|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
indrpo
HV Guru
|
01.01.2012 18:33:17
|
|
|
| _marek kirjutas: |
Starmani EtvHD on 32'' telekal 1,5m pealt
Eile sõbra juures vaatasin võrdluseks 37'' pealt Elioni digi-tv (umbes 2m kauguselt) Etv-d ja tuli paks masendus peale.. |
Ma arvan, et telekal on ikka midagi viga kui masendus peale tuli ja kui võrdlema hakkad, võrdle ikka võrdsetes tingimustes, ühesugust SD kanalit ning ühesuurusega televiisorit ühesuguselt kauguselt. Sa võid vaadata tõesti TTV kanalit Elioni nutiTVs ja HD on OK (kui omasaade) ja SD masendav. Samas pole kanalitel vahet kui VHSi pealt mõnda filmi näidatakse
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
01.01.2012 19:12:46
|
|
|
Telekal polnud viga midagi. Võrdlesin lihtsalt ETV omasaateid (aastalõpuprogramm) Elioni digi-tv ja Starmani digi-tv (EtvHD) vahendusel.
32'' 2009. aasta 6-seeria Samsungis oli Starmani signaal ja 37'' 2010. aasta 6-seeria Philipsis oli Elioni signaal.
Vahe korralikult Starmani kasuks ja puhtalt tänu sellele upconverterile, mida Starman kasutab.
Kuna olen kodus harjunud vaatama EtvHD kanalit, mitte tavalist digi ETV-d, siis olengi ilmselt selle kvaliteediga ära harjunud ning seetõttu eile külas olles tunduski tavaline digi nii kehv.
Ka siis kui lülitan Starmani puhul EtvHD pealt ümber tava ETV-le, on kvaliteedivahe märgatav. Elion lihtsalt ei paku ETV-d üles converdituna ja sellest mu jutt ongi.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
1 :: |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cummel
Kreisi kasutaja
|
01.01.2012 21:28:54
|
|
|
| Hetkel on mul kodus Samsa LCD ja vanematel Philips 32PFL5606H, mõlemad vaatame STV kaablit. Ja kui aus olla siis vanemate Philipsil on müra oluliselt suurem, kui minu Samsal, võimalik, et asi kaablis ja üleminekutes, mis jätavad natukene soovida.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.01.2012 21:34:29
|
|
|
Selles mõttes, et Elioni digi-tv kvaliteet nägi välja suht jube. Näod koosnesid suurtest ruutudest ja pilt oli muidu hägune.
Tegu oli aastavahetuse programmiga, mis tuleb Etv-l otse stuudiost ja peaks olema üsna okei kvaliteediga.
Kui vaatan muid Etv omasaateid EtvHD pealt (näiteks AK), on pilt väga terav ja võid lugeda üles kortse diktori näos (sarnane "päris" HD-ga). |
tekib kysimus, et mille yle sa kurdad?
elion tv koosneb a la 100-st kanalist, millest osa tõesti jubedad, samas ega elion pilti ei tooda
see upscale HD on naljanumber, mille yle ei tasu kiidelda
| ot: |
| tsitaat: |
| pilt väga terav ja võid lugeda üles kortse diktori näos |
mitu neid oli |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
01.01.2012 21:37:32
|
|
|
jeesus188, oled ise võrrelnud tavalist digipilti upscale HD-ga?
Ma ei väidagi, et tegu on FullHD kvaliteediga, aga siiski oluliselt parem kui tavaline ETV.
Mille üle sa vaielda üritad, ma ei saa aru...
|
|
   |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
02.01.2012 02:45:27
|
|
|
| Suurt ekraani lähedalt vaadates hakkavad enda prillide (oletan, et paljud on prillikandjad) raamid kõige esmalt piirama (vaatevälja piiratus). Ei ole enam mugav vaadata, kui oled sunnitud kogu aeg pead pöörama, et ekraani servades toimuvat näha.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
02.01.2012 03:18:17
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
ära pelga, kui esimene päev on liiga suur, siis järgmine päev mõtled, et oleks pidanud suurema ostma  |
Pigem esimene päev paras, edaspidi mõtled et krt, võiks ikka projektori ka veel juurde muretseda.
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
02.01.2012 11:08:06
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Selles mõttes, et Elioni digi-tv kvaliteet nägi välja suht jube. Näod koosnesid suurtest ruutudest ja pilt oli muidu hägune.
Tegu oli aastavahetuse programmiga, mis tuleb Etv-l otse stuudiost ja peaks olema üsna okei kvaliteediga.
Kui vaatan muid Etv omasaateid EtvHD pealt (näiteks AK), on pilt väga terav ja võid lugeda üles kortse diktori näos (sarnane "päris" HD-ga). |
tekib kysimus, et mille yle sa kurdad?
elion tv koosneb a la 100-st kanalist, millest osa tõesti jubedad, samas ega elion pilti ei tooda
see upscale HD on naljanumber, mille yle ei tasu kiidelda
| ot: |
| pilt väga terav ja võid lugeda üles kortse diktori näos |
mitu neid oli |
|
Algne Starmani ETV HD lahendus oli naljanumber - eriti nende seksikate roheliste (või oli lillade?) äärtega ja vahepeal veel venitatud kujul.
Praegune 720p pilt mis tuleb on tõesti väga hea. Olen aru saanud, et starmani HD converter saab sisendiks pakkimata ETV väljundi ning sellest ka väga hea tulemus.
Muu variandi puhul käib kohe transpordiks SD pakkimine ning siis telekas üritab sellest vastavalt oma võimekusele (mis on tõenäoliselt omajagu väiksem kui starmani HD converteri võimekus) pilti kuvada.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
02.01.2012 13:23:50
|
|
|
| Jaan kirjutas: |
Selleks, et monitor/tv pannel sobiks NVIDIA 3D jaoks, peab selle värskendussagedus (kogu trakt) olema 120Hz.
Enamusel telekatest on paneeli värskendussagedus kõrgemgi, aga arvutist üle 60-na panna ei luba.
Ma olen samuti seda uurinud ja ei leidnud kahjuks ühtegi tavatelekat, mis seda lubaks. |
Mis väljundit sa kasutasid HDMI ... DVI ? Äkki sealt tuleb mingi vahe ?
3d vist töötab ainult siis kui telekal HDMI 1.4 on
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
02.01.2012 14:27:09
|
|
|
| raivo1119 kirjutas: |
| ents75 kirjutas: |
| raix kirjutas: |
On siin keegi kokku puutunud LG LW650S telekaga?
Üks tuttav mõtleb juba pikemat aega uue teleka ostule. 3D pole küll eriti oluline aga selle koha pealt tundub LG Cinema 3D parem, kui teiste firmade aktiivprillidega tehnoloogia. Olen vaadanud Samsungi 3D ja see vaatamine oli suht väsitav.
Aga muidu oleks telekas ikka põhiliselt telekanalite vaatamiseks ja aeg-ajalt ka filmide vaatamiseks (mkv, divx, dvd). |
Kuna ma olen ka ise (küll 55'') telku otsingutel ja ennast praktiliselt lolliks võrrelnud nende erinevate passiiv-ja aktiiv 3D tehnoloogiaga telkude reviewdega ja võrdlustega, siis ka mulle tundub see LG parim olevat. Väga head hinnangud nii kasutajate kui ka proffide poolt. Ja seda nii teleri enda kui ka just 3D passiivtehnika poolest 8ei väsita silmi, mugavad kerged ja davad prillid ja väga hea kvaliteet). Ka hind tundub paigas olema.
