Vaatan oma upcoming unlocks ning Recon all on "SKS Weapon 67181 / 71000 Recon Score". Okei... aga SKS relv on olemas olnud juba suhteliselt. Kus kala on?
Ja kuidas üleüldse Assignments teha? Vaatan, et kõik on nullid... CO-OP?
viimati muutis X-Tream99 06.01.2012 22:18:49, muudetud 3 korda
vaata upnp üle ning viga...on arvatavasti sul arvutis... Võiks ikka rämpsust puhtana hoida. Mul pole mingit jama (vene versioon btw), v.a mõni servercrash, a see juba teine jutt... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
viimati muutis The_Boss 07.01.2012 00:39:08, muudetud 1 kord
Vaatan oma upcoming unlocks ning Recon all on "SKS Weapon 67181 / 71000 Recon Score". Okei... aga SKS relv on olemas olnud juba suhteliselt. Kus kala on?
Ja kuidas üleüldse Assignments teha? Vaatan, et kõik on nullid... CO-OP?
Physical Warfare packist tuli SKS, Assignmente näed Battlelogi lehel oma statside juurest, neid tuleb MP teha.
The_Boss kirjutas:
Arrggghhh, sain just selle torchiga vaenlase sõiduki hävitamise ribboni kätte ja vot mapi lõpus jooksis server kokku ning game session removed....
Ma saan aru, et Assignmente tuleb teha MP... asi on pigem selles, et mul on kõik assignment skoorid 0, kuigi .... ma olen tohhujaa MP mänginud. Näiteks Assignment "Best Friend Forever. 0/10 Revives, 0/10 Heals." - mul peaks kõvasti üle 10 Heali olema... või siis näiteks "Creeping Death" 50 headshoti, 50 spot assist. 5 knife takedowns." kõik nullis, kuigi peaksid olema tehtud.
võiks tulla juba serverid kus hud ja minimap täielikult puuduvad ja 2-3 kuuli niidab. headshot muidugi 1 kuuliga
ega omadel siniseid tage peakohal. siis oleks lõbus alles.
Mul isegi nende nooltega vahest raskusi aru saada, kas oma või vaenlane. Satub lihtsalt vale nurga alt ja oma mees kuskil tema taga täpselt ja näitabki sinist noolt vaenlase pea kohal. Tankidega ka sedasi juhtunud.
ise saan kogu aeg omadelt nn kontrollkuule, et kas ikka on oma või mitte Mõni laseb vist kõike mis liigub
Neid kontrollkuule jagan suht harva. Pigem tõesti keset või pärast mingit actionit on trigger finger eriti itchy Lipu ära võtmisel jne.
Pole kontrolllaskude jaoks veel vajadust näinud, kogemata poolehmatusega aga tiimikaaslase maha ikka täristanud. Või siis kui keegi tiimikaaslane kargas ühtäkki nurga tagant nina alla ja täristasin paar korda (mööda). Tiimikaaslane ehmus et tulistama hakkasin ja niitis siis minu sootuks automaadiga maha.
Pole kontrolllaskude jaoks veel vajadust näinud, kogemata poolehmatusega aga tiimikaaslase maha ikka täristanud. Või siis kui keegi tiimikaaslane kargas ühtäkki nurga tagant nina alla ja täristasin paar korda (mööda). Tiimikaaslane ehmus et tulistama hakkasin ja niitis siis minu sootuks automaadiga maha.
sama siin _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Olen vahepeal oma teami campered maha võtnud valanguga, kui küsib wtf siis ytlen et scared the xit out of me:P
mida te arvate, kas on vahet multiplaeris mängida kui Vsync ON (60fps) või Vsync OFF 90++ fps kui monitor on 60hz? kas annavad midagi need extra fps? _________________ müün steam cdkeys.
Ma saan aru, et Assignmente tuleb teha MP... asi on pigem selles, et mul on kõik assignment skoorid 0, kuigi .... ma olen tohhujaa MP mänginud. Näiteks Assignment "Best Friend Forever. 0/10 Revives, 0/10 Heals." - mul peaks kõvasti üle 10 Heali olema... või siis näiteks "Creeping Death" 50 headshoti, 50 spot assist. 5 knife takedowns." kõik nullis, kuigi peaksid olema tehtud.
äkki sa pole peale b2k saamist neid teinud?
need tuleb uuesti teha kõik ju.
Päris korralik üleminek oli GT9800 (512) pealt HD6950 (1GB) peale minna.
Kui varem sai mängitud low peal ja fps oli ~35-45 kanti, siis nüüd ultra peal mängida ~70(rohkem/vähem) on ikka sigailus pilt.
Aga jah, see Sapphire mudel on ikka mängides päris lärmakas. Nii, kui mängu kinni panin kadus lärmakus kohe ära. Temperatuur oli kõige maksimaalsem 69 kraadi.
Endiselt on Artic freezer 13 pro kõige lärmakam asi mu arvutis.
Pole praktiliselt 2 kuud mänginud. Raske kohe alustada taaskord.
Kui varem sai mängitud low peal ja fps oli ~35-45 kanti, siis nüüd ultra peal mängida ~70(rohkem/vähem) on ikka sigailus pilt.
Aga jah, see Sapphire mudel on ikka mängides päris lärmakas. Nii, kui mängu kinni panin kadus lärmakus kohe ära. Temperatuur oli kõige maksimaalsem 69 kraadi.
Eks võimsad kaardid ongi lärmakad, endal kah gtx 580 ja ikka korraliku häält teeb peale 10 minutit mängimist.
Ma ei tea kas ma kujutasin seda ette või oligi nii aga eile Metros sattusin rushi kus oli 2000ticketit ja selle asemel, et M320 kasutamise eest autokick tuleks oli
seal damage väga nõrgaks tehtud. Et lasid kuhugi kus mitu vastast koos aga tuli ainult hit mark ja nii iga kord. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Mina mängisin eile Metro serveris, kus olid M320 ja RPG keelatud, aga kuna targad inimesed isegi ei pannud kicki peale nende kasutamise eest ja ühtegi adminni polnud sees, siis pooled rahulikult spämmisid m320 ning ülejäänud pool ropendas chatis et teised lõpetaksid jamamise.
Ja eile avasime 24/7 metro rush serveri 64 slotiga. 30 minutiga oli juba järjekord ka taga. Teistele meeldis aga ise ma küll nii eriti ei viitsi. MAV kille oli küll hea teha.
Aa jah, ühes teises serveris oli minuga sarnase nimega häkker...kaua läks bännimiseks aega, aga nägin korra teksti, et ta ammo packiga tappis vastase ära. How the hell see võimalik on? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
lucky bastard , endal hd6450 jahm...
Mirc kirjutas:
zpsy, mismoodi see b2k-i ostmine täpselt toimub?
Saad informatsiooni anda?
ta annab koodi sa sisestad originisse ja valmis, tõmbama ega midagi ei pea.
ma kord viskasin ammo packi vastu seina ja maja varises kokku. Maja oldi ennem ka lõhutud ikka. Aga see oli väga rahulik hetk.
Vb see seletab ammo packi killi?
Tundub, et ammo pakid saavad olema järgmised asjad, mis nefimisse lähevad... Vaadake, et siis Canals mapis laevadele neid ei viska ehk lähevad ka need veel põhja
Ise korra sattusin sellise jõmmi otsa kes tervel kaardil tappis spawnijad claymorega Ainult lennukisse ja helisse sai spawnida ilma suremata
Umbes 10 mintsa tegutses vana ene kui välja visati,kõik jäid ootama ja ei spawninud..
kooderite teema viimasel ajal vist. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ise korra sattusin sellise jõmmi otsa kes tervel kaardil tappis spawnijad claymorega Ainult lennukisse ja helisse sai spawnida ilma suremata
Umbes 10 mintsa tegutses vana ene kui välja visati,kõik jäid ootama ja ei spawninud..
Spoiler
See oligi seesama, kelle bännimisega probleemi oli. Kuna ma olen BrBBoss, siis küsis koguaeg, kas bännida BrBBoss. Hiljem alles avastasin, et B0SS_AA o asemel on 0.
Ja seesama oligi see ammo packiga tapja... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
ja recon on Anti-Anti AA _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.