lõpuks sain maviga tapmise ilusasti selgeks, suht lõbus on see metros kui on sinu tiim aetud õue baasi ja sa lendad ja tapad neid snaipreid jms.
Milles trikk siis?
No kui sarkasm polnud, siis rinna kõrguselt ja sutsu vasemalt sõidad vastasel mööda.
Sest kui MAVi lähedamalt vaatad, näed et kaamera on vasema käe küljes mitte keskel, niiet sellest loogika.
lõpuks sain maviga tapmise ilusasti selgeks, suht lõbus on see metros kui on sinu tiim aetud õue baasi ja sa lendad ja tapad neid snaipreid jms.
Milles trikk siis?
No kui sarkasm polnud, siis rinna kõrguselt ja sutsu vasemalt sõidad vastasel mööda.
Sest kui MAVi lähedamalt vaatad, näed et kaamera on vasema käe küljes mitte keskel, niiet sellest loogika.
Ei olnud sarkasm. Tänud. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
duxdery, omanis sai proovitud kunagi, lambi tüüpidega panin transakopteriga matsu majakatusele. Aint et natukese aja pärast vastase havoc märkas meid ja lihtsalt liugles maja ääres, liiga lähedal, et locki saada. Siis oli kerge runaway seinast seina.
Tüübid spawnisid alati tagasi, sest keegi jäi ellu ja taheti tavaliste rpg-dega maha saada see kopter. Choppajuht sai päris vähe kille.
No kui raketid ja gunneri lasud koguaeg väikesel alal pommitavad, siis on tiba keeruline maha võtta Hõljus ümber maja ringiratast. No ei saand tüübid pihta.
Endal oli Javelin käes koguaeg, sain surma alles siis kui squad wipe tuli choppameestel.
nii... hakkan täna omale bf3 installima.
tahtsin küsida, mis klass oleks kõige lihtsam alustamiseks? kõige primitiivsem... olen uurind, nii palju igast vidinaid, et silme eest läheb kirjuks.
soovitage palun.
ma pole mänginud ei modern warfared, bad companyt vms, kunagi ammu ammu cs'i.
tahtsin küsida, mis klass oleks kõige lihtsam alustamiseks? kõige primitiivsem... olen uurind, nii palju igast vidinaid, et silme eest läheb kirjuks.
soovitage palun.
Nu support ilmselt... Viskad ammo pakke ja täristad kuulipildujaga. Aga samas olenevalt mapist tulevad kõik klassid kasuks ikka!
soovitage palun.
Nu support ilmselt... Viskad ammo pakke ja täristad kuulipildujaga. Aga samas olenevalt mapist tulevad kõik klassid kasuks ikka!
soovitage palun.
Engineer võibolla. Saab nii jalaväge kui ka masinaid kimbutada. Kuid siiski sõltub enamus mägijast kui relvadest/kitist, väga edukalt saab hakkama ka ilma lisavidinateta relvadel.
Logisin üle pika aja sisse ning vastu tuleb ainult must ekraan, kuid heli kuulen. Kasutan Zpzy vene LE võtit ning väljalaske ajal muutsin inglisekeelseks.
Lahendusi keegi?
Mul endiselt vana teema, et mäng viskab vahepeal mänguakna nagu väiksemaks windowsi. Olin juba harjunud, kui nüüd viskas väga tähtsas lahinguolukorras ja sain surma. Kuidas saaks seda muuta, et mängu ajal ei viskaks akent vahepeal full screeni pealt window peale. Jube häiriv on ikkagi. Arvuti on AMD B50 CORE 4 3,2, 12 giga ddr3, GeForce gtx 460 (1giga).
Täna saab õigel ajal töölt koju, võiks jälle õhtul meeskonna kokku ajada ja minna kiusama mängijaid? Aga seekord v-o tõesti minna mõnda B2K kaarti kus kõrged majad ja sealt javeliniga tümitama. Torni otsas muidu sai liiga lihtsalt surma kui kopter tuli. Pealegi pole B2K üle paari tunnikese üdlse mänginud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.