Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 186, 187, 188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 24.11.2011 19:17:40 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:

kas need random draakonid kunagi otsa ka lõppevad? Ma juba nii palju neid tapnud ja raisad lähevad aina tugevamaks. Viimane oli mingi elder.

Parandage kui eksin, kuid kas random draakoneid ei pidanud lõpmatult olema?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 24.11.2011 19:44:35 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:
Ma tavaliselt mängim maagi aga kuna siin mängus ei istunud see favorite süsteem (ei olnud quick slotte jne)

Numbrite 1-8 alla saad ju panna mida tahad.

Mismoodi see käib? Ja üks küsimus. Kas see on mingi bug või peabki koguaeg flames olema ühes käes? Ei saa kuidagi kasutada seda kätt muu jaoks, ükski teine spell ei taha sinna kätte minna. Paremat kätt lihtsalt ei saa muuks asjaks kasutada kui flames.

viimati muutis lauri23 24.11.2011 19:51:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 24.11.2011 19:52:09 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:
Ma tavaliselt mängim maagi aga kuna siin mängus ei istunud see favorite süsteem (ei olnud quick slotte jne)

Numbrite 1-8 alla saad ju panna mida tahad.

Mismoodi see käib? Ja üks küsimus. Kas see on mingi bug või peabki koguaeg flames olema ühes käes? Ei saa kuidagi kasutada seda kätt muu jaoks, ükski teine spell ei taha sinna kätte minna.

Väga sitt UI tehtud ..
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/m8tnk/guide_how_to_use_18_hotkeys_for_items_and_spells/
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2011 20:01:44 vasta tsitaadiga

Ulme koopa leidsin. Dwarfide oma. Winterholdist lõunasse hakkavad varemed. Läksin sisse ja kukkusin ringi uitama, ükshetk nägin mapi peal, et maa all ringi kolades olin Whiteruni külje alla jõudnud...
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.11.2011 20:06:33 vasta tsitaadiga

amachie kirjutas:
Ulme koopa leidsin. Dwarfide oma. Winterholdist lõunasse hakkavad varemed. Läksin sisse ja kukkusin ringi uitama, ükshetk nägin mapi peal, et maa all ringi kolades olin Whiteruni külje alla jõudnud...

Minigame icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Fireforce
HV vaatleja
Fireforce

sõnum 24.11.2011 20:52:39 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Häirib lihtsalt see, et kõike oleks võinud ju tunduvalt paremini teha ning mitte nüüd nii olulise lisa-vaevaga IMO. Kui smithinguks/enchantimiseks vajalik kraam oleks raskesti leitav/kallis ning skilli saamine võrdväärne tehtava asja keerulisuse ja väärtusega nagu ta loogiliselt olema peaks, siis oleks mäng tunduvalt rohkem balansis.

A'la raud-odade vorpimine ei tohiks kedagi master-smithiks teha. A'la terve elu nühid rauast daggereid teha ning siis mõni aeg hiljem hakkad lambist daedric kraami juba sepistama ilma probleemideta, kuna skill on piisavalt heaks läinud. icon_biggrin.gif
Võiks olla, et alates teatud skill punktist ei anna rauast lelude tegemine enam midagi juurde. Tahad õppida korralikult Daedric kraami tegema siis enne saa Ebony kraamis meistriks ning siis hakka alles Daedric asju harjutama.

Selliseid loogilisi lahendusi on ju palju mida oleks võinud kõik sisse viia.

Et ikka mingi suvaline farmer sulle kirja viimise eest 500g tasku ei pista ning see, et võid lambist mistahes Jarli nina ette jalutada ning ta kasvõi kohapeal põlema panna vms. icon_biggrin.gif
Ma ei tea, kas selliseid asju modida annaks, kuid loodetavasti midagi siiski tehakse.

Mäng tegelikult on hea ju. Ma arvan, et tulevikus järgmises osas või misiganes lahendatakse smithingu ja muude asjade süsteem kas siis vastavate questidega või, et smithid questi käigus teiste jaoks ja siis pead matse koguma, et vastava spetsialiteedi saada, see perkide süsteem smithingu all on minu arust natuke nõme kuna ma tahaks ntks glassarmorit ka teha mingi niisama LULZi pärast.
hetkel on nii, et skillid arenevad kiiremini, mis on su karakteri suunitlus, imperialina sain ma enchantingut, destructioni, alteration, conjut ja speechi skilli imekiirelt samal ajal smithing oli 30 kuni avastasin selle, et saab matse osta ja kippelt teha.

delef kirjutas:
njah ainuüksi statsi pärast ka suht pointless pelada, raiskad mingi paar tundi lihtsalt selleks, et asju paremaks saada, mina näiteks ainult igavusest ajaks mingeid numbreid taga ja siis whinetakse mäng oli nii kerge lallala:S

seepärast võibki keerata vunki juurde settingute alt.
PlatoonSgtElias kirjutas:
Tegin ühe video kuidas Dragon Armorit koostan ja tiba maailma avastsan icon_smile.gif
PC, kõik maxed.

Spoiler Spoiler Spoiler

oijah HDtanel sa oled ikka noob:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 24.11.2011 20:59:02 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
amachie kirjutas:

Minigame icon_lol.gif

Krt, natuke aega hiljem, main quest viis samasse koopasse icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 24.11.2011 21:04:44 vasta tsitaadiga

amachie kirjutas:
tomorrow kirjutas:
amachie kirjutas:

Minigame icon_lol.gif

Kuidas siin üldse asjad lahendatud on.
Fallout 3s oli probleem, sattusid koopasse, bugisid questi ära.
Kuidas siin lood on?

Seepärast ma ei julgegi kuskile väga lampi sisse astuda.
Ja ei teagi nüüd, et kui questi kuskilt üles korjab, kas peaks kohe ära lahendama või mitte...

Lohepoiss
HV vaatleja
Lohepoiss

sõnum 24.11.2011 21:20:26 vasta tsitaadiga

Fireforce kirjutas:

oijah HDtanel sa oled ikka noob:
Spoiler Spoiler Spoiler

Videot vaadates sain päris kujaks juba enda arvuti peale. icon_lol.gif Pealegi, huvitav on see, et mitte keegi, kelle videosid olen vaadanud, ei ole pihta saanud mida seest tühi kolmnurk asja nime ees tähendab kopp.gif
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 24.11.2011 21:40:14 vasta tsitaadiga

Mis kolmnurk ? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Markxy10
HV kasutaja
Markxy10

sõnum 24.11.2011 21:49:11 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi rassilist välimust saab muuta, et see skille ei näpiks?
E: nvm, sain vastuse kasutades teisi võtmesõnu otsingus. http://www.youtube.com/watch?v=0j2Fsm2kfcs
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.11.2011 22:38:55 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
amachie kirjutas:
tomorrow kirjutas:
amachie kirjutas:

Minigame icon_lol.gif

Kuidas siin üldse asjad lahendatud on.
Fallout 3s oli probleem, sattusid koopasse, bugisid questi ära.
Kuidas siin lood on?

Seepärast ma ei julgegi kuskile väga lampi sisse astuda.
Ja ei teagi nüüd, et kui questi kuskilt üles korjab, kas peaks kohe ära lahendama või mitte...

Põhilised questi andjad on surematud,tapetud vastased asendatakse uutega ja kokkukorjatud loot asendatakse uuega kui mingi aeg hiljem samasse koopasse satud.
Tegelikult mulle see ei meeldi, sest kaardil näitab Cleared, kuigi tegelikkuses on kõik tagasi spawnitud thumbs_down.gif
tagasi üles
Lohepoiss
HV vaatleja
Lohepoiss

sõnum 24.11.2011 22:45:00 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:

osade relvade ja armori nimede lõpus on seest tühi kolmnurk. see näitab suurima raw damage/armoriga eset
Näide:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
FraanCh
HV kasutaja

sõnum 24.11.2011 23:13:39 vasta tsitaadiga

Nojah, nüüd pela läbi ja ma avastan igast toredaid asju. Et saab weaponid bindida 1-8 peale >.< .

Lisaks sellele, et saan graafika tundumalt paremaks muuta. Pff aga no pole hullu midagi.

Kõik ultra peal 8 samplet, see fade objects maas ja 60 fps stabiilselt. Alguses tundub, et pean alt tabbima siis fixib selle hetkelise alguse laggi ära.

Ei väga bueno.

Aga see key bindimise oleks võind küll ennem avastada, lasin koguaeg favoritsi alt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 25.11.2011 00:48:21 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 25.11.2011 00:53:14 vasta tsitaadiga

See quest, mille whiterun-i maagide kooli raamatukogust saab. Peab kuskilt koopast ühe raamatu ära tooma. Koopa uks aga on teiselt poolt blokeeritud ja seda lahti ei saa. Keegi teab kuskohast sisse saab?
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 25.11.2011 01:01:16 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
See quest, mille whiterun-i maagide kooli raamatukogust saab. Peab kuskilt koopast ühe raamatu ära tooma. Koopa uks aga on teiselt poolt blokeeritud ja seda lahti ei saa. Keegi teab kuskohast sisse saab?

Ehk paned mingi pildi icon_razz.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.11.2011 01:37:53 vasta tsitaadiga

Kohtasin esimest põhimõtteliselt surematut mobi Masteri raskusastmel. Koopast välja karates toimus silme all ühe Volkihari vampiiri ja kolme mingi sõdalase konflikt ning tibi agros viis sekundit hiljem mind. Olles viie sekundiga kolm sõdalast pilpaks lasknud ja ühe neist ressinud. Vedasin teda läbi poole kaardi: läbi orkiküla, läbi kahe küla ja lõpuks linnaväravate alla ja sinna ta minust jäi. Tibi lasi mind twoshotti, mu companion käis põlvili kolme spelli peale ja kõik guardid ja NCPd surid nagu neil HPd polekski. Tibi aga ise, healis end iga mobi pealt fulli ja tema eluriba liikumist arvesse võttes pidi tal olema julgelt 20k+ elu. Maha sain ta alles normal raskusastmel, sest isegi eksperdi peal lasi ta mind lihtsalt puruks, seda siis 70+% frost/shock maagia ressidest hoolimata.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 25.11.2011 02:16:43 vasta tsitaadiga

Natuke valeinfot andsin. Winterholdi lähedal hoopis kuskilt koopast vaja saada Invocation of Azura.

Krt seal kõige kõrgema mäeotsas, kuhu need shouti õpetajad saatsid tuli draakon kallale. Tapsin teda mingi 15 minutit aga ärkas ellu kohe täis eludega kui surma sai. Mingi bug? Paarthurnax ta nimi.
Edit: tuleb välja et ei peagi tapma teda.

jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 25.11.2011 08:54:38 vasta tsitaadiga

Kuidas neid epic ja legendari itemeid saab? Ise peab keevitama vai?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.11.2011 09:08:25 vasta tsitaadiga

lauri23, Hahahah icon_lol.gif .Sama siin.Esimest korda nägin, siis läksin virutasin kohe warhammeriga icon_smile.gif .Siis vaatasin, et dialoogivõimalus on justkui ja panin relva ära.
jeanman, Ise peab nokitsema jah.
tagasi üles
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 25.11.2011 11:13:23 vasta tsitaadiga

Lohepoiss kirjutas:
DrZ kirjutas:

osade relvade ja armori nimede lõpus on seest tühi kolmnurk. see näitab suurima raw damage/armoriga eset
Näide:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tähendab seda, et antud ese(kolmnurgaga) on parem mingi omaduse poolest, kui see mis sul hetkel seljas on.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 25.11.2011 12:34:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tapsin teda mingi 15 minutit aga ärkas ellu kohe täis eludega kui surma sai. Mingi bug? Paarthurnax ta nimi.

icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 25.11.2011 12:36:41 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kohtasin esimest põhimõtteliselt surematut mobi Masteri raskusastmel. Koopast välja karates toimus silme all ühe Volkihari vampiiri ja kolme mingi sõdalase konflikt ning tibi agros viis sekundit hiljem mind. Olles viie sekundiga kolm sõdalast pilpaks lasknud ja ühe neist ressinud. Vedasin teda läbi poole kaardi: läbi orkiküla, läbi kahe küla ja lõpuks linnaväravate alla ja sinna ta minust jäi. Tibi lasi mind twoshotti, mu companion käis põlvili kolme spelli peale ja kõik guardid ja NCPd surid nagu neil HPd polekski. Tibi aga ise, healis end iga mobi pealt fulli ja tema eluriba liikumist arvesse võttes pidi tal olema julgelt 20k+ elu. Maha sain ta alles normal raskusastmel, sest isegi eksperdi peal lasi ta mind lihtsalt puruks, seda siis 70+% frost/shock maagia ressidest hoolimata.

Random encounter?
Arvan et ta peaks ka masteri peal tehtav olema.
Mul Mehrunes Razor kotis. Mitu reloadi on vaja et ta maha saada icon_lol.gif
100% maagia resisti peaks ka suht lihtsalt kätte saama. Mul endal praegu 50% resisti peal ilma asju kasutamata (racial + blessing). Peabki vist magic resisti mehaanikat uurima. Antud hetkel ei oska küll ütelda mida see 50% magic resisti tegelikult teeb.

Huvitav kas bethesda tegi Skyrimi raskusasted nädalavahetuse peo ajal kui kogu team narkouimas oli. Master level on kergem kui mõne mängu õpetuse osa.
Neid "game breaking" asju hakkab juba liiga palju kogunema.
max level smithing
max level enchanting
max level sneak
max level conjuration.
Saage siis tuttavaks mu uue sõbra draemora lordiga. Tüüp käib ringi nagu õige "kapp", karjub kuidas jõuab ja annab kõigile molli kellel midagi ütelda on. Mis kõige toredam. Kui ma veel natuke conjurationit treenin siis tuleb ta vend ka appi.
Ideaalne võitlus team oleks siis : Kanglenae,hobune, koer, 2 daedra lordi, maagist kaaslane kes summib veel oma abilise. Kui questi teeks saaks veel questi tegelase juurde. Peaks foorumitesse vinguma minema , et liiga väike. Tahaks ikka 10 täis saada.

Ma ei teagi mida teha. Peaks äkki ainult speechi ja lockpicki leveldama et mäng raske oleks.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.11.2011 12:48:25 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, max level sneakist võetakse sind välja nii et pole asigi. ja seda ka lihtsamatel raskusastmetel.
smithingut ja enchanti ei pea ju kasutama?
usu mind, speech ja lockpick teevad ka asju kergeks... raha tuleb väga palju.

aga screenshotte su partyst? icon_smile.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 186, 187, 188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.