Origin väidab, et mul pole enam BF3-me. Sisestan võtme ütleb, et already in use. Viimase pätsi installis ära siis proovisin toimis ilusti ja nüüd peale restarti mäng lainud Tra iga päev on mingi uus üllatus selle BF3-mega
Kas keegi oskab mulle seletada, mida tähendab see TICKETS 500 ja vahest 700 serverites ? Millel see möjub jne.
Ette tänades.
kumba tiimi ticketid ennem nulli jooksevad on kaotanud.
ticketid vähenevad kui mängija saab surma
samuti vähenevad ka siis, kui tiimil on vähem baase kui vastasel
Origin väidab, et mul pole enam BF3-me. Sisestan võtme ütleb, et already in use. Viimase pätsi installis ära siis proovisin toimis ilusti ja nüüd peale restarti mäng lainud Tra iga päev on mingi uus üllatus selle BF3-mega
Lugesin miskipärast peal sinu postitust kohe sinu avatari teksti, väike muie tuli näole Ära pahanda, midagi halba ei mõtle sellega.
Lugesin miskipärast peal sinu postitust kohe sinu avatari teksti, väike muie tuli näole Ära pahanda, midagi halba ei mõtle sellega.
Siis on tore ju kui avatar inimeste tuju tõstab
Aga sain korda...miskipärast logis sisse mingi võõra kontoga
Kas pagassis istuvad neli venda saavad küljepealsetest laskepiludest kõigi relvadega tuld anda või ainult kuulipritsiga nagu väidab järgmine sait?
http://www.ign.com/wikis/battlefield-3/LAV-25
Ise mängin Supporti ja sellepärast pole teiste kittidega reisijaks roninud, et katsetada
Ei tea, mis ma valesti teen, aga mina seda mängida ei saa....
Kõiksugu fixe proovinud aga endiselt annab "BF3 has stopped working" errorit mingi ~5 minutilise mängimise peale.
Rohkem tüli kui rõõmu sellega siiani olnud _________________ Jätan endale õiguse valida, kellega ja kuidas äri korraldan.
See kolmas koht oli selgelt fake, kui Metros ronis vastaste selja taha 7 mehe keskele ja mtte keegi teda ei näinud. Niisugused jubmardid ei suuda vast iegi ameeriklased olla.
Pihv, miks fake ? Kõik keskenduvad vastasele kes ründab neid eestpoolt. Kui aus olla siis metro kaardil kus su ümber on 31 oma enda matsi, ega vahel tea näe vastast nende seas.
pigem see oli ikka hea juhus mitte fake. A keskendumine ei sega surma saamast. Ka eestpoolt rünnates ma olen 8 killi ühe sprayga saanud kui vastased kõik kobaras. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Leidsin oma probleemile lahenduse. Ennem ütlesin, et suvalisel ajal viskab mängust välja. Jätsin seekord veebilehitseja tööle ning kui uuesti ühendus katkes, siis Battlelog ütles "server connection timed out". Lahendasin probleemi sellega, et panin UPnP ühenduse ruuteri seadmetest kinni (arvuti services programmist see ennem ei aidanud). Loodan, et see aitab ka teisi, kellel sama probleem.
No see kopteri alla laskmine IGLA'ga on pmst võimatu, rääkimata JET'i alla laskmisest. Esimene läheb mööda, sest juht kasutab flaire, teine pihta, võib-olla, vahepeal tundus, nagu ei läinud, vähemalt seda hit marki vms. ei tulnud. Kui veel keegi parandab kopterit, siis on täiesti mõttetu üritus, ka kahekesi...
Keegi oskab öelda, kas selle patch'iga tõmmati ka tankide thermalit "alla" ?!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.