Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 522, 523, 524  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 01.12.2011 17:29:18 vasta tsitaadiga

Minu viimaste päevade probleemid BF3'ga
Spoiler Spoiler Spoiler

Neid libasurnuks olemisi tahaks ise oma silmaga ka näha, see minu sq meedik tundub suht hämmeldunud olevat ja ei saa vist ise ka täpselt aru mis ta tegema peaks...
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leinö
HV veteran
Leinö

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 01.12.2011 17:35:55 vasta tsitaadiga

Kristocfc, esimese video probleemi kohta on fix 2 -3 lehte tagasi.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Helbeke
HV kasutaja
Helbeke

sõnum 01.12.2011 17:42:07 vasta tsitaadiga

Klipp 1: probleemi inglise keelne nimi peaks olema 'rubberbanding'. Guugelda, otsi!
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 01.12.2011 19:01:28 vasta tsitaadiga

Kogu aeg peab uuesti installima selle 3,66mb suuruse plugini...kellelgi äkki sama n.ss icon_question.gif

Download and install the latest Browser Plugin to play the game.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 01.12.2011 19:21:51 vasta tsitaadiga

Kristocfc see esimene oleks mängu jama siis kui see oleks igas serveris ja sul oleks juhtmega net mitte mobiilne.
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 01.12.2011 23:00:13 vasta tsitaadiga

niih, ma nädal aega seda mängu ei näppinud ja woilaa, kõik probleemid kadusid maagiliselt, jookseb jälle veatult. Maagiline on see bf3
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 01.12.2011 23:05:25 vasta tsitaadiga

Tähelepanu, seoses ulatuslike muudatustega on uuenenud www.bf3foorum.eu / Kõigil kasutajatel kes olid varem registreerunud palun registreeruda uuesti. Kuigi kadunud on kasutajate kontod, on olemas eelmisest foorumist kõik oluline informatsioon probleemide ja õpetuste kohta.
Kellel on midagi lisada, palun tehke seda icon_smile.gif

Entunaator
Kommentaarid: 423 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 341
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 01.12.2011 23:32:44 vasta tsitaadiga

hentz kirjutas:
Tähelepanu, seoses ulatuslike muudatustega on uuenenud www.bf3foorum.eu / Kõigil kasutajatel kes olid varem registreerunud palun registreeruda uuesti. Kuigi kadunud on kasutajate kontod, on olemas eelmisest foorumist kõik oluline informatsioon probleemide ja õpetuste kohta.

Entunaator

millegi nägemiseks peab olema sisse logitud/registreeritud, no way
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 01.12.2011 23:38:21 vasta tsitaadiga

kalle78 kirjutas:
hentz kirjutas:

Entunaator

millegi nägemiseks peab olema sisse logitud/registreeritud, no way

Ära muretse, eemaldame selle kohe. Foorumid on avatud lugemiseks kõigile, postitada saavad ainult registreerunud kasutajad.
Kommentaarid: 423 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 341
tagasi üles
Mr Jason
Kreisi kasutaja
Mr Jason

sõnum 02.12.2011 00:17:02 vasta tsitaadiga

Tere kas kõigil võtab serveritesse sisse saamine jubedalt kaua aega? icon_confused.gif Kuidagi väga kahtlaselt pikk aeg.
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 02.12.2011 00:26:15 vasta tsitaadiga

Mr Jason kirjutas:
Tere kas kõigil võtab serveritesse sisse saamine jubedalt kaua aega? icon_confused.gif Kuidagi väga kahtlaselt pikk aeg.

