Kiire küsims neile kes mängivad vene koodiga. Nimelat kas mul on vaja vene IP aadressi et aktiveerida see kood ? Või panen koodi lihtsalt sisse>propertis>languge english ja kui ära tõmmatud saan mängida ?
Mul oli default valik juba inglise keel. Oma IP'ga regasin koodi ära Steamis. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kiire küsims neile kes mängivad vene koodiga. Nimelat kas mul on vaja vene IP aadressi et aktiveerida see kood ? Või panen koodi lihtsalt sisse>propertis>languge english ja kui ära tõmmatud saan mängida ?
Konsooli elite turskadele midagi, PC enne Märtsi ei saa muhvigi vist.
Pole elitet ja esimene DLC sisaldab loogika järgi 6 mapi+ uut modet.
Aga ootame, mul veel olemasolevatest pole koppa ees
Valmis on neil see kraam juba ammu, lihtsalt Microsoft maksis, et nemad varem saaks oma xjunnile.
Edit: Mapid tunduvad endiselt jube clusterfuck olema..
Ehk see NY oma on vähe parem, et kannatab barretti ja kurjaks ajada
viimati muutis Sandor 10.01.2012 21:47:31, muudetud 1 kord
Lubati isegi snaiper mappi, , kas seekord saab siis snaipriga lasta ka või peab jätkuvalt "snaipripüssipäraga vehkima".
Mingit DLC-d ma ostma ei hakka.... aga pi.ran seda lisapakki korra kindlasti.
võtas-uxu, Jätkuvalt ma ei saa aru sinu murest.
Ma mängin iga päev Ground War-i ja seal rotatsioonis on vähemalt 4 map-i mis ainult sniperdamiseks ongi
Kui lähed väikeste teamidega DOM-i põristama siis seal polegi neid mape sees
Ja ma ei räägi mingist QS -i noobitsemisest, vaid ikka korralikust Hard Scopest
Ei ma ei vaadanud videot - need küsimused võtsin lambist.
Antud gamemodist videos juttu polnud - aint kaks uut mappi tulevad xjunnile 24jaanuar. Lihtsalt mainisin ära, et midagi sellist ma märkasin seal klipis.
Ei ma ei vaadanud videot - need küsimused võtsin lambist.
Antud gamemodist videos juttu polnud - aint kaks uut mappi tulevad xjunnile 24jaanuar. Lihtsalt mainisin ära, et midagi sellist ma märkasin seal klipis.
Mis sul xboxi vastu on, invaliide mõnitad ka parkimisplatsidel kui nad uksele lähema koha saavad kui sina?
See pole see teema kust PC vs konsool kiunu üles tõmmata, aga:
*Omasin 6 kuud xjunni - täiesti mõttetu ost.
*Tänu konsoolidele on mängude areng piiratud.
jne
Pigem ikka tänu PC mängude piramisele on mängude areng pidama jäänud arvutitele ja suunatakse rohkem konsoolidele.
Aga noh, see on lõputu teema. _________________ Futurist
Ootasin nii kaua, et see Desert Eagle lahti saada ja nüüd ikkagi ei ole võimalik sellega midagi korda saata. See on eriti lähedalt toimuva tulevahetuse jaoks.
Ootasin nii kaua, et see Desert Eagle lahti saada ja nüüd ikkagi ei ole võimalik sellega midagi korda saata. See on eriti lähedalt toimuva tulevahetuse jaoks.
jep, teiseks relvaks mõistlik võta ainult kas raketiheitja või akimbo
jep, teiseks relvaks mõistlik võta ainult kas raketiheitja või akimbo
Akimbo kasutamiseks peab ikka eriti meeleheitel olema. Mp9+extended mags sobib väga hästi secondariks.
Tahan Desert Eage'i nii kaugele vähemalt teha, et kaks tükki korraga kätte saaks. Olen kellegi omad üles korjanud, vist kõige kohutavama aimiga kombinatsioon üldse !
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.