Neid libasurnuks olemisi tahaks ise oma silmaga ka näha, see minu sq meedik tundub suht hämmeldunud olevat ja ei saa vist ise ka täpselt aru mis ta tegema peaks...
Kristocfc see esimene oleks mängu jama siis kui see oleks igas serveris ja sul oleks juhtmega net mitte mobiilne. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Tähelepanu, seoses ulatuslike muudatustega on uuenenud www.bf3foorum.eu / Kõigil kasutajatel kes olid varem registreerunud palun registreeruda uuesti. Kuigi kadunud on kasutajate kontod, on olemas eelmisest foorumist kõik oluline informatsioon probleemide ja õpetuste kohta.
Kellel on midagi lisada, palun tehke seda
Tähelepanu, seoses ulatuslike muudatustega on uuenenud www.bf3foorum.eu / Kõigil kasutajatel kes olid varem registreerunud palun registreeruda uuesti. Kuigi kadunud on kasutajate kontod, on olemas eelmisest foorumist kõik oluline informatsioon probleemide ja õpetuste kohta.
Entunaator
millegi nägemiseks peab olema sisse logitud/registreeritud, no way
Entunaator
millegi nägemiseks peab olema sisse logitud/registreeritud, no way
Ära muretse, eemaldame selle kohe. Foorumid on avatud lugemiseks kõigile, postitada saavad ainult registreerunud kasutajad.
mul probleem, et mängu üles visates must pilt ja mingi heli, kottijooksnud heli vms... tegemist sibulaoriginaaliga, küsimus suurele ringile, kas rahvas, kel RUS originaal, mängivad praegu edukalt inglise keelsena? kui jah, siis oleks maru hea saada mingi õpetus või värk
zpsy'lt ostetud vene key, tõmmatud mäng originist, kasutades zpsy õpetusi muudetud inglise keelseks, samuti kustutasin "tm" nimedes ära (muideks mul mängu installis "C\Games\Battlefied3", kuigi demo oli "C\Program Files\Origin\.."), Peale update asendatud kaks faili zyps'ilt saadud paari failiga, kõik töötab. Enne update oli kindel reegel, et esimese korraga mäng tööle ei lähe, alati jookseb kokku, teise korraga läheb, aga nüüd peale update alati läheb esimese korraga käima ja pole kokku jooksnud ega välja visanud kordagi.
mul probleem, et mängu üles visates must pilt ja mingi heli, kottijooksnud heli vms... tegemist sibulaoriginaaliga, küsimus suurele ringile, kas rahvas, kel RUS originaal, mängivad praegu edukalt inglise keelsena? kui jah, siis oleks maru hea saada mingi õpetus või värk
igasugu algajad minge hüpake kuskilt alla, no ülimalt siiber on, et tiimis on miljon reconit samal ajal kui soomusvägi rapib. või siis võetakse ära soomus ja sõidetakse see kohe puruks. perse, kui sa ei oska siis mine ona üksi nurgas ja GTFO mängust, mitte ära järjepidevalt terve mängu jooksul situ teistele, kes üritavad mängida, hinge. rapsid üksi viimse hingetõmbeni ja kõik mis sa saad on hale kaotus kuna su tiim oleks nagu imikuna sadu kordi laualt kukkunud. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
igasugu algajad minge hüpake kuskilt alla, no ülimalt siiber on, et tiimis on miljon reconit samal ajal kui soomusvägi rapib. või siis võetakse ära soomus ja sõidetakse see kohe puruks. <b>piix</b>, kui sa ei oska siis mine ona üksi nurgas ja GTFO mängust, mitte ära järjepidevalt terve mängu jooksul situ teistele, kes üritavad mängida, hinge. rapsid üksi viimse hingetõmbeni ja kõik mis sa saad on hale kaotus kuna su tiim oleks nagu imikuna sadu kordi laualt kukkunud.
