|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
sav1saar
HV kasutaja

|
21.11.2011 04:41:50
|
|
|
| Kuskil mingit listi leidub, milles on toodud ära Questide eest saadud nänn, mis võib varieeruda olenevalt levelist? Mõningad rewardid on alguselevelitel saades ikka naeruväärselt mõttetu, arvestades seda kui palju paremaks võib see saada hiljem... uesp's midagi on, aga see pole kuigi informatiivne.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
21.11.2011 08:05:17
|
|
|
Uut followeri saab endale kuidagi?
Mul Lidia sai surma lampi mingi maagi käe läbi...
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
21.11.2011 08:47:14
|
|
|
LightsabeR, bljaaaa, jäta oma google enda teada, inimene küsib siin foorumis siis andke vastus mitte ärge ajage hülge möla
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
21.11.2011 09:26:30
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
LightsabeR, bljaaaa, jäta oma google enda teada, inimene küsib siin foorumis siis andke vastus mitte ärge ajage hülge möla  |
Miks on halb viidata sellele, et info oleks väga kergesti Google abiga kätte saanud? Järgmine kord on inimesel endal lihtsam ja ei pea ootama, millal keegi siia vastuse postitab, vaid võib kohe ise info üles otsida.
Ja pealegi, ma postitasin vastuse ka.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
21.11.2011 10:06:43
|
|
|
| amachie kirjutas: |
Mul Lidia sai surma lampi mingi maagi käe läbi... |
Followere leiab pea igast kõrtsist ja mõnedki tegelased pakuvad endid ise, kui nende questid läbi teed.
See "mingi maag" oli muide sina ise , sest followerid surevad vaid siis, kui sa neile ise viimase hoobi annad.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
21.11.2011 10:43:37
|
|
|
Pekki.
Ta korra lendas jah keset kaklust ette
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
21.11.2011 10:52:25
|
|
|
| sigakoer kirjutas: |
| amachie kirjutas: |
Mul Lidia sai surma lampi mingi maagi käe läbi... |
Followere leiab pea igast kõrtsist ja mõnedki tegelased pakuvad endid ise, kui nende questid läbi teed.
See "mingi maag" oli muide sina ise , sest followerid surevad vaid siis, kui sa neile ise viimase hoobi annad. |
oled sa kindel et nad ainult siis surevad? Mul küll tunne et kui follower downis ja sa ta üksi vastaste keskele jätad siis nad löövad ta ikka maha.
Smithingu kohapealt kas sain õigesti aru et vahet pole millise asja sa valmis klopsid skill lvl läheb edasi alati ühepalju? kas teed leather helmet või miski huipu Glass armori skill läheb edasi sama palju?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.11.2011 10:54:02
|
|
|
Mu follower sai päris kenasti korduvalt giantite ja mammutite poolt peksa aga peale orbiidilt maandumist jooksis rõõmsalt edasi mõne aja pärast.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 226 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.11.2011 12:03:36
|
|
|
Sprint on küll päris hea kui giant'eid ja muud karmimat mudru kiteda vaja on
Samuti kui su shout hakkab koosnema >1 sõnast siis karjumisnuppu pikemalt all hoides on ak selle mõju vastavalt suurem.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
21.11.2011 12:07:58
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| Viilutaja kirjutas: |
| Tahtsin küsida, kas Dragon shoutid ongi nii armetud? Või kasvab shouti võimsus kuidagi koos sinu üldise tasemega, kui paremaks saad? |
Igal shoutil 3 taset ju.Iga tasemega järjest võimsam.
Muide olen vist suurimas koopas mis Skyrimis leidub.Juba 5-6 tundi kolanud ja tapnud.Lõppu veel ei paista.Väga julm  |
Kui nii siis väga mõtlesin juba, et wtf , suvaline potion mõjub ka vastasele laastavamalt kui Shout.
Üks asi veel, hetkel ei ole olnud ühtegi sellist vastast, keda maha poleks saanud. Libahundi jätsin ellu, kuna mainis, et on tugev liitlane tulevikus, seega ei näinud põhjust nottimiseks. Aga giante maha võtta pole probleem. See on ka hästi kummaline, et draakonid on kergemad võrreldes hiiglastega??? Ise olen level 15 ja enamasti kahekäe relvadega madistan.
