Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Siemens C62 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 16.12.2003 00:52:27 vasta tsitaadiga

aah noh, seda lahti saab ka teha või, mingi uue versiooniga. Aga kas keegi seda omab ka, tahaks teada kuidas see aku kaan seal telefoni peal püsib, käib ta ikka mingi klõpsuga kinni, eelmisel käis küll närvidele, tuli koguaeg lahti see ericsson r600
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Infra-
HV vaatleja
-Infra-

sõnum 16.12.2003 09:15:29 vasta tsitaadiga

uvuitav kas sama asi kehtib m55 kohta ka...et java lukus icon_question.gif icon_neutral.gif
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.12.2003 09:58:35 vasta tsitaadiga

-Infra- kirjutas:
uvuitav kas sama asi kehtib m55 kohta ka...et java lukus icon_question.gif icon_neutral.gif

... kust Sa seda välja lugenud oled ? M55-l kohe kindlasti pole Java lukus, küll on appide telefoni laadimisega rohkem keemiat ja kõige paremini sobiks selleks otstarbeks datakaabel ...

-Infra-
HV vaatleja
-Infra-

sõnum 16.12.2003 12:30:41 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
-Infra- kirjutas:

... kust Sa seda välja lugenud oled ? M55-l kohe kindlasti pole Java lukus, küll on appide telefoni laadimisega rohkem keemiat ja kõige paremini sobiks selleks otstarbeks datakaabel ...

ma polegi ju seda kuskilt lugenud icon_confused.gif ...see oli nagu rohkem küsimuse moodi icon_wink.gif .

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.12.2003 12:58:14 vasta tsitaadiga

-Infra- kirjutas:
ma polegi ju seda kuskilt lugenud icon_confused.gif ...see oli nagu rohkem küsimuse moodi icon_wink.gif .

... see oli nö. retooriline küsimus icon_wink.gif

cbr
HV Guru
cbr

sõnum 16.12.2003 17:24:57 vasta tsitaadiga

Kas siis keegi maailmas ei oska tõesti telefoni softi lahti modida ja sinna Java võimalust lisada või peab ka raudvaras midagi teistmoodi olema icon_confused.gif

PS!
Häkkimisest me ei räägi !
DigeBeni

marqs
HV veteran
marqs

sõnum 16.12.2003 18:36:09 vasta tsitaadiga

resnick kirjutas:
...siin mingi tuhat korda juba räägitud, et java lukus c62-l...olemas on aga lukus...

aga mina tahaks näha ühte tõsiselt võetavad linki, mis seda kinnitab. mina 10min googeldamise järel seda leida ei suutnud icon_redface.gif. hästi sobiks ka mairo22 või mõne teise asjas sees oleva pädevama inimese kommentaar.
kusjuures miks seda, et tollel tõesti javat pole, nii rakse uskuda on? konkreetesele rauale kompiletet softiüllitised on ju ikkagi kordi kiiremad, kui java bitecode käiamine (kui ma just millestki üsna valeseti aru pole saanud... icon_neutral.gif). samas näiteid mitte-java tarkvarast peaks ju küll olema - nokia javata mängud, in-fusio.. softiarenduspaltvorm on neile aparaatidele ju niigi loodud, miks siis piirduda vaid kalendrite ja screensaveritega? ja miks ma ei usu java olemasolusse antud isendil? kus siin idee on - raisata suht kallist mälumoodulit javamasina peale, kuid ei keerata lahti appide laadimist läbi wapi? kes sellest võidab?selle asemel võib ju selle lahmaka "kettamahuga", mis javast üle jääb, midagi muud ette võtta, näiteks täita see popide pildikeste ja ikoonidega. ja kui seal tõesti oleks mingil põhjusel java, midp2 ja puha, siis ilmselt harjutakseid skylord ja hunnik teisi andekaid gsm friike selle peal kätt, ja varsti oleksid ka kraanid lahti.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.12.2003 20:10:17 vasta tsitaadiga

... väga vähe usutav, et Siemens on nüüd ainult selle ühe mudeli jaoks mingit muud softi kasutanud, kui Java ja selle lahti keeramise värgiga ei pruugi lood üldse mitte nii lihtsad olla, et modid tiba ja ongi valma ! Ma pakun, et kui selle telefoni soft baseeruks millegil muul, kui Java, siis pasundataks sellest ka Siemens'i kodulehel. Arvan, et tegemist lihtsalt Siemensi lollusega või piraatlusevastase kampaaniaga (paljud Java mängud on muideks tasulised, aga neid saab siiski väga hõlpsasti netist kätte), et kui pirad, siis teed seda vähemalt kallima mudelgi vms. IMHO väga ootamatu käik Siemens'i poolt igal-juhul, kuna C55 oli ju Java olemas ja see mudel peaks olema sama seeria uuem põlvkond ...
mumuu
HV vaatleja

sõnum 17.12.2003 20:59:36 vasta tsitaadiga

keegi tark võiks öelda kas c60 datakaabel c62-le sobib.
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 21.12.2003 17:18:02 vasta tsitaadiga