BF3 eripära.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
noxton
HV Guru
noxton

sõnum 02.12.2011 00:30:21 vasta tsitaadiga

kuidas ma võimsamaid kuule saan, mingi haige relv USAS12 vms, sellel lõhkekuulid, annab sellise vastu saada
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 169
tagasi üles
Jack Vegas
HV kasutaja
Jack Vegas

sõnum 02.12.2011 00:39:39 vasta tsitaadiga

noxton kirjutas:
kuidas ma võimsamaid kuule saan, mingi haige relv USAS12 vms, sellel lõhkekuulid, annab sellise vastu saada

Pead killima, unlockid lahti. Need olid arvatavasti need 12g frag roundid. Suht OP on küll. Ulme kaugelt paugutab surnuks. 60 killi selle jaoks vaja.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
noxton
HV Guru
noxton

sõnum 02.12.2011 00:43:57 vasta tsitaadiga

Jack Vegas, mis relva kasutama pean, mis unlock kett tal on?ise kasutan ainult M4A1 ja inseneri
tagasi üles
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 02.12.2011 00:44:50 vasta tsitaadiga

mul probleem, et mängu üles visates must pilt ja mingi heli, kottijooksnud heli vms... tegemist sibulaoriginaaliga, küsimus suurele ringile, kas rahvas, kel RUS originaal, mängivad praegu edukalt inglise keelsena? kui jah, siis oleks maru hea saada mingi õpetus või värk
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 84
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 02.12.2011 01:40:16 vasta tsitaadiga

zpsy'lt ostetud vene key, tõmmatud mäng originist, kasutades zpsy õpetusi muudetud inglise keelseks, samuti kustutasin "tm" nimedes ära (muideks mul mängu installis "C\Games\Battlefied3", kuigi demo oli "C\Program Files\Origin\.."), Peale update asendatud kaks faili zyps'ilt saadud paari failiga, kõik töötab. Enne update oli kindel reegel, et esimese korraga mäng tööle ei lähe, alati jookseb kokku, teise korraga läheb, aga nüüd peale update alati läheb esimese korraga käima ja pole kokku jooksnud ega välja visanud kordagi.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
zpsy
HV veteran
zpsy

sõnum 02.12.2011 01:46:36 vasta tsitaadiga

est4ever kirjutas:
mul probleem, et mängu üles visates must pilt ja mingi heli, kottijooksnud heli vms... tegemist sibulaoriginaaliga, küsimus suurele ringile, kas rahvas, kel RUS originaal, mängivad praegu edukalt inglise keelsena? kui jah, siis oleks maru hea saada mingi õpetus või värk

http://www.upload.ee/files/1856307/bf3_opetus.rtf.html
ja
http://www.upload.ee/files/1831024/Update.rar.html
Salvestad üle kõik failid mis küsib.
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 587
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 02.12.2011 03:02:29 vasta tsitaadiga

igasugu algajad minge hüpake kuskilt alla, no ülimalt siiber on, et tiimis on miljon reconit samal ajal kui soomusvägi rapib. või siis võetakse ära soomus ja sõidetakse see kohe puruks. perse, kui sa ei oska siis mine ona üksi nurgas ja GTFO mängust, mitte ära järjepidevalt terve mängu jooksul situ teistele, kes üritavad mängida, hinge. rapsid üksi viimse hingetõmbeni ja kõik mis sa saad on hale kaotus kuna su tiim oleks nagu imikuna sadu kordi laualt kukkunud. icon_evil.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.12.2011 08:11:51 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
igasugu algajad minge hüpake kuskilt alla, no ülimalt siiber on, et tiimis on miljon reconit samal ajal kui soomusvägi rapib. või siis võetakse ära soomus ja sõidetakse see kohe puruks. <b>piix</b>, kui sa ei oska siis mine ona üksi nurgas ja GTFO mängust, mitte ära järjepidevalt terve mängu jooksul situ teistele, kes üritavad mängida, hinge. rapsid üksi viimse hingetõmbeni ja kõik mis sa saad on hale kaotus kuna su tiim oleks nagu imikuna sadu kordi laualt kukkunud. icon_evil.gif thumbs_down.gif

Tean mida sa tunned. Eile oli mul täpselt samamoodi, mingid snaiprihakatised passisid nurgas, mõni neist oli muidugi PRO kes niitis üle mapi kõiki jooksu pealt maha. Aga enamus passis niisama ja kõik meie masinad surid maru kiirelt vastase tule all ja ise muidugi ühtegi võtta ei jüudnud või siis sai napilt gunneriks kus sai eriti hästi näha et juht on täis tont ja idioot. Maru närvi ajab ja mänguisu võtab küll ära.