_________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241 |
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.11.2011 12:11:37
|
|
|
| Ise olen level 15 ja enamasti kahekäe relvadega madistan. |
Pane Master ja sind lööb teine vastu tulev mob poleks esimese power strikega Master on sellepoolest just täpselt nii pagana nauditav. Kaugelt vibu, lähedalt aga kilp ja onehander. Power striked on oneshot, archerid tapavad kahe lasuga ja tihti lasevad nemadki oneshotti, seega Blocki alt noolte perk on must have.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
21.11.2011 12:15:29
|
|
|
Leidub ikka väärakaid küll jah
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
21.11.2011 12:16:36
|
|
|
| Alustasin ka tunnike tagasi mängimist. Väga paeluv, jõudsin alles omadega Whiteruni Jarli jurde. Jahipidamine ei olegi nii lihtne, kui ta tundus. Alguse asi - ajasin snow foxi taga ja järsku see viis mind mingite bandiitide juurde, kes muidugi mulle kallale lendasid ja snowfoxi minema hirmutasid. Fkdat.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
21.11.2011 12:23:36
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Pane Master ja sind lööb teine vastu tulev mob poleks esimese power strikega Master on sellepoolest just täpselt nii pagana nauditav. Kaugelt vibu, lähedalt aga kilp ja onehander. Power striked on oneshot, archerid tapavad kahe lasuga ja tihti lasevad nemadki oneshotti, seega Blocki alt noolte perk on must have. |
Siis pole jälle asi tasakaalus ju... mingi suvaline jorss lööb sind mätasse, hoolimata et omal on mingi ümber Dwarven või Elven armor peal? Kus loogika on?
_________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241 |
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
21.11.2011 12:30:14
|
|
|
Pane Master ja sind lööb teine vastu tulev mob poleks esimese power strikega Master on sellepoolest just täpselt nii pagana nauditav. Kaugelt vibu, lähedalt aga kilp ja onehander. Power striked on oneshot, archerid tapavad kahe lasuga ja tihti lasevad nemadki oneshotti, seega Blocki alt noolte perk on must have. |
Kuna mängin maagi ja level 21 olen ning ühtegi punkti pole health alla pannud, on mul sama efekt experdiga ( üks tase adeptist [keskmine] kõrgem ) Kui master paneks, ei suudaks vist üldse vastaseid tappa.
Maagia on kuidagi väga väga nõrk. Fireball võtab pool magickat ära ( 350 on kokku ) ja dämmi teeb 1/5 v 1/6 vastase eludest:/
Oleks vist pidanud ka alguses võtma light armor, dagger, sneak (archery optional )
_________________ Winter is coming... |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.11.2011 12:55:24
|
|
|
Hoia e'd all
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
21.11.2011 12:55:53
|
|
|
| Hoia E nuppu all ning siis saad asju ja laipu liigutada-lohistada.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
21.11.2011 12:55:54
|
|
|
| Kas Skyrimis saab ka asju kätte võtta ja neid asetada TÄPSELT kuhugi mujale, vähemalt videodes olen näinud kus potte ja ämbreid tõmmatakse inimestele pähe jne. |
Hoia E'd all, siis saad asju tõsta, natuke pusides saab asju täpselt ka panna, endal võttis paar katset aega, et pott müüjale pähe panna. Samas saab asju ka nii varastada, et tõstad need kuskile teise ruumi ja siis pistad tasku kui keegi ei vaata.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
21.11.2011 13:20:38
|
|
|
| NeroEST kirjutas: |
Kuna mängin maagi ja level 21 olen ning ühtegi punkti pole health alla pannud, on mul sama efekt experdiga ( üks tase adeptist [keskmine] kõrgem ) Kui master paneks, ei suudaks vist üldse vastaseid tappa.
Maagia on kuidagi väga väga nõrk. Fireball võtab pool magickat ära ( 350 on kokku ) ja dämmi teeb 1/5 v 1/6 vastase eludest:/
Oleks vist pidanud ka alguses võtma light armor, dagger, sneak (archery optional ) |
Maagide jaoks on ju def buffid Alternate spellide hulgas. Näiteks Ironskin ja see master tasemel, mis püüab 80% pdmg kinni. Ma küll ei tahaks kilbiga ja mõõgaga maagi mängida!!! LOLOLOL
Jama on, et maagidel itemeid pole mis mdmg tõstaks. krt kohe esimesest koopast leidsin kindad, mis tõstsid 2h mõõga dmg 25% võrra.