PS. Muidugi ma ei saa aru miks see teler seal Euronicsis nii kirvehinnaga on... siit HV-st leiab juba 55''-se paeeagu sama hinnaga kui lingis viidatud 47''. |
Oota veel üks kuu LG laseb septembri algul uued Nano LED mudelid välja, ma arvan et vana mudeli hinnad langevad ja uued niipalju paremad et tasub veidi raha juurde panna ja valida nano seeriat LW7700, LW9500 ja uusim LW980
http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1393570-official-lg-lw980t-full-led-nano-3dtv-thread.html
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1319629 |
Nonii... kas kellelgi siin on teavet millal need über-nanod siis siiamaile jõuavad? Ma pole LG-st poolt sõnagi vastuseks saanud oma küsimustele. Kui nende tootetugi samuti niivõrd "tasemel" on siis ehk tasuks LG-st üldse eemale hoida? Kas Eestis üldse mingi emakeelne info saadaval on LG-le (peale LG-kodukal oleva reklaamijoga...)? Pisut nagu pettunud neis hetkel... pole veel midagi ostnud tänu kohe-kohe tulevale uuele mudelile
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
02.01.2012 15:39:13
|
|
|
Üks tuttav mõtleb juba pikemat aega uue teleka ostule. 3D pole küll eriti oluline aga selle koha pealt tundub LG Cinema 3D parem, kui teiste firmade aktiivprillidega tehnoloogia. Olen vaadanud Samsungi 3D ja see vaatamine oli suht väsitav.
Aga muidu oleks telekas ikka põhiliselt telekanalite vaatamiseks ja aeg-ajalt ka filmide vaatamiseks (mkv, divx, dvd). |
Kuna ma olen ka ise (küll 55'') telku otsingutel ja ennast praktiliselt lolliks võrrelnud nende erinevate passiiv-ja aktiiv 3D tehnoloogiaga telkude reviewdega ja võrdlustega, siis ka mulle tundub see LG parim olevat. Väga head hinnangud nii kasutajate kui ka proffide poolt. Ja seda nii teleri enda kui ka just 3D passiivtehnika poolest 8ei väsita silmi, mugavad kerged ja davad prillid ja väga hea kvaliteet). Ka hind tundub paigas olema.
PS. Muidugi ma ei saa aru miks see teler seal Euronicsis nii kirvehinnaga on... siit HV-st leiab juba 55''-se paeeagu sama hinnaga kui lingis viidatud 47''. |
Oota veel üks kuu LG laseb septembri algul uued Nano LED mudelid välja, ma arvan et vana mudeli hinnad langevad ja uued niipalju paremad et tasub veidi raha juurde panna ja valida nano seeriat LW7700, LW9500 ja uusim LW980
http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1393570-official-lg-lw980t-full-led-nano-3dtv-thread.html
Nonii... kas kellelgi siin on teavet millal need über-nanod siis siiamaile jõuavad? Ma pole LG-st poolt sõnagi vastuseks saanud oma küsimustele. Kui nende tootetugi samuti niivõrd "tasemel" on siis ehk tasuks LG-st üldse eemale hoida? Kas Eestis üldse mingi emakeelne info saadaval on LG-le (peale LG-kodukal oleva reklaamijoga...)? Pisut nagu pettunud neis hetkel... pole veel midagi ostnud tänu kohe-kohe tulevale uuele mudelile  |
Jama, et neil raam "hõbedane" on, ma ei saa aru miks hakkab läikiv musta raamiga telekaid vähemaks jääma...just sellist mul varsti vaja olekski
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
02.01.2012 18:52:21
|
|
|
mis telekat soetada 500euri eest elionist (32-40, pigem 32)?
_________________ ..... |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
02.01.2012 20:07:41
|
|
|
Nojah, aga ta ei mainunud, kas ta vajab seda kohe või mitte
_________________ Geek it til it MHz |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cummel
Kreisi kasutaja
|
02.01.2012 20:50:52
|
|
|
| Keegi midagi STV digitelevisiooni kohta ka oskab öelda? Hetkel proovin vaadata Premier Leaque SD kanalit ja see on tõesti saast või peabki niipalju müra pildis olema?
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vonets
Kreisi kasutaja

|
02.01.2012 22:01:53
|
|
|
| vaata HD-d parem
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
03.01.2012 10:28:05
|
|
|
Miks ei saa monitori settingutest määrata suuremat kaadrivärskendust kui 60hz, kuigi monitor annaks ala 200 välja, kas tõesti siin tuleb mängu see, et reaalselt polegi võimaline lcd kristall kiiremini reageerima kui 60hz ?
