Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 92, 93, 94  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sav1saar
HV kasutaja
sav1saar

sõnum 21.11.2011 04:41:50 vasta tsitaadiga

Kuskil mingit listi leidub, milles on toodud ära Questide eest saadud nänn, mis võib varieeruda olenevalt levelist? Mõningad rewardid on alguselevelitel saades ikka naeruväärselt mõttetu, arvestades seda kui palju paremaks võib see saada hiljem... uesp's midagi on, aga see pole kuigi informatiivne.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leinö
HV veteran
Leinö

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.11.2011 08:05:17 vasta tsitaadiga

Uut followeri saab endale kuidagi?
Mul Lidia sai surma lampi mingi maagi käe läbi...
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.11.2011 08:22:54 vasta tsitaadiga

Google.

http://www.gamefront.com/skyrim-followers-guide/
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.11.2011 08:47:14 vasta tsitaadiga

LightsabeR, bljaaaa, jäta oma google enda teada, inimene küsib siin foorumis siis andke vastus mitte ärge ajage hülge möla icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.11.2011 09:26:30 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
LightsabeR, bljaaaa, jäta oma google enda teada, inimene küsib siin foorumis siis andke vastus mitte ärge ajage hülge möla icon_exclaim.gif

Miks on halb viidata sellele, et info oleks väga kergesti Google abiga kätte saanud? Järgmine kord on inimesel endal lihtsam ja ei pea ootama, millal keegi siia vastuse postitab, vaid võib kohe ise info üles otsida.

Ja pealegi, ma postitasin vastuse ka. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2011 10:06:43 vasta tsitaadiga

amachie kirjutas:

Followere leiab pea igast kõrtsist ja mõnedki tegelased pakuvad endid ise, kui nende questid läbi teed.

See "mingi maag" oli muide sina ise icon_wink.gif , sest followerid surevad vaid siis, kui sa neile ise viimase hoobi annad.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 21.11.2011 10:43:37 vasta tsitaadiga

Pekki.
Ta korra lendas jah keset kaklust ette icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2011 10:52:25 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
amachie kirjutas:

Followere leiab pea igast kõrtsist ja mõnedki tegelased pakuvad endid ise, kui nende questid läbi teed.

See "mingi maag" oli muide sina ise icon_wink.gif , sest followerid surevad vaid siis, kui sa neile ise viimase hoobi annad.

oled sa kindel et nad ainult siis surevad? Mul küll tunne et kui follower downis ja sa ta üksi vastaste keskele jätad siis nad löövad ta ikka maha.

Smithingu kohapealt kas sain õigesti aru et vahet pole millise asja sa valmis klopsid skill lvl läheb edasi alati ühepalju? kas teed leather helmet või miski huipu Glass armori skill läheb edasi sama palju? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.11.2011 10:54:02 vasta tsitaadiga

Mu follower sai päris kenasti korduvalt giantite ja mammutite poolt peksa aga peale orbiidilt maandumist jooksis rõõmsalt edasi mõne aja pärast.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.11.2011 11:55:57 vasta tsitaadiga

Tahtsin küsida, kas Dragon shoutid ongi nii armetud? Või kasvab shouti võimsus kuidagi koos sinu üldise tasemega, kui paremaks saad?
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.11.2011 12:03:36 vasta tsitaadiga

Sprint on küll päris hea kui giant'eid ja muud karmimat mudru kiteda vaja on icon_smile.gif

Samuti kui su shout hakkab koosnema >1 sõnast siis karjumisnuppu pikemalt all hoides on ak selle mõju vastavalt suurem.

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.11.2011 12:05:35 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Tahtsin küsida, kas Dragon shoutid ongi nii armetud? Või kasvab shouti võimsus kuidagi koos sinu üldise tasemega, kui paremaks saad?

Igal shoutil 3 taset ju.Iga tasemega järjest võimsam.

