Täitsa putsis, see DICE mõnitab mind ikka! Sain oma esimese killi lennukiga! Ja siis..... trummipõrin.... jooksis mäng kokku.
Edit:
Aga ära ta siiski tuli
Ever wanted to tweak Battlefield 3 settings outside the game? Well a group of clever coders at Realmware have come up with a set of BF3 Tools for your tweaking needs. In total there are three applications.
A BF3 Settings Editor, Borderless BF3 and Standalone Battlelog Browser. These are completely free to download and it's great to be able to tweak your graphics settings out of game and also have the
option to load / save graphic profiles.
Battlelog Standalone uses less memory than other web browsers, especially if you tend to have many tabs open in your browser, or have many browser extensions installed.
Ma tegin ka selle õpetuse järgi, aga mingi kala on ikka, võimalik, et sellepärast ka, et alla oli ennem installoitud ja uninstallitud torrenti BF3
Enivei, peab peale igat pachi sama protsessi kordama, ei viitsinud enam vaevata ennast. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Sai soetatud kasutaja Zpzy käest B2K, kuid probleem selles, et
kui tahan Originis Redeem product code, siis loadib seda screeni päris pikalt ja
lööb ette Page Load Error. Oskab keegi äkki aidata?
Mul oli ka sama teema, minge ea supporti, kindlasti peab olema usa regioon, siis saab live chatti, kui suunab uk peale siis manuaalselt alt paremalt nurgast saate valida USA: https://help.ea.com/connect-with-us
Kirjutage mängu mini ja PC, siis valige live chat, öelge, et saate errori redeem ajal, küsivad paar täpsustavat küsimust ja keyd, andke key ja nad ise aktiveerivad konto alla mängu ära. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
It costs $46. The product title didn't said that it's a limited edition but the image was mistakenly put on the standard edition.
In our Terms And Conditions, it is crearly mentioned in 5th statement in 1.0 that:
" The product images may not be the images of the actual game. You must read the product title and description carefully before purchasing."
Still, since you have purchased the standard edition thinking that it is a limited edition by mistake, we will give you a key of Back to Karkand for free worth $17.49 because we don't want you to feel dissapointed. We always prefer customer satisfaction.
Here is the key:
Battlefield 3 Back to Karkand:
Jah muidugi jääb see kõigile vaatamiseks
We request you to please read the product title and description carefully from next time before purchasing any product. Thank you.
Regards,
BuygameCDKeys.com
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Mul oli ka sama teema, minge ea supporti, kindlasti peab olema usa regioon, siis saab live chatti, kui suunab uk peale siis manuaalselt alt paremalt nurgast saate valida USA: https://help.ea.com/connect-with-us
Kirjutage mängu mini ja PC, siis valige live chat, öelge, et saate errori redeem ajal, küsivad paar täpsustavat küsimust ja keyd, andke key ja nad ise aktiveerivad konto alla mängu ära.
Sain ka selle live chatiga asja korda, paar minutit ja B2K aktiivne, nii et nüüd aint tuleb hagu anda
Ever wanted to tweak Battlefield 3 settings outside the game? Well a group of clever coders at Realmware have come up with a set of BF3 Tools for your tweaking needs. In total there are three applications.
A BF3 Settings Editor, Borderless BF3 and Standalone Battlelog Browser. These are completely free to download and it's great to be able to tweak your graphics settings out of game and also have the
option to load / save graphic profiles.
Battlelog Standalone uses less memory than other web browsers, especially if you tend to have many tabs open in your browser, or have many browser extensions installed.
Ma tegin ka selle õpetuse järgi, aga mingi kala on ikka, võimalik, et sellepärast ka, et alla oli ennem installoitud ja uninstallitud torrenti BF3
Enivei, peab peale igat pachi sama protsessi kordama, ei viitsinud enam vaevata ennast.
järelikult sa ei oska õpetust lugeda
mis jamad siis selle torrentiga?
ei pea siin midagi peale igat patchi kordama!!!!!
korra vahetad failid ära ja, origin updadeb mängu nagu peab!