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
21.11.2011 13:30:55
|
|
|
see ironskin kestab 60 sek, dualcastimiseks on vaja vist 400 magickat mul on tunne, sest hetkel 358 ja ikka castida ei saa.
ja kui enne combatit teha, kukub 60 sek täis, kui teha vahetult enne combatit, ei regenni dämmiks piisavalt mana, jälle häda.
Peab vist magicka potionite sõltlaseks hakkama ( so far pole kasutanud (a) ) tundub, et mäng näeb ette, et pead kasutama, muidu maagina sured ruttu...
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FurioN
HV kasutaja

|
21.11.2011 13:52:47
|
|
|
Masteri ja Experti vahe on siis nii suur? Endal Expert ja ei näe küll, et mäng oleks liiga raske vms. Mõni boss hitib julmalt, aga kui sobiv taktika valida, siis ikka lebo. Ma ise suht battlemage, vahepeal dual wield swords, vahel dual cast.
Samas mul on follower ka , kellel ma surra ei lase ja ta teeb mängimise veidi lihtsamaks
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.11.2011 14:32:15
|
|
|
Siis pole jälle asi tasakaalus ju... mingi suvaline jorss lööb sind mätasse, hoolimata et omal on mingi ümber Dwarven või Elven armor peal? Kus loogika on?  |
Kui sul on vastas kolm tõsist sõdalast, siis on nende käest molli saamine ju loogiline. Player ei ole jumal, kes taevast laskunud.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
21.11.2011 14:49:28
|
|
|
Kui sul on vastas kolm tõsist sõdalast, siis on nende käest molli saamine ju loogiline. Player ei ole jumal, kes taevast laskunud. |
Sort of üritavad ju tembeldada erilisemaks kui teised...
ma enam vabsee ei mäleta oblivioni teemat, kuid kas seal ka midagi mängus oli? ( kunn vist nägi sind oma unenäos ja arvas, et sa oled jumala saadetud päästeingel vms? )
morrowindiski olid sa ainukene mingi maad vabastava nägevusega...
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.11.2011 14:51:42
|
|
|
mismõttes? minu player char on küll jumal...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
21.11.2011 14:53:21
|
|
|
"Your the Hero that Skyrim needs" olen kuulnud paar korda vms. Jumal ei ole, aga draakonitapjast hero küll
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
21.11.2011 15:43:43
|
|
|
No seda minagi, et 3 tõsisemat inimest ei tohiks ju probleemiks olla. Sina oled see Dragonborn "vend" kes võitleb 3 draakoniga üheaegselt... üldsegi NPC'd lasevad need draakonid suht kergelt jällegi alla, samas hiiglan nüpeldab NPC'i nagu tolmukotte :/ tekib tunne, et sind nagu polekski vaja Mingit End of Days asja ei ole justkui tulemas , seega selle main story võikski justkui vahelejätta ja mängida niisama tühipaljast warriori, kes pasunasse taob ja varastab. Teiseks ei teki mängus sellist tunnustuse hetke, inimeste poolt. MassEffect seerias ei olnud sellist hetke, sinu tegelane oli inimeste jaoks KEEGI, sa olid esimene inimesest Spectre (kosmose Texas Ranger ) Võibolla on mul mingi staari kompleks
Lihtsalt natuke paigast ära on kuidagi see skaala.
_________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
viimati muutis Viilutaja 21.11.2011 15:48:50, muudetud 1 kord |
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
21.11.2011 15:48:33
|
|
|
njah, tükkaega nüüd taotud, ning on hüva mäng küll (TES seeriast Morrowindi sai ka kõvasti mängitud, Oblivion'i millegipärast eriti ei viitsinud, nüüd Skyrim on jälle hull ajaröövel). Põnev on hetkel see, et tahaks justkui kõike teha. Ning üllataval kombel justkui õnnestub ka. St tavaliselt mängin koobastes sneak+vibu, kui vastased lähemale jõuavad, siis destruction magic+ühekäemõõk või -nui, sekka sepatöö ja enchantimine, st mäng ei piira oluliselt mida teha saad ja mida mitte...
