praegune kellaaeg 23.06.2025 15:21:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
EstBeast
HV veteran

|
17.12.2011 18:22:57
|
|
|
Hax0red?
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xen0n
HV kasutaja
|
17.12.2011 21:30:21
|
|
|
matrix kirjutas: |
Mul on üle 100 sõidu tühistaud ja mitte ainult mul, terve edetabel on pea peale pööratud. On kellelgi aimu, mis toimub?
forums.forzamotorsport.net on ka maas, sealt ei saa ka mingit infi. |
Siin kirjas midagi http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/5065575.aspx
Enamus suht õnnelikud selle üle.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
18.12.2011 10:37:28
|
|
|
Tegelikult on see ju täielik sigadus, kõigil oli võimalus nende autodega sõita. Ja kustutamine käib täie hooga edasi, mul juba üle 200 sõidu läinud.
_________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
19.12.2011 11:08:57
|
|
|
Xen0n kirjutas: |
Mul on üle 100 sõidu tühistaud ja mitte ainult mul, terve edetabel on pea peale pööratud. On kellelgi aimu, mis toimub?
forums.forzamotorsport.net on ka maas, sealt ei saa ka mingit infi. |
Siin kirjas midagi http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/5065575.aspx
Enamus suht õnnelikud selle üle. |
Kui aus olla, olen mina üks nendest õnnelikest. Ikka ja alati leidub "leaderboard" autosid, millega kõik netis sõidavad (kui avalikkes lobbydes sõita). Kuid autod, mis on 2-3 sekki kiiremad kui ükski teine sama klassi auto on juba süsteemi viga ning mul on hea meel, et seda viga ka märgati T10 poolt. Seega LB puhastus on igati teretulnud.
Ise niiehknii ei kasuta LB autosid, vaid üritan ise leida ja nuputada autodega, mis endale meeldivad, häid settinguid ja aegu teha. Kuid on hea meel, et nüüd on võimalik millega peale SuberBee'ga B-klassis kõrgele pürgida
_________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti |
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
19.12.2011 11:37:29
|
|
|
Asja teeb magedaks see, et muskelautode pakk sai ostetud just selleks, et kiireid aegu sõita, mitte lihtsalt vaatamiseks. Ma oleks ka õnnelik, kui see otsus oleks tulnud enne, kui ma selle paki ostsin, aga täna vaadata, kuidas järjest sinu kiireid aegu kustutatakse, ajab vihale. See oli kõva ponnistus, et nende halvasti juhitavate ja üleforseeritud muskelautodega 400 kiiremat ringi tehtud saada, nüüd on sellest jäänud vaid varjud kõvakettale, millest sa enam kunagi kiiremini ei suuda sõita.
Microsoft võiks vähemalt vabandada, või raha tagasi maksta.
_________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
19.12.2011 12:21:21
|
|
|
Asja teeb magedaks see, et muskelautode pakk sai ostetud just selleks, et kiireid aegu sõita, mitte lihtsalt vaatamiseks. Ma oleks ka õnnelik, kui see otsus oleks tulnud enne, kui ma selle paki ostsin, aga täna vaadata, kuidas järjest sinu kiireid aegu kustutatakse, ajab vihale. See oli kõva ponnistus, et nende halvasti juhitavate ja üleforseeritud muskelautodega 400 kiiremat ringi tehtud saada, nüüd on sellest jäänud vaid varjud kõvakettale, millest sa enam kunagi kiiremini ei suuda sõita.
Microsoft võiks vähemalt vabandada, või raha tagasi maksta. |
Hmm, polegi kunagi ostnud autosid ainult LB aegade pärast. Pigem ikka autode endi pärast. Muskelautode konsetrantsioon on kindlasti tõusnud FM4-s, võrreldes FM3-ga. Kuid kuna niigi väga meeldivad vanad autod, eesotsas küll Euroopa omad, siis ei ole midagi kurta selle üle.
V-o. MS ja T10 ei oota, et inimesed ostavad carpacke ainult selleks, et LB aegu teha. Samuti, teemad FM foorumites olid täiesti olemas, et SuperBee ja paljud muud muskelautod on upgrade-imistega palju kiiremad kui muud, sama klassi, autod ja sellega üritati T10 tähelepanu võita. Seega natukese uurimise järel oleks teada saanud, et mingi kamm nende autodega siiski on. Ja kui arvestada varasemat käitumist T10 poolt, siis on teada, et autod, mis on väga silmnähtavalt kiired teistest autodest, võetakse LB-st maha ning PI süsteemi parandatakse natuke.