Otsustasin eile, et prooviks lõpuks pisut hävitajaga ka midagi korda saata. Lõpuks hakkas juba vaikselt tulema kah, neli esimest asja sai unlockitud. Peab tõdema, et polegi nii võimatu, kui ma alguses arvasin. Abiks oli ka muidugi see, et vastas polnud samuti just kõige osavamad piloodid. Vahest on nii, et jõuad õhku tõusta ja kohe lastakse alla.
Otsustasin eile, et prooviks lõpuks pisut hävitajaga ka midagi korda saata. Lõpuks hakkas juba vaikselt tulema kah, neli esimest asja sai unlockitud. Peab tõdema, et polegi nii võimatu, kui ma alguses arvasin. Abiks oli ka muidugi see, et vastas polnud samuti just kõige osavamad piloodid. Vahest on nii, et jõuad õhku tõusta ja kohe lastakse alla.
Asi läheb tavaliselt lihtsamaks siis kui Flared lahti unlockid siis ei ole sellist varianti, et mingi suvaline Mart sind lockides alla tõmbab.
Aga mis värk selle bellow radariga on, sain ta lahti aga nagu perkina ei saa teda peale pann?? Kas ta on siis sama sugune nagu tanki Citv?
See on passive, aga julgen öelda, et ei tööta, ikka lockivad sul ilusti ära.
Ise olen hakanud kasutama ECM jammerit, päris mõnus on, kui vastastel keegi laseriga mängib.
See on passive, aga julgen öelda, et ei tööta, ikka lockivad sul ilusti ära.
Töötab, maapinnale ülilähedal või siis küngastel puude kohal lendad. Passiivne jah, ta on alati "peal", kui unlockisid endale.
tsitaat:
Ise olen hakanud kasutama ECM jammerit, päris mõnus on, kui vastastel keegi laseriga mängib.
ECM Jammer aga ei kaitse juba lennusoleva raketi eest, flarega (endal) õnnestunud rohkem pakku panna nii helikopteri kui jetiga. Neid jammer tüüpe üpris lihtne alla lasta, kuna lasevad tihtipeale jammeri just siis, kui missile teel on nende poole (paraku siis liiga hilja nende jaoks).
ECM Jammer aga ei kaitse juba lennusoleva raketi eest, flarega (endal) õnnestunud rohkem pakku panna nii helikopteri kui jetiga. Neid jammer tüüpe üpris lihtne alla lasta, kuna lasevad tihtipeale jammeri just siis, kui missile teel on nende poole (paraku siis liiga hilja nende jaoks).
Teoreetiliselt võib su arvamus õige olla, kuigi ise olen "oma nahal" palju kogenud ka vastupidiseid olukordi. Kõige parem jammer on sinu enda kõrge (90+) ping, mis tõesti üllatavalt hästi ajab segi vastase võimalused su kopterit raketiga tabada. Proovige järgi.
Below radar pealegi kaitseb ka minu mäletamist mööda ainult Air-to-air rakettide eest. Ehk siis jalaväe ja tankide poolt lastava kraami puhul pead ikka flaresid kasutama või eest ära lendama. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mind pole täna õhtul, jõuan öösel kella 4 paiku alles _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Teoreetiliselt võib su arvamus õige olla, kuigi ise olen "oma nahal" palju kogenud ka vastupidiseid olukordi.
Ma räägin praktilisest kogemusest saadan javelini/igla teele ja siis tarkpea üritab kaval olla ja laseb oma uhke jammeri sabasse virvendama, rakett aga vuhiseb endistviisi edasi ja paneb litaka.
Ei, ostad koodi, teed ise origini kasutaja, sisestad sinna koodi ja saad sealt ise tõmmata ja installib ise. Saadetakse õpetus ka kuidas inglise keelseks teha, järgid seda. Lihtne asi... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Pole samuti vahet teinud neil... Mängin mõlemat minuteada. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Aga kuidas ma seda siis tegema peaks st. kellele raha kandma, ma teeks ülekande kohe ära.
The_Boss kirjutas:
Ei, ostad koodi, teed ise origini kasutaja, sisestad sinna koodi ja saad sealt ise tõmmata ja installib ise. Saadetakse õpetus ka kuidas inglise keelseks teha, järgid seda. Lihtne asi...
jahm, pead mõned postid foorumisse enne tegema. Küll ta teemat märkab, saadab sulle vast pangakonto, kuhu raha kanda. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.