Avastamisrõõmu jagub kah, ma näiteks täiesti kogemata avastasin, et hobusele saab ka nö kannuseid anda, st alt nupp (st sprint vms) tõstab tõstab oluliselt kiirust, siiani lonkis see hobune pigem rahulikus tempos...
Keegi siin ei hammustanud läbi, kas skillid ise, ilma perkideta, ka aitavad....aitavad küll, relvade puhul vähemalt relva dämm tõuseb, maagia puhul jääb dämm samasks, aga võtab vähem magicat...
Ning üks lahe avastus oli koobas nimega Sightless Pit (shrine of azura lähistel), selle lõpus olev tempel oli visuaalselt ikka üsna wow...
Ahjaa, graafika koha pealt...asi töötab minu x1950Pro kaardiga, mis on isegi kehvem kui minimum requirements, ning isegi mitte kõige kehvema graafikaga, niiet minujaoks oli küll epic win, et ma ei pidanud uut kaarti mängu tarbeks ostma...
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiivik
HV kasutaja

|
21.11.2011 15:52:05
|
|
|
| eix666 kirjutas: |
Keegi siin ei hammustanud läbi, kas skillid ise, ilma perkideta, ka aitavad....aitavad küll, relvade puhul vähemalt relva dämm tõuseb, maagia puhul jääb dämm samasks, aga võtab vähem magicat...
|
Mina see olin : ) Vaatasin jah veel et nt smithingus mida kõrgem level seda rohkem dämmi saab juurde panna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
21.11.2011 16:09:48
|
|
|
nii juhtub kui nolifeda
|
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.11.2011 17:36:04
|
|
|
NeroEST, 1.3 pidi ju fxaa permanently disabled olema
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fireforce
HV vaatleja

|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.11.2011 20:20:08
|
|
|
Lol. I'm a corpse eater.
Peaks proovima, kui kellegi nähes laipu söön. Ei tea, mis nägu tehakse.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
21.11.2011 20:36:26
|
|
|
| NeroEST, deem. palju kenam näeb välja jah. Detailsem kuidagi, puhtamad värvid. Jookseb sarnaselt, vb veidi halvemini. Aga ei häiri. High peal siis
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
21.11.2011 20:53:38
|
|
|
| Mis nupuga ma libahundi endas esile saan kutsuda?Tehti mind hundiks aga ei öeldut kuda kasutada saan:D
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
21.11.2011 20:57:19
|
|
|
| Kuskil maagia menüüs ei ole midagi?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
21.11.2011 21:00:49
|
|
|
| jeanman kirjutas: |
| Mis nupuga ma libahundi endas esile saan kutsuda?Tehti mind hundiks aga ei öeldut kuda kasutada saan:D |
Magic'u all peaks mingi Beast form vms olema äkki!
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
21.11.2011 21:04:31
|
|
|
Rune Master perk Destructioni all. "Can place runes five times farther away" mis asi see on ja milleks seda vaja? mis kuradi rune'i asetused
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thenoob
HV kasutaja

|
21.11.2011 21:12:23
|
|
|
| jeanman, magic-powers ja beast form, aktiveerimiseks on shout nupp (default on "z")
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
21.11.2011 21:25:59
|
|
|
Skyrim tiris 18.6mb jagu uuendusi steamist hetkel.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
21.11.2011 21:29:54
|
|
|
Manuaalselt tuleb konsooli kaudu perke lisada (ja eemaldada) ja/või skill lvleid muuta.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.11.2011 21:29:59
|
|
|
| madness kirjutas: |
Rune Master perk Destructioni all. "Can place runes five times farther away" mis asi see on ja milleks seda vaja? mis kuradi rune'i asetused  |
Magic rune on umbes nagu lõks mille saa maapinnale asetad.Keegi sinna komistab, siis saab kas fire,frost või lightning damage teatud punktide väärtuses.See perk lubab siis ilmselt pikema maa peale neid maha laotada.
Endal liiga madal maagia.Pole saanud testida kas ja kui hästi need töötavad.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
21.11.2011 21:30:01
|
|
|
| madness kirjutas: |
Rune Master perk Destructioni all. "Can place runes five times farther away" mis asi see on ja milleks seda vaja? mis kuradi rune'i asetused  |
mingid rune spellid, mida saad maha panna, et kui vastane sisse jookseb, siis saab dammi. Ise võtsin lolli peaga selle perk'i , reaalselt pole ruune kasutanud.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|