Kui väga vaja neid autosid kasutada ja mitte midagi, peale võidumaitse ei kõlba, saad ju neid netis kasutada. Tõenäosus on, et kickitakse välja, kui on avalik lobby ja inimesed, kes teavad ja tunnevad neid autosid, kuid kasutamis võimalus on ju siiski olemas.
_________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
19.12.2011 14:34:06
|
|
|
xSullx kirjutas: |
V-o. MS ja T10 ei oota, et inimesed ostavad carpacke ainult selleks, et LB aegu teha. |
FM3-s paistis küll, et seda nad ainult ootavadki, igasse pakki oli alati üks võitjaauto sisse pandud. Oli see siis Mosler, Acura TSX või veel midagi.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
20.12.2011 09:55:16
|
|
|
V-o. MS ja T10 ei oota, et inimesed ostavad carpacke ainult selleks, et LB aegu teha. |
FM3-s paistis küll, et seda nad ainult ootavadki, igasse pakki oli alati üks võitjaauto sisse pandud. Oli see siis Mosler, Acura TSX või veel midagi. |
Ei ole kindal, et nüüd igas pakis alati LB auto oli. Kui ka oli, siis 1 auto per pack, ei näita, et nad loodavad müüa neid ainult LB auto pärast
Kui aus olla, pole ka väga palju tähelepanu pööranud sellele, mis on LB autod ja, kas igas packis on/oli LB auto. Nii imelik kui se ka poleks, ostan car packe, kuna mulle meeldivad need autod ja ka autod üldiselt, ning mulle meeldivad Forza mängud. Ega niisama ei ole kõiki DLC'sid alates FM2'st siis ostnud.
Samuti olen enam kui kindel, et valdav osa, kaasa arvatud mina, ostab car packe autode pärast, et oleks rohkem valikuid ja, et oleks lahedad autod, mis on ühel või teisel põhjusel südamelähedased. Forza seeria on ju siiski nii palju enamati kui numbrite taga ajamine, või ei?
Ja see märkus, et MS või T10 peaksid vabandama või raha tagasi andma on ikkagi natuke üle reageeritud. Sa saad ju neid autosid samamoodi ikkagi kasutada. See, et nende ajad ei lähe interneti sisse kirja igavaseks, ei tähenda, et need autod ka väärtusetud oleks. Kui sinu jaoks nii on, siis on mul kahju sellest, mis vaatevinklist sa Forza mänge näed...
|
tagasi üles |
|
 |
CrazyN3wb
HV vaatleja
|
20.12.2011 19:34:10
|
|
|
Kunagi teete midagi siis kutsuge mind ka GT:CrazyN3wb Sõidan A klassi või siis drifti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
21.12.2011 12:21:00
|
|
|
Ei viitsinud enam Forza 3e mängida. liiga kuiv oli. lvl 32 sain kätte. paar achit jääb saamata, pole hullu.
Forza 4 on liht niipalju parem mäng.
Gold veel puudu nüüd. ( kui kellelgi on ettepanekuid väga odavalt goldi hankimise kohta, shoot )
Et põhimõtteliselt olen ma ka olemas online playks, kogemust veel vähe, kuid poogen, keegi peab ju viimase koha ka täitma:)
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
21.12.2011 20:46:36
|
|
|
tsitaat: |
Gold veel puudu nüüd. ( kui kellelgi on ettepanekuid väga odavalt goldi hankimise kohta, shoot )
|
otse xbox livest enda acc alt ostes peaks saama 6 kuud -50%, vähemalt minul on see pakkumine olemas
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
02.01.2012 13:50:05
|
|
|
Alustame aastat endurance sõiduga!
Pakuks välja idee teha natuke pikem sõit, mis kestaks kuskil 45-50min. Sõit toimuks kolmes klassis: LMP1 (Prototype 1), LMP2 (Prototype 2) ja GT2 (ehk, et siis Le Mans'i variant). Autod oleks kõik ilma upgrade'ideta kuid set-up'i tuunimine on muidugi igati lubatud.
Rada oleks esimeseks prooviks Road Atlanta, enne kõike see pärast, et raja lühiksuse tõttu tulevad mutliclass võlud kiiresti esile. 5-6 ringi LMP1 autoga ja GT2 autod hakkavad juba ette jääma. Ja sealt edasi pea iga teine ring on kohata liiklust. Ringide arv tuleks 38. See oleks LMP1 autodel 45min või natuke vähem ja GT2 autodel umbes 53min pihta.
