Sneak ja Pickpocket 100 + kõik vastavad perkid on ikka ulme. Varastasin mingilt vampiiri bossilt(Movarth) lihtsalt ta glass armori seljast ära ja panin endale selga. Seejärel väike sneak attack ja 15x damage ja ruttu "Shadow Warriorina" peitu ära. Veitsa ajapärast tulin tagasi ja teine mats ka ära, ja oli suht põlvili maas . Ilma peituseta pani ta mulle paari laksuga ära... _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
ise tegin smithingu alla tunniga 30 pealt 100 peale
läks vaja: umbes 15k raha, mille eest ostsid umb. 500 iron ingotit ja 500 leather stripi. Läksid blacksmith forge juurde ja klõpsutasid endale 500 iron daggerit . done.
Ebony ore sain mina 50 tükki kaevandades ja lootides Gloombound mine'st, mis asub Windhelmi Stables-ist SE poole natuke kõndides. See oli neutraalseid orke täis.
lvl 47 ja pole ühtegi daedra itemit veel leidnud. Paar tõsist bgi ka olnud, õnneks consoles saab käske kirjutada ja nendest mööda saada. Näiteks main questis üks onu pidi ukse lahti tegema mulle, mida ta ei teinudki.
Ebony Ore'i saab hiljem poest osta. ~30 paiku hakkavad ilmuma. Enne seda pead kaevandama või varastama. Kaevanduste asukohti saad siin näha: http://www.youtube.com/watch?v=ZomxFe8YOqY
kuidas konsooli kasutades ntks ragdolli kustutada saab? üks draakon häirib veits. http://www.upload.ee/image/1832133/ScreenShot8.bmp. Valin hiirega ta ära, mis ma siis kirjutan?
Pilt on natuke aega tagasi tehtud. Lootsin, et kaob. Aga ei, kus sellega.
Daedric bow dam (Legendary) on 88
kuidas konsooli kasutades ntks ragdolli kustutada saab? üks draakon häirib veits. http://www.upload.ee/image/1832133/ScreenShot8.bmp. Valin hiirega ta ära, mis ma siis kirjutan?
Pilt on natuke aega tagasi tehtud. Lootsin, et kaob. Aga ei, kus sellega.
Daedric bow dam (Legendary) on 88
See damage väärtus, mida sa näed, sõltub sinu Archer skillist, +x% Archery varustusest ja ka sellest, kas kasutasid +x% Smithing varustust ja potioneid, kui vibu improve'isid.
Kuidas te mängus sees screenshotte teete? Mul printscreen ei tööta seal. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Kuidas te mängus sees screenshotte teete? Mul printscreen ei tööta seal.
Tegu on steami mänguga ja steamis töötab F12 vägagi edukalt.
Muidugi vaadates paljud siin .bmp'sid uploadivad siis tundub, et originaali omavaid tegelasi on suht vähe _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kuidas te mängus sees screenshotte teete? Mul printscreen ei tööta seal.
Fraps. Steam'il ka muidu screenshot nupp olemas.
Voyage kirjutas:
kas legendary asju saab edasi ka veel smithida? mul smithing 100 kuid ütleb et pole piisavalt skilli
Kui juba Legenary, siis on viimane aste käes, kuid see ei tähenda, et ei saa paremaks teha. Pane +x% to Smithing Amulet, Ring, Armor ja Gauntlets peale, joo üks Blacksmith's Elixir ja siis mine improve'ima. Et parimat +Smithing varustust saada, pead esmalt Enchantimise ära maxima.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.