Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
thenoob
HV kasutaja

|
16.11.2011 23:21:19
|
|
|
Keegi oskaks öelda kust mõni smelter leida? Anvilite ja muu siukse teema juures pole silma jäänud, või olen ma pime.
Edit: Leidsin
viimati muutis thenoob 16.11.2011 23:35:08, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vylx
HV kasutaja

|
16.11.2011 23:22:34
|
|
|
Imo see et kõik questiks vajalik pole sul näkku paisatud manuali näol on just mõnus vanakooli nostlgia. Vahepeal see WoW'i generatsioon nämmutati liialt ära nende quest markeritega - kulge punktist A, punkti B, kliki 5x ja quest completed - samahästi võiks lihtsalt mingi boti jätta mängima.. oeh.
Mis build combodega keegi muidu mängib - soovitusi?
Endal dual wielded sword+mace hetkel (mõnus hack-n-slash), heavy armor (tasuta 1x full health päevas -> problem, death?), resto (default managa majandab kenasti ära kogu saadud boonustega), pickpocket, sneaking.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Saiapäts
HV kasutaja

|
16.11.2011 23:25:02
|
|
|
Olen pannud journalis ühe madala profiiliga questi aktiivseks ning vaadanud kompassi/kaarti mitte mingit markerit pole
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
16.11.2011 23:30:00
|
|
|
Kuidas üldse kellegagi kaubelda saab? Ei ole sellist valikut leidnud ühegi müüja juures...
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
16.11.2011 23:31:55
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Kuidas üldse kellegagi kaubelda saab? Ei ole sellist valikut leidnud ühegi müüja juures... |
"What do you have for sale"
Kui keegi midagi müüb, siis on see valik ka olemas. Vahest vaja dialoogi mitu korda proovida enne kui ta muu möla ära räägib ja siis võib äri teha. Mõni ei müü väljaspool oma poodi ka midagi. Mõni müüb.
Poed enamasti 08-20 lahti.
viimati muutis Archangel 16.11.2011 23:32:06, muudetud 1 kord |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
16.11.2011 23:32:04
|
|
|
no kurat need Giantid mingid elukutselid pesapallurid sellist 6hulendu sai tehtud...
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
16.11.2011 23:34:31
|
|
|
kala1 kirjutas: |
no kurat need Giantid mingid elukutselid pesapallurid sellist 6hulendu sai tehtud... |
Ma ise lendasin 100m üles ja surnud.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
16.11.2011 23:35:01
|
|
|
Lausa vastik lugeda, kuidas osad on nii n00barid, et kui iga quest ei näita _täpselt_ kuhu minna hakkavad sõna võtma ja kaeblema
küsimine ja arutamine normaalne, aga liiga palju ikka.. njah.
wghatever--
keegi küsis, kus
SMELTERIT
leida,
Whiterunis kohe värava juures, kus tädi väljas asju müüb/teeb. veidi maja taguse poole suur MUST KATEL!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
16.11.2011 23:37:02
|
|
|
Questi jaoks on ju see hea spell, misiganes selle nimi ei ole, castid, siis näitab nagu unreal tournamentis helendavat toru, kuhu suunas minema peab:) LIIGA OP, kuid konsoolilastele ilmselt hädavajalik lisavidin, imelik, et mäng alguses seda mimteid kordi ei pakkunud, et kasuta ikka seda ...
aga
Minul HD6850 kaardiga võtab selle modiga laggima raigelt. Kui muidu on 30+ fps, et ei nõksuta, siis selle modiga võtab pildi jõnksama:/
kas teen midagi valesti, modi ei ole mõeldud ati kaartidele või 6850 on sitt?
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tqz
Kreisi kasutaja

|
16.11.2011 23:40:07
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
Selle generatsiooni ühed parimad mängud jäävad vaatenurga pärast mängimata. Braavo. |
See polnud küll ainus põhjus, kuid 1st person vaate puudumine jätab minu jaoks juba negatiivse esmamulje ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
bulldozer
Aeg Maha 2a
|
16.11.2011 23:43:41
|
|
|
Kus küll sellised noobid tulevad
Kui ei oska ikka arvuti mänge mängida, siis tuleks neist ikka pika kaarega mööduda.
Aga ega kõik ei peaegu oskama mängida mänge kuna mõne jaoks on mängude mängimine üldse elukutse ja need oskavad kõige paremini.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
16.11.2011 23:51:14
|
|
|
Mulle tuli just korraga 1 ice dragon ja 2 ancient dragonit kallale. Juba ühe ancient dragoniga võib master raskusastme peal raske olla, hoolimata sellest, et ma lvl 46 Kui ta ikka sinu ees maandub, siis võtab 1 hitiga maha kah tihti
Täna sattusin sellise osta
Ma kuskil dwarven ruinides proovisin ükskord clairvoyance spelli ja see näitas jumala valesti
viimati muutis Velociraptor 16.11.2011 23:55:40, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ObNixilis
HV kasutaja

|
16.11.2011 23:53:19
|
|
|
Quest markerid küll vajalikud ei ole ja seda spelli ka ei kipu kasutama mis teed näitab.. ainult 1 kord oli vaja kui ma väikesest hauakambrist mingit amuleti üles ei leindnud. panin siis seda spelli.. läksin helendava toru järgi, aga ikka ei leidnud üles. Mingi bug oli.. läksin hiljem uuesti siis oli asi olemas.
Questide juures võiks veits pikem seletus olla. Mul mingi quest kus kirjas et pean mingi vennaga rääkima... võiks see ka kirjas olla kus asulas ta on. Ilmselt see vant kes questi andis seletas, aga ma ei mäleta enam... nii palju asju vahepeal juhtunud.
Leidin ka esimese dwarven ruins'i üles... lõpus on mingi värgendus kuhu peak miskit sisse toppima, aga pole aru saand veel mida. üritasin raamatuid lugeda, aga ei leidnud midagi. Nüüd lähen kolan varemetes ringi ja üritan algul ebavajalikena tundunuid asju kaasa vedada
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eliit
HV vaatleja
|
17.11.2011 00:04:18
|
|
|
Neid dwarven võtmeid saab ainult questi kaudu kätte oma kogemuse järgi. Ise kobistasin ühe otsa Riftenis, algatas questi.
Keegi teab kust Daedra südameid leida saab? Tahaks armorit teha aga krt ei leia tee mis tahad.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
17.11.2011 00:09:05
|
|
|
Vylx kirjutas: |
Imo see et kõik questiks vajalik pole sul näkku paisatud manuali näol on just mõnus vanakooli nostlgia. Vahepeal see WoW'i generatsioon nämmutati liialt ära nende quest markeritega - kulge punktist A, punkti B, kliki 5x ja quest completed - samahästi võiks lihtsalt mingi boti jätta mängima.. oeh.
Mis build combodega keegi muidu mängib - soovitusi?
Endal dual wielded sword+mace hetkel (mõnus hack-n-slash), heavy armor (tasuta 1x full health päevas -> problem, death?), resto (default managa majandab kenasti ära kogu saadud boonustega), pickpocket, sneaking. |
1h blade + kilp/destruction/restoration või vibu või dualwield magic, sealjas heavy armor. Nende tootmisskillidega pole veel jännanud, vaja perke mujale
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.11.2011 00:16:23
|
|
|
Eliit kirjutas: |
Neid dwarven võtmeid saab ainult questi kaudu kätte oma kogemuse järgi. Ise kobistasin ühe otsa Riftenis, algatas questi.
Keegi teab kust Daedra südameid leida saab? Tahaks armorit teha aga krt ei leia tee mis tahad. |
1 oli seal companionite majas kuskil laua/riiuli peal. Azura questi ajal tulevad mingid tüübid vastu, kellelt saad lootida. Maagide juures müüs üks tüüp neid ja windhelmis. Foreswornide kakeldes olen ma ka neid leidnud(mingid kindlad tüübid, bossid vist). Mehrunesi questi tehes tuleb sulle ka deadrasi vastu..
Kõige lihtsam on lihtsalt oodata kuni vendorid oma stocki uuendavad(tavaliselt 48h)
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
17.11.2011 00:19:32
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Erinevalt eelmistest TES-idest pole Skyrimis mingeid klasse. |
Tõesti? Ma ei mäleta, et oleksin Oblivionis mingi klassi valiku teinud. Mängisin, kuidas tahtsin ja vastavalt sellele ka oskused arenesid. Sama oli minu mäletamistmööda ka Morrowindiga.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.11.2011 00:21:55
|
|
|
tonism kirjutas: |
DrZ kirjutas: |
Erinevalt eelmistest TES-idest pole Skyrimis mingeid klasse. |
Tõesti? Ma ei mäleta, et oleksin Oblivionis mingi klassi valiku teinud. Mängisin, kuidas tahtsin ja vastavalt sellele ka oskused arenesid. Sama oli minu mäletamistmööda ka Morrowindiga. |
Kõiki skille võisid sa muidugi teha, aga major skillid(ise valisid) olid alguses kõrgemad ja ainult need viisid character levelit edasi.
viimati muutis Velociraptor 17.11.2011 00:27:32, muudetud 3 korda |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
17.11.2011 00:25:35
|
|
|
Kui aidata ei taha, siis pole vaja ka mögiseda. Arvestades Skyrimi idiootset UId pole ime, et asjad segaseks jäävad.
Saiapäts kirjutas: |
Olen pannud journalis ühe madala profiiliga questi aktiivseks ning vaadanud kompassi/kaarti mitte mingit markerit pole  |
"Vähemtähtsate" (e. miscellaneous) questide jaoks on vaja klikkida nii questi kui ka selle konkreetse ülesande peale, et nool ilmuks. Muude questide puhul aitab vaid questile klikkimisest.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
17.11.2011 00:42:27
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Kuidas üldse kellegagi kaubelda saab? Ei ole sellist valikut leidnud ühegi müüja juures... |
Kui keegi midagi müüb, siis on see valik ka olemas. Vahest vaja dialoogi mitu korda proovida enne kui ta muu möla ära räägib ja siis võib äri teha. Mõni ei müü väljaspool oma poodi ka midagi. Mõni müüb.
Poed enamasti 08-20 lahti. |
Ma mõtlesin pigem tingimist, ehk hinna langetamist, nagu Oblivionis oli.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
17.11.2011 00:48:43
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Poed enamasti 08-20 lahti. |
Ma mõtlesin pigem tingimist, ehk hinna langetamist, nagu Oblivionis oli. |
Vist ei ole üldse. Itemeid on, mis seda mõjutavad ning perkid. Kui on mingi kauplemisvõimalus siis olen ma ka pime.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
17.11.2011 01:06:21
|
|
|
praegu kah päris pingsalt mänginud. Lvl 36.
Tegin siis assassin tegelase. Dual dagger, sneak, light armor, lockpicking, speech.
Ütleme nii, et tore teha 30x critte, kuid kui vastased mind näevad siis suht sitt seis. 1vs1 head on saad valusalt tappa.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
17.11.2011 01:33:44
|
|
|
Keegi on Companionsi missioonid lõpuni teinud või need kolm tegelast jäävadki neid genereerima?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|