Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
AIQ88
HV vaatleja
|
06.01.2012 20:57:27
|
|
|
Ma nägin mingisuguse eesti nimega guildi ringi jooksmas.
Kust on odavam netist lihsalt mängu kood osta? Kusagilt all 55 euri ka saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
06.01.2012 21:05:55
|
|
|
BlindEdict kirjutas: |
Kas ahtos republic poolel ka eestlaste guild? |
Kalevlased
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
07.01.2012 14:42:27
|
|
|
mis laptop osta et normaalne fps kätte saada? hetkel minu laptopiga pvp ei anna normaalselt teha
_________________ In game name:lusikas |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
07.01.2012 15:16:06
|
|
|
pro kirjutas: |
mis laptop osta et normaalne fps kätte saada? hetkel minu laptopiga pvp ei anna normaalselt teha |
Jõudlus PVPs on selle mängu puhul kinni kuufaasis ja tähtede seisus. Minu profiilimasinaga on PVPs 10 fpsi.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
07.01.2012 15:29:40
|
|
|
mul ka vahel 10 või isegi mõni kord väiksem
_________________ In game name:lusikas |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
07.01.2012 21:16:51
|
|
|
Ei tea profiilis oleva masinaga jookseb küll ilusti, väga harva juhtub fps 20 peal olema ja seda mitte warzonedes vaid üldjuhul fleetis PVP terminali juures kui seal 100 monkit vahib
Vana masin millel oli E6300 prose ja Ati HD 4870 video jooksis ka mängitavalt, kui varjud maha võtta.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
09.01.2012 15:10:23
|
|
|
Scart kirjutas: |
pro kirjutas: |
mis laptop osta et normaalne fps kätte saada? hetkel minu laptopiga pvp ei anna normaalselt teha |
Jõudlus PVPs on selle mängu puhul kinni kuufaasis ja tähtede seisus. Minu profiilimasinaga on PVPs 10 fpsi. |
Väga kahtlane mul on enamus aega 80-90fps. Ainus mida täheldanud olen on mälu lekked .... 20h järjest mängides läks 5.2gb usage ja kuna mul atm 6gb ram siis hakkas swappima ja nõksutama.
Et iga natukese aja tagant peaks kinni panema aga no enamus vist ei mängi ka nii kaua järjest.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
09.01.2012 17:38:08
|
|
|
Nädalavahetustel mänginud terve päeva ja õhtu.. ei ole täheldanud.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Imperia
HV vaatleja

|
10.01.2012 02:47:35
|
|
|
Tallinnas kuskil juba karbile ka käpad külge saaks?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
10.01.2012 11:02:35
|
|
|
Imperia kirjutas: |
Tallinnas kuskil juba karbile ka käpad külge saaks? |
euronics.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2012 14:32:54
|
|
|
"Suur".
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
10.01.2012 15:12:46
|
|
|
Kirjutas ju "suurem", küll Sul ikka seda sappi jagub igalepoole.
Kas vanilla WOW sai ka BC 1 kuu peale launchi?...vastus on "vist" EI.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2012 16:38:39
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Kirjutas ju "suurem", küll Sul ikka seda sappi jagub igalepoole.
Kas vanilla WOW sai ka BC 1 kuu peale launchi?...vastus on "vist" EI. |
Kas ma ütlesin kusagil, et soovin expansion packi esimese kahe kuu jooksul? Paistab, et sapiprobleem on ikka sul, mitte mul. Kus on fix ability delayle, mis konkreetselt tapab mängu? Kus on fix täiesti pilpaks FPSile fleetis ja PVPs, millest kummagi puhul on foorumis viis korda lukku lastud threadid ja jooksmas on kuuendad? Kus on fix täiesti olematule class balancile? Või hardmodedele, mis on täiesti testimata kujul laivi lastud? Need on asjad, mida on fixida vaja, mitte panna beebinimesid Credits menüüsse ja emotesid, mis töötavad speederite pealt.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
10.01.2012 16:38:55
|
|
|
Cyberlord, minuarust need kes kritiseerivad ei võrdle mängu wow'iga. Aga kui sa oled 50€ välja käinud, siis sa eeldad ka, et mäng on valmis, mitte beta staadiumis.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
10.01.2012 17:06:55
|
|
|
Ütleks, et mis me ikka vaidleme vaid lähme parem tapame teineteist online aga PVP ei ole minu teema kahjuks, samuti ka hardcore mängimine mitte ja sellest ilmselt ka minu võimetus selliseid probleeme näha.
