Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hazar
Kreisi kasutaja

|
17.11.2011 03:19:49
|
|
|
neid lõputult
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
17.11.2011 03:25:13
|
|
|
Lol, ma olen sneakides põhimõtteliselt nähtamatu. Just lähenesin ühele vampiirile eest poolt ja tõmbasin kõri läbi.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
17.11.2011 03:51:28
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Lol, ma olen sneakides põhimõtteliselt nähtamatu. Just lähenesin ühele vampiirile eest poolt ja tõmbasin kõri läbi. |
Millega sa selle saavutanud oled? Sneak perkid mingid? Mingid itemid? Lihtsalt enda skill?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackahole
HV vaatleja

|
17.11.2011 04:00:29
|
|
|
Kuidas see questide tegemine küll käib. Tahaks teha midagi aga ei leia ühtegi questi ega midagi . Muidu mängudes on nagu koridorid ning asi jääb kindlatesse piidirdesse, aga siin oleks nagu maailm liiga avar, mistõttu on nende ülesannete tegemine suhteliselt võimatu juu. Mingit GPS laadset modi ei ole veel tehtud vä?
|
|
tagasi üles |
|
 |
René
HV vaatleja

|
17.11.2011 04:55:09
|
|
|
blackahole, vajuta J-i ja seal tee quest aktiivseks ning siis on nii kompassil kui mapil questi asukohta näha.
Miks lapsed ei sure?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.11.2011 05:28:30
|
|
|
Eliit kirjutas: |
Keegi teab kust Daedra südameid leida saab? Tahaks armorit teha aga krt ei leia tee mis tahad. |
Ühte südant müüs Winterhold Colledge-s üks elf (üks uus student).
Kas keegi kuskil varastatud looti kah kokku ostab?.Tavaliste poemüüjate puhul pole seda isegi nimekirjas.Äkki thieves guildis on mingi fence?
Lol ja Riverwood on tõesti dragon central.Juba kolmas draakon ründas mind just riverwoodis
Ühtlasti Whiterunis anti mulle see Lydia kes kutsus mind "my thane" aga ta sai Ice Wraithi tõttu surma.Kas companionid mitte surematud ei pidanud olema?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
17.11.2011 05:45:12
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Bluebull kirjutas: |
Lol, ma olen sneakides põhimõtteliselt nähtamatu. Just lähenesin ühele vampiirile eest poolt ja tõmbasin kõri läbi. |
Millega sa selle saavutanud oled? Sneak perkid mingid? Mingid itemid? Lihtsalt enda skill?  |
Perkid ja sneak skill 80+
Aga jah, põhimõtteliselt on nii, et võin dungeonis ükshaaval kõigile silent killi teha ja keegi saa midagi aru, isegi siis kui mingi paar meetrit on vahet. Inimesed natuke midagi kahtlustavad, aga mingid undeadid ei saa midagi aru. Tihti on veel nii, et panen power-blow ära ja tüüp jääb veel tuikuma ja ei suuda mu asukohta määrata, siis panen veel teise otsa ja ongi kutu.
Aga selle eest teeb iga vähegi tugevam tüüp mulle väljas-valges ära.
Keegi teab kust Daedra südameid leida saab? Tahaks armorit teha aga krt ei leia tee mis tahad. |
Just sain ühe Ivarsteadi külas. Mine räägi mingis lagunenud majas oleva mehega ja alusta seda questi. Ma ei tea, kas see loot varieerub, aga sain questi lõpus daedra südame.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
17.11.2011 05:54:45
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Kas keegi kuskil varastatud looti kah kokku ostab?.Tavaliste poemüüjate puhul pole seda isegi nimekirjas.Äkki thieves guildis on mingi fence?
Lol ja Riverwood on tõesti dragon central.Juba kolmas draakon ründas mind just riverwoodis
Ühtlasti Whiterunis anti mulle see Lydia kes kutsus mind "my thane" aga ta sai Ice Wraithi tõttu surma.Kas companionid mitte surematud ei pidanud olema?  |
Thieves guildi omad ostavad jah.
Peab vist mõned questid enne tegema tho.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
17.11.2011 06:06:04
|
|
|
Ühtlasti Whiterunis anti mulle see Lydia kes kutsus mind "my thane" aga ta sai Ice Wraithi tõttu surma.Kas companionid mitte surematud ei pidanud olema?  |
Proovi ka
khajiiti whiterunist väljas, vahel kadunud muidugi kutt.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
17.11.2011 06:31:20
|
|
|
See on "follower", keda saad endaga kaasa kutsuda, nt peale mingi ülesande täitmist. Mul sai ta ka surma. Hetkel tilbendab mul üks koer kaasas
"Companionid" on vist küll jah surematud.
jeanman kirjutas: |
Ja selles kompassist ka ei saa ma aru, mis kuradi punane täpp seal vahepeal jookseb? |
Vastane-vaenlane
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
17.11.2011 06:34:06
|
|
|
winterholdi collegis on jah üks tüüp kes müüb 2x korraga, ostad ära, käid ringi ja passid mõnda aega ja saad uuesti osta. See sama tüüp on ühtlasi ka fence, saab talle varastatud asju müüa. Temaga trademiseks pole erilist questi vaja teha (ainult collegisse sissa on vaja saada) aga kui ei meeldi siis whiteruni alkeemik müüb kah aeg ajalt daedra südant
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
17.11.2011 09:11:31
|
|
|
Suht surematud, aga mitte täiesti. Kui health liiga madalale langeb siis kukuvad põlvili ning tavaliselt jäetakse nad siis kohe ka rahule, kui sa lähedal oled. Ehk hakkavad sind kindlalt ründama. Aga kui jooksu paned siis nad võivad sõbra lõpuks siiski mättasse lüüa.
Igasugu boss-fightide puhul väga mõtet pole neid kaasa võtta alati kui ise bossiga eriti kaua ninapidi koos olla ei suuda. Sest vastasel juhul võib boss su sõbrale otsa peale teha samal ajal, kui sa kuskil nurga taga end healid.
Ma võtsin endale Healing Hands spelli ja nüüd saan teda vähemalt healida.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.11.2011 09:20:59
|
|
|
Panin mõned modid kah peale.Eriti meeldib mulle see lihtne aga informatiivne loading screen mod, kus on praegune kellaaeg ja level protsentides.Siis teab täpselt palju järgmise levelini aega on ja, et umbes õigel ajal mängu ära saab lõpetada ja magama minna, et järgmine päev ikka tööle jõuda :
Spoiler 
Fov muutsin 95 peale.Mulle sobib 1080p peal
Muide need Dwever vms rassi koopad oon ikka tõelised aardekambrid .Keegi teab kas see kraam midagi väärt on?
Tassisin selle kokku väljapääsu juurde üle terve koopa .Nimeks on Dwever solid metal:
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.11.2011 09:24:09
|
|
|
tomorrow, linki sellele kella modile?
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
17.11.2011 09:24:35
|
|
|
Panin mõned modid kah peale.Eriti meeldib mulle see lihtne aga informatiivne loading screen mod, kus on praegune kellaaeg ja level protsentides.Siis teab täpselt palju järgmise levelini aega on ja, et umbes õigel ajal mängu ära saab lõpetada ja magama minna, et järgmine päev ikka tööle jõuda :
Spoiler 
Fov muutsin 95 peale.Mulle sobib 1080p peal
Muide need Dwever vms rassi koopad oon ikka tõelised aardekambrid .Keegi teab kas see kraam midagi väärt on?
Tassisin selle kokku väljapääsu juurde üle terve koopa .Nimeks on Dwever solid metal:
Spoiler 
|
Mul ka fov 95, mõnus.
