Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ITBuss OÜ märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Viktor
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2011 01:26:05 vasta tsitaadiga

eem,tore,et selline teema HV-s on võiks neile lingi saata,et nad ka nagu üks korralik firma siin sõna võttaksid,ja kõike seletaksid,tõesti aru on saada,et neil mingit mega koormused,ja tahakse teha kõik ära, aga üld kokkuvõttes ei tehta midagi!
mul oli-on plaanis neile viia printeri tuunerid täitmisele,ja küsida juppe hdd- sata-ata üleminekuid,aga foorumi põhjal oma arvuti ligi,ega lahti kruvimisele neid ei lase, kui ma mingid vastuseid neilt oma küsimustele saan,eks kommenteerin siingi!
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.07.2011 15:44:30 vasta tsitaadiga

toonerid - rapo, printerikeskus..
sata / ata Fujitsu services.

Viktor
Kreisi kasutaja

sõnum 03.07.2011 17:53:00 vasta tsitaadiga

eem jooksma ju peab ja vb itbussi eelis on et kõik 1 kohas,.
ma vast võin tsiteerida itbussist saadud kirja,eriti huvitav on viimane rida,kas negatiivsed kommentaarima ei võigi jätta. ja muides paljud lugupeetavad firmad on lugupeetavasse portaali HV- konto teind ja selgitusi andnud kohe meenub nt samsungi kasutaja konto. vast pole halb,et ma nii neil käituda soovisin,vastus oli enam-vähem,võiks vähe viisakam olla.või lihtsalt ma üle kuumenend...
tsiteerin:Tere !

Tänan tähelepaneku eest. Seal on meid kommeteerinud mõned endised töötajad, kes on meilt varastamise pärast vallandatud. Kõige kõvemad räuskajad on moderaator juba eemaldanud.

ITBuss areneb ja tööde kvaliteet aina pareneb.

Kui oleme sulle mõne töö teinud ja sellega võib rahul olla, siis palun sellekohane kommentaar sinna HinnaVaatlusesse jätta.

Terv,

Thomas Kolli
ITBuss OÜ

On 03.07.2011, at 1:29, Arsen wrote:

tere!
lugupeetud portaalis -hinnavaatlus-es
on suht palju negatiivseid kommentaare teie teenuste,kohta,paljud lugupeetud firmad on seal võtnud au asjaks seletusi andma,
mida soovitan ka teilgi teha!!!
p.s. peale foorumi lugemist,kaob kuidagi usaldus,aga eks ma proovin teie teenuseid ja kirjutan ka sinna!
seni edu ja link foorumile
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=380458&start=50
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 03.07.2011 18:25:17 vasta tsitaadiga

Usu jah. On see ussipesa elanud aastaid ja elab ka edasi, same shit, different day. Eriti, kui tööpakkumises on ka kirjas, et tööpäev on 14h ja kodu on ainult magamiseks..
Ja veel see, et kliendile ei tohi tšekki ka anda - pole andnud teenust, pole probleemi. Halvasti/tegemata töö üle kaeblema minna on mõttetu, tõesta, et nemad sinu raali avasid.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 03.07.2011 23:36:14 vasta tsitaadiga

sealjuures faktiliselt pole kedagi avastatud sealt varastamast midagi aga jah ka firma siseselt käib jutt, et lasti lahti, kuna varastas... samas keegi reaalselt ei tööta selles firmas... kellelgi ei ole töölepingut ega midagi... järelikult ei saa ka lahti lasta. mina sain oma lõpparve sealt kätte kui ma olin meie jutuajamise telefoniga salvestanud kus ta jutu käigus ütles nii oma nime kui ka kinnitas, et mina töötasin itbussis... siis maksis ära ka lõpparve et vältida maksuametiga kemplemist
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raconteur
HV vaatleja
raconteur

sõnum 06.07.2011 16:07:23 vasta tsitaadiga

Tarbijakaitse ei aktsepteeri ITBussi muide, kohe tõmbab vee peale, kui seal oma probleemidele lahendust otsid või oled lasknud toodet defekteerida.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
un3v3n
HV Guru