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
03.01.2012 10:46:00
|
|
|
| ehk asi selles et see 200hz on mcfi
|
|
| Kommentaarid: 211 loe/lisa |
   |
170 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
03.01.2012 20:02:23
|
|
|
| madest kirjutas: |
| Jaan kirjutas: |
Selleks, et monitor/tv pannel sobiks NVIDIA 3D jaoks, peab selle värskendussagedus (kogu trakt) olema 120Hz.
Enamusel telekatest on paneeli värskendussagedus kõrgemgi, aga arvutist üle 60-na panna ei luba.
Ma olen samuti seda uurinud ja ei leidnud kahjuks ühtegi tavatelekat, mis seda lubaks. |
Mis väljundit sa kasutasid HDMI ... DVI ? Äkki sealt tuleb mingi vahe ?
3d vist töötab ainult siis kui telekal HDMI 1.4 on |
HDMI 1.4-st vist ei mahu läbi 2X60Hz FHD. 2X30Hz mahub, aga NVIDIA 3D töötab 120Hz-ga, 60Hz silma kohta.
Kõik NVIDIA 3D monitorid kasutavad Duallink DVI sisendeid 3D pildi puhul ja refresh rate peab olema 120Hz.
Kuid saab kasutada 3D võimelisi tavatelekaid nende prillidega, siis on teine tehnoloogia. List on siin:
http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-system-requirements.html (supported 3d TV-s alt)
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
04.01.2012 15:48:57
|
|
|
Aastaid möödas kuuskümmend viis aga see Samsungi 32" LE32R51B mis ilmatuma hulga aastaid tgsi ostetud teenindab mind siiani
Nüüd aga tahaks midagi uuemat telekat ja küsimus siit, et kuidas need odavama otsa 300-400Eur 43" Plasmad ennast üleval peavad ? Või tasuks siiski otsida mõni moodsam Led valgustusega
asi endale ?
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
04.01.2012 18:22:02
|
|
|
Nonii... kas kellelgi siin on teavet millal need über-nanod siis siiamaile jõuavad? Ma pole LG-st poolt sõnagi vastuseks saanud oma küsimustele. Kui nende tootetugi samuti niivõrd "tasemel" on siis ehk tasuks LG-st üldse eemale hoida? Kas Eestis üldse mingi emakeelne info saadaval on LG-le (peale LG-kodukal oleva reklaamijoga...)? Pisut nagu pettunud neis hetkel... pole veel midagi ostnud tänu kohe-kohe tulevale uuele mudelile  |
Nonii... läbi teatud-tuntud sotsaalvõrgustike sain LG-lt ka vastuse Loodetavasti jaanuari keskpaigas peaks laekuma meie turule... eks siis ootan veel
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
04.01.2012 23:31:34
|
|
|
Kysimus selline, kas siin liigub kedagi, kes tegeleks ka telekate remondiga, ilmselt samsungil (le40r81bx/xec) on kondekad läbi, telekas plöksib tykkaega sisse välja ennem kui pildi ette vötab. või on tegemist hoopis muu veaga?
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
05.01.2012 18:40:59
|
|
|
| toite konded peaks olema omadega õhtal
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
meelisr
HV kasutaja

|
05.01.2012 19:21:12
|
|
|
Tere härrased!
Mis te arvate järgmisest mudelist? http://www.pixmania.com/ee/ee/r/60pv250
Kavatsen järgmine nädal ära tellida.
Lani porte ja muid vilesi vaja ei lähe kuna kasutan wd media playerit. Või ps3
Mina isiklikult arvan ,et hind on väga normaalne.
Loodaks ka teie kommentaare lugeda
Kas ikka on mõistlik ost. Telekas jääb 5m kaugusele.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aims
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
05.01.2012 23:46:19
|
|
|
toite konded peaks olema omadega õhtal
|
konded vahetasin ära (3tk olid punnis, vahetasin igaks juhuks neljanda ka), aga ikka plöksib edasi, möistus täitsa otsas.
