Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sakinaga
HV Guru
|
13.12.2011 16:03:31
|
|
|
-Koppel- kirjutas: |
maatriks, kas sa tead selle avalikustamise tagamaid? Äkki avaldub sealt terve rida korrumpeerunud poliitikuid? Sellisel juhul arvan, et selle nimekirja avalikustamine rahvale on õige. |
Ja hulga ausate ärimeeste väga isiklikud andmed paisatakse internetti.
Ei lähe peale see "for the greater good" või "kui sul midagi varjata pole, siis miks avalikustada ei taha" BS.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
14.12.2011 02:44:16
|
|
|
kahtlen, et hulga.
Avalikuks pidavat tulema pangakontod mille miinimumdeposiit on $1 000 000.
Keskmise hindu pangakontost on see kordades üle.
btw EU liit ju suisa arestis sealsed kreeklaste kontod riigist välja kanditud rahadega.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.12.2011 03:31:52
|
|
|
Minu arvates ei ole normaalne inimeste pangakontode avalikustamine, kui kasvõi mõned neist on ausate inimeste omad. Eks igaühel omad põhimõtted ja ideed, kuidas asjad olema peaks.
Kui mul oleks 1 000 000€ pangakontol ning ma elaksin vaikset elu, siis ma oleksin küll väga nördinud, kui mingi idioot (ja mida muud Assange on, ka tema kamraadid on seetõttu koostööst loobunud) minu isiklikud andmed internetti paiskaks.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
14.12.2011 11:01:03
|
|
|
Kõik oleks nördinud. Kuna sa ütlesid, et sind ei koti see "for the greater good" siis ei olegi millestki rääkida.
Minu jaoks on aksepteeritav kui paljude pättide avalikustamise protsessis ka mõni süütu ohver on.
See on nagu sõjas tsiviilisikute surma saamine. Keegi ei anna sellele heakskiitu aga see on paratamatus.
Kuna sisu ja tulemus on veel teadmata, siis ei tea veel, mis see "greater good" on.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.12.2011 11:50:23
|
|
|
Avalikustame siis juba kõikide meilivahetuse kah, ja telefonikõned, saaks Eestiski nii mõnegi päti kätte.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
14.12.2011 14:59:44
|
|
|
Selline üldistamine on demagoogia võte. Tegu ei ole samaväärsete asjadega. Jää arutelu piiridesse.
Lepime kokku, et sinul on asjast üks nägemus ning minul teine ja jutul lõpp.
Sina arvad, et Julian Assange teeb paljudele headele kodanikele liiga, tuues avalikkuse ette nimekirja India kodanikest, kellel Šveitsi pankades suuremad summad peidus on.
Mina arvan, et tava inimeste informeerimine maailmas tegelikult toimuvast kaalub üles selle meetodi võimalikud miinused.
Arutleda võib muidugi teemal, kas Assange esitatud andmed on moonutamata ning kas ka tema toimuvas infosõjas hoopis hunt-lambanahas rolli ei mängi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
18.12.2011 07:31:49
|
|
|
See peaks ka vist siia teemasse sobima.
WTF is SOPA ? aka The American Government trying to ruin the internet
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|