Tean mida sa tunned. Eile oli mul täpselt samamoodi, mingid snaiprihakatised passisid nurgas, mõni neist oli muidugi PRO kes niitis üle mapi kõiki jooksu pealt maha. Aga enamus passis niisama ja kõik meie masinad surid maru kiirelt vastase tule all ja ise muidugi ühtegi võtta ei jüudnud või siis sai napilt gunneriks kus sai eriti hästi näha et juht on täis tont ja idioot. Maru närvi ajab ja mänguisu võtab küll ära.
Ma ei väida et ma mingi pro oleks aga sellised idikad ajavad närvi küll. Ürtad midagi saavutada ja siis vennad lihtsalt raiskavad lennumasinaid selleks et jõuda kuhugi tippu kämpima.
See seltskond on suht hämmastav kes mängib, osad on need kes on lihtsalt hiirega sündinud ja ka varasemaid BF mänginud ja omavad kõike igast poosist.
Ja siis on need kes on täielikud idikad ja imo COD üle tulnud kes lihtsalt jooksevad peata ringi ja teevad wtf asju. Vahepealseid on väga vähe.
igasugu algajad minge hüpake kuskilt alla, no ülimalt siiber on, et tiimis on miljon reconit samal ajal kui soomusvägi rapib. või siis võetakse ära soomus ja sõidetakse see kohe puruks. <b>piix</b>, kui sa ei oska siis mine ona üksi nurgas ja GTFO mängust, mitte ära järjepidevalt terve mängu jooksul situ teistele, kes üritavad mängida, hinge. rapsid üksi viimse hingetõmbeni ja kõik mis sa saad on hale kaotus kuna su tiim oleks nagu imikuna sadu kordi laualt kukkunud.
oota.. oota, bf3 pidi ju ultimate teamwork geim olema ja värki sa pead nendelt nuubidelt martidelt käest kinni võtma ja näitama mis nad tegema peavad noh....
Killerwave kirjutas:
See seltskond on suht hämmastav kes mängib, osad on need kes on lihtsalt hiirega sündinud ja ka varasemaid BF mänginud ja omavad kõike igast poosist.
Ja siis on need kes on täielikud idikad ja imo COD üle tulnud kes lihtsalt jooksevad peata ringi ja teevad wtf asju. Vahepealseid on väga vähe.
hah.. ise ka ikka läbi mõtled mida räägid? Et sa teaks siis need COD ülejooksikud istuvad anyway MW3-s ja ET SA VEEL rohkem teaksid siis need cod-i poisid omavadki teid seal igast poosist täiesti ribadeks ja nad on suutelised rohkem teamworki aretama kui mingid avg joed "veteranid" BF2-st või BC2-st võivõi kust pts iganes...
mw3 tulekuga jäid mul favoritsides 80% servereid tühjaks bf3-s... go figure ja anyway mõlemal mängul on tegelt sama playerbase ning enamus rahvast mängib mõlemat.
Battlefield pole kunagi olnud public serverites tiimimäng. See toimib ainult klannide vahelistes lahingutes, kusagil turniiridel , modifikatsioonides või väga karmilt adminnitud serverites. Nii see oli eelnevates BF seeriates. BF3 on mänigijate baasi poolest veel samm allapoole, kuna mäng on suht konsoolilik ja meelitab ligi igasugu jorsse ja andke andeks noored sõbrad aga mida aeg edasi seda rohkem "kajakaid" altpoolt peale tuleb. Kurat , räägin juba nagu vana mees
ottf, ära hakka pihta. BF ongi tiimitöömäng, ilma selleta juhtub nii nagu painkillah kirjeldas. CoD on olnud run and gun esimesest osast peale. FPSid mõlemad, kuid erineva tähendusega
Ja varasematel BF veteranidel ongi see oskus tiimitööd teha olemas, mida clanbasest karanud average codi joedel pole
Kus CoDis tiimitööd on natukene vaja, on ctf ja s&d, seal ka mitte sellises mahus nagu BF-s.
kas ma olen ainuke, kes pubimängus alati vähemalt mingil abstraktsel tasemel tiimitööd näeb? või on viga selles, et ma praktiliselt eranditult 64-player conquesti mängin? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kas ma olen ainuke, kes pubimängus alati vähemalt mingil abstraktsel tasemel tiimitööd näeb? või on viga selles, et ma praktiliselt eranditult 64-player conquesti mängin?