Kõik huvilised võiksid siin endast teada anda ja samuti ka märkida, mis klassis sooviksid nad osaleda (võimalusel ära märkida ka auto, et ei oleks sõit täis ainult 1te, 2te sõidukit). Samuti, kuna ei pruugi tulla jube palju rahvast, siis peab võibolla täitma lobby mõne AI sõitjaga. Seega võiksite proovida, mis tasemel AI'le saate vastu stock autoga oma valitud klassis, et siis oskaks võimaluse korral lisada õige tasemega AI'd.
Kindlasti võib pakkuda variante, millal kellelegi selline ettevõtmine Jaanuari kuu sees sobiks, kuid pakuksin välja nt. mingi pühapäeva, alates pärast lõunast kuni täitsa hilisõhtuni välja. Kui on küllalt huvilisi, siis pikemas perspektiivis on plaan teha sellist asja regularselt, jälgides ALMS'i ja WEC kalendreid ja õigete radade puudumisel muid radu sõita.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti
viimati muutis xSullx 12.01.2012 13:08:33, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
04.01.2012 21:52:28
|
|
|
Mis see krdi point on selle mängu online osal?
kõik panevad mingite assistide ja juttudega, rammivad...
user race kus collision off on täiesti võimatu saada kuna keegi ei mängi seda lihtsalt.
kuidas sellele ei mõeldud, et tahetakse sõita lihtsalt mugavalt võrdsete klasside ja ilma collisionita mänge? eriti point on küll ju higistada kõige raskema raskusega ja siis tuleb kurvis mingi 12a. väljaarenemata ajuga titt kellel assistid peal ja nussib kogu mängu ära teisi rammides. Siis itsitab oma kileda häälega ja on endaga hullult rahul.
nii küll väga pikka eluiga sellel mängul pole.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ECMadis
HV kasutaja

|
04.01.2012 22:28:15
|
|
|
Õnneks minu online kogemused jäävad sõites koos eestlastega + teha partyt, rääkida juttu jne. Veidi rammi on ikka tulnud aga need puht kogemata. Vahet mõnus hea driftida ka koos. Mõnes lambikas olen ka käinud, kuid siis vist jopanud ja enam-vähem korralikud sõitjad olnud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.01.2012 09:56:03
|
|
|
ottf, mänguruumi loojal on vabad käed ära keelata igasuguseid abisi, collisionid maha keerata, masinatele piiranguid panna jne.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
05.01.2012 10:04:02
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
ottf, mänguruumi loojal on vabad käed ära keelata igasuguseid abisi, collisionid maha keerata, masinatele piiranguid panna jne. |
probleem ongi, et user game on põhimõtteliselt mõttetu kuna keegi ei mängi neid. Väga harva leiab sealt mõne 6 playeriga lobby aga ka see on igav... ja tihti on collision mode default siiski. abisid sa keelata ei saa.
millest mina aga räägin on difficulty, mida saab igaüks igalpool ise muuta.
siin ongi see värk, et mõned panevad advancega kõik off.. näevad rämedalt vaeva, et auto teel püsiks, tühja ei kraabiks, blokki ei laseks ja siis tuleb seljatagant peaaegu kõikide assistidega miki ja rammib kõik välja nii, et tema autoga ei juhtu midagi kuna seda hoitakse igast abidega teel lihtsalt.
et noh selline asi kaotab lihtsalt mõtte lõpuks ja ise samamoodi assistidega nõus sõitma pole sest igasugune põnevus ja skill kaob.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.01.2012 10:07:56
|
|
|
ottf, abisid saab keelata, ära aja jura suust välja.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
05.01.2012 11:25:41
|
|
|
ottf, abisid saab keelata, ära aja jura suust välja. |
kuskohas sa seda teed user games?
sa saad muuta collisionit ja keelata tuningu.
afaik sa ei saa mitte kuskilt forceda teisi kasutama manuaal kasti siduriga, või saab? seleta mulle siis
forceda kõigil traction, abs offi ja steering simulationiks?