sõnum 08.07.2011 11:45:32 vasta tsitaadiga

tuttav ajas pisikese tilga kohvi Dell Latitude E4200 masina peale ning klaver läks nässu (ca 5-6 nuppi ei töötanud) viis IT Bussi remonti.
Võeti 70 euri ja öeldi ,et päästsid emaplaadi ära ning panid uue klaveri. Koju minnes selgus,et ekraanil pilt tagurpidi ja touchpad ei tööta icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 339 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 299
tagasi üles
netmarket
Kreisi kasutaja
netmarket

sõnum 28.07.2011 14:31:23 vasta tsitaadiga

Oijah, kuigi bussid on erinevate firmade rendil, nagu ma aru sain kodulehelt, aga ikkagi. Ühesõnaga - viisin ülemistesse ühe väikese "asja" remonti. Öeldi, et helistame õhtul, ja ütleme, kas on võimalik parandada ja kui kalliks see võib osutuda. Loomulikult kõnet ei tulnud, ja kuna mul otseselt ei põlenud, mõtlesin et ok, las olla. Kuna käin regulaarselt ka ülemistes poes, sattusin sinna ca nädala pärast. Astusin bussi, küsisin kuidas mu jullal tervis on siis ka. Siis üks kodanik ütles, et oh-ah-uh, tehnikut praegu pole, jätke oma number uuesti, ta tuleb õhtul ja vaatab asja üle ja helistab. Nonii, kõnet muidugi ei tulnud, aga otseselt jälle ei põlenud, mõtlesin et ok, satun sinna poodi, käin ka bussist läbi. Nonii, jälle nädala pärast astun bussi, juba veits tüütuks muutunud see asi, aga samas ka lõbusaks - küsin, et kuidas nüüd mul see julla elab, et juba kolmas kord selle väikse asja pärast ja te ei suuda helistada või mingit seiskohta võtta. Seepeale öeldi, tehnikut hetkel pole jälle aga tulge homme läbi, siis ta kindlasti vaatab üle selle. See homne päev, kui pidin läbi minema, juhtus aga suur ime - oli helistanud tehnik isiklikult. Kuna ma ei saanud kõne vastu võtta, siis enne tagasihelistamist lasin numbri googlest läbi - tehnik mis tehnik. Helistasin tagasi 45 minutit hiljem, ise jumala rõõmus, et midagi on edasi liikunud - ütlesin tere, et te äsja helistasite mulle "selle asja" pärast ilmselt. Vastati et oot mis, praegu ei tule küll midagi ette. Siis ma tükk aega kirjeldasin seda "asja" ja raiusin, et kui sa ise just helistasid, siis sa äkki ikkagi mäletad miks sa helistasid jne kuni lõpuks paistis valguskiir ja sain vastuse, et seda remontida ei saa.

Enne oli mu jaoks it-buss see asutus, kuhu sai viia ja müüa varuosadeks oma vana katkiläinud läpakas ja ilmselt selleks ta ka tulevikus sobib kõige paremini:) Et toidupoodi minnes saada väike lisaraha, hunnik toredaid mälestusi ja natuke seda tehnikalõhna sisse hingata, mis seal bussis hunnikus on:)

viimati muutis netmarket 28.07.2011 14:33:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 28.07.2011 14:33:25 vasta tsitaadiga

katkist läpakat võib siin edukamalt realiseerida.
c3ltic
HV kasutaja

sõnum 13.11.2011 01:54:41 vasta tsitaadiga

Lugesin neli lehekülge juttu läbi ja julgen mainida, et väljatoodud probleeme tänasel päeval enam ITbussis ei eksisteeri (ma ausalt ei tea, kas neid on varasemalt eksisteerinud, ent kuna olen oma elus väga palju klienditeenindusega kokku puutunud, siis tean, kui üle võlli võivad emotsioonid klientide arusaamu asjadest keerata)