Muide olen vist suurimas koopas mis Skyrimis leidub.Juba 5-6 tundi kolanud ja tapnud.Lõppu veel ei paista.Väga julm icon_biggrin.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.11.2011 12:07:58 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Viilutaja kirjutas:

Igal shoutil 3 taset ju.Iga tasemega järjest võimsam.

Muide olen vist suurimas koopas mis Skyrimis leidub.Juba 5-6 tundi kolanud ja tapnud.Lõppu veel ei paista.Väga julm icon_biggrin.gif

Kui nii siis väga thumbs_up.gif mõtlesin juba, et wtf icon_confused.gif , suvaline potion mõjub ka vastasele laastavamalt kui Shout. icon_eek.gif

Üks asi veel, hetkel ei ole olnud ühtegi sellist vastast, keda maha poleks saanud. Libahundi jätsin ellu, kuna mainis, et on tugev liitlane tulevikus, seega ei näinud põhjust nottimiseks. Aga giante maha võtta pole probleem. See on ka hästi kummaline, et draakonid on kergemad võrreldes hiiglastega??? icon_biggrin.gif Ise olen level 15 ja enamasti kahekäe relvadega madistan.

Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.11.2011 12:11:37 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Ise olen level 15 ja enamasti kahekäe relvadega madistan.

Pane Master ja sind lööb teine vastu tulev mob poleks esimese power strikega icon_razz1.gif Master on sellepoolest just täpselt nii pagana nauditav. Kaugelt vibu, lähedalt aga kilp ja onehander. Power striked on oneshot, archerid tapavad kahe lasuga ja tihti lasevad nemadki oneshotti, seega Blocki alt noolte perk on must have.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.11.2011 12:15:29 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
Mõned mängijad vajavad reaalselt psühhiaatri abi icon_eek.gif http://www.youtube.com/watch?v=JHvx0l_tVEw

Omal 65 tundi mängitud ja umbes pool on vist läbi juba. icon_razz.gif

Leidub ikka väärakaid küll jah
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 21.11.2011 12:16:36 vasta tsitaadiga

Alustasin ka tunnike tagasi mängimist. Väga paeluv, jõudsin alles omadega Whiteruni Jarli jurde. Jahipidamine ei olegi nii lihtne, kui ta tundus. Alguse asi - ajasin snow foxi taga ja järsku see viis mind mingite bandiitide juurde, kes muidugi mulle kallale lendasid ja snowfoxi minema hirmutasid. Fkdat.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 69
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.11.2011 12:23:36 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Viilutaja kirjutas:

Pane Master ja sind lööb teine vastu tulev mob poleks esimese power strikega icon_razz1.gif Master on sellepoolest just täpselt nii pagana nauditav. Kaugelt vibu, lähedalt aga kilp ja onehander. Power striked on oneshot, archerid tapavad kahe lasuga ja tihti lasevad nemadki oneshotti, seega Blocki alt noolte perk on must have.

Siis pole jälle asi tasakaalus ju... mingi suvaline jorss lööb sind mätasse, hoolimata et omal on mingi ümber Dwarven või Elven armor peal? Kus loogika on? icon_biggrin.gif

tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 21.11.2011 12:30:14 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Viilutaja kirjutas:

Kuna mängin maagi ja level 21 olen ning ühtegi punkti pole health alla pannud, on mul sama efekt experdiga ( üks tase adeptist [keskmine] kõrgem ) Kui master paneks, ei suudaks vist üldse vastaseid tappa.
Maagia on kuidagi väga väga nõrk. Fireball võtab pool magickat ära ( 350 on kokku ) ja dämmi teeb 1/5 v 1/6 vastase eludest:/

Oleks vist pidanud ka alguses võtma light armor, dagger, sneak (archery optional )

Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.11.2011 12:50:44 vasta tsitaadiga

Kas Skyrimis saab ka asju kätte võtta ja neid asetada TÄPSELT kuhugi mujale, vähemalt videodes olen näinud kus potte ja ämbreid tõmmatakse inimestele pähe jne.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.11.2011 12:55:24 vasta tsitaadiga

Hoia e'd all
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2011 12:55:53 vasta tsitaadiga

Hoia E nuppu all ning siis saad asju ja laipu liigutada-lohistada.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 21.11.2011 12:55:54 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Kas Skyrimis saab ka asju kätte võtta ja neid asetada TÄPSELT kuhugi mujale, vähemalt videodes olen näinud kus potte ja ämbreid tõmmatakse inimestele pähe jne.