Neid dwemer metal'it peaks saama sulatada ingottideks ja siis dwemer asju teha. Rahaline väärtus muidu suht kehva. Aga jah, ega muidu dwemer Ore'i vist pole.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oldermann
HV kasutaja
|
17.11.2011 10:51:50
|
|
|
Ma leidsin südame sedasi, et niisama mööda teed ringi tatsudes Riftoni poole tuli mulle vastu üks dark elf, kes pikema jututa ründas mind täiesti lampi, samamoodi ründas üks imperial mulle vastu tulles, hiljem tuli veel igasugu rahvast vastu, aga rünnakut ei esinenud. millest see oleneb?
_________________ ei ole allkirja
viimati muutis Oldermann 17.11.2011 10:57:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
17.11.2011 10:56:20
|
|
|
Oldermann kirjutas: |
millest see oleneb? |
Paha päev mõnel lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.11.2011 11:18:50
|
|
|
Sai siis ka lõpuks mäng ära võetud kogu selle haibi peale mis ta eri forumites saanud on. Steamist tuli üllatavalt kiirelt alla, alla 11MB/s ei langenud
Varasemaid ES asju olen läbi häda paar tundi mänginud enne kui üle viskas, praegust olen jõudnud umbes tunni vaadata ja hetkel eriti miskit veel arvata ei oska peale selle, et suht tüütu oli algus kus enamus ajast lihtsalt vahtisid "filmi". Oletan küll, et edaspidi läheb paremaks. Muidugi rämedalt kokku pakitud ja artefaktidega tekstuurid tekitavad lähivaates kerget põlgust kui kõik näod on nende tõttu üsnagi kandilised. Tean, et mingi mod asendas need vähe silutud tekstuuridega kuid see oli kaugel ideaalist.
Mängin C2D@2.8GHz + 560gtx peal, graafika high kuid kõik view distance'id on põhjas, tundus et võib veel juurde keerata ilma suuremate probleemideta. Täna õhtul peaks vast veidi rohkem vab aega olema asjade täppisseadeks. Jääb vaid loota, et seda mängu nii kiirelt nurka ei viska
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.11.2011 11:58:00
|
|
|
Wiwefak kirjutas: |
praegu kah päris pingsalt mänginud. Lvl 36.
Tegin siis assassin tegelase. Dual dagger, sneak, light armor, lockpicking, speech.
Ütleme nii, et tore teha 30x critte, kuid kui vastased mind näevad siis suht sitt seis. 1vs1 head on saad valusalt tappa. |
Sellepärast tulebki teha blocki, heavy armorit kah Ja kindlasti restorationit/conjurationit.
Ma tegin täpselt vastupidi, ennem heavy ja block ning siis tahtsin sneakida ja tegin sneaki Ise mingid companionit muidu kaasas ei kanna, ei näe mõtet. Piisab summoned abilistest kah . Kui draakon(id) ründavad, siis piisab hobusest ka(ta surematu, draakon hakkab teda ründama ja lähen slashin küljepealt lihtsalt ära) Eile ründas mingi valemiga 3 draakonit korraga, see oli päris
viimati muutis Velociraptor 17.11.2011 11:58:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.11.2011 12:00:26
|
|
|
lkits kirjutas: |
Mul 100% maag ning mõnus on ellu äratada mingeid vante, keda samas ohverdada.
Siiski olen tõdenud, et dual-cast-magic ei tööta nii nagu peaks. Damage tundub olevat sama, kuid manat võtab raibe palju rohkem. |
Nii palju kui ma restorationit olen teinud(hetkel juba 70 peale vaikselt tiksunud) on elude taastumine on küll 2x kiirem. Ma pole isegi perke selle skilli alla pannud(n.ö secondary skill)
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
17.11.2011 12:21:54
|
|
|
Hobusega on üldse see hea nali, et ta taob tavaliselt kõigil bandiitidel nahad kinni. Ükskord trolli eest pani jooksu aga tuli ise tagasi.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|