Vastab tõele, et erinevates bussides on tegelikkuses erinevad firmad, seega usutavasti ka erinevad nüansid, ent kõiki neid ühendab ühtne reeglistik, mida nagu peaks reaalselt järgima. Senimaani pole minu silmad näinud veel ühtegi nendest hirmuasjadest, millega siin teemas võõraid hirmutatakse.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
TanelS
HV vaatleja

sõnum 04.01.2012 15:47:11 vasta tsitaadiga

Räägiksin ka ühest seigast ITBuss-iga seoses. Tahtsin üht pesa tinutada kaardi külge, kuid mu enda 30W jootekolb jäi asja ajamiseks nõrgaks, otsustasin pöörduda asjaga ITBussi, et see kiire töö ära teha. Bussis istus selline vanem vene meesterahvas, kes küll valdas eesti keelt, kuid ei olnud eriti suhtlusaldis. Pärast oma mure kurtmist teatas ta mulle, et seda pesa ei saa kaardi külge tinutada, vale pesa, kuid pakkus välja, et tal olemas sahtlis originaalpesa ja paneb selle sinna külge. Hinnaks teatas ta 30 eur-i, ilmselt siis selle originaaljupi pärast. Pakkusin välja, et toon uue sobiva pesa ning, et palju siis läheb maksma see väike tinutamise 'operatsioon' umbes 5 minutit, teatati mulle, et 20 eurot... Ilmselgelt, et keeldusin. Kas tõesti on siis tema tunni hind nii kallis? Või on tegemist nö tükitöö hinnaga?

PS. Kui kellelgi on laenata Tallinna piires jootekolbi, mis on võimsam kui 30W, andke teada palun.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 04.01.2012 16:02:02 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Vastab tõele, et erinevates bussides on tegelikkuses erinevad firmad

ja nii on, kristiine "bussi" majandavad kutid tehnikalabor oü st, kelle kadaka tee kongis "arvutimeistrite" juures mina juba jupp aega oma arvutitega käin kui omal tehnikat / varuosi napib. TanelS, paldiski maantee otsas elfas on statiiv koos jootetarvikutega kasutamiseks väljas aga ma ei tea, kui võimas sealne kolb on. sobib peenemaks jootetööks küll.

TanelS
HV vaatleja

sõnum 07.01.2012 16:39:47 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
tsitaat:

Vastab tõele, et erinevates bussides on tegelikkuses erinevad firmad

ja nii on, kristiine "bussi" majandavad kutid tehnikalabor oü st, kelle kadaka tee kongis "arvutimeistrite" juures mina juba jupp aega oma arvutitega käin kui omal tehnikat / varuosi napib. TanelS, paldiski maantee otsas elfas on statiiv koos jootetarvikutega kasutamiseks väljas aga ma ei tea, kui võimas sealne kolb on. sobib peenemaks jootetööks küll.

Tänan info eest, kuid kahjuks pole Elfas juba 4 aastat seda teenust pakutud, öeldi, et mingi juriidiline jama tuli sellest.
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 24.01.2012 10:00:35 vasta tsitaadiga

c3ltic... sinu postitus on arusaadavalt kallutatud, sest sa arvatavasti töötad seal hetkel. Mina töötasin seal 2009 ja 2010 aastal. Olgu selle TV remont OÜ'ga kuidas ta oli aga konkreetselt IT Buss OÜ'ga on mul täiesti isiklik kana kiskuda ja ma kisun selle kana edasi kui ma jälle kord eestisse satun. Lihtsalt selle põhimõtte pärast, et mulle ei meeldi "ülemused" kes ennast jupijumala staatusesse tõstavad ja arvavad, et võivad tega mis nad soovivad. Õnneks tean ma päris palju asju kogu selle busside käigushoidmise kohta ja rahade liigutamise kohta, et neile piisavalt kahjusid tekitada... või siis lihtsalt probleeme ja ebameeldivusi. Kahju küll kui selle tulemusel mõni seal bussis töötav firma kuidagi sellepärast kannatab aga ehk siis saab selle asja enda murekoormast ükskord maha ja näevad need firmad keda seal bussides peetakse ka seda, et ei tasu igale blondeeritudpeaga upijumalale peppu pugeda... ja tõesti, ma ei ole itbussis käinud alates 2010 aasta augustist nii et mul ei löö mingid emotsiooid hetkel lainetena üle pea kokku, veel vähem olen ma itbussi klient olnud
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 15.02.2012 17:31:26 vasta tsitaadiga

Tuttav oli sinna viinud läptopi, et Windows ei tule üles. Öeldi, et mingi windowsi jama ja pandi uuesti peale. Mingiajapärast sama jama. Tõi siis läptopi minu kätte.
Mina enne kui midagi ette võtan, testin ikka kõigepealt ketta ära. Ja oligi ketas lihtsalt peetis. Nii et jah thumbs_down.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 19.02.2012 01:40:40 vasta tsitaadiga