Ma ei väida et ma mingi pro oleks aga sellised idikad ajavad närvi küll. Ürtad midagi saavutada ja siis vennad lihtsalt raiskavad lennumasinaid selleks et jõuda kuhugi tippu kämpima.

See seltskond on suht hämmastav kes mängib, osad on need kes on lihtsalt hiirega sündinud ja ka varasemaid BF mänginud ja omavad kõike igast poosist.
Ja siis on need kes on täielikud idikad ja imo COD üle tulnud kes lihtsalt jooksevad peata ringi ja teevad wtf asju. Vahepealseid on väga vähe.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 02.12.2011 09:09:57 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
igasugu algajad minge hüpake kuskilt alla, no ülimalt siiber on, et tiimis on miljon reconit samal ajal kui soomusvägi rapib. või siis võetakse ära soomus ja sõidetakse see kohe puruks. <b>piix</b>, kui sa ei oska siis mine ona üksi nurgas ja GTFO mängust, mitte ära järjepidevalt terve mängu jooksul situ teistele, kes üritavad mängida, hinge. rapsid üksi viimse hingetõmbeni ja kõik mis sa saad on hale kaotus kuna su tiim oleks nagu imikuna sadu kordi laualt kukkunud. icon_evil.gif thumbs_down.gif

oota.. oota, bf3 pidi ju ultimate teamwork geim olema ja värki icon_biggrin.gif sa pead nendelt nuubidelt martidelt käest kinni võtma ja näitama mis nad tegema peavad noh.... icon_lol.gif

Killerwave kirjutas:
See seltskond on suht hämmastav kes mängib, osad on need kes on lihtsalt hiirega sündinud ja ka varasemaid BF mänginud ja omavad kõike igast poosist.
Ja siis on need kes on täielikud idikad ja imo COD üle tulnud kes lihtsalt jooksevad peata ringi ja teevad wtf asju. Vahepealseid on väga vähe.

hah.. ise ka ikka läbi mõtled mida räägid? icon_biggrin.gif Et sa teaks siis need COD ülejooksikud istuvad anyway MW3-s ja ET SA VEEL rohkem teaksid siis need cod-i poisid omavadki teid seal igast poosist täiesti ribadeks ja nad on suutelised rohkem teamworki aretama kui mingid avg joed "veteranid" BF2-st või BC2-st võivõi kust pts iganes...

mw3 tulekuga jäid mul favoritsides 80% servereid tühjaks bf3-s... go figure icon_razz.gif ja anyway mõlemal mängul on tegelt sama playerbase ning enamus rahvast mängib mõlemat.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 02.12.2011 09:36:43 vasta tsitaadiga

Battlefield pole kunagi olnud public serverites tiimimäng. See toimib ainult klannide vahelistes lahingutes, kusagil turniiridel , modifikatsioonides või väga karmilt adminnitud serverites. Nii see oli eelnevates BF seeriates. BF3 on mänigijate baasi poolest veel samm allapoole, kuna mäng on suht konsoolilik ja meelitab ligi igasugu jorsse ja andke andeks noored sõbrad aga mida aeg edasi seda rohkem "kajakaid" altpoolt peale tuleb. Kurat , räägin juba nagu vana mees icon_smile.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 02.12.2011 09:48:06 vasta tsitaadiga

ottf, ära hakka pihta. BF ongi tiimitöömäng, ilma selleta juhtub nii nagu painkillah kirjeldas. CoD on olnud run and gun esimesest osast peale. FPSid mõlemad, kuid erineva tähendusega icon_wink.gif

Ja varasematel BF veteranidel ongi see oskus tiimitööd teha olemas, mida clanbasest karanud average codi joedel pole icon_razz1.gif