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
06.01.2012 08:58:19
|
|
|
| meelisr kirjutas: |
Tere härrased!
Kas ikka on mõistlik ost. Telekas jääb 5m kaugusele. |
Huvitaks ka, mis targemad arvavad. On endalegi silma jäänud. Samuti viled ei koti
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2012 11:47:05
|
|
|
Oletatav hind on vägagi taskukohane
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.01.2012 11:52:06
|
|
|
kahju, et oledi turustatavaks jõudmine nii kaua aega võtab
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2012 11:58:48
|
|
|
| londiste kirjutas: |
kahju, et oledi turustatavaks jõudmine nii kaua aega võtab  |
3-4 aastat ja siis peaks normaalse hinnaga ka saadaval olema. Eeldatavasti siis läheb mu aasta vana telekas ka vahetusse .
krt kuhu need suured telekat yldse panna, magamistuppa ei hakka ju 47" panema
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.01.2012 12:03:19
|
|
|
jeesus188, oled on minu meelest "3-4 aasta pärast tulemas" olnud juba pea 10 aastat
alguses hädad siniste(?) elementidega ja siiani need hädad elueaga. lisaks siis see hind.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.01.2012 12:26:05
|
|
|
| londiste kirjutas: |
jeesus188, oled on minu meelest "3-4 aasta pärast tulemas" olnud juba pea 10 aastat
alguses hädad siniste(?) elementidega ja siiani need hädad elueaga. lisaks siis see hind. |
No kui üks tootja juba müügikõlbuliku isendi valmis saab, siis peaks minema suuremaks sebimiseks ja hinnad tuleksid "peaaegu taskukohasest" kiirest taskukohasteks. Ma mäletan kui kunagi oli Narva mnt Sony Centris LCD telekas mingi müstilise raha eest müügis ( 250 000 EEK?) Tech demost seeriatooteni läheb tavaliselt ropp aeg aga kui esimesed seeriatooted juba väljas on siis käivad asjad juba hoopis teises tempos. 8000$ ei olegi nii väga müstiline number, selle hinnaklassi juures oleks juba arvestatav ostjaskond olemas. Eriti kui OLED tõesti nii hea on kui lubatakse.
15'' OLED on üsna mõttetu asi, 55 oleks hoopis teine lugu.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.01.2012 12:32:14
|
|
|
kui ma õigest mäletan, siis 40" oled telekat näitas samsung mõned aastad tagasi, 2008?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2012 12:45:41
|
|
|
Samas kui lg juba häälekalt räägib, et leidnud konksu kuidas odavamalt toota ja juba 55" valmis, siis kindlast on järgmine aasta kõikidel suurematel tootjatel OLED mudel väljas, mis omakorda langetab hinda. Ja et konkurentidest parem olla, täiustatakse kiiremas tempos teleka võimekust jne. 3-4 aastat jääb ikkagi minu tärminiks
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 06.01.2012 12:57:46, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
meelisr
HV kasutaja

|
06.01.2012 12:53:06
|
|
|
pwnage, Tundub ,et siin inimesed suu soojaks ei räägi Kui ei tea siis ei kommenteeri! Mis on väga õige. Eks annan sulle teada kui kaup käes ja kuidas tundub.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
meelisr
HV kasutaja

|
06.01.2012 14:40:04
|
|
|
| Oooo Supper! TÄnud
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vonets
Kreisi kasutaja

|
06.01.2012 18:44:29
|
|
|
G seeriat soovitan soojalt, sellel peaks thx ka juures olema, kohe vahe sees, aga ega sellel tavalisel paneelil ka midagi viga pole, kui niisama telekat vahtida
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tavaar
HV vaatleja
|
07.01.2012 11:20:12
|
|
|
| pwnage kirjutas: |
| meelisr kirjutas: |
Tere härrased!
