Below radar pealegi kaitseb ka minu mäletamist mööda ainult Air-to-air rakettide eest. Ehk siis jalaväe ja tankide poolt lastava kraami puhul pead ikka flaresid kasutama või eest ära lendama. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mind pole täna õhtul, jõuan öösel kella 4 paiku alles _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Teoreetiliselt võib su arvamus õige olla, kuigi ise olen "oma nahal" palju kogenud ka vastupidiseid olukordi.
Ma räägin praktilisest kogemusest saadan javelini/igla teele ja siis tarkpea üritab kaval olla ja laseb oma uhke jammeri sabasse virvendama, rakett aga vuhiseb endistviisi edasi ja paneb litaka.
Ei, ostad koodi, teed ise origini kasutaja, sisestad sinna koodi ja saad sealt ise tõmmata ja installib ise. Saadetakse õpetus ka kuidas inglise keelseks teha, järgid seda. Lihtne asi... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Pole samuti vahet teinud neil... Mängin mõlemat minuteada. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Aga kuidas ma seda siis tegema peaks st. kellele raha kandma, ma teeks ülekande kohe ära.
The_Boss kirjutas:
Ei, ostad koodi, teed ise origini kasutaja, sisestad sinna koodi ja saad sealt ise tõmmata ja installib ise. Saadetakse õpetus ka kuidas inglise keelseks teha, järgid seda. Lihtne asi...
jahm, pead mõned postid foorumisse enne tegema. Küll ta teemat märkab, saadab sulle vast pangakonto, kuhu raha kanda. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.