Kus CoDis tiimitööd on natukene vaja, on ctf ja s&d, seal ka mitte sellises mahus nagu BF-s.
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 02.12.2011 11:02:31 vasta tsitaadiga

ottf, kuidas sa suudad COD ja teamwork ühes lauses kasutada ? icon_eek.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.12.2011 11:13:30 vasta tsitaadiga

kas ma olen ainuke, kes pubimängus alati vähemalt mingil abstraktsel tasemel tiimitööd näeb? või on viga selles, et ma praktiliselt eranditult 64-player conquesti mängin? icon_biggrin.gif
tagasi üles
IceWeasy
HV kasutaja
IceWeasy

sõnum 02.12.2011 11:43:38 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kas ma olen ainuke, kes pubimängus alati vähemalt mingil abstraktsel tasemel tiimitööd näeb? või on viga selles, et ma praktiliselt eranditult 64-player conquesti mängin? icon_biggrin.gif

Sama siin! Mängin samamoodi ainult 64mängijaga conqueste ja tiimitööd saab tihti isegi oma squadiga aretatud.

Mis puudutab ottf, siis kipub jääma mulje, et inimene peab end kõige targemaks. Tema arvab ja teab ja kõik ülejäänud on lollid. Tavaline troll, kellel pole midagi targemat teha kui ainult viriseda ja targutada.

Edit; Küll aga viimasel ajal olen hakanud kohtama cheatereid, arusaamatu kas nende profiili reportimine ka töötab ja reaalselt keegi banni ka saab? Vaatad miskine rank 2 vend laseb ringi 400 killi ja 10 surma, no kurat. Üks enamvähem cheater otsustab 64 inimese conquesti väikesemas mäpis mängu saatuse (bazaar, metro). Isegi tugevast eduseisust mäng on kaotatud kuna miskine vend lihtsalt nukeb kõik alla, kuradi tüütu.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 02.12.2011 11:49:28 vasta tsitaadiga

Nägin ka hiljtu kooderit, oli minuga samas teamis ja veel parem samas sqaudis, lõpude lõpuks oli ta gunner mul tankis icon_biggrin.gif suht hea oli ümberringi jorsid kukkusid tänu ta aimbotile :X mul oli lõbus igatahes icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 02.12.2011 12:13:38 vasta tsitaadiga

Timo1337, ma arvan, et kui sa oleksid olnud vastastiimis, siis sul nii lõbus poleks midagi olnud.
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 02.12.2011 13:06:50 vasta tsitaadiga

V-o teil nendel 64playeriga kaartidel ongi teamitöö (kuigi ainuke "teamwork" mida mida seal tavaliselt märkan on teamcamping kus 10 inimest keksivad kogu mäng ümber helikopteri spawni koha ja lasevad lasereid teineteisele näkku, et saaks ise esimesena kopterisse kui see spawnib), aga väiksemate mängijatega serverites pole teamitööd ollagi.
Ise nt mängin enamus ajast Eesti serveris kus 24 mängijat, 12 per team, ning seal pole piisavalt mehigi et mingit teamitööd teha suurel kaardil. Ise eelistan lennata helikopteriga, mul suva kas ise lendan või olen gunner mõlemad sobivad aga no ei leia endale paarilist ju kunagi, mehi nii vähe, kõik kaardi peal laiali niiet kedagi e koti see helikopter. Niiet kui nüüd lähed lendama siis oled kohe kutu kah, sest mingil imelikul kombel vastastel alati kõik lennumasinad õhus ja AA maas aga meil pole kedagi ja nii ma kohe alla sajangi sest ilma gunnerita on raske maas olijaid hävitada kui sul samal ajal keegi sabas. Samuti pooled masinatest alati baasis seisavad, kuna kui mängijad peale nende hävitamist iga kord baasi naaseks masina järgi siis ei jõuakski niimodi kuskile. Seepärast ma viimasel ajal nt kasutangi Caspian Borderi raundi alguses kohe ühe lennuki ära selleks et jõuda Hilltopi ja see kohe ära võtta, ma ei pea seda noobilikuks, nagunii lennukid niisama seisavad kedagi nad ei koti.
CB's on 5 punkti mida ära võtta ja kui server pole veel täiesti täis siis see teeb 2 mängijat per punkt, mis tiimitöö siis seal olla saab, kui veel mõni võtab lennuki (ehk siis maa peale jääb vähem mängijaid) siis avastadki et üksi kaitsed nt Hilltopi, siis märkad et kõrval Forest'it üritatakse ära võtta, tõttad sinna kuna enda mehi pole läheduses, kaitsed ära ja võtad tagasi, siis märkad et samal ajal Hilltop on ära võtmisel.. ja nii see mäng ongi, jooksed punktist punkti üritades neid kaitsta, sinu mehed kah kuskil mööda kaarti laiali, pooled masinad seisavad niisama ja siis mängu lõpus on 5 killi kui veab sest enamus ajast ei kohta ka ühtegi vastast selle suure kaardi peal. Kui üks mäng kestab tavaliselt pool tundi ja sul 5 killi, see teeb mingi 1 kill iga 6 min tagant, selles ma küll ei näe mitte mingit naudingut. Loomulikult need mured lahendaks ära 64 mängijaga server, aga eelistan ikkagi Eestlastega mängida kuid üle 24 mängijaga Eesti servereid pole kohanud.
Kui aga rääkida nendest reconi nuubidest kes põõsastes konutavad.. siis mina kah üks nendest viimasel ajal thumbs_up.gif Alguses mängisingi ainult engineeriga koguaeg ning tal mul enda arust kõik unlockitud v.a. see täheke mis mind eriti ei koti, niiet loomulikult mõtlesin, et kaua ma mängin ühe ja samaga, prooviks ka teist classi, võtsin siis reconi käsile. Pole kunagi oskanud snaipritega korralikult mängida, kuid ma ei arva, et see on põhjus miks ma ei tohiks temaga mängida. Ega kohe ei saagi headshotte iga esimese lasu peale jagada igale poole, vajab harjutamist. Ning nagu ütlesin, siis väikese populationiga serverites saad mängu jooksul heal juhul 5 killi, lles koba snaiper, siis mingi 3, arvata on et see "oskus" tuleb aja pikku. Aga noh, mul MAV praegu unlockimisel niiet mina enne alla ei anna. Loomulikult kui asi väga hull ja mind kuskil punktis domineerib tank, siis vahetan engineeri vastu, aga sama hästi ma võiks ju ka öelda mõne teise mängija kohta "et kus kurat see teamitöö sinu puhul on? mina pean pidevalt engineeri peale vahetama ja tanke hävitama kui sina samal ajal lendad tühjas taevas oma lennukiga ja saad kogu mängu jooksul paar lennukit alla ja siis kirud et miks kõik teamikaaslased nii kobad ja me ikka kaotame"

EDIT: peale postitamist ma alles märkasin kui pika jutu kirjutasin icon_eek.gif
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.12.2011 13:21:31 vasta tsitaadiga

teamcampingut näinud pole. kõige hullemal juhul olen näinud 3-4 inimest lennumasinat ootamas.
24 mängija server on ikka väga väike, 32 on nii-ja-naa.

kui eestis mängimist eelistad, eelista voice chatti ka. 12-mehelises mängus on 2 või 3 mängijaga tiim väga tegija.
ringitiirutavad lennukid on üsna olulised vastase õhujõudude allatõmbamise või vähemalt tasakaalustamise mõttes.

tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 02.12.2011 13:42:12 vasta tsitaadiga

Kuidas lennukikämperitel elu kibedaks teha:
Võta jeep, sõida nende poole, hüppa enne kokkupõrget jeepist välja: temal bad luck ja sõimuvalin ning enam ei kämbi.
tagasi üles
kalle78
HV kasutaja

sõnum 02.12.2011 13:42:23 vasta tsitaadiga

Classi leveldamiseks TDM all classidega (p90,pdw-r,pp-2000,saiga) thumbs_up.gif

Nii palju kui mina teamworki olen täheldanud siis kui midagi peale tavaliste kollaste paelade on võib oodata, alla selle mitte. aga noh 64 peale firestorm/caspian anyway ei mängi.

