Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 26.08.2011 19:37:52 vasta tsitaadiga

Sõbral läks ilmselt tuju huvutavaks icon_neutral.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
infoman123
Aeg Maha 2a
infoman123

sõnum 26.08.2011 23:25:57 vasta tsitaadiga

oi jah, päris sürr situatsioon, huvitav mis edasi sai.. icon_lol.gif
Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 5 :: 170
tagasi üles
mina2t
Kreisi kasutaja

sõnum 30.08.2011 19:04:27 vasta tsitaadiga

parandan ühe läppari OS-i. kopeerin alustuseks personaalsed failid ära ja hakkan vaatama et neid sai kokku ainult 10gb. kõvaketas, mis on 250gb, aga on kurguni täis. Kahtlustan küll tempi ja filme, aga ei. need koos vaevalt paarkümmend giga. Lõpuks jõuan põhjuseni.
.torrent fail oli kasvanud 132gb-ni. Fail on loodud 2009-ndal aastal. keegi elas igapäevaselt teadmisega et tal on kõvaketas kurguni täis beer_yum.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

ahja, film ise on 650mb suur. kontrollisin.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 30.08.2011 22:45:20 vasta tsitaadiga

Kuidas selline asi üldse võimalik on?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
lazyguy
HV vaatleja

sõnum 11.09.2011 00:29:13 vasta tsitaadiga

venna läpakal said kunagi akul laadimis korrad täis aga kuna raha polnud et uut osta üritas ta vanale hinge sisse ajada... leiutas ja leiutas ... sai pildigi akuga juba ette.. siis üritas laadimis süsteemi leiutada sinna aga selle käigus sirises aku pealt välja toodud juhe mööda emaplaati ja masin kutu ... kui ma ei eksi oli tegu ThinkPad T41'ga
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
kermo144
Kreisi kasutaja
kermo144

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.12.2011 14:47:37 vasta tsitaadiga

Mina olen igale lahjemale arvutile,mis mul olnud on pm hambapastat vahele pannud ja pole midagi juhtunud peale kokku jooksmise icon_lol.gif
AGA SEDA MA ENAM EI TEE icon_cool.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 106
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 05.12.2011 00:33:41 vasta tsitaadiga

kermo144 kirjutas:
Mina olen igale lahjemale arvutile,mis mul olnud on pm hambapastat vahele pannud ja pole midagi juhtunud peale kokku jooksmise icon_lol.gif
AGA SEDA MA ENAM EI TEE icon_cool.gif
Sellist asja ei kujutaks kunagi ette,et keegi nii debiilse asjapeale tuleks sry icon_neutral.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 05.12.2011 01:28:57 vasta tsitaadiga

Mul juhtus laupäeval õnnelik õnnetus- nimelt suutsin WCs õla pealt läpakakoti maha kukutada. Õnneks jäi kogu sees olnud tavaar (läpakas, kaamera jm.) terveks. Tegin vist läpakakotti valides õige otsuse thumbs_up.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
kermo144
Kreisi kasutaja
kermo144

sõnum 06.12.2011 18:32:16 vasta tsitaadiga

Mul tuli meelde et lasin koolijuures toiteka läbi,igastahes pauk käis ja toitekas seest põles,ma kohe läksin arvuti juurde,võtsin toite jutme välja ja muku puhusin toitekasse icon_lol.gif ,ma vist lükkasin mingi punase nupu alla toiteka juurest ja siis läks arvuti korraks tööle,enne ei tahtnud minna icon_razz.gif
tagasi üles
Megadux
HV kasutaja
Megadux

sõnum 06.12.2011 18:46:35 vasta tsitaadiga

kermo144 kirjutas:
Mul tuli meelde et lasin koolijuures toiteka läbi,igastahes pauk käis ja toitekas seest põles,ma kohe läksin arvuti juurde,võtsin toite jutme välja ja muku puhusin toitekasse icon_lol.gif ,ma vist lükkasin mingi punase nupu alla toiteka juurest ja siis läks arvuti korraks tööle,enne ei tahtnud minna icon_razz.gif

Terve stoori ühe lausega. thumbs_up.gif Ameerikamaa pinge peale sättisid toiteploki või?
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 06.12.2011 18:50:13 vasta tsitaadiga

Ilmselt.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
kermo144
Kreisi kasutaja
kermo144

sõnum 06.12.2011 18:55:09 vasta tsitaadiga

Võimalik,igastahes nalja sai,pärast vahetati toitekas ära ja kast töötas edasi icon_lol.gif nüüd tean et ei tohi midagi taolist enam näppida,jagan nüüd matsu ka väljaa beer_yum.gif
tagasi üles
atsa1
HV vaatleja

sõnum 09.12.2011 12:32:44 vasta tsitaadiga

Ega midagi hullu ei ole juhtunud.
Aastaid (loe u7) tagasi oli nii, et kodust lahkudes panin arvuti viisakalt kinni. Tagasi tulle umbes tunni pärast oli tuba kärsakat täis. Mida lähemale arvutile seda hullemaks. Toiteplokk oli otsad andnud. Päev hiljem sain teada, et Eesti Energias olevat mingi ülepinge tekkinud, aga las ta olla. Saigi arvutile uus korpus koos toitega ostetud. Nii tuli soodsam. (Siis oli AMD Duron 850MHz).
Nüüd aasta tagasi selline juhus, et nagu ikka äikest lõi ja müristas. Mina aga vapralt vaatan telekat edasi (Arvuti kah järgi TV-le ühendatud aga välja lülitatud). Ei ole seni ükski äike mul liinidesse löönud aga VOT just siis, kui arvasin, et mis ikka juhtub pani äike laksaki kusagile liini. Teleka toitejuhtme lähedalt lendas välja paar sädet mis hõõgusid oma 5 sekundit laual nii, et seal nüüd põletusjäljed näha. Ootsain mingi nädala ja viisin teleka garantiisse. See tehti korda. Aga taaskord oli tuba kõrbenud arvuti asja, mis muudab voolu lõhna täis. Ja ennäe imet. Saingi jälle uue toiteka osta. Seekord sebisin sõbralt kasut. toite ja müüsin kasti maha. Nüüd siis uus arvuti (E8400 prosega). Sellel hoian igaks juhuks nüüd UPSi vahel. Ja kui sähvima hakkb, siis ikka juhe välja.

Nagu isegi suuremahuliselt hobikorras arvutiparandaja. Tööjuures tehti pulli 1 aprill. Tööle jõudes ja arvuti käivitades ei töötanud hiir. Kuna tegu USB hiirega, siis sai ikka kohe ühendus üle vaadatud. Pesas. Siis kohe Device manageri klaviatuuriga ronitud ja USB-d üle vaadatud. Ei ole viga ka seal.Kuna windoosad suht hapud kah juba peal arvasin, et explorer kinni kiilunud. Sai ka sellele task manageris ots peale tehtud ja uuesti käima löödud. Ikka ei midagi. Seisab see seier seal keset ekraani. No tõmban töökaaslase hiire välja (PS2) ja ühendan järgi. No nääd siis. See kah ei tööta. No hakkan juba lootust kaotama ja läksin tegin ühe suitsu, et pärast asjasse paremini süveneda. Vahepeal muidugi töökaaslane kah tööle jõudnud ja imestab, et mul 2 hiirt järel. Küsib, et mis toimub. Nagu ikka, midagi ei toimu. Hiired ei tööta mu arvuti taga. Tema muidugi tõstab hiire üles, vaatab allapoole. Eemaldab sinna silma ette paigaldatud teibi, ja teatab uhkelt. Töötab ju.
No elementaarne. Ei tule kohe üldse selle peale, et alt teipi otsida. Ikka ju kas viga driveris või XP halvaks läinud.
Hiire töökorda vaatan ikka küljel asuva laadimisindikaatori järgi. Kui hiir töötab põleb punane tuluke.
tagasi üles
part24
HV kasutaja
part24

sõnum 09.12.2011 13:36:08 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif

viimati muutis part24 19.09.2013 17:33:11, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
atsa1
HV vaatleja

sõnum 09.12.2011 14:20:47 vasta tsitaadiga

Kuidas ma installisin päev otsa windowsi.
Läks too päris kutuks ja oli vaja uuesti XP peale panna. Poole installi pealt viga sees ja kõik. Proovin teist plaati. Loeb natuke veel. Nii ma siis vahetasin 3 plaati omavahel. Kui enam vähem lõpule jõudis, ikka midagi mäda ja asi ei tööta. Kadunud pooled asjad (IE, My Document kaust jne) ja mitte lihtsalt ei ole ikooni, vaid lihtsalt puudu. Egas midagi otsast peale. Hakkavad jälle samad jamad peale. Teise arvutiga siis erroreid guugeldama. Selge asi peaks olema RAM-is. Nii, 1 pulk välja ja mälu slot1. Hakkan installima. Viga. Selge, restart. Mälu 1 slot2. Installin - Viga. Nüüd Ram 2 slot 1 - viga. Ram 2 slot2. Töötab. Lõpuks selgus, et surnud olid algul slot 2 olnud ram ja esimene rammipesa. Müstika. Sest terve ram ei töötanud pärast esimeses pesas. Mõni tund hiljem suri ka prose jahutuse pesa. Sain win peale ja esimene pela kah. Mängin mängin, tõmbab kooma. Mis jama. Speedfan näitab CPU 87c. Kohe käis power nupp alla ja klõps kinni. Puhun ja jahutan. Uuesti käima lükates näen, et vent ei tööta. Juhe pole nii pikk kah, et ulataks kiibistiku jahuti pesasse kuna seal oli passiivradikas. Peale juhtme pikendust töötas vent edasi.

Ja kuidas ma Macistasin oma Fujitsu Siemens läpaka CD lugeja.
Kui sai oma läpakale peale pandud Mac OS X86 Tiger 10.4 siis kasutasin seda sela tükk aega. Aga kuna vaja ikka vahepeal Dreamweaverit ja muid programme kasutada, plaanisin taaskord peale installida klassikalise XP. Plaat sisse ja buutima ag amida arvuti ei tee: Ei boodi. Ka win 98 plaadi peale streigib. No Proovime siis Win200 plaadi. Ikka ei midagi. No Windows Longhorn (Vista beta). Ikka ei midagi. No ei oska enam midagi teha. Panen siis sisse uuesti Mac OS X86 Tiger plaadi ja ennnäe imet. Töötab ja bootib ilusti. Mis mõttes nagu?. Tegin siis seal kõik format NTF-iks jne. Kõvakettaga kõik ok. Ja uuesti Win plati proovima. Ei midagi. Lihtsalt CD lugeja ei oska või ei TAHA win plaati näha. Sai siis cd seade välja vahetatud ning sellele meeldisid Win plaadid küll.
Arvutit enam alles ei ole, aga lugeja mille Usku Mac OS usku pöörasin, seisab siiani alles.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 10.12.2011 13:47:34 vasta tsitaadiga

No nii. Olen Winnikasutaja olnud juba aastast 1996 (DOS 6.22 ja Win 3.10). Kevadel paigaldasin 2 uut kaheterast ketast 750 gigase kõrvale. Noh, ruumi ju on, tahaks Ubuntut kah proovida. Ühele uuele Hitachile 100-gigane part eraldi Ubuntule ja korras. Aga vanal vindil oli selleks ajaks juba tekkinud 17 badi. Varukoopia kiiresti uuele vindile ja elu oli lill. Kuni juuni keskel enam masin XP-sse ei buutinud. Ketas enam ka ei POSTinud. Sai veidi kukalt kratsitud ja googeldatud ning Ubuntu Grub korda tehtud ning mõeldud, et varsti panen uuesti XP peale tagasi...
Juuni keskpaigast saati kasutanud nüüd siis Ubuntut ja Windowsi enam pole tagasi igatsenud, kõik saab tehtud ja rohkemgi veel. Gnome 3 on ka nii geniaalne asi, et Win 7 pole ka enam ahvatlev, näeb teine nii vana ja aegunud välja... icon_biggrin.gif
Ja saab see Ubntu NTFS failisüsteemiga nii laitmatult läbi, et ext4 on vaid süsteemipart, muu on kõik NTFS ja mingeid anomaaliaid pole. thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tyrademaa
HV vaatleja

sõnum 24.01.2012 05:15:03 vasta tsitaadiga

kunagi koolis sai .bat nalja tehtud, mis jooksutas kogu serveri süsteemi kinni.kõige jubedam oli see et ma ei suutnud neid aknaid kinni panna sest tund lõppes. Ja seal serveris nätab ära mis kasutaja poolt toiming tehti.
Muidugi keegi midagi ei ütlenud.

Sõbral oli selline lugu et, mängis BF2 HP DV 2600 Notebookiga . hakkas rängalt läägama ja lõi rusikaga prose pihta, mis peale läppar kooles.
Viis karantisse ja kõik parandati tasuta ära.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 24.01.2012 09:01:07 vasta tsitaadiga

Tyrademaa kirjutas:
lõi rusikaga prose pihta, mis peale läppar kooles

No kui prose masinast väljas oli, siis on midagi jah tiba valesti..
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
hallhunt
Piiratud kasutaja
hallhunt

sõnum 19.02.2012 05:11:22 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=gnd5uwbj3d8&feature=related kui arvuti ei boodi ....soovitan ka sama kasutaja teisi ´´remondivideosid´´vaadata(Y)thumbs_up.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

sõnum 26.02.2012 20:08:47 vasta tsitaadiga

markedmen kirjutas:
Kuidas selline asi üldse võimalik on?

Hashfail näiteks. Varemgi ise tõmmanud audiot, mille suuruseks 70mb, aga kohale jõuab nt 1GB.
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 108
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 26.02.2012 20:25:18 vasta tsitaadiga

Sain omal nahal tunda, et (790FXA-GD70) emaplaat läheb lihtsalt ülekoormuse käes põlema kui sinna 4x HD5970 kaarti sisse pista. ATX pistiku 12v sooned tõmbusid pruuniks ja hakkasid suitsema. Emaplaat võiks arvuti kinni lülitada kui koormus liiga suureks läheb icon_evil.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 05.03.2012 10:31:14 vasta tsitaadiga

Uuuh, sain "väikese" ehmatuse osaliseks mis õnneks oli õnneliku lõpuga. Tegemist polnud küll otseselt arvutiga kuid selle ühe sugulase: meediamängijaga. Selles nimelt Samsungi 1 TB ketas kus umbes 900 GB ulatuses koduvideosid, filme ja ka muusikat. Ühel hetkel seda ketast seal enam polnud (õigemini meediamängija seda ketast ei tuvastanud). Tegin meediamängijale igaks juhuks algsätete taastuse. Ketast ikka ei tuvasta. Nuta või naera. Kuna see jama juhtus eile hilisõhtul ei viitsinud ma hakata ketast meediamängijast välja urgitsema et see siis lauaarvutisse pista. Lükkasin asja täna hommikule edasi. See tähendas ühtlasi ka unetut ööd seoses suure hulga kaotsi läinud koduvideode, filmide ja muusikaga kuna arvasin et ketas on nüüd looja karja läinud. Hommikul proovisin uuuesti meediamängijat tööle pannes ketast leida aga seal seda polnud. Selge siis ketas ilmselt ikkagi kas rikkis või on sellel failisüsteemis midagi korrast ära. Toppisin ketta lauaarvutisse ja niipea kui lauaarvuti tööle panin siis juba enne windowsi bootimist hakkas ketas ragistama ja ekraanile ilmus valge tekst mustal taustal et a la tuvastati ketas 1000 gb ja blaa blaa ja kukkus seda kohe checkima ja mingeid corrupted faile kustutama. Kui asi lõppes siis peale windowsisse sisenemist uurisin kohe kettaseadmeid ja mu "kadunud" ketas oli seal kenasti näha ja küik failid ka alles. Milline kergendus. Ketas meediamängijasse tagasi ja ka seal oli see taas leitav ja failid hakkasid ilusti tööle. Ei teagi täpselt mis vigane fail seda jama tekitas aga jah peaasi et asi õnnelikult lõppes. Tulevikus tuleb ikka kettaid juurde hankida ja backuppisid teha kindluse mõttes.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.03.2012 10:31:25 vasta tsitaadiga

Kettale ikka kontrolli tegid?
Vabalt võisid olla bad sectorid, mida siis windows teisaldas-kasutamatuks tegi, seepärast ka ketas tööle hakkas. Lase miski HDTUNE/HDDSCAN iga üle, kui badid, siis kiirelt backupima.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Karlapoiss
HV kasutaja
Karlapoiss

sõnum 07.03.2012 23:27:21 vasta tsitaadiga

Midagi erilist ei ole...
Aga olen suutnud toiteploki kaitsme läbi lasta ja jänes on mitu hiirt+ ühe klaviatuuri juhtme läbi närinud, lisaks on veel läpaka laadijal näha närilise hamba jälgi icon_lol.gif icon_lol.gif
Üks verisem juhtum on ka olnud, vana kast oli, noh kõik oli vaja ikka juppideks laiali kiskuda aga suutsin kuidagi niimoodi tõmmata, et neljal näpul oli haav luuni välja icon_rolleyes.gif

Känksterrr
HV kasutaja
Känksterrr

sõnum 08.03.2012 01:51:38 vasta tsitaadiga

Vahetasin sureva videokaardi töötava vanema kaardi vastu välja ja mingi hetk viskab, et "aktiveeri windows"! Proovin aktiveerida aga ei saa - ütleb, et on kasutuses juba. Kerge googeldamine ütleb, et riistvara vahetus võib nõnda mõjuda - GUID muutus ilmselt. Mõtlesin, et olen kaval ja panen eelmise kaardi sisse tagasi ja aktiveerin. Nõnda ka talitasin ja lasigi aktiveerida. Panin töötava kaardi sisse, näitab, et on aktiveeritud. Kõik tipp-topp aga iga kord, kui panen akna väikeseks või olen deskil, läheb taskbar halliks. Samuti pole Everestil enam lisa X'i, mis ei pane akent kinni vaid tray'sse. Mõtlesin, et äkki tekkis video draiverite installil midagi ja lasin draiverid siis maha. Nii kui draiverid maas, taskbar normaalne ja X tagasi. Installin uuesti ja jälle sama jama. Tõmbasin "Driver Cleaner Pro", et kõik NVIDIA draiverid maha lasta - äkki on kaks draiverit korraga tööl: üks, mis hoiab taskbari hallina ja teine vastavalt normaalsena icon_biggrin.gif Kui see tehtud, siis alustasin chipsetist - mis oli ka NVIDIA - ja seejärel video draiverid. ...ikka hall! Lõpuks tuli mõistus koju ja googeldasin ning mis ma leidsin? Ma leidsin, et süsteem oli mingi valemiga Windowsi välimust muutnud: Windows Vista Basic oli kuidagi Standardiks saanud icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.