Keegi ei jookseks hetkel ju ringi full set of diamond armoriga
jookseks ikka küll, enne et seda insta break skilli saada tuli ikka kõvasti vaeva näha ja kaevandada.
tuli samamoodi alustada nagu praegugi. mobe oli enne ka rohkem. seda enam et alguses ei saanud üldse armoritki kanda kuna asjad ei toiminud levelcraftis jne.
ur points are not valid.
Sa ikka ei mõista üldse.
Eile tehti server full use uuesti lahti.
Ehk puhta kasutajana poleks sul võimalik antud hetkel diamond setiga ringi joosta, kui just 24h ei mängi.
Woox sai pointile ilusti pihta.
----------
Servu map on tore, tehtud süsteemid huvitavad, aga teatavad süsteemid v6iksid ka erisustega arvestada. Enne see toimis...kes tahtis kasutada enchant , kes tahtis tegi levelcraftiga teatud kitsast teemat.
Selleks ei pidanud Creativisse kolima.
lisaks nutt, et server oli tühi ei päde - ikka mängiti... aga samal hetkel tuli meeletult uusi mänge välja.
Minecraft seevastu võimaldab mängida kus iganes... meeleheitlikult survivalit peale surudes ei võida sellest keegi.
Nägite ise, mis suhtumine täna oli selle raskustaseme modimise üle ja see oli kõigest kodu hävitamisega seotud... avastused veel ees
----------------
Mentaliteet kohane või koli minema on ikka väga nõme
Sa ikka ei mõista üldse.
Eile tehti server full use uuesti lahti.
Ehk puhta kasutajana poleks sul võimalik antud hetkel diamond setiga ringi joosta, kui just 24h ei mängi.
Woox sai pointile ilusti pihta.
----------
oota aga kes selles süüdi on et alustatakse nüüd?.
oleks varem alusstatud oleks samamoodi pidanud grindima et leveleid üles saada ja teemante otsida..
nüüd alustades ei pea leveleid grindima vaid saad kohe väikese survival kiti võtta et alguses ellu jääda ja siis hakkab ikka korjamine.
loogish ju et kui oled kauem mänginud on sul üht teist juba olemas.
kui me kunagi alustasime selle mapiga siis ei stackinud food ega saanud loomi paaritada ega spawninud loomi söögi jaoks pea aegu üldse(rääkimata siis paaritamisest mida polnud). Samuti ei regenenud elud ega midagi.. nüüd on ju selle koha pealt lihtsam
enivei..ma ei viitsi sinuga vaielda. erinevad arvamused on meil minecraftist lihtsalt.
life goes on _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
xpander, mulle tundub, et sa saad asjast valesti natukene aru ja minu arvates sinu seisukoht, et "kes selles süüdi on et alustatakse nüüd" on täiesti jabur.
Server peaks arvestama pidevalt uute inimeste tulemisega ja võimaldama niipalju võrdseid algustingimusi neile, kui kõigile, kes varem alustasid.
Praegu uue kasutajaga peaksid mängima hakkama, ainult survival kitiga, kui sul esimesel ööl tuleb igalpoolt 10 creeperit ja 13 skeletoni korraga kallale, pigmen-id ja spiderid ka veel lisaks, siis ma ei usu, et sul oleks sellised asjad valmis ehitatud nagu praegu. Sellistes tingimustes, kus ilma teiste inimeste abita ei ole enda kodus võimalik liigelda on täiesti jabur.
Ma olen poolt, et survival võib raskem olla, kui ta oli ning nõustun, et kohati oli liiga kerge varem aga praegu on asi ikka kuidagi väga jaburalt raske. Minupärast olgu kas mobe rohkem, kui varem või tehku nad rohkem haiget kui varem aga mõlemat korraga on natukene liig sest puhtalt survival kitiga ma aiman, et saad kui paar ämblikku kallale tuleb, näiteks neid, kes mürgitavad, rääkimata pigmen kes korraga 3 südat vms sult ära lööb.