Sama siin! Mängin samamoodi ainult 64mängijaga conqueste ja tiimitööd saab tihti isegi oma squadiga aretatud.
Mis puudutab ottf, siis kipub jääma mulje, et inimene peab end kõige targemaks. Tema arvab ja teab ja kõik ülejäänud on lollid. Tavaline troll, kellel pole midagi targemat teha kui ainult viriseda ja targutada.
Edit; Küll aga viimasel ajal olen hakanud kohtama cheatereid, arusaamatu kas nende profiili reportimine ka töötab ja reaalselt keegi banni ka saab? Vaatad miskine rank 2 vend laseb ringi 400 killi ja 10 surma, no kurat. Üks enamvähem cheater otsustab 64 inimese conquesti väikesemas mäpis mängu saatuse (bazaar, metro). Isegi tugevast eduseisust mäng on kaotatud kuna miskine vend lihtsalt nukeb kõik alla, kuradi tüütu.
Nägin ka hiljtu kooderit, oli minuga samas teamis ja veel parem samas sqaudis, lõpude lõpuks oli ta gunner mul tankis suht hea oli ümberringi jorsid kukkusid tänu ta aimbotile :X mul oli lõbus igatahes
V-o teil nendel 64playeriga kaartidel ongi teamitöö (kuigi ainuke "teamwork" mida mida seal tavaliselt märkan on teamcamping kus 10 inimest keksivad kogu mäng ümber helikopteri spawni koha ja lasevad lasereid teineteisele näkku, et saaks ise esimesena kopterisse kui see spawnib), aga väiksemate mängijatega serverites pole teamitööd ollagi.
Ise nt mängin enamus ajast Eesti serveris kus 24 mängijat, 12 per team, ning seal pole piisavalt mehigi et mingit teamitööd teha suurel kaardil. Ise eelistan lennata helikopteriga, mul suva kas ise lendan või olen gunner mõlemad sobivad aga no ei leia endale paarilist ju kunagi, mehi nii vähe, kõik kaardi peal laiali niiet kedagi e koti see helikopter. Niiet kui nüüd lähed lendama siis oled kohe kutu kah, sest mingil imelikul kombel vastastel alati kõik lennumasinad õhus ja AA maas aga meil pole kedagi ja nii ma kohe alla sajangi sest ilma gunnerita on raske maas olijaid hävitada kui sul samal ajal keegi sabas. Samuti pooled masinatest alati baasis seisavad, kuna kui mängijad peale nende hävitamist iga kord baasi naaseks masina järgi siis ei jõuakski niimodi kuskile. Seepärast ma viimasel ajal nt kasutangi Caspian Borderi raundi alguses kohe ühe lennuki ära selleks et jõuda Hilltopi ja see kohe ära võtta, ma ei pea seda noobilikuks, nagunii lennukid niisama seisavad kedagi nad ei koti.
CB's on 5 punkti mida ära võtta ja kui server pole veel täiesti täis siis see teeb 2 mängijat per punkt, mis tiimitöö siis seal olla saab, kui veel mõni võtab lennuki (ehk siis maa peale jääb vähem mängijaid) siis avastadki et üksi kaitsed nt Hilltopi, siis märkad et kõrval Forest'it üritatakse ära võtta, tõttad sinna kuna enda mehi pole läheduses, kaitsed ära ja võtad tagasi, siis märkad et samal ajal Hilltop on ära võtmisel.. ja nii see mäng ongi, jooksed punktist punkti üritades neid kaitsta, sinu mehed kah kuskil mööda kaarti laiali, pooled masinad seisavad niisama ja siis mängu lõpus on 5 killi kui veab sest enamus ajast ei kohta ka ühtegi vastast selle suure kaardi peal. Kui üks mäng kestab tavaliselt pool tundi ja sul 5 killi, see teeb mingi 1 kill iga 6 min tagant, selles ma küll ei näe mitte mingit naudingut. Loomulikult need mured lahendaks ära 64 mängijaga server, aga eelistan ikkagi Eestlastega mängida kuid üle 24 mängijaga Eesti servereid pole kohanud.
