Selles suhtes, et sain uue ruuteri ja nüüd ei saa enam sisse.
Panen play, jääbki seda connectima.
Ja ma ei saa seda NAT-i ka tööle.
Kas keegi aitaks.
Thomsoni ruuter elisa oma.
Ja kui ma lähen ruuteri kodulehele siis küsib passi ja ma olen proovinud kõike mida netis leiab ja ei saa. Sealt seda unpn ei saa panna ka.
Ei mäleta enam täpselt, aga mul tekitas MW2 aegadel elioni ruuteris NAT stricti kolmanda osapoole tulemüür või viirusetõrje. Ilma oli ilusti NAT open. Aga stricti pärast ükski mäng küll mängimata ei jäänud, sai sisse ilusti.
Thomson TG784 on üks igavene rist ja viletsus. Suunasin telnetis kõik vajalikud pordid ära, kontrollisin mitu korda üle - ei toimi.
Tulemüürid võtsin maha, AV ka. Käima aitas lõpuks see:
See peaks tagama, et UPnP ka reaalselt toimib. Võtsin prooviks pordisuunamise maha ja töötas ikka, järelikult vajas karp vaid seda käsku. MW2 sain samamoodi lahti, teiste portidega ainult. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Thomson TG784 on üks igavene rist ja viletsus. Suunasin telnetis kõik vajalikud pordid ära, kontrollisin mitu korda üle - ei toimi.
Tulemüürid võtsin maha, AV ka. Käima aitas lõpuks see:
See peaks tagama, et UPnP ka reaalselt toimib. Võtsin prooviks pordisuunamise maha ja töötas ikka, järelikult vajas karp vaid seda käsku. MW2 sain samamoodi lahti, teiste portidega ainult.
Tänud info eest! Väga hea, sai lõpuks avatud ja lihtsalt. Polnud vaja jännata igalpool ruuteris _________________ Futurist
Mängisin nüüd terve õhtu seda kill comfirmed ja täitsa meeldib tundus et n.ö campereid on vähem, kuna kui kellegi killid pead ka selle tagi võtma nii jah campimist on vähem selles modes. Täitsa meeldib endale
Mängisin nüüd terve õhtu seda kill comfirmed ja täitsa meeldib tundus et n.ö campereid on vähem, kuna kui kellegi killid pead ka selle tagi võtma nii jah campimist on vähem selles modes. Täitsa meeldib endale
see gamemode lisab jah täitsa uue hingamise niisama madistamisele, vahest peab natuke mõtlema ka kas tasub ikka confirmi järgi minna kohe Või meelitada paar-kolm mikit lõksu.
See viimane patch vist jebis selle ära, et täpsemat pingbar twiiki ei saagi teha enam?
Eile kiirelt sirvisin Steami foorumit, kus rahvas kisas selle üle. Eriti seda veel ka, et need 4 pulka on nüüd veel suurema pingi vahemiku jaoks _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
vat ei osanud vaadata, aga imo oli ikka 10 pulka
Õhtul saan veenduda.
Põmst savi kuna see MM töötab selles versioonis nagu siidi, 4-5 sek ja mäng olemas ning ei peksa lobbyst välja ega miskit.
Kui party leader lahkub siis see on muidugi teine teema.
Outposti mapil ronis mingi tüüp teatud kohast kaardi alla ning küttis seal puutumatult ringi, tulistades karistamatult kõiki, kes nö kaardi peal mängisid. Fucking great ma ütlen _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.