Jagan Magicu arvamust, et natukene liig on see praegune seis. Insta kaevandamised ja asjad jätavad mind ükskõikseks aga leian sellegipoolest, et survival serveris peaks olema suurte asjade ehitamine olema väljakutse, mitte võimatu ettevõtmine.
sa said selles lausest valesti aru " kes selles süüdi on " ei olnud mõeldud neile kes alustavad.
see oli mõeldud et keegi pole selles süüdi. see mäng on kogu aeg selline olnud ja selliseks ta ka jääb.. iga uuendusega tuleb uusi asju ja muutub palju
paratamatult kes alles alustab kusagil serveris - võta aega enne kui järele jõuda. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Nagu kuulda on, siis level süsteem naaseb tulevikus seega ma rahul
Raskustase kollide osas on lahendatav k6va valgustamisega ehk piirata tasub päeval korralik ring sisse...
Magic, kas just vaikus, aga vähem on küll. Peaks spawni läheduses olevad loomad kuidagi minecarti peale paigutama ja ära vedama _________________ Vaata asukohta
Magic, kas just vaikus, aga vähem on küll. Peaks spawni läheduses olevad loomad kuidagi minecarti peale paigutama ja ära vedama
Mul vees hulpisid 2-3, aga mägedes polnud ühtegi kui dirti ära kaevasin.
Enchantiga ka mässasin, aga midagi head sealt ei tulnud +10% mining tundus ikka lahja.
Aga vähemalt 3 masinat sain juurde ehitada, nii et resursside probleem vaikselt hajub.
Kuigi jah...torche meeletus koguses igalpool
Tegelikult võiks spawnist teha ka valgustatud teed metsadesse - sinna ära jõuad, siis edasi oli suht lebo.
Kuigi Spawnis võiks õpetus olla, et jookse päeval metsa...võta 3 puud maha + paar looma ja kaeva ennast maasse + set home .
Seejärel v6iks küll raskust juurde keerata, aga ikka jälgida et mingid meeletut läbi seinte tulemise anomaaliat ei tule.
Tegelikult võiks spawnist teha ka valgustatud teed metsadesse - sinna ära jõuad, siis edasi oli suht lebo.
Kuigi Spawnis võiks õpetus olla, et jookse päeval metsa...võta 3 puud maha + paar looma ja kaeva ennast maasse + set home .
Seejärel v6iks küll raskust juurde keerata, aga ikka jälgida et mingid meeletut läbi seinte tulemise anomaaliat ei tule.
metsadest saavad õige ruttu põllud siis
aga jah paar "pro tipi" võiks spawnis olla kuidas ellu jääda. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
No istutab tagasi...
Aga TIP teema võiks olla küll. See aitaks kindlasti mängijate püsivust tõsta. Tegelikult teatud õigete võtete järgmine esimese 2 päeva jooksul aitab muutuda suht "kapiks".
-----------
Kuidas muidu see kõige lihtsam viis teemanditeni jõuda on?
Vahest Single Player kaardil olen kaevanud tohutult, kui üldse esimese leian. Siis ka otsi nagu loll neid teisi. Olen aru saanud nagu, et võimalikult sügavale ja lava ligidal. Aga annab otsida nii seda _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Vahest Single Player kaardil olen kaevanud tohutult, kui üldse esimese leian. Siis ka otsi nagu loll neid teisi. Olen aru saanud nagu, et võimalikult sügavale ja lava ligidal. Aga annab otsida nii seda
ülidselt 9-13 sügavusel lased lihtsalt pikka tunnelit ja siis kammid risti läbi ka veel neid.
Samuti tähtede seisu järgi ... laava+redstone+gravel ühes kohas on suur tõenäosus et seal läheduses teemant ka..vähemalt nii on enamasti olnud _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Vahest Single Player kaardil olen kaevanud tohutult, kui üldse esimese leian. Siis ka otsi nagu loll neid teisi. Olen aru saanud nagu, et võimalikult sügavale ja lava ligidal. Aga annab otsida nii seda
ma teen 12 peal (13 vb lihtsam, on üks kiht tavalise laava peal) järjest tunneleid:
Kõigepealt kaevan pika tunneli otse (paarsada ruutu aitab küll) ning siis iga kahe ruudu tagant ühele poole paarisaja ruudu pikkune kahe kõrgune tunnel.
Nii peaks saama kõige tulusama kõrguse juures ala maksimaalse kaetuse. _________________ Dima oli siin
ma teen 12 peal (13 vb lihtsam, on üks kiht tavalise laava peal) järjest tunneleid:
Kõigepealt kaevan pika tunneli otse (paarsada ruutu aitab küll) ning siis iga kahe ruudu tagant ühele poole paarisaja ruudu pikkune kahe kõrgune tunnel.
Nii peaks saama kõige tulusama kõrguse juures ala maksimaalse kaetuse.
point on selles, et 12-13 peal ei kuku kohe laava sisse kaevamisel. multiplayeris vähemalt on mul niimoodi, aga põnev on see kui laava on sinu pea kohal. Teemante on nagu jah, 12-13 peal olen leidnud aint 2tk ning ainult 100X100 ruudu pealt. ülejäänud on koopadest leitud, see oli siis enne servude liitmist. see kollide raskusaste mulle meeldib, enne tundus kuidagi lahja...
kas seda technic packi pole plaanis integreerida? tundub päris vinge lisa endgame jaoks - suuremahulised kaevandused, materjalide taaskasutus jnejne.
See oleks päris vinge tõesti. Siin on paar aga.
See tähendaks et igal mängijal peab olema selline mod peal, et serverisse saada = Serveri aktiivsus langeb.
See tähendaks, et peab uut maailma genereerima.
Hetkel on see võimatu, kui server läheb allamäge siis saab mõelda selle peale.
See oligi rohkem küsimus, mitte nõudmine . Technic pack tõstab minecrafti täiesti uuele tasemel, notch võiks hakata sellist kraami juba sisse integreerima, või siis mingit sorti ametliku addonide/modide suppordi tegema. Et, ala mängu menüüst valid mis modid aktiivsed. Nii võiks igal serveril oma modid peal olla, ja ei peaks mängu lõhkuma nagu loom. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Technic on lahe tõesti, ise olen paar viimast päeva singleplayer versiooni proovinud ja igast pulli saab, eriti huvitavad on need Milliner vms külad, mis kasvavad jne.
Rääkimata siis kogu tuuma energiast ja isekaevandajatest, mis elu lihtsustavad.
Küll aga on sellega väike probleem multiplayer puhul. Nimelt ei ole kõik tehcnick pack mod-id toimivad multiplayeris ja on väga palju buge ning server crashiks väga tihti niiet seni, kuni ei ole stabiilsemaks asja tehtud, ei oleks serveri jooksutamine kuigi mõistlik.
jt234, ma loodan, et sa tead, et technick pack ei koosne ainult neist kahest ning tervikuna technic pack ei ole toimiv bugivabalt SMP-s
Eraldiseisvalt mitmed modid on jah toimivad SMP-s
jt234, ma loodan, et sa tead, et technick pack ei koosne ainult neist kahest ning tervikuna technic pack ei ole toimiv bugivabalt SMP-s
Eraldiseisvalt mitmed modid on jah toimivad SMP-s
1.0 jah
Seni pole jõudnud veel kõiki asju mis packis sisalduvad katsetada aga üldiselt tundub päris lahe. Mitmed asjad on aga paigast ära. Näitesk Thaum mod-i ja equivelant exhance mod-i kasutades on võimalik, kui alguses on 2 deemanti või 1 deemant ja vähemalt 3 mobious fule vms toota lõpmatult palju deemante ja koguaeg eksponentsiaalsetl tootmist suurendada. Ma tegin tunnikesega ühest deemandist ja neljst mobious fule-st natuke üle stacki. Saaks kiiremini kõvasti aga ma alles katsetasin asja.
Samamoodi saab veel lihtsalt õhtust mitmete modide koostöö abil asju toota. See teeb elu natuke liiga lihtsaks ehk kohati aga aitab kiiremini jõuda lõpp esemeteni
Uus uuendus küll tore, eesti keel olemas ja puha, mingeid suuremaid keelelisi vigu pole hetkel märganud.
EDIT: paar asja on ikka tõlkimata, nt tööpingi ja ahju sõnad on tõlkimata ja kui esciga menüüsse minna siis on game menu inglise keeles. Aga eks parandavad ära.
Uus uuendus küll tore, eesti keel olemas ja puha, mingeid suuremaid keelelisi vigu pole hetkel märganud.
EDIT: paar asja on ikka tõlkimata, nt tööpingi ja ahju sõnad on tõlkimata ja kui esciga menüüsse minna siis on game menu inglise keeles. Aga eks parandavad ära.
Nu ma ei tea, mind küll ei häiri kui mul eesti keelne see mäng .
EDIT: Oskate öelda mis SP-s vesi jäässe hakkas minema. Kas see läheb mingi aja pärast üle? bassein ja kõik on jääs ja tuleb aina juurde.
sa elad ilmselt lume bios. kui vihma hakkab sadama, siis hakkab hoopis lund ja kõik kattub lumega. vähemalt see on minu arvamus. kui sa läksid uuele versioonile üle, siis vb ka bug või siis hoopis mapi infos muutus midagi
Minu multiplayer mapiga oli samamoodi. Minecraft 1.0 muutis maastiku genereerimist, aga ma mängisin 1.8.1 genereeritud mapi peal edasi. Spawni ümbrus läks peale uuendust jäässe ja kattus lumega. Ju siis uue süsteemi järgi oleks selle koha peal pidanud lumebioom olema.
Peale uuendust vist jamas ära, enne oli vihmabioom ainult, nüüd läks jäässe kõik. Suht jama nii .
EDIT: aga keegi lahendust ei oska pakkuda, ei taha väga lumebioomi ja suur maja ja kõik valmis ehitatud..
kas keegi mängib buildcraftiga? tahaks proovida, aga miskipärast ei saa ma tööle, laadisin ja paigaldasin ModLoader 1.0.0, Minecraft Forge panin samamoodi sisse nagu modloaderi ja siis tagatipuks http://www.mod-buildcraft.com/download/buildcraft-for-minecraft-1-0-0/ sealt sain siis smp jaoks 5 zippi. neid lasin samamoodi nagu modloaderi puhul ja pärast seda oli mängu käivitamisel crash ning teistkordselt läks käima, aga ei näe kuskilt buildcrafti. äkki keegi viitsib puust ja punaselt teha kuidas siiski õigesti teha?
Kui sa tõmbad otse technic packi siis sellel on oma installer, sealt saad valida millised modid installid. Palju mugavam, kui ükshaaval mode installida ja minul on toiminud vägagi kenasti.
Hetkel teen technic packiga hardcore mode, pole veel surma saanud, quarry on püsti ja philosophers stone ka, edasi on ainult aja küsimus kuni on darkmatter rüü või redmatter rüü seljas
Kõhe on küll teha asju, kui koguaeg on surma hirm
Edit:
SMP-d ma ei ole proovinud, SSP ehk siis singleplayer oma aga küll, peaks olema ka lihtsam peale panna ja kui serverit jooksutama ei hakka, siis modi enda testimiseks peaks sobima vägagi ka singleplayer omast.
Monster Apocalypse taas töötab. Rollback probleem on arvatavasti ära lehenenud. Skeletonid suudavad nüüd lasta nooli ka vahest kaugemalt. Kuna 1.1 muutus generaator siis võib märgata lume tekkimist kus varem pole olnud.
1.0 --> 1.1 switch toimus ilusti, 3 plugini ainult ei tööta korralikult.
etk kust packi alla tirisid? ning kas 1.1 patsu peal töötab?
1.1 peal ei tööta ega tule nii pea. siit saab packi kätte. Uurige puurige.
Kunagi sel aastal server läheb sinna üle. Map jääb samaks - laiendus saab kenasti hakkama ega ei tule koledaid seinu ette mis viitab kus on näha tekkiti uut kaardi generatsiooni - kõik on smooth.
Jah map on põhiline mis hoiab vanu mängijaid kinni.
Hetkel peab ootama kuni Tekkit muutub stabiilsemaks ( Veebruar ). Mängule lisanduks väga palju uusi asju.
Mitte ainult uusi blokke kui ka uued hääled, minimap sisseehitatud, invertory sorteerimine jne.
7 lehte asju võrreldes tavalise vanillaga on ainult üks.
Ise ootan leveldamist... enchant pole nii jama kui arvata võis - mõõgale väga hea, aga kaevamiseks kogud liialt kaua võrreldes kasuliku ajaga.
Samas masinaid on ka tore valvata
Raskustase kollide osas muidu servus väga ok .
Oleks võinud ise selle peale tulla, et kui ma seal kuusemetsas või mis see on elan, siis seal on mingi bug et lund pole. Alles nüüd sain bioomide ja muu kohta teada.. Keegi mushroom islandi on leidnud?
vazzar tegi 3 jäädvustust meie labürindist püramiidi sees. Work in progress
asi peaks tulema mitmekordne ja lõpuks peaks saama kuhugi "varakambrisse"
http://g3.ows.ee/Andu-Asjad/Minecraft
*tegemist pole HVSMP serveriga
edit: link jäi panemata _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.