Tegelt päriselus peaks vist disablemiseks ühest raketist piisama. Mootorid enam ei tööta ju peale seda. Kas õhku lendab, seda ma ei tea, aga ikkagi.
Ja tõesti, mõtlesin negatiivsega alla 1.0 k/d ratiot. Minule on see sellepärast oluline, et sõbraga koos mängime ja väike konkurents on
Vaatan ,et loc kaustas on ru.sb 280000kb - upload.ee olevas failis en.sb on vaid 2000kb.
Mul serverisse joinides esimese mängu mängib ilusti siis kui mappi vahetab jääb loading peale toppama.
Enne viimast värskendust polnud mingeid probleeme peale selle BF.exe stop working esimesel mängul kui arvuti käivitasin nüüd siis selline häiriv >loading> kala.
viimati muutis Misfits 09.12.2011 16:46:58, muudetud 1 kord
Mul tavaline poest ostetud ingliskeelne ja tihtilugu täpselt sama asi, et jääb selle loadingu peale pidama. Enne uut patchi seda jama polnud, siis mõnikord jäi lihtsalt must ekraan ette, aga nüüd nagu loadiks, aga ära ei loadi.
Mnjah, loading pealt jääb kinni. Mingi uus kala on tekkinud. Tundub et lampi desktop'i kräshmised on ära kadunud (videokaardi draiveri error kah). Sama pole paha - 2 läinud üks asemel.
IRNV on küll nuditud, kuid ei midagi hullu, saab edasi kasutada küll.
Vaatan ,et loc kaustas on ru.sb 280000kb - upload.ee olevas failis en.sb on vaid 2000kb.
Mul serverisse joinides esimese mängu mängib ilusti siis kui mappi vahetab jääb loading peale toppama.
Enne viimast värskendust polnud mingeid probleeme peale selle BF.exe stop working esimesel mängul kui arvuti käivitasin nüüd siis selline häiriv >loading> kala.
Update-i- oma Punkbuster k2sitsi, otsi Google-ist kuidas seda teha. Mul oli sama jama, peale update-i ei j22 kinni enam sinna loading ekraanile. _________________ Trust No-one
pagan. AEK saab rekoili juurde. peab ruttu selle viienda täha ka ära tegema, siis võib selle unustada. vist.
see et IR optikad nudida said, on minu jaoks väga hea. saigi lõpuks neid liiga palju kasutatud, kuigi jah, Metro rushis oli nendega hea kuulipritsiga kaitsta.
veel sai enda jaoks avastatud seda, et kui insenerina Birdi istuda, siis saab piisaval kõrgusel pihta saades ise ruttu tagaistmele hüpates oma kopteri korda teha ja edasi lennata. ja saad veel remondi eest punkte ka
see et IR optikad nudida said, on minu jaoks väga hea.
sama. enne proovisin küll seda ja teist aga ikka oli lõpuks irnv jälle peal.
nüüd mõned päevad ilma ja palju parem (rohkem bf2 poole) tunne kohe.
kui nüüd b2k vanade sõidukitega koos nende firepower ka tagasi antaks siis võiks juba päris rahule jääda. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Meil on sõbraga sama, ei saa co-op'i tööle, aga kui mõlemad mingi suvalisega proovime, siis saame missioone teha küll. Vähemalt on relvade unlocki punkte alla tõmmatud, enne sai vist viimase relva lahti 416 000 punktiga, nüüd 160 000 vms.
Update-i- oma Punkbuster k2sitsi, otsi Google-ist kuidas seda teha. Mul oli sama jama, peale update-i ei j22 kinni enam sinna loading ekraanile.
Oligi Punkbusteri viga. Huvitav miks ta autoupdate ei tee. Mu firewall kinni ja viirusetõrjet pole ning ruuter lahti. Või on PBl mingid eraldi pordid veel mida avama peab?
Midagi sellist äkki.
Edit: sai siis natuke püssi lastud ja Metro Conquesti ajal kasutasin DAO-12 + FRAG ammo ja lasin mehele 10/12 lakse selga ja siis alles kukkus maha ehk siis kas mulle tundib või on FRAG ammot ka nerfitud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.