Mehed, seletage nüüd mulle ära: kas seda neetud javat on vaja siis pmst ainult mängude kakkumiseks või on muud kasulikku tast ka (tooge näiteid)?
Ma saan aru, et java keeles progetud stuffi saab alla laadida, aga mida siis konkreetselt?
Taustapildid, helinad jms saab ju GPRS-iga. Muidu kaalun tõsiselt selle ostmist, kas keegi tooks mingi mõjuva põhjuse mitte osta. näiteks nagu sama raha eest mingit paremat telefoni ei saa v (mitte 535 icon_wink.gif )?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
marqs
HV veteran
marqs

sõnum 21.12.2003 20:39:17 vasta tsitaadiga

mis on kasulik? kas java baasil web baruser on kasulik? st et siis mitte wapi lehitseja, vaid ikka html renderdaja. kas takistite värvikoodi kalkulaator on kasulik (mul olemas icon_wink.gif )? kas stopperid ja taimerid on kasulikud? kas java peale ehitet jabber/msn/irc on kasulik? kas java telnet ja vnc klient on kasulik?
julgen arvata, et suurmale osale telefoniomanikest on ülalmainitud rakendustes suht sügavalt savi. ja muide midlet.org'i viite oleks ka lingikogust saanud. et siis mine ja vaata ise, kas sul säält midagi vaja võiks minna. no muidugi on ka veel terve rida tasulisi vidinaid. kui vaja, tehakse sulle tellimuse peale majaroboti juhtprogramm ka telefonile ja javas.

viimati muutis marqs 22.12.2003 00:08:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
tobler
HV kasutaja
tobler

sõnum 21.12.2003 20:46:38 vasta tsitaadiga

ilus näeb välja küll , reso on kah väga hea (128x128) aga akud on sitad (vähemalt sellel isendil), 1päev näppimist ja tahab laadimist. väike OT: keegi M55 oskab kommenteerida?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Mart
HV kasutaja
Mart

sõnum 21.12.2003 23:10:45 vasta tsitaadiga

tobler kirjutas:
ilus näeb välja küll , reso on kah väga hea (128x128) aga akud on sitad (vähemalt sellel isendil), 1päev näppimist ja tahab laadimist. väike OT: keegi M55 oskab kommenteerida?

möh ? aku 1 päev ? mida villa ?
see oli ikka peale seda, kui kätte sai, polnud veel laadinud ? icon_rolleyes.gif

nimelt, endal ka plaan see osta icon_razz.gif

EDIT: vaatasin seda täna tele2's. minu meelest on see korpus üldse teistsugune, kui seal EMTi või Tele2'e pildi peal icon_rolleyes.gif
Poes oli selline täitsa valge ja öeldi, et teist värvi pole ka...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
-Infra-
HV vaatleja
-Infra-

sõnum 22.12.2003 00:39:43 vasta tsitaadiga

Eestis vist ei olegi kuskil originaalis teist värvi korpust. ja telefoni aku küll 1 päevaga tühjaks ei saa...laseb ikka nädalake jutti kui mõõdukalt kasutada icon_rolleyes.gif
chillbill
HV vaatleja
chillbill

sõnum 24.12.2003 01:35:03 vasta tsitaadiga

-Infra- kirjutas:
Eestis vist ei olegi kuskil originaalis teist värvi korpust. ja telefoni aku küll 1 päevaga tühjaks ei saa...laseb ikka nädalake jutti kui mõõdukalt kasutada icon_rolleyes.gif

ei ole jah
ise küsisin esmofonist, öeldi, et uue laadungi tulekuga (jaanuaris) tulevad ka teistusugused korpused.
ja aku alguses peab jah nii 1 päeva, aga tark inimene on manuaalist lugenud, et aku saavutab oma täismahutavuse alles peale ~5 (vist oli) korda icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 25.12.2003 13:24:32 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskaks võrrelda c62 ja 535 ekraane. Mul oleks vaja võrdlusemomenti, 535 olen näppinud, aga c62 mitte?
tagasi üles
-Infra-
HV vaatleja
-Infra-

sõnum 26.12.2003 12:44:02 vasta tsitaadiga

Niipalju kui mina olen mõlemat telefoni näppinud, on Siemens Displei poolest parema mulje jätnud. Tal on palju teravam, kontrastsem displei kui Alcatelil...Funktsionaalsuselt jääb ka siemens tugevalt peale.
andru201
HV kasutaja

sõnum 26.12.2003 13:03:07 vasta tsitaadiga

aga kas seda JAVAT pole võimalik kuidagi avada
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 27.12.2003 16:58:21 vasta tsitaadiga

Muidu inimesed, kes seda näppind on, kuidas on ekraan võrreldes ütleme Nokia 3200 ja Siemens M55-ga? Ja kas nupustik ja menüüd on mugavad üldiselt?
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.12.2003 22:42:41 vasta tsitaadiga

Cobra[EST] kirjutas:
Muidu inimesed, kes seda näppind on, kuidas on ekraan võrreldes ütleme Nokia 3200 ja Siemens M55-ga? Ja kas nupustik ja menüüd on mugavad üldiselt?