Ise alles level 24 ja resideerun miskises PVE serveris.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2012 17:09:35
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Ütleks, et mis me ikka vaidleme vaid lähme parem tapame teineteist online aga PVP ei ole minu teema kahjuks |
Mõistetav. Aga mure ongi selles, et ma mängin Ahtos ehk PVP serveris ja ma olen saanud gänki ühe korra, gänkinud ise kolm korda. Punaseid ei näe lihtsalt ja battlegroundi järjekorda end sättides saad ainult Huttballi.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hyperions
HV vaatleja
|
10.01.2012 17:15:08
|
|
|
Tõsiselt mis nutt ja hala see käib?
See on MMO lõppude lõpuks... ja kui te eeldasite, et launchiks täiesti valmis jne siis peaksite küll roosad prillikesed eest ära võtma.
Tänapäeval ei saa isegi single player mänge tehtud nii et buge ja vigu pole mida te veel MMO-st tahate saada. Jeesuse teist tulemist või?
Pigem peaks Biowarele au andma et nad aktiivselt osade fixide kallalgi töötavad. Mitte ei hakka väitma nagu CCP, et game on FINE ja me töötame järgmise expansioni kallal, ehk 18 kuu pärast vaatame mis täpsemalt sel contentil häda on. Ja ma loodan et te taipate et osasi buge lihtsam fixita ja muuta kui teisi. See, et "niiöelda" tarbetuid bugfixe siin natuke tehti ei tähenda, et Bioware kõik oma ressurssi sinna pani. Pigem oli tegu lihtsamate asjadega mida võis 1-2 inimest neil seal ära fixida samas kui ülejäänud töötavad raskemate bugide kallal.
Enne lingitud Patch notesi lugedes ehk märkate ka palju bugfixe ja ka tibake balance asju. Selleks ajaks ilmselt lisandub asju veelgi.
Mina isiklikult pole mitte midagi gamebreakivat täheldanud. Väike ability delay on jah warzonedes aga isegi see pole mitte midagi hullu olen EVE-ski tunduvalt hullemaid delay-d tunda saanud ja vähemate inimestega. Aga FPS ja kõik muu töötab minu 4 aastat arvuti peal suurepäraselt. FPS 40+ rahulikult.
Fleedis tekib ainult siis fps probleem kui tõesti seal pvp daily terminali juures on korraga mingi 30-40 inimest.
Ja ehk räägid lähemalt mis class balance probleem? Kas sith OP või rep OP? Rep poole mängijana julgen küll väita, et vähemalt SITH küll OP ei ole.
Rolli REP siis. gänkida saab nii mis hirmus. Warzonesi saab kõiki teha. Pigem isegi liiga vähe huttballi. Gänkida nii mis hirmus all mõtlen et gänkitakse mind ja gängin ka ise. ise olen gänki saanud 20 korda ja sithe mingi 40 korda. Open Pvp-s siis. Illumile pole veel muidugi jõudnud. Seal vist pidi asi hullem olema.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
10.01.2012 17:15:41
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Cyberlord, minuarust need kes kritiseerivad ei võrdle mängu wow'iga. Aga kui sa oled 50€ välja käinud, siis sa eeldad ka, et mäng on valmis, mitte beta staadiumis. |
gaming liigub sinnapoole, et aastaks 2013 ostame me afla staadiumis mänge, ehk aasta jooksul jõuab betasse kuid tolleks ajaks on kõigil juba kopp ees ning 6 kuu pärast ostetakse järgmine alfa.
tuleb välja, et kogu gming community on rikas seltskond... kui kõik ühe häältselt demot või trialit nõuaks siis oleks olukord kindlasti parem. A mis ma siin nüüd tõmbasin roosad prillid korraks ette vist....