edit: nuh? oskad siis õpetada või?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
05.01.2012 11:51:09
|
|
|
Kõigi abidega pole lihtsalt võimalik kiiresti sõita, ning lisaks sellele on rohelise joone kõrvale tekitatud kohad, kus mootor töötab vaid tühikäigul, seega pole ka seda rohelist joont võimalik erita ka õgvendada. Kõik see kokku teeb keskmiselt nii +10 sekki ringi kohta.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
05.01.2012 11:59:04
|
|
|
mul ei olegi eesmärk tipp aegu sõita vaid tahaks kõikidega koos võrdselt funnida, et oleks saba sabas kinni tihe rebimine, mitte et pooltest kes panevad kõik assistid va steering ja braking peal ning sõidavad poole ringiga eest ära kuna neile see rammimine ei tee midagi eriti ja nemad rammivad ka rõõmsalt selle teadmisega.
mikk36 võiks siiski ikkagi õpetada mind kuidas ma oma usergames saan forceda kõik võrdseks......
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
05.01.2012 13:08:48
|
|
|
ottf kirjutas: |
edit: nuh? oskad siis õpetada või? |
Natuke uurimist Multiplayer game setup'i menüüs ja lahendus käes
Game Setup alt võta Overrides tab ja sealt näed kõike, mida sa praegu siin ütled, et "ei saa piirata":
Force stock upgrades and tuning
Force off suggested line
Force off STM
Force off TCS
Easiest braking allowed
Easiest steering allowed
Easiest shifting allowed
Forced camera view.
Natukene rohkem ise uurmist ja vähem teiste "noh-itamist" aitab alati
Peale selle saad ka Car Restriction tabilt valida väga, väga palju sätteid, mis autodega on võimalim sõita. piiirata võimsust, aasta aega kuni lausa esi või tagu gripi protsendi vähendamiseni. Collision oli vist kohe esimeses game Setup tabis. Head avastamist!
lisaks sellele on rohelise joone kõrvale tekitatud kohad, kus mootor töötab vaid tühikäigul, seega pole ka seda rohelist joont võimalik erita ka õgvendada. |
Mis rohelisest joonest sa räägid?
kas mõtled väände joont, kui vaadata auto jõu/väände graafikut?
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
05.01.2012 13:32:26
|
|
|
Ma mõtlesin seda joont, mida nad nimetavad suggested line, seal game difficulty setingutes. Iseenesest peaks see ju ideaaldrajektor olema, aga seda ta kindlasti ei ole, kuigi vist üritab olla.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
05.01.2012 14:10:11
|
|
|
ottf kirjutas: |
edit: nuh? oskad siis õpetada või? |
Natuke uurimist Multiplayer game setup'i menüüs ja lahendus käes
Game Setup alt võta Overrides tab ja sealt näed kõike, mida sa praegu siin ütled, et "ei saa piirata":
Force stock upgrades and tuning
Force off suggested line
Force off STM
Force off TCS
Easiest braking allowed
Easiest steering allowed
Easiest shifting allowed
Forced camera view.
Natukene rohkem ise uurmist ja vähem teiste "noh-itamist" aitab alati
Peale selle saad ka Car Restriction tabilt valida väga, väga palju sätteid, mis autodega on võimalim sõita. piiirata võimsust, aasta aega kuni lausa esi või tagu gripi protsendi vähendamiseni. Collision oli vist kohe esimeses game Setup tabis. Head avastamist!
lisaks sellele on rohelise joone kõrvale tekitatud kohad, kus mootor töötab vaid tühikäigul, seega pole ka seda rohelist joont võimalik erita ka õgvendada. |
Mis rohelisest joonest sa räägid?
kas mõtled väände joont, kui vaadata auto jõu/väände graafikut? |
okei uurin, tänud.. väga hea aga ega see ei aita suurt anyway kuna keegi ei joini user gamedesse praktiliselt ja siis 4 keisi seal uhada pole ka eriti fun.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.01.2012 14:10:42
|
|
|
Eks ta ole ideaaltrajektoor teatud tingimustes, a'la täielikult külglibisemiseta jne. Aitab ainult teatud maani.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
xSullx
HV kasutaja
|
05.01.2012 14:12:47
|
|
|
Eks ta ole ideaaltrajektoor teatud tingimustes, a'la täielikult külglibisemiseta jne. Aitab ainult teatud maani. |
Jap, eks ta olegi "suggested line", et soovituslik. Ise olen siiani veel peale jätnud ja võtan ainult näpunäiteid sellest, et oskan paremini pidurdus punkte arvestada, mis ilmselgelt ei ole üks-ühele selle joonega. Tean, et peaksin joone ära võtma, sest rajad juba küllalt peas, aga küll see aeg tuleb...
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|