Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
destiny12
Piiratud kasutaja

|
17.11.2011 14:04:45
Uus arvuti, uued küsimused! |
|
|
Täna siis saabusid kõik komponendid ning hakkasid arvutit kokku panema, kuid tekkis paar väikest küsimust.
Nimelt msi nb peal on mingi kile taoline kleeps vms..
Kas selle peab sealt eemaldama?
Ja lisaks on korpusel AFM augu täiteks pandud see kollane asjandus mille külge emaplaat kruvitakse, kuid tollel seal puudub ju otstarve, kuna tal pole isegi seal vinti küljes. Ja kaasa tuli korpuse ainult 2 sellist. Mul endal on neid kollaseid küll aga natuke pikemad.
Aidake palun, ma ei saa ennem arvutit kokku panna!
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
17.11.2011 14:07:26
Re: Uus arvuti, uued küsimused! |
|
|
destiny12 kirjutas: |
Täna siis saabusid kõik arvuti komponendid.../...tekkis paar väikest küsimust. Põhjasilla peal on mingi kile taoline kleeps vms.../...Kas selle peab sealt eemaldama? |
Ei pea, kuid võiks - soojusvahetus paraneks.
destiny12 kirjutas: |
Korpuse AFM augu täiteks pandud see kollane asjandus, mille külge emaplaat kruvitakse.../...tollel puudub otstarve, kuna tal pole isegi seal vinti küljes. Kaasa tuli korpusega ainult 2 sellist. Mul endal on neid kollaseid küll aga natuke pikemad. Aidake palun, ma ei saa ennem arvutit kokku panna. |
Ei saanud küll vbolla hästi aru, millest jutt, kuid vähemasti peaksid kõik "kollased asjandused", millede külge emaplaat kinnitatakse, olema sama pikkusega/kõrgusega, et ei tekiks emaplaadi liigset paindumist, mis kehvemal juhul võib su uue plate ära lõhkuda.
Eee... ja vint on väike linnuke metsas. Poltidel, mutritel jms asjandustel on keere
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
17.11.2011 14:14:55
|
|
|
Keere muidugi, vabandust. Eks ma siis kasutan vana korpuse "asjandusI"
Emaplaadi taga on ka üks suht suureke valge kleebis, kus triipkood jne kirjad peal. Kas selle võib ka ära võtta, või kaob siis garantii?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
viimati muutis destiny12 17.11.2011 14:16:34, muudetud 1 kord |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.11.2011 14:16:25
|
|
|
hashi: Teemaalgatajal on jutt pigem hoopis sirgest, ilma keermeta "tugipuksist".
Neid palju ei liigu, aga aeg-ajalt siiski. Tugi lihtsalt läheb läbi emaplaadi ja nii jääbki, millegagi kinni ei keerata.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
17.11.2011 14:17:05
|
|
|
Ühe kinnitusjulla võid ilma keermeta jätta küll. Selle mõte peaks olema sellest, et on parem emaplaati paigaldada. Istub ilusasti emaplaadi auku ja emaplaat ei nihku paigalt ära enne kruvide kinnitamist. Parema kinnnitamise huvides tasub muidugi keermestatud junn panna.
Junnide kõrgus sõltub ka korpusest. Sellest kõrgusest oleneb ju, kui kõrgele emaplaat jääb. Kui liiga kõrged/madalad, võib tagumiste kontaktide kupatus nats nihkesse sõita avausest.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
martinto
HV vaatleja
|
17.11.2011 14:18:52
|
|
|
Kui ma enda lauaarvuti kokku panin, siis mul olid ka sarnased vasest "junnid" korpusega kaasas. Ma kahjuks ei mäleta, kas keera ka sees oli, aga mul kulusid nad kõik ära. See kuhu emaplaat kinnitub on sellised kõrgemad "künkad" ning osad olid madalamad, sinna tulid nad sisse keerata.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
17.11.2011 14:21:38
|
|
|
Ainult, et mul neid pukse kõvasti vähem kaasas kui peaks olema ja seega ma pean kasutama teisi, mis on 1mm väiksemad. Kuigi mul neid ka vähe.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
17.11.2011 14:22:16
|
|
|
Mine küsi kusagilt arvutipoest. Tartus peaks neid ju olema.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
17.11.2011 17:10:33
|
|
|
Muidu käisin ka ordis, ei ole. Teine koht oli kinni ja rohkem ei viitsinud seigelda. Lasen tuttaval pikemad puksid lühemaks treipingil lasta, siis on sama pikkusega mis need uued 2 tükki.
Emaplaadi taga on ka üks suht suureke valge kleebis, kus triipkood jne kirjad peal. Kas selle võib ka ära võtta, või kaob siis garantii?
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.11.2011 17:41:58
|
|
|
destiny12: Muide, osadel korpustel polegi selliseid keeratavaid pukse olemas, vaid et plaat keeratakse kinni vastu neidsamu "keermega kõrgendusi" kinni.
Nii, et uuri korpusemüüja käest seda kinnitusvärki, pildi peal olev plate tundub meenutavat küll sellist korpust, kus pukse ei kasutata.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
17.11.2011 18:09:50
|
|
|
Korpus on thermaltake v3. Ja tõesti emme kinnituskohad on toodud kõrgemale.
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1367651
Neil kõigil kaasas siis nö 2 standoffi? Järelikult polegi neid vaja?
http://www.overclock.net/t/834567/standoff-question
Tõesti pole vist pukse vaja, ehk ainult seda mis keskel oli ilma keermeta. E: Seda ilma keermeta ei saa ikka kasutada, kuna emmel pole seal üldse auku.
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |