Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
limp
HV Guru

|
28.12.2011 10:54:53
|
|
|
ma usun, et see stk ei hakka ka tööle ennem, kui Samsung laseb vabalt välja RIL draiverid. Senikaua ei tohiks ühelgi Samsungi android telefonidest stk korralikult töötada (see ei kehti stock romist tehtud modide kohta)
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
28.12.2011 11:01:41
|
|
|
Kindel? XDA-s vähemalt CM7 teemas osad sellid väidavad, et nende jaoks justkui töötab... Mine võta kinni nüüd. Eks see lootus ikka jää ja kui sobiv apk näppu jääb, siis kindlasti ka järgi proovin.
_________________ ..::ToTuMaN::.. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
28.12.2011 13:02:55
|
|
|
ToTuMaN kirjutas: |
Kindel? XDA-s vähemalt CM7 teemas osad sellid väidavad, et nende jaoks justkui töötab... Mine võta kinni nüüd. Eks see lootus ikka jää ja kui sobiv apk näppu jääb, siis kindlasti ka järgi proovin. |
pole siiani näinud ühtegi Samsungi CM-i, millel stk töötab. HTC-ga nt CM-iga probleemi polnud.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
28.12.2011 17:51:39
|
|
|
... Samsung võiks oma brändimisega vahelduseks "üle jala käia", suruvad oma S2 peale, muud ei midagi
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
28.12.2011 17:57:25
|
|
|
kas keegi oskab soovitada head ROM-i SL-ile? Endal hetkel default 2.1 peal, tahaks ära uuendada. ise leidsin selle kuid ehk leidub ka paremat?
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
28.12.2011 19:31:38
|
|
|
cubedude kirjutas: |
kas keegi oskab soovitada head ROM-i SL-ile? Endal hetkel default 2.1 peal, tahaks ära uuendada. ise leidsin selle kuid ehk leidub ka paremat? |
Kies ei paku sulle midagi paremat? Proovi esialgu see ära, mis ametlikult saadaval, seejärel loe praegune teema läbi ja leiad hulk linke, mida edasi uurida. Eks see hea ja paha ole rohkem enda tunde küsimus. Minu hea võib sulle viimane pa** olla ja vastupidi...
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
29.12.2011 02:41:50
|
|
|
Kuhu see deem Kies oma staffi alla tõmbab? Vaja update teha aga igakord kui see roheline mehike ekraanile tuleb ja "dont turn off blaa blaa..." ,ütleb ei saanud ühendust. Muidu Kies telefoni ära tunneb. Paneks siis Odiniga peale, aga küsimus on, kuskohta see arvutis salvestub? Mingit suvalist FW fersiooni ei taha tõmmata, sest vajalikud on portugali ja hispaania keele tugi.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
29.12.2011 13:29:48
|
|
|
Ei saagi siis nagu aru, kas tuleb voi ei? Voi see ongi see "Value Pack"?
tsitaat: |
After one of the biggest online revolt against Korean Giant Samsung Electronics by its consumers after announcing straightaway that it won’t be coming out with ICS Android 4.0 for its 1st Generation Galaxy S and Galaxy Tab line up, now it seems like Samsung had to bow down to the reaction of its customers. Samsung today announced that it will be going to review its decision for not rolling out ICS for Galaxy S and Galaxy Tab which clearly suggests that Samsung Electronics will soon be going to unveil the ICS Android 4.0 version.
This decision comes after so many forums reported that when unofficial ICS Android 4.0 builds are taking rounds for its 1st generation line up of Samsung Galaxy Tab and Galaxy S then why can’t Samsung can optimize for the same. Some of the leading forums also kicked off an online petition request which was supported by users in a huge number and in turn has really shaken Samsung and is now forced to review its decision.
just hope that this “Review” will soon be converted into a speedy roll out of ICS Android 4.0 for its 1st generation Galaxy devices which includes Galaxy Tab and Galaxy S. Do, share with us your reaction and thoughts on this as it will further help us and to you as we will be passing this feedback to Samsung.
link |
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415306
edit:
Update: reader msgfromside3, who speaks Korean, pointed out that the “Value Pack” is supposed to be ICS-based. So both Galaxy S and Tab will almost definitely get Android 4.0 Ice Cream Sandwich, but with some (not all) TouchWiz-specific features removed.
The article also mentions that Samsung considered porting ICS plus full TouchWiz, without providing end-user support, but decided against it for fear of customer complaints. |
http://www.xda-developers.com/android/galaxy-s-and-tab-getting-value-pack-instead-of-ice-cream-sandwich/
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
dataq
HV kasutaja
|
02.01.2012 19:53:46
|
|
|
Istun ise RC.1 st selle peal. Kohati kisub läägama ja ikka vahest tõmbub tõsiselt endasse. Paljud appid veel ei tööta. RC.2.1 peale minnes lõpetas camera.apk töölepingu, jälle tuleb leiutama hakata kuna pilti tahaks ikka vahest teha. Kui aus olla siis nii kiiret nutitelefoni veel pole mis mind virisema ei paneks. Aboluutselt kõik nutid mõtlevad mingi kohapealt liiga palju.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.01.2012 13:16:30
|
|
|
... ma pole näiteks näinud ühtegi arvutit, mis ei mõtleks aeg-ajalt siin-seal, nutitelefoni ja arvutit ei lahuta omadustelt just eriti palju aga püsiks siiski kontekstis, tegemist on üsna varajases arendusjärgus oleva ROM'iga, seega igapäevast stabiilsust oleks veel natuke vara oodata, võrreldes piparkoogiga on ICS ikka märksa suurem samm edasi ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.01.2012 11:15:47
|
|
|
... krt, see on paha asi sest see võib ka ühtlasi tähendada, et töötavast SIM Toolkit'ist ICS jaoks võime vaid und näha paistab, et tuleb vist hakata uut telefoni vaatama ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
04.01.2012 11:38:44
|
|
|
Kas siis STK on romi ja telefonipõhine?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.01.2012 11:41:10
|
|
|
aru ma ei taipa milleks selline solgutamine vajalik oli. et kuidas marketingiosakond üldse sai mingeid lubadusi anda kui asi jääb (väidetavalt) riistvara taha haiseb nagu mingi triki järele, a'la nüüd äkki teatatakse, et ikkagi tuleb ICS.
teist nii hullu fänninärvide tapmist ei meenu nagu mobiilindusest...
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.01.2012 11:52:02
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
aru ma ei taipa milleks selline solgutamine vajalik oli. et kuidas marketingiosakond üldse sai mingeid lubadusi anda kui asi jääb (väidetavalt) riistvara taha haiseb nagu mingi triki järele, a'la nüüd äkki teatatakse, et ikkagi tuleb ICS.
teist nii hullu fänninärvide tapmist ei meenu nagu mobiilindusest... |
... kummaline jah, tegemist siiski mitte veel liiga vana mudeliga ehk eelmise põlvkonna tipuga, seega täiesti arusaamatu käitumine. Samas, kui otsustada nende häkkide järgi, siis ICS jookseb SGS peal nagu kulda, puhtalt Samsungi (tahtlik?) saamatus, kui ICS tulemata jääb ...
olafsand kirjutas: |
Kas siis STK on romi ja telefonipõhine? |
... nii palju, kui olen uurinud, siis STK on jah paraku üsna spetsiifiline tükk tarkvara
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20836014&postcount=9
... ehk parim tulemus, mis ma olen saavutanud - saab m-id'ga autentivast keskkonnast õige kontrollkoodiga päringu kätte ja saadab vastuse ära, kuid paraku keskkond vastust kätte ei saa ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToTuMaN
HV kasutaja

|
04.01.2012 14:00:18
|
|
|
... nii palju, kui olen uurinud, siis STK on jah paraku üsna spetsiifiline tükk tarkvara
... ehk parim tulemus, mis ma olen saavutanud - saab m-id'ga autentivast keskkonnast õige kontrollkoodiga päringu kätte ja saadab vastuse ära, kuid paraku keskkond vastust kätte ei saa ...
|
Jutt käib siis minu postitusest XDA's... CM7'ga andis mingeid veateateid ka aga ICS puhul enam seda ei näita. Samas tulemus on sama endiselt - peale ebaõnnestunud autentimiskatset enam ei jõua isegi kontrollkood ekraanile
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.01.2012 14:11:16
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... krt, see on paha asi sest see võib ka ühtlasi tähendada, et töötavast SIM Toolkit'ist ICS jaoks võime vaid und näha paistab, et tuleb vist hakata uut telefoni vaatama ... |
Tohoh, selleparast siis kohe uut telefoni? Mis viimasel Gingerbread buildil viga on? Vagagi hea minu arust JW1, koos tviikidega.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
hki
HV kasutaja

|
04.01.2012 14:59:17
|
|
|
ToTuMaN kirjutas: |
|
Jutt käib siis minu postitusest XDA's... CM7'ga andis mingeid veateateid ka aga ICS puhul enam seda ei näita. Samas tulemus on sama endiselt - peale ebaõnnestunud autentimiskatset enam ei jõua isegi kontrollkood ekraanile  |
Kas oled proovinud SGS2 stk.apk faili? Võtsin viimasest ametlikust SGS2 ICS tarkvarast välja stk.apk ja stk.odex. Kui kellelgi on see onecosmicu rom peal võiks proovida neid faile. Kuigi edu protsent on tõenäoliselt kaduvväike.
http://www.upload.ee/files/1949992/stk.zip.html
Ps. fail jäi lisamata.
viimati muutis hki 04.01.2012 15:27:35, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
04.01.2012 15:09:49
|
|
|
hki, asi ei ole STK enda softis, vaid kerneli tasandil olevas RIL driveris.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
dataq
HV kasutaja
|
05.01.2012 11:43:19
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... ma pole näiteks näinud ühtegi arvutit, mis ei mõtleks aeg-ajalt siin-seal, nutitelefoni ja arvutit ei lahuta omadustelt just eriti palju aga püsiks siiski kontekstis, tegemist on üsna varajases arendusjärgus oleva ROM'iga, seega igapäevast stabiilsust oleks veel natuke vara oodata, võrreldes piparkoogiga on ICS ikka märksa suurem samm edasi ... |
Huvitaval kombel oma laptopi ja desktopi kasutades ma ei muutu kunagi närviliseks. Mis ICS nii palju suuremat on kui eelnevates versioonides? Igapäevase kasutajana pole ma nagu arusaanud, et suurt vahet oleks. Välimuselt muutunud ainult multitasking. Rõhutan ainult välimuselt kuna RAM-i vähesuse tõttu ikka enamasti on uhke pildi peale klõpsates uus appi loadimine.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
05.01.2012 11:58:51
|
|
|
dataq, tuleks Samsungil vähemalt 2.3.4+ uuendus välja (SGS+). Saaks Google Talk Video kasutada. Ei taha selle moblaga custom rommidega tegeleda (tahaks mingit supporti saada Samsungi poolt selle raha eest).
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.01.2012 12:45:36
|
|
|
Firefly, detsembrikuu 2.3.6 stock rom ju olemas?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |