Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ati Radeon HD 4200 mGPU clockimise abi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 30.11.2011 19:24:31 Ati Radeon HD 4200 mGPU clockimise abi vasta tsitaadiga

Oleks vaja graafikat clockida mängude pärast ja kas keegi teab kui palju saab radeon hd 4200 clockida biosest. Mingit uut graafikat ei ostaks ma küll ja jahutuse võin sebida radikale kui vaja. Graafika on integreeritud ja ei oma veel jahutust.
Manus

Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 30.11.2011 19:41:10 vasta tsitaadiga

Pildil on CPU ehk protsessori kloki tabel, mitte videokaardi oma. Integreeritud videokaarti sa klokkida ei saa ja mingi radika asemel osta parem paarkümne euro eest mõni kasutatud videokaart sisse, annab sulle kordades rohkem võitu jõudluses kui mistahes klokkimine.
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 30.11.2011 21:13:45 vasta tsitaadiga

Oled kindel? Kui sa vaatad tähelepanelikumalt siis on need kiirused mGPU menüü alt. mGPU peaks tähendama mobile Graphics processing unit nagu ma olen aru saanud.
Prose clockimise menüü on ju hoopiski teine: http://www.imagebanana.com/view/ltuw5mo4/IMG139we.jpg
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.11.2011 23:37:22 vasta tsitaadiga

Sealt samast määradki 800 peaks vabalt saama, aga kiiruse kasv väga väike... osta eraldi kaart
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 01.12.2011 00:21:48 vasta tsitaadiga

Kui ma panen 900mhz kiiruseks siis kas ei juhtu graafikaga midagi või ainus asi mis juhtub on kuumus ja külmjoode mis tekib suurest kuumusest? Peaksin vendi sebima?
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 01.12.2011 00:31:34 vasta tsitaadiga

Point see, et mõttetu seda klokkida...just eile tegelesin sellega icon_lol.gif
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 01.12.2011 00:48:11 vasta tsitaadiga

Kasu on suht väike, parem osta eraldi kaart sisse, et mängida. Olen seda int gpu-d üle kellanud ja ka gta4 mänginud aga sa pead reso ja graafika nulli laska ning mängu ilu ja võlu kaob ära, frame rate pole kiita jne. Selle videoga hea vanemaid ja vähem nõudlike mänge mängida, hd videot vaadata ja muud sellist teha.
Kommentaarid: 308 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 269
tagasi üles
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 01.12.2011 01:30:23 vasta tsitaadiga

Sobib cod mw2 multiplayeri jaoks ka isegi. Mul mängib max reso ja extra peal välja. igasugused aa ja muud lisad on maha võetud. Tahaks ikka mingit lisa fpsi saada kuna mäng jookseb -+30 ja kui alla 25 siis ei ole sujuv enam(tolmustest mapidest ei maksa unistada). GTA 4 on võimatu mängida kuna vahepeal tuleb suurem lag 5fps ja vahel 10fps. Crysis 2 12fps ja battlefield 2hest ei maksa rääkidagi. Shift 1 saab mängida aga pilt on liiga kole ja rikub mängu isu ära. Rage jääb 15+fps kuni 25 isegi 800x600 resoga. Rage võiks ka sujuvam olla. Eks ma clockin ja vaatan sinna ka vendi vahele ning teen 3dmark testi ja vaatan kas tulemus muutub ja kui palju see muutub.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 01.12.2011 10:03:11 vasta tsitaadiga

hetkel ei paista, et saad pinget sinna juurde lisada... muidu vist läheb ka 950.
Seega kui plaat seda ei võimalda ei pruugi suurt üle 800 minna.
Ma saan enda omal kruttida nii pinget, kui MHz GPU'l 1MHz haaval.

Ma sain Minecraftis vist 5fps'i juurde 200Mhz tõstmisega...
Kuigi jah Mass Effect 2 jooksis CPU OC+GPU 800 päris talutavalt st. sai isegi läbi tehtud analoogsel arvutil.
tagasi üles
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 01.12.2011 21:17:10 vasta tsitaadiga

Panin 850mhzi peale ja võtsin ühelt vanalt kastilt pisikese vendi(celeron 700 jahutas kunagi) ja läks graafika radika peale. Muidugi vahetasin laagri ära ja lisasin õli ning nüüd on kuulda ainult kiiruse heli. Cpu id ka näitab, et on isegi 859 peal. Paneks isegi 900 ära. Praegu vaevab küsimus, et see radikas on kahe kinnitusega kinni ja olen kogemata liigutanud seda. Kas siis pasta kivilt võis laiali valguda ja enam ei ole nii head soojusülekannet? Emaplaadil peaks garantii ka olema veel ja ei tahaks eriti vahetada. Samas kardan, et graafika jääb jahutuseta. Kui ma vaatan graafika radika joonist emaplaadil ja võrdlen radika endaga siis on see 1-2mm viltu.
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 01.12.2011 21:35:33 vasta tsitaadiga

Sellel ei ole mõtet. Te võidate väga vähe sellega. mõttekam osta eraldi seisev kaart.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
BlackOps14
HV vaatleja

sõnum 01.12.2011 22:25:47 vasta tsitaadiga

Natuke ikka on. Mängudes tuli juurde umbes 5fpsi ja vb isegi rohkem mis on vägagi hea kuna crysis 2hel on nüüd kuni 17fpsi ja black ops mis tavaliselt oli kuni 19fpsi siis nüüd kuni 29fpsi. Mängud on nüüd natukenegi sujuvamad. Ma ei hakka ostma uut kaarti kuna puudub selline raha, et osta sellest võimsamat. Praeguseks piisab sellestki. Ootan ikkagi vastust sellele, et kas 1-2mm viltune graafika jahutus emaplaadil võib segada soojusjuhtivusel? Seda annab llihtsalt käega liigutada ja eks ta mul ole ka läinud kogemata.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ati Radeon HD 4200 mGPU clockimise abi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.