ei toimi või pole tõesti sellist serverit.
Soovitage palun HC serverit millel, 3d spotting oleks off, ja vastane minimapil oleks off. Täiesti (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> HC mängida kui vastased kaardil nähtaval.
Hea oleks veel ainult SL spawn ja sõidukitel võiks ka mingi spawn delay olla, mitte, et kohe popivad uued asemele nagu olen märganud.
Vastased on kaardil siis näha, kui nad tulistavad. Umbes, et heli reedab vms.
Soovitage palun HC serverit millel, 3d spotting oleks off, ja vastane minimapil oleks off. Täiesti (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> HC mängida kui vastased kaardil nähtaval.
Suht noobmode. Ei ole mingit pinget nii mängida. Kui ise surma saad siis ei teagi kust kohast lasti. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Natuke ini tviiki ja ongi olemas ju
Need kes matche teevad lasevad ikka enamus asjad täielikult nulli ja alla sellegi.
Ise siin sai ka ühte fps-i taotud paar aastat natuke kõrgemal tasemel kui seda pubi on ja ega minu mäng ka ligilähedaseltki selline välja ei näinud nagu ta oleks pidanud
tean jah, kunagi kui quake II lastud sai siis oli ka ära tweagitud mäng... mul oleks huvi bfbc2's teha seda- kus niikuinii koguaeg valpa rushi lasen... ja miks ma mitte bf3's abi oleks teretulnud
Täna saab õigel ajal töölt koju, võiks jälle õhtul meeskonna kokku ajada ja minna kiusama mängijaid? Aga seekord v-o tõesti minna mõnda B2K kaarti kus kõrged majad ja sealt javeliniga tümitama. Torni otsas muidu sai liiga lihtsalt surma kui kopter tuli. Pealegi pole B2K üle paari tunnikese üdlse mänginud
Vastased on kaardil siis näha, kui nad tulistavad. Umbes, et heli reedab vms.
No selle jaoks on ju kõrvad...
bushi postitust ei kommenteeri.
beasto ehk Reload(Kes omal ajal ET-d mängisid peaksid teadma) POV. Kindlasti üks parimaid FPS mängureid Eestis.
Täna saab õigel ajal töölt koju, võiks jälle õhtul meeskonna kokku ajada ja minna kiusama mängijaid? Aga seekord v-o tõesti minna mõnda B2K kaarti kus kõrged majad ja sealt javeliniga tümitama. Torni otsas muidu sai liiga lihtsalt surma kui kopter tuli. Pealegi pole B2K üle paari tunnikese üdlse mänginud
Mitte keegi?
Tulen ka, natukeseks ajaks. Võin ammomeheks tulla.
Päris hea, ronisin vastaste selja taha ja ainult andsin tina Igatahes ajasin nad mõnuga segadusse _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
Aah, tahtsingi juba küsida, et ega sa eestlane, HV-st pole Tänud reklaami eest btw Aa ja 10 inimest järjekord võib pikk tunduda, aga see läheb tegelikult päris kiiresti. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.