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2012 17:19:11
|
|
|
Hyperions kirjutas: |
Ja ehk räägid lähemalt mis class balance probleem? Kas sith OP või rep OP? Rep poole mängijana julgen küll väita, et vähemalt SITH küll OP ei ole. |
Bioware'i enda sõnul on kõik klassid "5% sees damage'i ja tankimisvõime kohaselt". Lubage naerda.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hyperions
HV vaatleja
|
10.01.2012 17:33:42
|
|
|
Ja ehk räägid lähemalt mis class balance probleem? Kas sith OP või rep OP? Rep poole mängijana julgen küll väita, et vähemalt SITH küll OP ei ole. |
Bioware'i enda sõnul on kõik klassid "5% sees damage'i ja tankimisvõime kohaselt". Lubage naerda. |
Mis see bioware sõnul? Ehk ikkagi räägiksid täpsemalt mis konkreetselt on Sinu probleem? Sith Sorcerer liiga overpowered või Scoundrel Scrapper oma 8k Critical hittidega liiga overpowered?
Pigem on jah kurb, et gaming liigub sinna poole et varsti hakkame alfa staadiumis mänge mängima aga see on jällegi koht kus ei saa niivõrd otseselt süüdistada developereid vaid pigem ikkagi mängijaid ise kes küll alati kõva kisa teevad kuid ikkagi noliferitena iga öö pelavad. Mistõttu developerid lubavadki endile üha rohkem niiöelda sigadusi.
Lõpmatust whinest on tunduvalt efektiivsemaid lahendusi kah olemas. Aga online Gaming Community kipub kahjuks olema kari spoiled kidse, kes peale whinemise ei oska mitte midagi konstruktiivset teha. Või lihtsalt kaine mõistuse puudumine ja korrakski endale ette kujutada mida täpselt tähendab MMO tegemine ja mis mõju võib olla ühe bugi fiximisel teistele aspektidele ja mida võib ühe fixiga lõhkuda teistes kohtades.
Ja see ühel häälel nõudmine ei anna ju mingeid tulemusi kui 90% neist nõudjatest "salaja" ikkagi edasi mängivad.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2012 17:55:27
|
|
|
Mis see bioware sõnul? Ehk ikkagi räägiksid täpsemalt mis konkreetselt on Sinu probleem? |
Kas ma ei kirjeldanud mängu probleeme piisavalt hästi oma viimase paari postiga?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
10.01.2012 17:58:38
|
|
|
Bioware'i enda sõnul on kõik klassid "5% sees damage'i ja tankimisvõime kohaselt". Lubage naerda. |
Mida see tähendama peaks?
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hyperions
HV vaatleja
|
10.01.2012 18:17:38
|
|
|
Umm pole nagu kordagi maininud mis täpselt on probleem? Balance suhtes. Lihtsalt mingi lubage naerda post milles ei olnud poolt grammigi konstruktiivsust ja siis ka oli post kus tõesti osasi vigu välja tõid aga neil polnud class balance-iga mingit pistmist. Siis ka FPS probleemid "profiilimasina" peal post. Jällegi asi mida ma oma hiidvana mannetu arvuti peal high settingute täheldanud pole. Mis on pigem mingi bugi mängu ja draiverite, riistvara vahel võibolla.
Nii et endiselt ootan täpset posti milles on Teie probleem. Ja siis ka gänkimise probleemi post ja huttballi post millele ma juba vastasin, et Rep poole peal pelades neis probleeme pole. küllap aja jooksul kui kogu zerg mis sith-i poole peale läks rep poolele ka tulema hakkab see balanseerub empire ja republicu vahel.
FPS wz-des koha pealt veel niipalju. Eile mängisin mingi 8 warzonet integreeritud graafikaga läpakas ja üllatus üllatus jällegi oli fps pidevalt vägagi talutav. täpsemalt 30 kandis. Fleedis pvp terminali juures küll jooksis paar korda kokku selline 2-3 sekundiline hangumine aga mitte pidevalt.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.01.2012 18:22:28
|
|
|
ObNixilis kirjutas: |
Mida see tähendama peaks? |
Seda, et kui me võtame hüpoteetilise klassi X, siis selle klassi DPSi võimekus on Z ja tankimisvõimekus on Y. Bioware'i enda sõnul on kõik klassid balanseeritud nii, et iga klass suudab tankida ja DPSida +- 5% selle klassi X võimekusest ehk reaalselt ei ole vahet, kas sa võtad tankima BHi, ISi või SWi või samamoodi DPSima IA, BH või SI või SW. Aga näed, on. Ja oi milline vahe on DPSis sees. Sith Warr/Jedi Knight on põhimõtteliselt katkised klassid ja senimaani pole nende fiximisest tulnud Bioware'i poolt sõnagi.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|