Kui mingi kopter tiirutab siis võta stinger/igla ligi. Küll ta pinisemise peale ära läheb. Vahet pole kui moona pole. Kui seni on iga pinina peale lask tulnud siis kardab ka nüüd, ehk võib tühjaga lockida, et eemale ajada
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 02.12.2011 15:50:44 vasta tsitaadiga

Tra no tõmmaku oksa end ened värdjad, kes tulevad teamkillivad sind startiva kopteri gunneri kohalt ära, et saaks ise sinna istuma minna. Annab otsida selliseid noobe ikka, persse.
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 02.12.2011 16:00:08 vasta tsitaadiga

IceWeasy kirjutas:
Mis puudutab ottf, siis kipub jääma mulje, et inimene peab end kõige targemaks. Tema arvab ja teab ja kõik ülejäänud on lollid. Tavaline troll, kellel pole midagi targemat teha kui ainult viriseda ja targutada.

mul ei võiks olla enam rohkem savi mis mulje ma sulle jätan.... mõistad? icon_biggrin.gif

ise te ju virisete ja räägite siin omale vastu, küll ei tehta tiimitööd ja küll on kõik p... aga bf3 pidi ju olema ulmeline teamworki mäng noh icon_biggrin.gif ja need codi mehed.. no need ei tea vapsee midagi.

eksole
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 02.12.2011 16:34:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ja need codi mehed.. no need ei tea vapsee midagi.

Enamik ei teagi, CoD on hoopis teine mäng.
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
Voyage
HV Guru

sõnum 02.12.2011 16:40:19 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
IceWeasy kirjutas:

mul ei võiks olla enam rohkem savi mis mulje ma sulle jätan.... mõistad? icon_biggrin.gif

ise te ju virisete ja räägite siin omale vastu, küll ei tehta tiimitööd ja küll on kõik p... aga bf3 pidi ju olema ulmeline teamworki mäng noh icon_biggrin.gif ja need codi mehed.. no need ei tea vapsee midagi.

eksole

wtf ega siis mäng kohe sunni sind teamplayd mängima (bf3 on lihtsalt nii mõeldud mängima) kui ikka arvuti taga istub piix, siis ega mäng temast normaalset veel tee
Kommentaarid: 826 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 655
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 02.12.2011 16:52:21 vasta tsitaadiga

Voyage, seda ka mina icon_biggrin.gif aga mille kuradi pärast need codi mehed ette jäävad?
tagasi üles
IceWeasy
HV kasutaja
IceWeasy

sõnum 02.12.2011 16:58:58 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Voyage, seda ka mina icon_biggrin.gif aga mille kuradi pärast need codi mehed ette jäävad?

Ise sa siin suure suuga ju eelmisel lehel targutasid, et kuidas COD`i mehed kõiki bf mängijaid igas asendis puruks omaksid vms. Kust sa sellist jama küll võtad aru ma ei saa.

ottf kirjutas:
IceWeasy kirjutas:

eksole

Ma pole siin foorumis ainukene kasutaja.... mõistad?

Edit; Mul on suht ükskõik mida keegi mingist mängust arvab. Pigem ei suuda mõista inimesi kes miskit jama lihtsalt õhust võtavad. Et teavad kuidas üks või teine asi on ja kuidas mis mängus mis skilliga tegelased ringi jooksevad.

BF3es saab väga edukalt teha teamworki aga kaunis raske on seda alati tööle saada miskises 64 inimese servus. Mõnikord tõesti on suht andekad tegelased koos ja teinekord saad tiimi endale mitte just kõike kirkamad kriidid. Muidugi kui oled oma clanniga vms ja klapid peas ja mikrid ees siis annab kindlasti vägahead kokkumängu teha.

viimati muutis IceWeasy 02.12.2011 17:08:01, muudetud 2 korda
tagasi üles
jonathan19
HV kasutaja
jonathan19

sõnum 02.12.2011 17:01:55 vasta tsitaadiga

Kas siin kuskil õpetust on, mul mingi iga 20-40 minta tagant on nii, et mängijad jooksevad paigal, ise saan liikuda, ja siis viskab välja mängust.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
IceWeasy
HV kasutaja
IceWeasy

sõnum 02.12.2011 17:09:50 vasta tsitaadiga

jonathan19 kirjutas:
Kas siin kuskil õpetust on, mul mingi iga 20-40 minta tagant on nii, et mängijad jooksevad paigal, ise saan liikuda, ja siis viskab välja mängust.