Sattusin kah lõpuks IT Bussi kodulehele. Lahedad videod. Parimaks hindan selle:

Link

Töökirjelduseks oli viiruse eemaldamine; aga videos eemaldati kõvaketas. Mis selle kõvakettaga tehti ja kas ka tagasi pandi, videost ei nähtu. Kui juba teha sedasorti videot, siis palju lahedam oleks mingi konkreetne töö otsast lõpuni.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.02.2012 01:58:43 vasta tsitaadiga

Arvatavasti pandi ketas teise arvuti taha, kus on adekvaatne viirusetõrjeprogramm, lisakettaks. Viiruse eemaldamine läheb tihtipeale niimoodi kergemalt ja kiiremini.
Isikuandmete näitamine videos on samuti tore asi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 19.02.2012 11:01:54 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Isikuandmete näitamine videos on samuti tore asi icon_rolleyes.gif

Aga äkki olid fabritseeritud andmed protsessi näitamise eesmärgil? icon_razz.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 19.02.2012 13:09:19 vasta tsitaadiga

Osades videotes on näha jootekolviga toimetamist. Eks nad teevad seal muudki kui läpakate parandamist, aga ausalt öelda pisut kõhedust tekitab selline hardcore tehnik. Vanema raua puhul kondekate vahetamisest saab veel aru, aga uuema tehnika puhul pole sellisel põlveotsas jootekolviga küll midagi teha.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.02.2012 16:16:03 vasta tsitaadiga

McNeo: Küsimus pole selles, kas kasutada jootekolbi või mitte. Küsimus on selles, kas oled teadlik mida teed ja omad ka õigeid töövõtteid. icon_cool.gif

Sai ka neid videosid vaadatud, pigem on kogu küsimus nendel videode korral ikkagi õige töövahendi ja õige töövõtte valikus.
------------------------------
Aga kui tööandja ei kontrolli töölevõtmisel jootmisoskusi ja kui hiljem ei kuluta firma ka raha töötajate täiendkoolituseks, eks siis peabki selliseid võtteid näha saama, nagu antud "kinopiltidelt" näha on.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
c3ltic
HV kasutaja

sõnum 19.02.2012 20:56:13 vasta tsitaadiga

Milliselt pildilt konkreetselt, tahanteada?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
0n3_Sh0t
HV vaatleja
0n3_Sh0t

sõnum 19.02.2012 22:35:02 vasta tsitaadiga

McNeo poolt lingitud video nullib igasuguse huvi antud ettevõtte vastu. Ja ettevõtte idee võib ju iseenesest hea olla, aga mingisse bussi kuskil kaubanduskeskuse parklas oma laptop-i mina viia ei taha.
Ja teiseks töö ajal mingisugust WoW või mis iganes rollimängu pelav arvutiparandaja on küll kõige parem reklaaminpp.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
satik
HV vaatleja

sõnum 27.02.2012 21:11:00 vasta tsitaadiga

Mul just oli plaan Compaq HP 7100 korpuse toiteplok neile parandusse viia. See custom toitekas. Väljund ei vasta ATX standardile ning lisaks on tegu väiksema emaplaadi ühendusotsaga. Ma pole kursis elektroonika parandustöökodadega, et mis firmat soovitate? Võib vabalt olla ka erategija. Või siis kui kellelgi pakkuda kasutatud toitekat antud korpusele, siis saaks kah kaubale.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 28.02.2012 07:36:49 vasta tsitaadiga

McNeo kirjutas:
aga uuema tehnika puhul pole sellisel põlveotsas jootekolviga küll midagi teha.

Vahet pole milline, kõigil vaja samamoodi ots kuumaks ajada. icon_wink.gif
Endal mingi 40 eegune säästuka kolb ja saab küll kõik peened tööd tehtud, ots viilida õige kujuga ja...
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=482198
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=478930
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Patsaan
HV kasutaja

sõnum 28.02.2012 15:54:05 vasta tsitaadiga

League Of Legendsi pelab icon_biggrin.gif ,suht hea icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ITBuss OÜ mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.