Phff.. ma oleks ikka väga õnnelik kui ainult vahepeal mäng kokku jookseks või välja viskaks.
Asi on selles, et pole 2 nädalat saanud enam bf3 mängida. 1 nädal olid mul interneti ühenduse probleemid ja nüüd peale patch'i saan umbes 30 sekundit mängus olla kui mäng lihtsalt kokku jookseb (ja nii iga mäng).
Olen repair intsalli proovinud ja graafika kaarti drivereid uuendanud, miski ei aita.
Tõesti tundub, et olen raha ikka õigesse auku matnud.
kellelgi veel jama, et pärast mängu kinni panemist jääb kõvaketas kerima ja arvuti suhtkoht koomas ja ainult restart aitab?
Igastahes see uus patch ja kõige uuemad video draiverid pole midagi muutnud, FPS on ikka madal ning viskab FPS spaike iga mingi aja tagant sisse.
So there you have it – Iranian authorities have banned Battlefield 3, making it illegal for stores to sell the game.
Apparently, the reason is because the game depicts the US Army fighting in Iran’s capital Teheran. As one would expect, people are not the least bit happy about their country being depicted as a virtual battlefield.
It is said that 5,000 youths petitioned against the game online. Although the group says that it is aware the game plot is hypothetical, it believes that the game was intentionally released “at a time when the US is pushing the international community into fearing Iran.”
EA reacted by saying that Battlefield 3 wasn’t even available in Iran to begin with. Having said that, the company said it hopes that the ban will prevent pirated copies from being sold in the country.
Pole ikkagi veel kuidagi suutnud mängu tööle meelitada.
Ma arvan, et proovin EA customer supportiga juttu rääkida, ehk muudavad inglise keelseks ära.
Keegi oskab ehk soovitada, mida peaks neile seal jutustama? Keegi vist siin juba tegi nii, aga ei leidnud seda postitust üles.
Pihv, go play DCS Black Shark, fps mängus ei peagi olema simulaatori tasemel lendamine.
keegi ei tahagi simulaatori taset.. vana BF2 tasemest piisaks täiesti.. eriti helikate puhul.. ikka täiesti "dumbed-down" on.. teine probleem on see et mingeid erilisi trikke sa nende isetasakaalustuvate helikatega enam ei tee.. BF2-s oli helikate juhitavus super, kui sa teadsid kuidas seda teha.. surmasõlmi, saltosid jms sellist mis siis oli võimalik, nüüd enam helikatega ei tee, ka manööverdasid läbi imeaukude kui vaja.. nüüd on kõigile üks...
väike meeldetuletus mida oskajad suutsid helikaga bf2-s teha
Mai tea, minu arust helikad lihtsalt ülimalt ebastabiilsed BF3-s, absoluutselt mingit usaldavat tunnetust pole tekkinud, vb peaks klaveriga proovima. Lennukitega samuti jama et õhus seisma jäävad kui maanduda üritan.
Ja kuidas maanduda pihta saanud helikaga?, Minu käes kaldub asi tavaliselt niivõrd ära et kukub nagu kivi vastu maad külg ees olenemata kuidas ma seda tasakaalu üritan saada, samas olen näinud üksikuid kes sellega hakkama saavad.
Asi on simust väga kaugel, aga asi pole ka mingi arcade. Lihtsalt väga ebastabiilsete ja veidralt käituvate lennuvahenditega,
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.