Võid siia pilgu peale visata http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1456560-ultimate-battlefield-3-fixes-guide-read-carefully.html äkki leiad abi.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 02.12.2011 17:19:25 vasta tsitaadiga

jonathan19 kirjutas:

Connection lost.... Kasvõi pooleks sekundiks connection lost, siis ta teeb nii...

KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 02.12.2011 17:20:36 vasta tsitaadiga

Back to Karkand out on PS3 December 6th, PC and Xbox 360 to follow on December 13th!

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/02/battlefield-3-back-to-karkand-out-on-pc-and-xbox-360-december-13th.aspx

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 02.12.2011 18:20:49 vasta tsitaadiga

Lauri Kiissel kirjutas:
Tra no tõmmaku oksa end ened piixud, kes tulevad teamkillivad sind startiva kopteri gunneri kohalt ära, et saaks ise sinna istuma minna. Annab otsida selliseid noobe ikka, <b>piixu</b>.

Ise olen ka kasutanud seda AA puhul, räige on vaadata kuidas passivad AA-ga baasi nurgas ja üritavad õhusõidukeid alla saada.
AA-ga saab tanki ühe vajutusega maha kui lasta taha mootorisse thumbs_up.gif

Edit: kes tahab gunnerit lisage Rallih007 icon_razz1.gif

viimati muutis Rallih007 02.12.2011 18:56:16, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 02.12.2011 18:34:58 vasta tsitaadiga

selles whines, et kõik on nuubid ja ei tee seda mis vaja on loogika viga nagu. vastas tiim koguaeg võidab samasuguse random koosseisuga siis kuidas seal noobe pole?
mina ei oska küll kedagi peale iseenda süüdistada kui minu tiim kaotab.

tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 02.12.2011 18:39:03 vasta tsitaadiga

aceopel kirjutas:
Lauri Kiissel kirjutas:
Tra no tõmmaku oksa end ened piixud, kes tulevad teamkillivad sind startiva kopteri gunneri kohalt ära, et saaks ise sinna istuma minna. Annab otsida selliseid noobe ikka, <b>piixu</b>.

Ise olen ka kasutanud seda AA puhul, räige on vaadata kuidas passivad AA-ga baasi nurgas ja üritavad õhusõidukeid alla saada.
AA-ga saab tanKi ühe vajutusega maha kui lasta taha mootorisse thumbs_up.gif
tagasi üles
noxton
HV Guru
noxton

sõnum 02.12.2011 18:39:43 vasta tsitaadiga

Eile nt sai metroo-d pelatud ca 2h, olin täielike noobide tiimis, vastas tiimis enamustel rank 48 "Kotkad", USAS12 relvadeks, mida sa teed siis? õudus
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 02.12.2011 18:51:57 vasta tsitaadiga

metros võib päris julm olla usas+frag, eriti kui veel peal suppression perk. sa ei saagi kuskilt pead välja pista, Never icon_lol.gif
tagasi üles
noxton
HV Guru
noxton

sõnum 02.12.2011 18:54:55 vasta tsitaadiga

painkillah, ainukene asi, mis aitab, on see, kui ühe neist maha saad ja saad tema relva icon_lol.gif eile mul nii paar korda oli....kui surin, jooksin kiirelt relva järgi, jätsin meelde, kus surin thumbs_up.gif aga kui selle relva kätte sain.... icon_lol.gif icon_lol.gif ainult kotkaid lendas ribadeks icon_lol.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 02.12.2011 18:58:08 vasta tsitaadiga

see on jah tore relv kuna seal need kaks eri Damagetüüpi, ja need veel "stackivad" omavahel. Sellises mapis nagu metro on sellest reaalselt effektiivsema jõuga ainult raketid(smaw/rpg) ja m320+granaadid. aga eks see asja point ongi - mis sa ikka mingi karbiini või AR iga jooksed lähidistantsile.
tagasi üles
olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 02.12.2011 19:06:46 vasta tsitaadiga

viimase patchiga "remonditi" PS3el IRNV ära icon_razz.gif
Link
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 02.12.2011 19:14:27 vasta tsitaadiga

Parandati selliseks nagu ta ennem oli icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 522, 523, 524  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.