Kui aga rääkida nendest reconi nuubidest kes põõsastes konutavad.. siis mina kah üks nendest viimasel ajal Alguses mängisingi ainult engineeriga koguaeg ning tal mul enda arust kõik unlockitud v.a. see täheke mis mind eriti ei koti, niiet loomulikult mõtlesin, et kaua ma mängin ühe ja samaga, prooviks ka teist classi, võtsin siis reconi käsile. Pole kunagi oskanud snaipritega korralikult mängida, kuid ma ei arva, et see on põhjus miks ma ei tohiks temaga mängida. Ega kohe ei saagi headshotte iga esimese lasu peale jagada igale poole, vajab harjutamist. Ning nagu ütlesin, siis väikese populationiga serverites saad mängu jooksul heal juhul 5 killi, lles koba snaiper, siis mingi 3, arvata on et see "oskus" tuleb aja pikku. Aga noh, mul MAV praegu unlockimisel niiet mina enne alla ei anna. Loomulikult kui asi väga hull ja mind kuskil punktis domineerib tank, siis vahetan engineeri vastu, aga sama hästi ma võiks ju ka öelda mõne teise mängija kohta "et kus kurat see teamitöö sinu puhul on? mina pean pidevalt engineeri peale vahetama ja tanke hävitama kui sina samal ajal lendad tühjas taevas oma lennukiga ja saad kogu mängu jooksul paar lennukit alla ja siis kirud et miks kõik teamikaaslased nii kobad ja me ikka kaotame"
EDIT: peale postitamist ma alles märkasin kui pika jutu kirjutasin
teamcampingut näinud pole. kõige hullemal juhul olen näinud 3-4 inimest lennumasinat ootamas.
24 mängija server on ikka väga väike, 32 on nii-ja-naa.
kui eestis mängimist eelistad, eelista voice chatti ka. 12-mehelises mängus on 2 või 3 mängijaga tiim väga tegija.
ringitiirutavad lennukid on üsna olulised vastase õhujõudude allatõmbamise või vähemalt tasakaalustamise mõttes. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kuidas lennukikämperitel elu kibedaks teha:
Võta jeep, sõida nende poole, hüppa enne kokkupõrget jeepist välja: temal bad luck ja sõimuvalin ning enam ei kämbi.
Classi leveldamiseks TDM all classidega (p90,pdw-r,pp-2000,saiga)
Nii palju kui mina teamworki olen täheldanud siis kui midagi peale tavaliste kollaste paelade on võib oodata, alla selle mitte. aga noh 64 peale firestorm/caspian anyway ei mängi.
Kui mingi kopter tiirutab siis võta stinger/igla ligi. Küll ta pinisemise peale ära läheb. Vahet pole kui moona pole. Kui seni on iga pinina peale lask tulnud siis kardab ka nüüd, ehk võib tühjaga lockida, et eemale ajada
Tra no tõmmaku oksa end ened värdjad, kes tulevad teamkillivad sind startiva kopteri gunneri kohalt ära, et saaks ise sinna istuma minna. Annab otsida selliseid noobe ikka, persse.