Kas ikka on mõistlik ost. Telekas jääb 5m kaugusele. |
Huvitaks ka, mis targemad arvavad. On endalegi silma jäänud. Samuti viled ei koti  |
Kontori tingimustes proovinud 60PZ250. Pilt on suhteliselt tume ja tuhm. Sellist valge ja teiste värvide erksust nagu tavaliselt LCD LEDidel on ei tasu oodata. Teiseks miinuseks on peegeldused. Kui peaks peegelduma näiteks mõni aken, siis seda on ikka väga tugevalt märgata. Kokkuvõtteks sobib rohkem pimedas ruumis filmide vaatamiseks kui esitlusteks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
07.01.2012 12:19:54
|
|
|
Seda Panasonicu G seeria plasmat käisin euronicsis kaemas. Kohe imbus müügimees ligi ning juhtis tähelepanu, et selle teleri pilt pole just kõige sujuvam. Näiteks tõi kõrval oleva ~100 euri odavama sama suure samsungi lcd, kus oli tõesti näha üpriski paremat pilti. Rääkis midagi plasma kehvast värskendussagedusest...
Olen ka ise moodsa teleri otsingul, mille suurus on 42", hind mööndustega kuni 800 eurot, DLNA ja muud moodsad smart tv viled, aga 3D jaoks põhjendust veel ei leia (3D ready võib ju isegi olla). Ideid head foorumikaaslased?
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
07.01.2012 13:54:48
|
|
|
Need müügimehed on võta üks ja viska teist. "Kehv" värskendussagedus . Inimene kes on harjunud kinos käima, see tahab 24p pilti näha, aga müügimehed on mingid 100Hz fänboyd ja kui seda ei ole siis on sitt telekas
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vonets
Kreisi kasutaja

|
07.01.2012 14:13:28
|
|
|
| RvD kirjutas: |
Seda Panasonicu G seeria plasmat käisin euronicsis kaemas. Kohe imbus müügimees ligi ning juhtis tähelepanu, et selle teleri pilt pole just kõige sujuvam. Näiteks tõi kõrval oleva ~100 euri odavama sama suure samsungi lcd, kus oli tõesti näha üpriski paremat pilti. Rääkis midagi plasma kehvast värskendussagedusest...
Olen ka ise moodsa teleri otsingul, mille suurus on 42", hind mööndustega kuni 800 eurot, DLNA ja muud moodsad smart tv viled, aga 3D jaoks põhjendust veel ei leia (3D ready võib ju isegi olla). Ideid head foorumikaaslased? |
Intelligent frame creation tuleb peale panna, siis on sujuv nagu soe s**t lumes. Ilma on parem, mis siis, et väike trailing on
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raivo1119
HV vaatleja
|
07.01.2012 14:39:33
|
|
|
Apppiiii!
Teleriks 55LW650S soft on pealt 5.10.02 jama selles: Panin teleri käima hommikul lapsele pilt tuli ette. Naine pärast ütleb mulle et teleril on vasakus servas tume riba. Aga ta jättis teleri seisma. Panin siis uuesti seiis pilt tuli ette ja vasakus ääres äärest mingi 3 cm kaugusel oli ülalt alla umbes 15cm laiune tumedam veidi läbipaistev riba. Hohe hakkasid ka kuud kohad värelema, pilt hakkas värelema ja tekkisid mõned triibud. Läks üleni tumedaks. Jätsin teleri seisma ja panin uuesti sisse, aga enam ei lae Lg logot ka ette, läheb pilt veidi heledamaks nagu tavaliseltki läks aga mingit menüüd ega midagi ette ei tule. Võmbasin ka teleri vooluvõrgust välja ja ka kõik sisendid eraldasin telerist aga ei midagi. On kellelgil sellist asja teleriga olnud kas nüüd viga softis või ekraanis??
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raivo1119
HV vaatleja
|
07.01.2012 15:51:32
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| Garantiikeiss ilmselt. |
Jama on selles et mul on service menust aktiveeritud thx Kas see ka mõjutab garatiid. Praegu vaatasin et menüüd vist liiguvad. Kui muutsin puldist et läheks menüüsse siis pilt läks veidi heledamaks aga keraanil ikka varjunditega triibud peal muidu üleni must eksrran.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|