Hoia E'd all, siis saad asju tõsta, natuke pusides saab asju täpselt ka panna, endal võttis paar katset aega, et pott müüjale pähe panna. Samas saab asju ka nii varastada, et tõstad need kuskile teise ruumi ja siis pistad tasku kui keegi ei vaata. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.11.2011 13:10:39 vasta tsitaadiga

Tänud! proovin järgi icon_smile.gif
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 21.11.2011 13:20:38 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Scart kirjutas:
Viilutaja kirjutas:

Kuna mängin maagi ja level 21 olen ning ühtegi punkti pole health alla pannud, on mul sama efekt experdiga ( üks tase adeptist [keskmine] kõrgem ) Kui master paneks, ei suudaks vist üldse vastaseid tappa.
Maagia on kuidagi väga väga nõrk. Fireball võtab pool magickat ära ( 350 on kokku ) ja dämmi teeb 1/5 v 1/6 vastase eludest:/

Oleks vist pidanud ka alguses võtma light armor, dagger, sneak (archery optional )

Maagide jaoks on ju def buffid Alternate spellide hulgas. Näiteks Ironskin ja see master tasemel, mis püüab 80% pdmg kinni. Ma küll ei tahaks kilbiga ja mõõgaga maagi mängida!!! LOLOLOL

Jama on, et maagidel itemeid pole mis mdmg tõstaks. krt kohe esimesest koopast leidsin kindad, mis tõstsid 2h mõõga dmg 25% võrra.

NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 21.11.2011 13:30:55 vasta tsitaadiga

see ironskin kestab 60 sek, dualcastimiseks on vaja vist 400 magickat mul on tunne, sest hetkel 358 ja ikka castida ei saa.
ja kui enne combatit teha, kukub 60 sek täis, kui teha vahetult enne combatit, ei regenni dämmiks piisavalt mana, jälle häda.
Peab vist magicka potionite sõltlaseks hakkama ( so far pole kasutanud (a) ) tundub, et mäng näeb ette, et pead kasutama, muidu maagina sured ruttu...

FurioN
HV kasutaja
FurioN

sõnum 21.11.2011 13:52:47 vasta tsitaadiga

Masteri ja Experti vahe on siis nii suur? Endal Expert ja ei näe küll, et mäng oleks liiga raske vms. Mõni boss hitib julmalt, aga kui sobiv taktika valida, siis ikka lebo. Ma ise suht battlemage, vahepeal dual wield swords, vahel dual cast.
Samas mul on follower ka , kellel ma surra ei lase ja ta teeb mängimise veidi lihtsamaks icon_smile.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.11.2011 14:32:15 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
Siis pole jälle asi tasakaalus ju... mingi suvaline jorss lööb sind mätasse, hoolimata et omal on mingi ümber Dwarven või Elven armor peal? Kus loogika on? icon_biggrin.gif

Kui sul on vastas kolm tõsist sõdalast, siis on nende käest molli saamine ju loogiline. Player ei ole jumal, kes taevast laskunud.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 21.11.2011 14:49:28 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Kui sul on vastas kolm tõsist sõdalast, siis on nende käest molli saamine ju loogiline. Player ei ole jumal, kes taevast laskunud.

Sort of üritavad ju tembeldada erilisemaks kui teised... icon_razz.gif

ma enam vabsee ei mäleta oblivioni teemat, kuid kas seal ka midagi mängus oli? ( kunn vist nägi sind oma unenäos ja arvas, et sa oled jumala saadetud päästeingel vms? )
morrowindiski olid sa ainukene mingi maad vabastava nägevusega...

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.11.2011 14:51:42 vasta tsitaadiga

mismõttes? minu player char on küll jumal... icon_biggrin.gif
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 21.11.2011 14:53:21 vasta tsitaadiga

"Your the Hero that Skyrim needs" olen kuulnud paar korda vms. Jumal ei ole, aga draakonitapjast hero küll icon_lol.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.11.2011 15:43:43 vasta tsitaadiga

No seda minagi, et 3 tõsisemat inimest ei tohiks ju probleemiks olla. Sina oled see Dragonborn "vend" kes võitleb 3 draakoniga üheaegselt... üldsegi NPC'd lasevad need draakonid suht kergelt jällegi alla, samas hiiglan nüpeldab NPC'i nagu tolmukotte :/ tekib tunne, et sind nagu polekski vaja icon_biggrin.gif Mingit End of Days asja ei ole justkui tulemas icon_razz.gif, seega selle main story võikski justkui vahelejätta ja mängida niisama tühipaljast warriori, kes pasunasse taob ja varastab. Teiseks ei teki mängus sellist tunnustuse hetke, inimeste poolt. MassEffect seerias ei olnud sellist hetke, sinu tegelane oli inimeste jaoks KEEGI, sa olid esimene inimesest Spectre (kosmose Texas Ranger icon_razz.gif) Võibolla on mul mingi staari kompleks icon_lol.gif
Lihtsalt natuke paigast ära on kuidagi see skaala. beer_yum.gif

viimati muutis Viilutaja 21.11.2011 15:48:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 21.11.2011 15:48:33 vasta tsitaadiga

njah, tükkaega nüüd taotud, ning on hüva mäng küll (TES seeriast Morrowindi sai ka kõvasti mängitud, Oblivion'i millegipärast eriti ei viitsinud, nüüd Skyrim on jälle hull ajaröövel). Põnev on hetkel see, et tahaks justkui kõike teha. Ning üllataval kombel justkui õnnestub ka. St tavaliselt mängin koobastes sneak+vibu, kui vastased lähemale jõuavad, siis destruction magic+ühekäemõõk või -nui, sekka sepatöö ja enchantimine, st mäng ei piira oluliselt mida teha saad ja mida mitte... thumbs_up.gif
Avastamisrõõmu jagub kah, ma näiteks täiesti kogemata avastasin, et hobusele saab ka nö kannuseid anda, st alt nupp (st sprint vms) tõstab tõstab oluliselt kiirust, siiani lonkis see hobune pigem rahulikus tempos... icon_lol.gif
Keegi siin ei hammustanud läbi, kas skillid ise, ilma perkideta, ka aitavad....aitavad küll, relvade puhul vähemalt relva dämm tõuseb, maagia puhul jääb dämm samasks, aga võtab vähem magicat... icon_wink.gif

Ning üks lahe avastus oli koobas nimega Sightless Pit (shrine of azura lähistel), selle lõpus olev tempel oli visuaalselt ikka üsna wow...

Ahjaa, graafika koha pealt...asi töötab minu x1950Pro kaardiga, mis on isegi kehvem kui minimum requirements, ning isegi mitte kõige kehvema graafikaga, niiet minujaoks oli küll epic win, et ma ei pidanud uut kaarti mängu tarbeks ostma... icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
tiivik
HV kasutaja
tiivik

sõnum 21.11.2011 15:52:05 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:

Keegi siin ei hammustanud läbi, kas skillid ise, ilma perkideta, ka aitavad....aitavad küll, relvade puhul vähemalt relva dämm tõuseb, maagia puhul jääb dämm samasks, aga võtab vähem magicat... icon_wink.gif

Mina see olin : ) Vaatasin jah veel et nt smithingus mida kõrgem level seda rohkem dämmi saab juurde panna.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.11.2011 16:08:18 vasta tsitaadiga

Igavaks hakkab minema, ei viitsi enam eriti
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 21.11.2011 16:09:48 vasta tsitaadiga

nii juhtub kui nolifeda icon_biggrin.gif
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 21.11.2011 16:37:17 vasta tsitaadiga

Essa bug sai nüüd kinni püütud, jama siis järgmine:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 21.11.2011 17:21:00 vasta tsitaadiga

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131

soovitan seda FXAA post process injectorit samuti.
Kasutan Preset 1e ja pilt on kordades parem icon_smile.gif

Nüüd v1,3 töötab ati kaartidega ka kenasti.

Keegi on kasutanud seda?
Beautiful Skyrim
http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=120

või
SkyrimHD
http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=607

HD tekstuurid, kas pilt muutub ebaloomulikuks ka pärast?

NATAS999
HV Guru

sõnum 21.11.2011 17:36:04 vasta tsitaadiga

NeroEST, 1.3 pidi ju fxaa permanently disabled olema icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Fireforce
HV vaatleja
Fireforce

sõnum 21.11.2011 18:04:56 vasta tsitaadiga

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=123#content

panin selle peale ja pani ikka high nagu ennegi, kuigi high mul suht laggib, kusjuures mul polnudki varem seda .dll faili...
hetkel siis lvl 28 hakkan uurima kuidas perke respeccida kuna mõned on saatanast.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 21.11.2011 20:20:08 vasta tsitaadiga

Lol. I'm a corpse eater. icon_biggrin.gif

Peaks proovima, kui kellegi nähes laipu söön. Ei tea, mis nägu tehakse. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 21.11.2011 20:36:26 vasta tsitaadiga

NeroEST, deem. palju kenam näeb välja jah. Detailsem kuidagi, puhtamad värvid. Jookseb sarnaselt, vb veidi halvemini. Aga ei häiri. High peal siis
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 21.11.2011 20:53:38 vasta tsitaadiga

Mis nupuga ma libahundi endas esile saan kutsuda?Tehti mind hundiks aga ei öeldut kuda kasutada saan:D
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 21.11.2011 20:57:19 vasta tsitaadiga

Kuskil maagia menüüs ei ole midagi?
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 21.11.2011 21:00:49 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Mis nupuga ma libahundi endas esile saan kutsuda?Tehti mind hundiks aga ei öeldut kuda kasutada saan:D

Magic'u all peaks mingi Beast form vms olema äkki!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 21.11.2011 21:04:31 vasta tsitaadiga

Rune Master perk Destructioni all. "Can place runes five times farther away" mis asi see on ja milleks seda vaja? mis kuradi rune'i asetused icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
thenoob
HV kasutaja
thenoob

sõnum 21.11.2011 21:12:23 vasta tsitaadiga

jeanman, magic-powers ja beast form, aktiveerimiseks on shout nupp (default on "z")
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 21.11.2011 21:25:59 vasta tsitaadiga

Skyrim tiris 18.6mb jagu uuendusi steamist hetkel.
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.11.2011 21:29:54 vasta tsitaadiga

Fireforce kirjutas:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=123#content

panin selle peale ja pani ikka high nagu ennegi, kuigi high mul suht laggib, kusjuures mul polnudki varem seda .dll faili...
hetkel siis lvl 28 hakkan uurima kuidas perke respeccida kuna mõned on saatanast.

Manuaalselt tuleb konsooli kaudu perke lisada (ja eemaldada) ja/või skill lvleid muuta.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.11.2011 21:29:59 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Rune Master perk Destructioni all. "Can place runes five times farther away" mis asi see on ja milleks seda vaja? mis kuradi rune'i asetused icon_biggrin.gif

Magic rune on umbes nagu lõks mille saa maapinnale asetad.Keegi sinna komistab, siis saab kas fire,frost või lightning damage teatud punktide väärtuses.See perk lubab siis ilmselt pikema maa peale neid maha laotada.
Endal liiga madal maagia.Pole saanud testida kas ja kui hästi need töötavad.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 21.11.2011 21:30:01 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:

mingid rune spellid, mida saad maha panna, et kui vastane sisse jookseb, siis saab dammi. Ise võtsin lolli peaga selle perk'i , reaalselt pole ruune kasutanud. icon_lol.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Elder Scrolls V: Skyrim mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 92, 93, 94  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.