Päris korralik üleminek oli GT9800 (512) pealt HD6950 (1GB) peale minna.
Kui varem sai mängitud low peal ja fps oli ~35-45 kanti, siis nüüd ultra peal mängida ~70(rohkem/vähem) on ikka sigailus pilt.
Aga jah, see Sapphire mudel on ikka mängides päris lärmakas. Nii, kui mängu kinni panin kadus lärmakus kohe ära. Temperatuur oli kõige maksimaalsem 69 kraadi.
Endiselt on Artic freezer 13 pro kõige lärmakam asi mu arvutis.
Pole praktiliselt 2 kuud mänginud. Raske kohe alustada taaskord.
lucky bastard , endal hd6450 jahm...
Mirc kirjutas:
zpsy, mismoodi see b2k-i ostmine täpselt toimub?
Saad informatsiooni anda?
ta annab koodi sa sisestad originisse ja valmis, tõmbama ega midagi ei pea.
ma kord viskasin ammo packi vastu seina ja maja varises kokku. Maja oldi ennem ka lõhutud ikka. Aga see oli väga rahulik hetk.
Vb see seletab ammo packi killi?
Tundub, et ammo pakid saavad olema järgmised asjad, mis nefimisse lähevad... Vaadake, et siis Canals mapis laevadele neid ei viska ehk lähevad ka need veel põhja
Ise korra sattusin sellise jõmmi otsa kes tervel kaardil tappis spawnijad claymorega Ainult lennukisse ja helisse sai spawnida ilma suremata
Umbes 10 mintsa tegutses vana ene kui välja visati,kõik jäid ootama ja ei spawninud..
kooderite teema viimasel ajal vist. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ise korra sattusin sellise jõmmi otsa kes tervel kaardil tappis spawnijad claymorega Ainult lennukisse ja helisse sai spawnida ilma suremata
Umbes 10 mintsa tegutses vana ene kui välja visati,kõik jäid ootama ja ei spawninud..
Spoiler
See oligi seesama, kelle bännimisega probleemi oli. Kuna ma olen BrBBoss, siis küsis koguaeg, kas bännida BrBBoss. Hiljem alles avastasin, et B0SS_AA o asemel on 0.
Ja seesama oligi see ammo packiga tapja... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
ja recon on Anti-Anti AA _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.