Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 92, 93, 94  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
delef
HV veteran

sõnum 24.11.2011 11:26:32 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Lasin kõik peale - WOW. Einoh nüüd võib juba öelda, et graafika on nii ilus, et silm puhkab suht stabiilselt ükskõik kus olles ning tekib aina enam tahtmist seisma jääda ning vahtida ümbruskonda. icon_eek.gif

Jaluta veits päris looduses icon_biggrin.gif
aga jah Skyrim on päris hea, kus sa ikka saad kellelegi nii reaalselt kirvega näkku lüüa...

viimati muutis delef 24.11.2011 11:36:26, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 125
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 24.11.2011 11:26:45 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Fireforce, Ma ei saa aru, mis cheatimine see on icon_eek.gif icon_lol.gif Sepitsen täpselt nii nagu mäng ette näinud on, sama nagu iga teist relva. Muidugi oleksid võinud teha, et ala mingi väikese asja sepitsemine ei too samapalju skilli juurde mingi väga kalli asja tegemine.

Seda nimetatakse game flaw exploit ja näiteks MP mängudes järgneb sellisele tegevusele kiire bänn thumbs_up.gif

icon_lol.gif LÕPETA ÄRA... mis krdi exploit, MÄNGU ON SISSE EHITATUD, et daggerit saab nii ja nii palju eest teha!
Exploit on ikka siis kui mingi clitchi ära kasutad, ala kukud läbi maa kuskile uude kohta või mingi jubin, mis tekib lampi uuesti täpsesse kohta vms jama.

Samuti on ka konsool mängu sisse ehitatud.Tahad öelda, et lähen keset linna ja panen konsooli killall, siis pole see cheatimine?...sest sinu loogika järgi on konsool ju mängus sees ja käsk toimib icon_rolleyes.gif
Antud juhul sa kasutadki exploti ära.Ilmselgelt on see overlooked, et väikese daggeri tegemine tõstab skilli sama palju kui mingi suure ja erilise warhammeri.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Fireforce
HV vaatleja
Fireforce

sõnum 24.11.2011 11:51:04 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Fireforce, Ma ei saa aru, mis cheatimine see on icon_eek.gif icon_lol.gif Sepitsen täpselt nii nagu mäng ette näinud on, sama nagu iga teist relva. Muidugi oleksid võinud teha, et ala mingi väikese asja sepitsemine ei too samapalju skilli juurde mingi väga kalli asja tegemine.

Seda nimetatakse game flaw exploit ja näiteks MP mängudes järgneb sellisele tegevusele kiire bänn thumbs_up.gif

Lõpuks on kõik endas kinni.Ma tean varasemast kogemusest, et iga ümbernurga varinat millegi hankimiseks mängus vähendab kokkuvõttes mängulõbu ja võtab fun elemendi ära.
Seega üritan igal võimalusel mängida nii nagu ette on nähtud.Aga pole paha.Ma olen ausal teel 8 leveliga (alates lvl23 kuni praegu 31) tõstnud smithingu skilli 21 pealt 68 peale thumbs_up.gif
Peale iga levelitõusu 5x treening Oerlundi juures +raamatud ja muud mis seda tõusu kiirendavad.

SSee kui sa ostad skilli sealt on samamoodi ju, mina ostes leatherit, ironit jne arendan oma softskille ka, speechi saab juurde ning kui daggerit sitad valmis panen enchanti ka peale ning volaa mõlemad skillid arenevad. icon_smile.gif
Võrreldes maagide või mingi snpeak peek archeritega on ikka väga raske mingi koopast leitud armoriga questida.

SirAskAlot kirjutas:
Kas mängu raskusastmetel ka mingi vahe on ?
Alustasin uuesti kõige raskemaga.
Krosise tapsin kui olin lvl 8. Tegu oli väikese prooviga. Tegin maagi questi tema lähedal ja idee oli sealt kiirelt läbi joosta. Äkki hakkab ta magava draakoniga kaklema ... ei hakanud. Tapsin siis mõlemad ära. Kui eelmine kord normaalse raskusastmega kuskil l 7 paigus sealt läbi jooksin löödi ilma pikema jututa kasti.

Selline tunne et solo normaalne tase on raskem kui kaaslastega väga raske tase. Lydia dam-i taluvus on lausa hämmastav. Enda melee char normalis on tema kõrval täielik äpu.
Saaks aru et ma oleks blacksmithingut ja enchantingut leveldanud. Kasutan ainult asju mis ma koobastest ja questide eest saanud olen.
Tundub et master tase on ka tehtud selle mõttega , et suvaline konsooli tont saab selle läbi teha ja oma ego boostida.

tapsid krosise lvl 8salt? ma olin mingi 32 proovisin igasuguseid taktikaid kas 2 macei ja nottisin teda kuni ta oli suht low juba kuni tüdinesin (potid said otsa). nüüd proovin uuesti usun, et krosis paar litti ja kutupiilu icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.11.2011 12:10:40 vasta tsitaadiga

Pole meie süü, et bethesda tegi osade skillide leveldamise nii kergeks. Pole siin mingit exploiti.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.11.2011 12:11:53 vasta tsitaadiga

tomorrow, leveldamine kui exploit on huvitav kontsept...
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 24.11.2011 12:13:09 vasta tsitaadiga

level scaling?
Kuidas sneak töötab? See on 100 peal, viimane silent run vms iganes sskill arendatud aga ikka nähakse päris kergelt. Esimese punkti peab ka maksima? Või on vaja mingit ekstra varustust?

tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 24.11.2011 12:17:09 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
level scaling?
Kuidas sneak töötab? See on 100 peal, viimane silent run vms iganes sskill arendatud aga ikka nähakse päris kergelt. Esimese punkti peab ka maksima? Või on vaja mingit ekstra varustust?

Esimene peab igaljuhul olema maxed icon_rolleyes.gif Üks armor on kah olemas, millest on sneakimisel väga suurt tolku icon_smile.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 24.11.2011 12:37:43 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
tomorrow, leveldamine kui exploit on huvitav kontsept...

Ei ole.Küll aga on huvitav kontsept leveldamine valides selleks kõige aju nüristavam viis icon_lol.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.11.2011 12:44:01 vasta tsitaadiga

tomorrow, on see rpgdes kunagi teistmoodi käinud?
isegi eraldi zanr on selle jaoks olemas, algab mm... icon_biggrin.gif

rääkimata sellest, et tes-is ei tohiks skillide tarbimise teel leveldumine just väga uudis olla. juba morrowindis oli mõistlik liikuda joostes-hüpates, et muidu vaevaliselt edenevad acrobatics skilli saada icon_biggrin.gif

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.11.2011 12:49:52 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
juba daggerfallis oli mõistlik liikuda joostes-hüpates, et muidu vaevaliselt edenevad acrobatics skilli saada icon_biggrin.gif
Fixed for you icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.11.2011 12:52:03 vasta tsitaadiga

Häirib lihtsalt see, et kõike oleks võinud ju tunduvalt paremini teha ning mitte nüüd nii olulise lisa-vaevaga IMO. Kui smithinguks/enchantimiseks vajalik kraam oleks raskesti leitav/kallis ning skilli saamine võrdväärne tehtava asja keerulisuse ja väärtusega nagu ta loogiliselt olema peaks, siis oleks mäng tunduvalt rohkem balansis.

A'la raud-odade vorpimine ei tohiks kedagi master-smithiks teha. A'la terve elu nühid rauast daggereid teha ning siis mõni aeg hiljem hakkad lambist daedric kraami juba sepistama ilma probleemideta, kuna skill on piisavalt heaks läinud. icon_biggrin.gif
Võiks olla, et alates teatud skill punktist ei anna rauast lelude tegemine enam midagi juurde. Tahad õppida korralikult Daedric kraami tegema siis enne saa Ebony kraamis meistriks ning siis hakka alles Daedric asju harjutama.

Selliseid loogilisi lahendusi on ju palju mida oleks võinud kõik sisse viia.

Et ikka mingi suvaline farmer sulle kirja viimise eest 500g tasku ei pista ning see, et võid lambist mistahes Jarli nina ette jalutada ning ta kasvõi kohapeal põlema panna vms. icon_biggrin.gif
Ma ei tea, kas selliseid asju modida annaks, kuid loodetavasti midagi siiski tehakse.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2011 13:18:45 vasta tsitaadiga

Ma ise oleks ka pooldanud ideed et ala daggeri tegemine annab näiteks 100punkti skaalal 1-5pts juurde samas miski tugevama armori või suurema relva tegemine annab rohkem punkte. Materjali kulub rohkem jne et see võiks rohkem skilli arendamisele juurde anda
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.11.2011 13:21:06 vasta tsitaadiga

MMO'des on igasugu professionite leveldamine suht aegade algusest peale nii olnud, et näiteks kõige esimene item mida teha saad annab garanteeritult sillpunkte 1-10, 11-15 50% juhtudest ning 16-20 25%, edasi enam skille ei saa ning tuleb midagi keerukamat tegema hakata. Imho on see kõvasti loogilisem kui see, et suvalise asja tegemisega võid skillpunkte saada.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
delef
HV veteran

sõnum 24.11.2011 13:25:21 vasta tsitaadiga

njah ainuüksi statsi pärast ka suht pointless pelada, raiskad mingi paar tundi lihtsalt selleks, et asju paremaks saada, mina näiteks ainult igavusest ajaks mingeid numbreid taga ja siis whinetakse mäng oli nii kerge lallala:S
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 125
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.11.2011 13:47:07 vasta tsitaadiga

delef kirjutas:
njah ainuüksi statsi pärast ka suht pointless pelada, raiskad mingi paar tundi lihtsalt selleks, et asju paremaks saada, mina näiteks ainult igavusest ajaks mingeid numbreid taga ja siis whinetakse mäng oli nii kerge lallala:S

Teema sellest, et RPG-de võlu ongi suuresti tugevamaks, paremaks saamises. Alustad nõrgana, kuid lõpetad pool-jumalana.

Kui aga sinu võimsust määrab enamuses sinu inventar siis ilmselgelt on kõigil soov omada kõige paremat nänni. Ja kui selle kõige parema nänni tegemine on niivõrd lihtne, et paar esimese mängu-tunniga võid selle pm. ära teha, siis mnjah. Midagi on ju valesti.

Ainuüksi see, et enchantimist ja smithingut piisavalt kõrgeks ajades saad ise teha paremat kraami, kui praktiliselt leida võimalik, siis kaob ju ka suur osa mängulõbu ära. Mida ma ikka sinna koopasse ronin ja suvalisi kolle taon, kui midagi mul sealt koopast saada enam põhimõtteliselt pole.
Kui mingi Story element on, siis on ju hea. Aga alati seda pole.

Mingi sobilik balanss peaks siiski olema, et Über-Geari ei saa lihtsalt mõne tunniga endale selga. Peab vaeva nägema. Vbl kõlab grindimise moodi, kuid tegelikult on tunduvalt reaalsem.
Tahad paremaid relvi siis kogu raha ja osta. Või avasta ning leia.
Praegu on ikka nii, et sepista paar daggerit, siis enchanti veel ära ning müü maha. Saad kolme erinevat tüüpi skille + sitaks pappi ka veel. Balanss täiesti möödas. icon_biggrin.gif

Ise hetkel lvl 31 ning Master'i peal on mäng liiga kergeks muutunud. Ainult spets spellcasting vastased on rasked, kes summonid endale grabavad ja one-shotivad. Muu on imelihtne.
Ning armor on mul mingi 30 kõigest. icon_biggrin.gif - täis maag. Archamages robe seljas ning mingi mask peas. Ainuke armor on saapad ja kindad. Vahest kilp ka abiks.

Kui ma lõpuks smithing ja enchantimise põhja saan siis on mäng läbi vist kah. Siis ei kujuta küll ette, kuidas ükski vastane mingit vastupanu osutaks.

Siiani ainult kasutanud skille nii nagu on mängustiil nõuab. Smithin kraami mida ise leian ega osta midagi. Liiga lihtne oleks tõesti paar blacksmithi tühjaks osta ning ainult sepistada kuni kõik põhjas.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.11.2011 14:12:15 vasta tsitaadiga

Archangel, skyrimis, nagu ka eelmistes tesi seeria mängudes on edasiajavaks jõuks olnud story või questid. või siis alternatiivina osa inimeste sandboxi läbikondamise vajadus.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.11.2011 14:21:41 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Archangel, skyrimis, nagu ka eelmistes tesi seeria mängudes on edasiajavaks jõuks olnud story või questid. või siis alternatiivina osa inimeste sandboxi läbikondamise vajadus.

Kuid see ei tähenda, et muu juurdekäiv ei võiks tunduvalt parem olla. icon_wink.gif

Elder Scrollide puhul on maailma suurus probleemiks, kuna piirab omajagu questide kvaliteeti. Ei saa teha mängu tuhandeid queste, mis kõik oleksid head. Väga suur osa on ikkagist ei midagi muud, kui põhjus järgmisse koopasse ronida ning ei oma mingit väärtust "story" kohapealt.
Kui veel mingit head nänni ka ei leia ning vastased liiga kerged siis ongi selline kerge WTF tunne. icon_biggrin.gif - kulutad taldu lihtsalt, klõpsid hiirt ilma, et tasuks midagi saaks. icon_razz.gif

Kui nii suur osa mängust on täis lihtsalt kohti mida avastada ning nänni mida korjata siis oleks ju tunduvalt loogilisem, et kõik sellega seonduv oleks ka hästi tehtud. Muidu on suur osa mängust lihtsalt mõttetu filler ning võiks juba DA:O taolise lineaarsema lähenemisega story-line teha. Sest selles oleks veidi rohkem kvaliteeti.

Kui kogu mängu mõte on lihtsalt sul teha nö. "My own story and adventures" siis oleks mulle vähemalt lõbusam, kui karakteri arendamine poleks nii lihtsaks tehtud.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.11.2011 14:35:47 vasta tsitaadiga

Archangel, ma pole storyline lõpuni teinud, aga see ongi ju suhteliselt samasuguse lineaarse lähenemisega ja kõik muu ongi filler? icon_smile.gif
lihtsalt osa sellest fillerist on tehtud paremini, täpsemalt siis kõik kõrval-storylined, ja ülejäänud on go-fetch, suures osas automaagiliselt genereeritav.

chari leveldamise süsteem ei tohiks iseenesest üllatusena tulla, see on läbi terve seeria selline olnud.

balancega on skyrimis kohati nadisti küll, aga ma pakun julgelt, et see on neil design decision. tänapäevase 10h on normaalne ja 30h on rämepikk mäng vaatenurgaga vaadates.
ma olen praeguseks mänginud skyrimi üle 60h ja ma ei ole veel l50, kusjuures mu mängustiil ei lähe otsese powerleveldamiseni, aga suurt skille tarbid sa skyrimis niiehknaa.

oblivionis mängisin 2/3 kuni 3/4 mängust levelcapis, skyrimiga paistab asi veel hullem olema. pealegi on mul 200k+ raha ja viimased levelid olen külma rahuga skille traininud 5k per skilllevel icon_smile.gif
kõik skillid tulevad lihtsalt liiga kiiresti. diminishing returns on olemas, aga näitena kui minimaalse lockpicki skilliga sai master luku muukimise eest kõvasti üle leveli jagu progressi, siis ei ole see tulemus suurematel levelitel piisav. edasi lockpicki näitena kasutades - 2-3 master lukuga sai ka üle 90 skilliga leveli.

chariga kaasa scalemine on lahendatud pisut paremini kui oblivionis, aga mitte väga. vastaste, nende equipmenti ja müüdava nänni koha pealt on sul õigus. ka mina tahaks näha algusest peale high-end asju, mida endale lubada ei saa. teisest küljest ma saan ka tehtud otsustest aru - tegemist on free-form mänguga, ehk siis nii või naa oleks leitav mingi viis kuidas see nänn omale alguses muretseda. lõputu piiramine viib mängumõnu palju kiiremini ära kui saadaoleva geari kaasaleveldamine.

miks teid see random asjade smithimisega leveli saamine nii palju häirib? et saada level 100 peale, tuleb teha kuskil 400-500 iron daggerit või leather bracesit. kui inimesed tahavad grindida, siis miks neil seda takistada? ui on selle koha peal meeldivalt katki ka ofc.

edit:
nii mõnigi on virisenud taas kord carry weighti üle mängus. imo on kõige kaasavedamise vajadus ilusasti tasakaalustatud sellega, et traderid, eelkõige blacksmith traderid müüvad raha olemasolul praktiliselt kõiki vajalikke materjale. tõsi küll, piiratud koguses ja mitte päris kõike.

viimati muutis londiste 24.11.2011 14:48:06, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 24.11.2011 14:36:40 vasta tsitaadiga

Seega sa tahaksid vähem kvaliteet queste, et mingid kuradima sepatööd simuleerida ? Nõua veel kudumis skilli panemist ka.
PArem rohkem queste, kui mingeid kodutööde täppis arendamist.
Sa nõuad äkki liiga palju ? Mäng piisavalt suur ja puht füüsiliselt sa ei jõua seda igas suunas rahuldavalt arendada.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.11.2011 14:55:46 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Seega sa tahaksid vähem kvaliteet queste, et mingid kuradima sepatööd simuleerida ? Nõua veel kudumis skilli panemist ka.
PArem rohkem queste, kui mingeid kodutööde täppis arendamist.
Sa nõuad äkki liiga palju ? Mäng piisavalt suur ja puht füüsiliselt sa ei jõua seda igas suunas rahuldavalt arendada.

Ilmselgelt igas suunas hästi arendada ei jõua, aga olgem ausad. Bethesda on kohati ikka ulme-laisk olnud ning keskendunud ikka sellele, et laiem publik saaks rahuldatud ning las ülejäänud jääb modijate teha. icon_razz.gif - Need asjad mida ma välja tõin ei ole küll nüüd asjad mille lisamine mängu oleks mingi eriline aja-kulu või piiraks kuidagi muude aspektide arendamist.

Põhimõtteline design flaw, aga kuna esimesed paarkümmend tundi mängu seda nii hullult tähele pane siis on ju kõik esmasel vaatlusel 5+. Mäng saab häid hindeid, enamik inimesi on rahul ja kõik oleks nagu super. Modijad hoiavad mängu siis edaspidi ise elus ja viivad kõik lõpuks balanssi ja tekitavad uut ja head contenti.
Bethesda töö on sellega tehtud, et mäng müüdi suures koguses maha. Papp on käes. icon_razz.gif

Lihtsalt veidi häirib, kui pole jõudnud veel content'iga poole pealegi, kui juba on max. level käes paljudel ning über-relvad kaasas, raha lõpmatuseni ning pm. ükski vastane enam mingit vastupanu ei paku. Midagi uut koobastest ei leia ning mängidki puhtalt story-line laksu.
Osa rewardi läheks nagu kaduma mida mäng sinupoolse Input'i eest nagu pakkuma peaks.

As polegi mingi sepatööde või kudumisskilli täppisarendamises. Vaid selles, et pm. täiesti kõrvalise tegevusega, mis ei nõua pm. mitte mingit vaeva mänguri poolt, on sul võimalus pm. ilma piiranguteta "cheatida". Tahad mängu alguses kõige võimsamat relva? No problem. Hakka aga smithima ja enchantima. Paari tunni pärast on sul mängu võimsaimad relvad käes.

Kui selline aspect nagu smithing ja enchanting mängu osaks teha, siis võiks see ikka normaalselt tehtud ka olla. Vastasel juhul jätab lihtsalt "odava" mulje ning ei anna mängule muud juurde, kui et muudab selle ebastabiilseks.

viimati muutis Archangel 24.11.2011 15:01:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.11.2011 15:02:25 vasta tsitaadiga

Archangel, ükski developer pole tänapäeval nõus nii põhjalikult/pikalt mängijate seltskonnale lõppu head contenti genereerima. seda seltskonda on lihtsalt liiga vähe ja kulud contenti jaoks oleks liiga suured.
lähim, mida sa sellele saada võid, on ilmselt mõni mmorpg.

single-player rpg on selgelt suunatud sellele, et mängid läbi main questi + üht-teist kõrvalt ja heal juhul saad kuskile ettenähtud levelcapi lähedusse (mis skyrimi puhul reaalselt on 50). 40-50h gameplayd on enamiku mängijate jaoks kahjuks (rohkem kui) piisav ja sellele see ongi suunatud.

ma tean, et ma olen imelik, aga mind see disain iseenesest vahutama ei aja. loomulikult veidi pettumus on ja alati saaks paremini.
seevastu konkreetsed tehnilised probleemid, kogu see ui ikaldus ja arvestatav bugihulk on palju närviajavam.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.11.2011 15:06:21 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Archangel, ükski developer pole tänapäeval nõus nii põhjalikult/pikalt mängijate seltskonnale lõppu head contenti genereerima. seda seltskonda on lihtsalt liiga vähe ja kulud contenti jaoks oleks liiga suured.
lähim, mida sa sellele saada võid, on ilmselt mõni mmorpg.

single-player rpg on selgelt suunatud sellele, et mängid läbi main questi + üht-teist kõrvalt ja heal juhul saad kuskile ettenähtud levelcapi lähedusse (mis skyrimi puhul reaalselt on 50). 40-50h gameplayd on enamiku mängijate jaoks kahjuks (rohkem kui) piisav ja sellele see ongi suunatud.

ma tean, et ma olen imelik, aga mind see disain iseenesest vahutama ei aja. loomulikult veidi pettumus on ja alati saaks paremini.
seevastu konkreetsed tehnilised probleemid, kogu see ui ikaldus ja arvestatav bugihulk on palju närviajavam.

Nii on. Aga eks viriseda võib veidi ikka. icon_wink.gif

Minu arust oleks võinud Smithing/enchantment pigem täiesti välja jätta, kui et praegusel kujul sisse panna. Aga ju siis oli tarvis. icon_rolleyes.gif icon_cool.gif

Ise pole bugide otsa eriti sattunud. Peast ei teagi ühte, kui aus olla, pole näinud. UI-ga ka ära harjunud. Nendega annab IMO rohkem harjuda, kui gameplay probleemidega. Raske on mitte endale kõige überimat varustust sepistada... tahaks, lihtne on. Aga rikuks mängu täiesti ära.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2011 15:09:45 vasta tsitaadiga

Polegi nagu midagi rohkemat ütelda archangeli viimase postituste peale. Mul enamvähem samad mõtted.

Kummaline nähtus enda puhul kui kogu Bethesda toodangut vaadata. Ma pole tegelikult ühtegi nende main Story questi lõpuni mänginud. Morrowind,Oblivion,Fallout 3. Ei oskagi täpselt ütelda, aga kui kudagi seletada siis ei teki õiget RPG tunnet. Mingil hetkel tekib tunne kus kangelase arendamine on mõttetu, kõik loot on olemas. Mäng muutub pigem mingiteks mini achivementide kogumiseks . Tee veel üks koobas, kogu kõik shoutid, otsi mingeid raamatud ,osta kõik majad jne. Mainstory on kuhugi suvaliste questide hunniku vahele ära kadunud. Nii ta jääbki tegemata. (skyrimi puhul on isegi raske arusaada milline see mainquest listis on)
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 24.11.2011 15:21:01 vasta tsitaadiga

...ehk tuleb Skyrim - New Vegas? Ise valid, kas koos võitled kunnide, mingite kaabatatega, teed koos draakonitega platsi puhtaks või Paned Dark Brotherhoodiga, omad joped pukki. Väike Gimp(PF) armoriga draakon poleks ka paha icon_lol.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.11.2011 15:40:10 vasta tsitaadiga

Tegin ühe video kuidas Dragon Armorit koostan ja tiba maailma avastsan icon_smile.gif
PC, kõik maxed.

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 24.11.2011 15:57:58 vasta tsitaadiga

"siis ma saan endale draakoni armorit valmistada" ...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 24.11.2011 16:18:13 vasta tsitaadiga

Kogu enchantingu ja blacksmithingu jama saaks lahendad WOWilt maha viksimisega. Iron daggerit vorpides skill lihtsalt ei tõuse üle 15ne ja kõik. Võid ikka vorpida müümiseks kui soovid, aga et skill tõuseks, pead tegema paremaid (resurssinõudlikumaid) juppe. Paremate juppide tegemiseks pead toorainet koguma või ostma (mida parem ressurss, seda kallim poes või pole üldse müügis) ja niimoodi kuni lõpuni välja. Nad on üritanud blacksmithingus vähemalt seda asja piirata perkidega kuid alchemy on näiteks täiesti piiranguteta. Mul pole alchemys ühtegi pointi aga 600poundi lillede eest keevitasin ikka VÄGA mitu levelit ja saan kõiki potte teha (efektiivsed pole ainult, kuid me räägime skilli leveldamisest, mitte kasulikusest).
Mismoodi nad selle -100% mana cost asja sisse jätsid enchantingusse jääb mulle müsteeriumiks. Pole ju mõtet võtta perke, mis vähendavad kindla koolkonna spellide mana maksumust, kui kõik on tasuta enivei. Ainult max mana peab olema piisav üheks castiks. See on ilmselge oversight või neid lihtsalt ei huvita balanseerimine. Kas skill 100enchnatinguga maag peabki olema põhimõtteliselt jumal?

Muuseas, mis vahet sel on londiste, mismoodi TES seeria leveldamist teinud on? Me ei räägi ju sellest, et me ootasime midagi muud, jutt käis ju selle üle, et klassikaline stiil meeldib rohkem. Võibolla on falloutid liiga ära hellitanud. Exploremine on mid-end game TÄIESTI mõttetu, sest koopastest sa kasutatavat nänni ei saa (master luku taga 8 goldi), koopa leidmise eest sa expi ei saa, koopa sees kollide tapmise eest sa expi ei saa (võibolla skill increase aint, a see pole koopaga seotud) ja mingit self contained huvitavat miniquesti sa ka ei saa (peale kill all who dwell inside). Seega - exploration on mõttetu.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.11.2011 16:26:04 vasta tsitaadiga

madfury, kuna see on juba mängu launchi ajast siiani samaks jäänud siis ilmselgelt on nii mõeldud, oma pseudo fixi võite ehk näha uues kuuendas osas. Ma olen samuti poolt, et skilli peaks vähem kõvasti saama lihtsalt kuid hetkel on nii tehtud.
Täiesti ise veel avastasin pm selle kah, kuna kui esimest korda midagi smithima hakkasin siis hakkasin uurima milline asi kõige odavam, kas suur asi vs väike asi on mingi vahe olemas ala milline annab rohkem skilli, kui nägin, et polnud siis hakkasingi kõige odavamaid asju tegema, dagger oli selline, mis silma paistis aga ei viitsinud kohe küll hakata neid tegema, plnud raha ju enivei. Lvl27 peal otsustasin saja peale ära teha, oli juba mingi 50 koos niisama igasugu asjade tegemisest.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
kissu19
HV kasutaja

sõnum 24.11.2011 16:40:15 vasta tsitaadiga

Suvalise asja ehitamine sepikojas võiks sama palju ekspi anda vahet pole kas char on lvl1 või lvl50, lihtsalt selle erinevusega, et lvl 1 olles pead nt 10 asja ehitama, aga lvl2 juba 50, nii oleks asi rohkem balansis.

Endal smithing 30 ja kasutasin alguses seda päris palju, praegu ehitan kaelakeesid ja tuunin armorit kui mingi vahvama tüki maast leian, muidu eriti ei ole sepikotta asja. Just leidsin esimese tüki elven armorit, sellega peab vist tiba toimetama sepikojas üle pika aja.

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 24.11.2011 17:00:36 vasta tsitaadiga

kissu19 kirjutas:
Suvalise asja ehitamine sepikojas võiks sama palju ekspi anda vahet pole kas char on lvl1 või lvl50, lihtsalt selle erinevusega, et lvl 1 olles pead nt 10 asja ehitama, aga lvl2 juba 50, nii oleks asi rohkem balansis.

Kus kohas siin see loogika peitub?

Smithing on ju eraldi seisev oskus. See, kui tegelane mingite teiste skillide najal level 50 peale on jõudnud, ei tähenda ju, et tal peaks olema raskem Smithingut õppida.

Mingil alal osav olemine ei tähenda ju seda, et sul peaks teiste alade õppimine raskem olema.

Üldiselt jah, see pisike ja lihtne täiendus, mille madfury välja tõi, aitaks juba päris palju. Kuid WoW pole nüüd küll mingi mõõdupuu, mille järgi mängule crafting süsteemi kujundada. On palju palju paremaid mänge, mida eeskujuks võtta.

viimati muutis LightsabeR 24.11.2011 17:15:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 24.11.2011 17:03:19 vasta tsitaadiga

Jälgin.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 24.11.2011 17:07:52 vasta tsitaadiga

Keegi ka veel maagi mängib? Enamus siin rohkem mõõga ja vibuga. Kuidas maag kõrgemal levelil on, kas huvitav mängida? Level 7 olen ja võtsin suht lihtsalt mängedes tõmblema tulnud draakoni maha. Ei suuda otsutada kas olla rohkem puhas maag või mütata mõõgaga ringi, mõlemad variandid suht huvitavad.

2 küsimust ka:
1)Kuidas enchantida saab, või on see rohkem high level teema? Smithida lihtne, kuid maagile seda vaja ei lähe
2)Kas alkeemiaga potione teha, kas peabki ise joppamise peale kokku segama asju või ilmuvad kuhugi retseptid ka?

madfury
HV veteran
madfury

sõnum 24.11.2011 17:08:03 vasta tsitaadiga

lauri23, Mina olen fire destructo maag. Lihtsalt level nii kõrge, et sain seda lubada muude skillide kõrvale.

Maag on alguses raske, pead endale companion tangi või summoni hankima. Spelle on päris palju ja kindlasti huvitavam kui melee. Saab ka hiiliva maagi muuseas teha, selleks illusion treest perki vaja aint.

Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 24.11.2011 17:13:55 vasta tsitaadiga

Kas ma olen ainus kes ei suuda viimas Main Questi ära lõpetada või peab nii olema et kõik tehtud aga quest ei lõppe?
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 24.11.2011 17:21:13 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
1)Kuidas enchantida saab, või on see rohkem high level teema? Smithida lihtne, kuid maagile seda vaja ei lähe

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Enchanting
lauri23 kirjutas:
2)Kas alkeemiaga potione teha, kas peabki ise joppamise peale kokku segama asju või ilmuvad kuhugi retseptid ka?

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Alchemy
madfury kirjutas:
lauri23, Mina olen fire destructo maag. Lihtsalt level nii kõrge, et sain seda lubada muude skillide kõrvale.

Maag on alguses raske, pead endale companion tangi või summoni hankima. Spelle on päris palju ja kindlasti huvitavam kui melee. Saab ka hiiliva maagi muuseas teha, selleks illusion treest perki vaja aint.

Ei tea, endal küll tanki vaja polnud (Adept raskuse peal). Ja see, kas on huvitavam, kui melee, sõltub ikkagi inimesest endast ning muidugi ka suuresti sellest, millist tüüpi maagiga mängida.

Enda esimese tegelase tegin ka maagi (Dest/Rest/Alt), kuna arvasin, et palju skille ja on huvitav, kuid kusagil level 25 paiku muutus juba tüütuks. Alustasin siis uuesti, tegin klassikalise heavy armor sword + shield tegelase, praeguseks level 32 ja mingil põhjusel on huvitavam mängida.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.11.2011 17:22:52 vasta tsitaadiga

klassikalise leveldamissüsteemi ootus on imo lihtsalt tes-i kohta pisut ebareaalne. see on ju ammu selge, et tes-i süsteem on erinev.
fallout3/nv klassikaline süsteem on vast vähem exploititav, aga samamoodi kirud et ühelgi traderil raha pole, et su kaasaskantavat varandust ära osta ja veerand mängu peal oled levelcapis anyway.

miks keegi selle üle ei kiunu, et mining ei anna mingit skilli, smeltimine, relvade/armori enhancemine vist ka mitte. samamoodi ingredientide söömine, millest perkide olemasolul mõjud teada saad. food kui selline on mängus täiesti useless, sest söömisest saad hp-d minimaalselt ja ebaefektiivselt, mingit asist tulemust toidul kui sellisel ei ole.

nagu keegi siin kilkas, puid raiudes saab kiire arvutuse järgi 7200 goldi tunnis...

tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 24.11.2011 17:25:08 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

Lihtsalt veidi häirib, kui pole jõudnud veel content'iga poole pealegi, kui juba on max. level käes paljudel ning über-relvad kaasas, raha lõpmatuseni ning pm. ükski vastane enam mingit vastupanu ei paku. Midagi uut koobastest ei leia ning mängidki puhtalt story-line laksu.

Mul oli täpselt sama laks Fallout 3ega, kui level 30 oli käes ja raha ning manti oli sitaks, muutus mäng minu jaoks automaatselt puhtaks FPS mänguks(kinda boring). Vastaseid lootida ei viitsinud, midagi nagu enam teha ei olnud.
Aga ilmselt võib siis öelda, et job well done ja tee endale uus karakter, probleem oli selles, et main questline polnud veel läbi saanud. Ja oleks nagu story mõttes progressi tahtnud näha, kuid selle karakteriga absull mängida ei viitsinud.
Saan su probleemist aru küll:) Hetkel lihtsalt mul on vedanud, et skyrimis olen level 24 ja mitte midagi pole maksitud, raha ei ole piisavalt, et hunniku glass armorit tegema hakata. Spellid on kallid, itemid on kallid, otstsin mingi adept destruction robe' maksis 4000 kulda, endal 10k ainult oli ja see ülejäänud 6k läks destructioni treenimise peale...
Ju on mul Skyrimi puhul vedanud, et kõik on suhteliselt balanssis ja midagi ei tule lihtsalt. Kõik vastased oneshotivad ka ( maagi mängin ) ja ise pean neid oma lightning boltiga ikka sussutama päris kõvasti ja kitema, et neid maha saaks...

FraanCh
HV kasutaja

sõnum 24.11.2011 17:41:59 vasta tsitaadiga

11.11a, mu 6950 jaoks küll miskit ei muutnud icon_rolleyes.gif

AA-d peal ikka pelda ei saa icon_cry.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2011 17:43:40 vasta tsitaadiga

Mina alustasin ka maagiga lvl 9 peal tekkis spelle nii palju et otsustasin heavy armod + shield tegelast mängida ja hetkel lvl 34 ning väga rahul, ei ütleks et igav, shieldiga peab ikka vaatama millal blokid, millal ise teed heavy hit ja millal nii sama jne.
Ma tavaliselt mängim maagi aga kuna siin mängus ei istunud see favorite süsteem (ei olnud quick slotte jne) siis otsustasin melee venna kasuks, võib olla kui kunagi pärast esimese ringi lõpetamist tuleb uuesti isu mängida siis proovin maagiga uuesti
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 24.11.2011 17:44:29 vasta tsitaadiga

londiste eksid paaris punktis. Esiteks taimede söömine annab alchemyt aga nii minimaalset et sa pead kõvasti sööma, et bar liiguks. Teiseks relvade ja armori enchantimine ongi põhimoodis kuidas seda leveldada. Disenchant ei ole nii efektiivne. mining ja smelting tõepoolest ei anna skilli, kuid kas need peaks olema omaette skilli all või ka blacksmithing? mida on ühist kaevuril ja blacksmithil? smeltimise saaks veel sepistamise alla panna aga ma ei tunne sellest puudust. Äkki võiks lillekorjamine maast ka alchemyt anda? icon_smile.gif

ja kordan veelkord: keegi EI oodanud klassikalist leveldamist TESist. Kust sa seda võtad??

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.11.2011 17:48:12 vasta tsitaadiga

11.11a tulemus oli see, et 1080p sain üle 2h rahulikult mängida.
enne, 11.11 draiveritega ja nii enne kui peale skyrimi drm patchi, sain mängida mingi 30-40 minutit enne crashi.
improvement!

madfury, teritamist või misiganes mõtlesin, mitte enchantimist.

kogu see minemine, toidutegemine ja seppamine tundub paras riseni kloon olema muidugi. parasjagu lõpetamata kloon.

viimati muutis londiste 24.11.2011 17:51:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 24.11.2011 17:49:11 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
Ma tavaliselt mängim maagi aga kuna siin mängus ei istunud see favorite süsteem (ei olnud quick slotte jne)

Numbrite 1-8 alla saad ju panna mida tahad.
tagasi üles
FraanCh
HV kasutaja

sõnum 24.11.2011 17:50:40 vasta tsitaadiga

On kellelgi veel 6950 2gb-ne versioon?

Ma saan ainult taluvalt siis pelada kui kõik AA on maas peale FXAA. CCC-s on pandud kõik program settings vms.

Muidu tiksun mingi 10 fps.

Praegu prooviks võtsin FXAA maha ja lükkasin ülejäänd AA põhja startupis. Tulemuseks oli Dragonsearch lossis sees 1 fps lol...
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.11.2011 17:51:09 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

madfury, teritamist või misiganes mõtlesin, mitte enchantimist.

Annab ka see minu meelest. Relvade/armori parandamine paremaks. Aga vbl eksin, pole seda eriti just teinud.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2011 18:20:41 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:
Ma tavaliselt mängim maagi aga kuna siin mängus ei istunud see favorite süsteem (ei olnud quick slotte jne)

Numbrite 1-8 alla saad ju panna mida tahad.

ok ok tunnistan üles et mängin seda konsooli peal, nii et minul kahjuks seda võimalust pole icon_sad.gif
tagasi üles
hulax
HV vaatleja
hulax

sõnum 24.11.2011 18:23:47 vasta tsitaadiga

FraanCh kirjutas:
On kellelgi veel 6950 2gb-ne versioon?

Ma saan ainult taluvalt siis pelada kui kõik AA on maas peale FXAA. CCC-s on pandud kõik program settings vms.

Muidu tiksun mingi 10 fps.

Praegu prooviks võtsin FXAA maha ja lükkasin ülejäänd AA põhja startupis. Tulemuseks oli Dragonsearch lossis sees 1 fps lol...

On. Ja kõrval sõbral ka. Sapphire Dirt3 edition 2gb. Settingud spoileris. Jookseb linnas ~40-45, maastikul ~50-60fps. Äkki jääb sul prosest väheks. Mul Q9400@2,66ghz ja 1333mhz ddr3.
Spoiler Spoiler Spoiler

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 24.11.2011 18:31:18 vasta tsitaadiga

mina paneks 2xAA ja kõik ülejäänud põhja, view distance eriti. object detail fade maha. ja mängusiseselt pidin eraldi grass fade juurde keerama, sest see pold põhjas, kuigi launcherist oli pandud
tagasi üles
hillar1993
HV kasutaja

sõnum 24.11.2011 18:59:02 vasta tsitaadiga

ma ei tea kas seda on juba siin räägitud, aga leidsin mängus teise bugi -.-
Saarthali guest vms ja seal kui lased tombstone'i siis mäng paneb crashi
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 24.11.2011 19:11:39 vasta tsitaadiga

hillar1993 kirjutas:
ma ei tea kas seda on juba siin räägitud, aga leidsin mängus teise bugi -.-
Saarthali guest vms ja seal kui lased tombstone'i siis mäng paneb crashi

Mis mõttes bug? Kõigil siis ei crashi. Sai ka seda questi tehtud ja neid kive tulisatud eriti need kolm viimast. Kuid mingeid crashe pole olnud.

kas need random draakonid kunagi otsa ka lõppevad? Ma juba nii palju neid tapnud ja raisad lähevad aina tugevamaks. Viimane oli mingi elder.

viimati muutis 486 24.11.2011 19:13:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
hulax
HV vaatleja
hulax

sõnum 24.11.2011 19:11:40 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
mina paneks 2xAA ja kõik ülejäänud põhja, view distance eriti. object detail fade maha. ja mängusiseselt pidin eraldi grass fade juurde keerama, sest see pold põhjas, kuigi launcherist oli pandud

thumbs_up.gif Panin nii nagu ütlesid. Ainult, et seal kus on ultra võimalus, kasutasin HIGH, kõik muu põhjas ja 2xAA. 2min benchmark Frapsiga, jooksin natuke maastikul ringi ja siis läbi whiteruni koguaeg ringi vaadates. Keskmine tuli 40fps. Hea soovitus.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 92, 93, 94  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.