praegune kellaaeg 20.06.2025 16:38:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kajar9
HV vaatleja
|
17.12.2011 22:50:23
Videokaart, emaplaat või midagu muud katki! (vajan abi) |
|
|
Arvuti andmed
Windows XP 32bit (SP3)
AMD Athlon64 4000+
2 GB RAM
Ati Radeon X800 GTO
Niisiis, lugu selline.
Otsisin mängule (minecraft) Mod-e osad olid .exe failiga osad lihtsalt zip failist üle tõsta, tüüpiline.
Aga kui ma panin käima ühe installeri (täpsemalt GLSL Shaders Mod), mis on kasutuses väga paljude inimeste poolt.
Järsku arvuti ülemisse äärde tekkis hetkeks tihedalt rohelisi kriipse ja pilt läks mustaks ja arvuti hangus.
Tegin arvutile Reseti ja kohe märkasin ,et boot screenil on ekraani peal kriipsud , teksti nad ei katnud ja ei tundusid kõrvaloleva tekstiga paigast ära.
"I I I I I I I"
"I I I I I I I"
Sellele järgnes puhas tekstidega ekraan siis windowsi laadimispilt samade kriipsudega.
Kui windowsi (sinine "Welcome") ekraan ette tuli, oli ekraanil rohelised kriipsud, tihedalt koos. Niimoodi ka kogu ülejäänud aja.
Tundsin sügavat kurvastust ja tõdesin ,et videokaart sai vist otsa.
Muidugi proovisin ühendusi, kaarti uuesti paigaldada, puhastada, draivereid uuendada ja teise ekraaniga (ja teise socketiga), system restore jne.
Kui mänge üritasin käima panna, hangusid nad kiiresti arvuti, eriti sellised mis täisekraanil, Minecraft nagu jooksis, aga seda rohelist jama oli liiga palju ,et midagi aru saada.
Nüüd siis tahtsin arvuti parandusse viia, lootsin mõned pildid teha... mõtlemata tegin screenshoti ja laadisin netti üles... Kui hakkasin ise juba facepalmi tegema, avastasin oma üllatuseks, et need kriipsud ilmusid ka screenshotil.
See on ka põhjus miks ma siia postitan.
Mind üllatab see ,et need ka screenshotil olemas on. Seega on võimalus, et midagi muud on katki.
Ma arvasin, et see addon mis ma läbi installeri üritasin installida oli põhjuseks, kuigi Virustotal andis puhta tulemuse ja samas tohutu hulk inimesi on ennem mind seda kasutanud ilma probleemideta. Ennem arvasin ,et lihtsalt oli kokkusattumus.
Aga samas kuna nad ilmusid boot screenil, on jällegi omakorda mõistmatu.
Kas on omal kogemusi? Oskate aidata? Mida peaksin parandusse minnes teadma?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
17.12.2011 23:05:41
|
|
|
videokaart on küpse ,,
|
|
Kommentaarid: 340 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
kajar9
HV vaatleja
|
17.12.2011 23:55:37
|
|
|
aga miks ta screenshotil ennast ära näitab?
See on nagu huvitav... kuigi mul kogemust ei ole katkiste videokaartidega, kas pilt ei peaks screenshoti peal puhas olema?
Ma igastahes lähen esmaspäeval masinaga kohaliku arvutipoodi ja lasen üle vaadata, kas on ikka asi videos või mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
18.12.2011 00:03:00
|
|
|
Video kaardi vead jäävad jah screenshottidele kah(screenshot on ju pilt sellest, mida kaart joonistab põhimõtteliselt..), kunagi kui Geforce 7900GT surema hakkas sai ka sellist pilti vaadatud. Kui biosis juba pilt sassis siis on miski video häda jah.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
kermo144
Kreisi kasutaja

|
18.12.2011 00:06:04
|
|
|
Videokaart on kindlasti õhtal,mul oli Nvidia 7600GT,sama moodi tegi,isegi kui arvuti sai käima panud olid ka triibud jne...
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
kajar9
HV vaatleja
|
18.12.2011 01:29:09
|
|
|
BIOS oli puhas, ja teine tekstide jada booti ajal ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kermo144
Kreisi kasutaja

|
18.12.2011 01:47:48
|
|
|
Siis on mõttekas osta üks korralik videokaart
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
kajar9
HV vaatleja
|
18.12.2011 05:03:19
|
|
|
kermo144 kirjutas: |
Siis on mõttekas osta üks korralik videokaart  |
Ma loodan, et see mis ma endale asemele nüüd saan, on veidikenegi tuleviku kindel.
Sapphire Radeon 5670, PCI-E, 1gb
|
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
18.12.2011 12:00:55
|
|
|
Kaart omadega õhtal jahh. Endal vedeleb mul riiulis üks läpakas millel ka tüüpviga kaardi jamps. Töötab siis sedasi, et vahest ei lähe winni ja viskab sinist, vahest on alguses pildil triibud aga wini jõudes on korras. Vahest ei ole nagu midagi häda ja läheb ilusti wini ning kui minghit 3D'd ei tee siis töötab ilusti, võib netis surfata, filme vaadata jne. Ehk siis siuke nagu töötab aga ei tööta keiss.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
kermo144
Kreisi kasutaja

|
18.12.2011 13:10:29
|
|
|
kajar9 kirjutas: |
kermo144 kirjutas: |
Siis on mõttekas osta üks korralik videokaart  |
Ma loodan, et see mis ma endale asemele nüüd saan, on veidikenegi tuleviku kindel.
Sapphire Radeon 5670, PCI-E, 1gb |
See peaks kannatama küll kõike
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|