Mõõga ja kilbi vahelduseks on päris tore panna robe selga ja mõlemasse kätte spell ning lammutada nendega.
Mul just vastupidi, robe seljast, armor peale ning drain health glass swordiga bandiite nüpeldama . _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
viimati muutis dex 22.11.2011 16:52:45, muudetud 1 kord
Mapil pilved on küll mega cool. Miks ma neid peaksin kaotada tahtma. Ja miks teil inventoriga probleemid? Ma käin seda alati tühjendamas pärast dungeonis käimist. Spelle on vaid liiga palju kogunenud. Vanad kasutud võiks maha müüa saada. _________________ zero
Ja miks teil inventoriga probleemid? Ma käin seda alati tühjendamas pärast dungeonis käimist
Eks vast seetõttu, et liikudes ühest asulast teise käin möödaminnes 3-5 dungeonist läbi. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Algul räägiti midagi skriptimata draakonitest? Minuarust küll täpselt samad liigutused draakonitel alati. Ma ei kujuta ette kuidas neid soldieriga killida on, aga maagiga kärvavad küll nagu kärbsed. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Endal muidu teiste elukate jaoks destruction spellid ja/või one hand relv.
Draakon tuleb, siis teeb 2 tiiru pea kohal, maandub ja annan ebony battleaxega 10-15 hoopi ja korra shouti ja surnud.
Raskustasmes pole kindel.
Mõõgaga on päris kohutav, kuna see raip ei tule ju alla
main questis teatud kaugusel saad shouti millega neid t6praid alla saada _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Pean kahetsusega tõdema, et enne patchi oli mul ka kõik korras ja nüüd on täiesti piixus lugu...
questib jooksevad pange ja mäng jookseb kokku.
Ma proovin kõik modid maha lasta, ei tea, kas aitab... _________________ Winter is coming...
Ja miks teil inventoriga probleemid? Ma käin seda alati tühjendamas pärast dungeonis käimist
Eks vast seetõttu, et liikudes ühest asulast teise käin möödaminnes 3-5 dungeonist läbi.
Ma ei saa ju kogu seda õlut ja muud vägijooki mis mängus on kuhugi koopasse vedelema jätta. Kodu ka ei saa jätta see tibi joob kõik ära. Nii peangi kõike kaasas kandma.
Enda arvamus. Default koti suurus peaks vähemalt 500 olema. Ilmselt algul pole see nii oluline , aga mingil hetkel tahad teatud hulga alkeemia pudeleid ja toitu ka kaasas tassida. Eriti siis kui raskema tasemega mängid.
Ise läksin aja kokkuhoiu pärast muidugi seda teed - carryweight 5000 , koopas plõksin E-d kui miskit ette jääb ja hiljem poes sorteerin.
Huvitav bug vist või on siis hero on lihtsalt osav. Ise küll ei suudaks haamriga kellelgi pead otsast lüüa. Mängus juhtub seda pidevalt.
SirAskAlot, ühel hetkel tekib sulle maja, kuhu saad nänni ära paigutada. been there, done that.
carry weight on mul 500 juures juba küll
peale smithingu maximist ja aru saamist, et traderid kõike vajalikku müüvad, pole nagu vaja ka rämeraskeid smithingu asju kaasas tassida. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
WTH, leidsin mingi draakoni peesitamas, kes sülgab tule asemel jäist kraami. Üritasin teda lootusetult gigandiga võitlema panna, ma oma level 8 juures ei suuda ühegi tööriistaga soolotades teda maha nottida. F5 nupp viimasel ajal meeldima ka hakanud, nii lambist on võimalik surma saada lihtsalt Kas kellelgi vastaste tapmiseks mõnda head kombot on nimetada mu levelipiirile, ehk ei peaks kasutama 100 potti per mob?
Mingi mask on mille abil saab alt reaaalsusesse (ühte tuumi) kui mask pähe panna. Sinna ruumi peaks saama asju ladustada, kui keegi eriline horder on
Wooden mask nimeks.
viimati muutis Terror 22.11.2011 21:00:13, muudetud 1 kord
WTH, leidsin mingi draakoni peesitamas, kes sülgab tule asemel jäist kraami. Üritasin teda lootusetult gigandiga võitlema panna, ma oma level 8 juures ei suuda ühegi tööriistaga soolotades teda maha nottida. F5 nupp viimasel ajal meeldima ka hakanud, nii lambist on võimalik surma saada lihtsalt Kas kellelgi vastaste tapmiseks mõnda head kombot on nimetada mu levelipiirile, ehk ei peaks kasutama 100 potti per mob?
Enchanted magearmor selga, jood tiba antifriizi, strenght pott peale, mürgitad enda kuvalda et vastane oleks tulele vastuvõtlikum. Viskad Flames ühte kätte, mürgi-kuvalda teise kätte. Kui on lähedal, siis uhad one-handeriga ja kui kaugemal, siis flamesiga. Pane health/magicka potid favourite alla, kiirem kätte saada
Mürki on mul igasugust, ench magearmor on puudu ja 1h kuvaldat normaalse damagega pole ka minu silm veel näinud. Tbh ma siiamaani melee situatsioonides lasen mingi ench nord greatswordiga ringi, stunnib ja freezib hädapärast küll, maagia jääb kasutamata ainult
Ise tripin steel macega ringi. Sobib küll.
Whiterunist sain enchanted mage robes kah, magicka restore 75% faster ja destruction spells 15(?oli vist nii)% odavamad.
Plus siis enchanted steel kindad ja saapad, tõmbavad 5 ja 8% destr. spelle odavamaks. Steel helm 12% destr. alla.
Ise tripin steel macega ringi. Sobib küll.
Whiterunist sain enchanted mage robes kah, magicka restore 75% faster ja destruction spells 15(?oli vist nii)% odavamad.
Plus siis enchanted steel kindad ja saapad, tõmbavad 5 ja 8% destr. spelle odavamaks. Steel helm 12% destr. alla.
Eile pani karu kahe ampsuga elud nulli
Ega mage ei tohigi endale kedagi ligi lasta, robes ei oma mitte mingit kaitset.
Ma olen juba nii tugev , et Snow Bear ja Snow Sabe Cat enam probleeme ei valmista.Proovin kätt ka Frost Trolliga lähiajal
Hetkel üritan smithingut tugemavaks saada, et veel paremat armorit valmistada
Mul on juba igast raua kange lademetes kodus kirstus aga pole veel piisavat skilli, et neid kasutada.Vajalikke perke on smithingu jaoks kah 3 tk juba varutud.Peaks saama Elven ja Dwarven armorit teha kui lv30 kätte saan smithingus. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
ma tegin smithing poole tunniga 100.. mingi 8 levelit tuli ka selle aja peale, käisin trainerite juures ka peale igat levelit
lihtsalt kütad iron daggereid järjest teha whiterunis ja olemas
Sneak ja Pickpocket 100 + kõik vastavad perkid on ikka ulme. Varastasin mingilt vampiiri bossilt(Movarth) lihtsalt ta glass armori seljast ära ja panin endale selga. Seejärel väike sneak attack ja 15x damage ja ruttu "Shadow Warriorina" peitu ära. Veitsa ajapärast tulin tagasi ja teine mats ka ära, ja oli suht põlvili maas . Ilma peituseta pani ta mulle paari laksuga ära... _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
ise tegin smithingu alla tunniga 30 pealt 100 peale
läks vaja: umbes 15k raha, mille eest ostsid umb. 500 iron ingotit ja 500 leather stripi. Läksid blacksmith forge juurde ja klõpsutasid endale 500 iron daggerit . done.
Ebony ore sain mina 50 tükki kaevandades ja lootides Gloombound mine'st, mis asub Windhelmi Stables-ist SE poole natuke kõndides. See oli neutraalseid orke täis.
lvl 47 ja pole ühtegi daedra itemit veel leidnud. Paar tõsist bgi ka olnud, õnneks consoles saab käske kirjutada ja nendest mööda saada. Näiteks main questis üks onu pidi ukse lahti tegema mulle, mida ta ei teinudki.
Ebony Ore'i saab hiljem poest osta. ~30 paiku hakkavad ilmuma. Enne seda pead kaevandama või varastama. Kaevanduste asukohti saad siin näha: http://www.youtube.com/watch?v=ZomxFe8YOqY
kuidas konsooli kasutades ntks ragdolli kustutada saab? üks draakon häirib veits. http://www.upload.ee/image/1832133/ScreenShot8.bmp. Valin hiirega ta ära, mis ma siis kirjutan?
Pilt on natuke aega tagasi tehtud. Lootsin, et kaob. Aga ei, kus sellega.
Daedric bow dam (Legendary) on 88
kuidas konsooli kasutades ntks ragdolli kustutada saab? üks draakon häirib veits. http://www.upload.ee/image/1832133/ScreenShot8.bmp. Valin hiirega ta ära, mis ma siis kirjutan?
Pilt on natuke aega tagasi tehtud. Lootsin, et kaob. Aga ei, kus sellega.
Daedric bow dam (Legendary) on 88
See damage väärtus, mida sa näed, sõltub sinu Archer skillist, +x% Archery varustusest ja ka sellest, kas kasutasid +x% Smithing varustust ja potioneid, kui vibu improve'isid.
Kuidas te mängus sees screenshotte teete? Mul printscreen ei tööta seal. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Kuidas te mängus sees screenshotte teete? Mul printscreen ei tööta seal.
Tegu on steami mänguga ja steamis töötab F12 vägagi edukalt.
Muidugi vaadates paljud siin .bmp'sid uploadivad siis tundub, et originaali omavaid tegelasi on suht vähe _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kuidas te mängus sees screenshotte teete? Mul printscreen ei tööta seal.
Fraps. Steam'il ka muidu screenshot nupp olemas.
Voyage kirjutas:
kas legendary asju saab edasi ka veel smithida? mul smithing 100 kuid ütleb et pole piisavalt skilli
Kui juba Legenary, siis on viimane aste käes, kuid see ei tähenda, et ei saa paremaks teha. Pane +x% to Smithing Amulet, Ring, Armor ja Gauntlets peale, joo üks Blacksmith's Elixir ja siis mine improve'ima. Et parimat +Smithing varustust saada, pead esmalt Enchantimise ära maxima.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.