... ehk peaks HV veterani staatuse millegi krõbedama vastu vahetama ? C62 ekraani ja muu sellise kohta on siin teemas rohkem, kui 1x märkusi tehtud icon_exclaim.gif

cbr
HV Guru
cbr

sõnum 27.12.2003 23:24:09 vasta tsitaadiga

No kommentaarid a'la "Hea ekraan on" ei ütle mulle mitte midagi. Küsisin just võrdlusmomenti telefonidega, mida olen näppinud. Klaveri kohta ei leidnud ühtki kommentaari teistkordsel läbilugemisel. Kuna mobile-review.com'is samuti veel asja pole old ja Googlist mõnda muud reviewd kah ei leidnud, mõtlesin et küsin mõnelt inimeselt kes kokku puutund äkki icon_rolleyes.gif Is that a fucking crime these days? icon_mad.gif
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 28.12.2003 01:20:28 vasta tsitaadiga

... saad nii nagu küsid, teinekord ole täpsem ! Mainisin nagu võrdlust 6100-ga ja mulle meeldis C62 ekraan rohkem, väike reso ei torka nii silma, kui Nokia puhul, värvid on kirkamad ja selgemad. Nupud võivad küll vanakooli telefoni omaniku jaoks tiba harjumatud tunduda, aga ei midagi liiga äärmuslikku. Menüü peaks olema igaühele arusaadav, peamenüü on mahutatud ikoonidena ühele ekraanile ja nende kaudu seadmine on lihtsaim, mida Siemens'i puhul varem näinud olen. Kuuldavus on mõlemapoolselt hea, helinad kvaliteetsemad, kui Nokial, ning GPRS märgatavalt kiirem. Kui telefonil oleks IR ja Java, võiks see olla minu järgmine telefon, kuna muus osas on C62 täiesti tasemel ...

... siin kah tiba juttu:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=70812

mumuu
HV vaatleja

sõnum 28.12.2003 16:51:07 vasta tsitaadiga

küsiks siis veelkord kas c60 datakaabel sobib c62-le ja m55-le
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 28.12.2003 19:11:22 vasta tsitaadiga

Heh, ma ostin siis ära selle telefööni. Mõnusalt väike ja kerge, hää joosta, ei hüppa üles alla nagu mõne vanamuti tissid.
Nuppudest: Klahvistik on küllalt väike ja ebamugav, kuid elab üle.
Ekraan on 535-est kõvasti parem (väiksem, aga reso on sama), m55 ei tasu rääkidagi. 3200 ei oska võrrelda, sest ple käppinud teda.
Tele2 tädi lubas mulle, et Java töötab ja mänge 'n stuffi peaks saama alla laadida.
Küsige kui veel midagi teada tahate, ei oska rohkem eriti midagi öelda.

Aga kas keegi oskab mulle öelda sellise asja kohta:
seadistasin telefoni GPRS-i ära, panin avalehele ja ütleb mulle, et ühendab. Ok, saansiis avalehele, vaatan vähe ringi ja panen "lõpeta sirvimine"
Tema mulle et "ühendan". Mõtlesin, et mida sa mul ühendad siin, aga ootasin ära. Siis ütleb, et kõne kestus 00,59 sek vms icon_eek.gif
Mis krdi kõne??? Kas ta läks siis WAPiga vms? Või peabki nii ütlema? Ei saa aru icon_sad.gif
Keegi oskab aidata?

Ja veel üks asi: kaua ma teda siis lõppude lõpuks esimesel korral laadima pean?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 28.12.2003 19:27:04 vasta tsitaadiga

1. Tele2 tädi ei teadnud, mida rääkis, C62-l puudub Java aplikatsiionide telefoni lisamise võimalus, küll saab lisada pilte ja helinaid;
2. kui GPRS pole aktiveeritud, siis püüab telefon internetiühenduse luua sissehelistamiskeskuse kaudu (nagu tavamodemiga) ning makasad iga minuti eest;
3. esimesed 3 laadimist oleks soovitav teha 12-16h ja lasta aku enne järgmist laadimist täielikult tühjeneda nii, et telefon lülitab ennast ise välja.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Siemens C62 mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.