Mis puudutab ottf, siis kipub jääma mulje, et inimene peab end kõige targemaks. Tema arvab ja teab ja kõik ülejäänud on lollid. Tavaline troll, kellel pole midagi targemat teha kui ainult viriseda ja targutada.
mul ei võiks olla enam rohkem savi mis mulje ma sulle jätan.... mõistad?
ise te ju virisete ja räägite siin omale vastu, küll ei tehta tiimitööd ja küll on kõik p... aga bf3 pidi ju olema ulmeline teamworki mäng noh ja need codi mehed.. no need ei tea vapsee midagi.
ise te ju virisete ja räägite siin omale vastu, küll ei tehta tiimitööd ja küll on kõik p... aga bf3 pidi ju olema ulmeline teamworki mäng noh ja need codi mehed.. no need ei tea vapsee midagi.
eksole
wtf ega siis mäng kohe sunni sind teamplayd mängima (bf3 on lihtsalt nii mõeldud mängima) kui ikka arvuti taga istub piix, siis ega mäng temast normaalset veel tee
Voyage, seda ka mina aga mille kuradi pärast need codi mehed ette jäävad?
Ise sa siin suure suuga ju eelmisel lehel targutasid, et kuidas COD`i mehed kõiki bf mängijaid igas asendis puruks omaksid vms. Kust sa sellist jama küll võtad aru ma ei saa.
ottf kirjutas:
IceWeasy kirjutas:
eksole
Ma pole siin foorumis ainukene kasutaja.... mõistad?
Edit; Mul on suht ükskõik mida keegi mingist mängust arvab. Pigem ei suuda mõista inimesi kes miskit jama lihtsalt õhust võtavad. Et teavad kuidas üks või teine asi on ja kuidas mis mängus mis skilliga tegelased ringi jooksevad.
BF3es saab väga edukalt teha teamworki aga kaunis raske on seda alati tööle saada miskises 64 inimese servus. Mõnikord tõesti on suht andekad tegelased koos ja teinekord saad tiimi endale mitte just kõike kirkamad kriidid. Muidugi kui oled oma clanniga vms ja klapid peas ja mikrid ees siis annab kindlasti vägahead kokkumängu teha.
viimati muutis IceWeasy 02.12.2011 17:08:01, muudetud 2 korda
Tra no tõmmaku oksa end ened piixud, kes tulevad teamkillivad sind startiva kopteri gunneri kohalt ära, et saaks ise sinna istuma minna. Annab otsida selliseid noobe ikka, <b>piixu</b>.
Ise olen ka kasutanud seda AA puhul, räige on vaadata kuidas passivad AA-ga baasi nurgas ja üritavad õhusõidukeid alla saada.
AA-ga saab tanki ühe vajutusega maha kui lasta taha mootorisse
selles whines, et kõik on nuubid ja ei tee seda mis vaja on loogika viga nagu. vastas tiim koguaeg võidab samasuguse random koosseisuga siis kuidas seal noobe pole?
mina ei oska küll kedagi peale iseenda süüdistada kui minu tiim kaotab. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Tra no tõmmaku oksa end ened piixud, kes tulevad teamkillivad sind startiva kopteri gunneri kohalt ära, et saaks ise sinna istuma minna. Annab otsida selliseid noobe ikka, <b>piixu</b>.
Ise olen ka kasutanud seda AA puhul, räige on vaadata kuidas passivad AA-ga baasi nurgas ja üritavad õhusõidukeid alla saada.
AA-ga saab tanKi ühe vajutusega maha kui lasta taha mootorisse
metros võib päris julm olla usas+frag, eriti kui veel peal suppression perk. sa ei saagi kuskilt pead välja pista, Never _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
painkillah, ainukene asi, mis aitab, on see, kui ühe neist maha saad ja saad tema relva eile mul nii paar korda oli....kui surin, jooksin kiirelt relva järgi, jätsin meelde, kus surin aga kui selle relva kätte sain.... ainult kotkaid lendas ribadeks
see on jah tore relv kuna seal need kaks eri Damagetüüpi, ja need veel "stackivad" omavahel. Sellises mapis nagu metro on sellest reaalselt effektiivsema jõuga ainult raketid(smaw/rpg) ja m320+granaadid. aga eks see asja point ongi - mis sa ikka mingi karbiini või AR iga jooksed lähidistantsile. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.