Kus kohast võiks leida appriserit, et talle neid tundmatuid lillasid gem'e uurida viia. Pool kaarti läbijoostud selle GPS spelliga, kuid pole siiani õnnestunud jutule saada kellegagi - juhatas Kynesgrove juurde võpsikusse. lvl12 jaoks kisub kant veidi kahtlaseks seal..
Pickpocketi valdkonnast huvitav tähelepanek, et magavalt inimeselt on riideid kordi kergem ära röövida seljast, kui ta mõõka käest
Spoiler
Kui mõtled unusual gem'e, siis mina sain nende kohta niipalju teada, et riftenisse minnes näitasin neid linnas mingile tüübile kes ise rääkima tuli(paar maja värava juurest edasi) ja ta saatis mind thieves guildi ja praegu pean full memberiks saama, siis saan täpsemalt teada.
Mängus ta päris nii jõhker ei tundu, aga aimu annab küll.
Palju fps muutus?
Minu puhul muud vahet pole kui kas asi on hädapärast mängitav või sisuliselt mängitamatu. Ka loading aeg kasvas kordades. Then again, läpparid, olgugi, et i7, 8GB RAM ja GT555M, polegi mängimiseks.
Ma sain need samad 3 tüüpi kaela omale, aga saatjaks oli keegi 3aria. Pole aimugi kes see veel on
Tüübid kartsid rämedalt isegi põlvekõrgusesse vette minna ja sealt ma nad vibuga maha lasingi.
Jõin Ennast konkreetselt teiselepoole skyrim'i. Alustasin Dawnstar'i baaris ja ärkasin Markathi templis...
Jama on see, et Dawnstaris oli üks quest just lõppemas ja nüüd jäi pooleli... Fast travelit ei taha ka nagu kasutada.
// Ah load game lihtsalt. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Kus kohast võiks leida appriserit, et talle neid tundmatuid lillasid gem'e uurida viia. Pool kaarti läbijoostud selle GPS spelliga, kuid pole siiani õnnestunud jutule saada kellegagi - juhatas Kynesgrove juurde võpsikusse. lvl12 jaoks kisub kant veidi kahtlaseks seal..
Pickpocketi valdkonnast huvitav tähelepanek, et magavalt inimeselt on riideid kordi kergem ära röövida seljast, kui ta mõõka käest
Spoiler
Kui mõtled unusual gem'e, siis mina sain nende kohta niipalju teada, et riftenisse minnes näitasin neid linnas mingile tüübile kes ise rääkima tuli(paar maja värava juurest edasi) ja ta saatis mind thieves guildi ja praegu pean full memberiks saama, siis saan täpsemalt teada.
Spoiler
Kui juba thieves guildi liige oled, räägi guildi baaris Vexiga (hallide juustega naine). Ta ütleb sulle mis gem see on ja siis ütleb et ta ostaks sult selle ära, aga üksi on need väärtusetud. Siis saad questi, kus tuleb koguda neid 24 tükki. Mina isiklikult naersin selle üle ja pole seda questi enam vaadanud kah. Oblivionis Nirnroote otsides oli vähemalt vihjed olemas, kust neid leida, aga need gemid aint kuskil rikaste omanduses (mina ise panin ühe Companionite keldrist rotti)
Sain omale mingisuguse Wabbajack staffi, mis saadab random spelli teele, ühe questi rewardina. Eriti hea on tugevamaid vastaseid sellega maha võtta, sest mõnikord lendab sealt konkreetselt mingi "drop dead" spell välja...
Teine kord muudetakse ohver kanaks, jäneseks, kitseks vms loomaks (Määratud ajaks). Mingi Daedra tüüp on paar korda minu kasuks võitlema tulnud. Halvemal juhul healib vastase terveks _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Mida kauem seda mängu mängida, seda halvemaks muutub jõudlus. Kui esimesel päeval oli teemaks kõik põhjas + FXAA ning siidne jooksmine, siis nüüd pidin viimasena mainitu maha võtma, sest FPS hakkas juba alla 30 kukkuma. Instades, kus peaks ometi olema nullilähedane koormus, kukkus FPS alla 20.
Jepp mul tuli ka mingi 3 kappi peale ei saanud arugi mis ma tegin et nad lubasid õpetust anda.
Ma jooksin lihtsalt teisel pool oja need jobud ei julgenud läbi tulla, siis sealt sain nende näod mõnusasti nooli täis lasta
...
Minu puhul muud vahet pole kui kas asi on hädapärast mängitav või sisuliselt mängitamatu. Ka loading aeg kasvas kordades. Then again, läpparid, olgugi, et i7, 8GB RAM ja GT555M, polegi mängimiseks.
Pikema uurimise tulemusena selgus, et DX10 Sharpen ei tööta üldse ning DX9 puhul ei suuda mäng enam GT555M üles leida ning jooksutab seda Inteli-ga. Pole ime, et see mul ei toiminud siis. Igatahes tundub, et Optimus süsteemi omanikel see "mod" ei tööta.
Sain smithingu ka piisavalt kõrgeks, et orcish teha
Tank varustus Cut your throat varustus FUN
Panin slideri põhja kah, nüüd on vähemalt nati raskem pelada
Leidsin ka thieves guild armori itemID-d(müüsin kogemata maha)
Panen siia kah, kui kellelgi sama probleem
000D3AC2
000D3AC3
000D3AC4
000D3AC5
Scart kirjutas:
Mida kauem seda mängu mängida, seda halvemaks muutub jõudlus. Kui esimesel päeval oli teemaks kõik põhjas + FXAA ning siidne jooksmine, siis nüüd pidin viimasena mainitu maha võtma, sest FPS hakkas juba alla 30 kukkuma. Instades, kus peaks ometi olema nullilähedane koormus, kukkus FPS alla 20.
Sama asi, ainult et lahingus. Ennem oli stabiilselt 50(ka lahingus) ja mingi hetk hakkas 20 peale langema
viimati muutis Velociraptor 14.11.2011 01:40:07, muudetud 1 kord
Kas mingi modiga seda Khajiiti saba ära ei saa võtta? Vaatan, et sellega on ikka suhteliselt jube töö tehtud ja tuleb riiete seest nii kohmakalt välja
Kas see on muidu normaalne ka, et kohati mu tegelane on vastaste vastu ikka jõle nõrk ja lähedalt meleega lihtsalt ei ole võimalik toime tulla? Ainuke lahendus ongi eemalt stealthis vibuga vaikselt nokkida.
FXAA soovitati üldse maha võtta. Pidi ainult pilti mõttetult uduseks ajam vms. Mul on maas ja pilt on kaunis.
Hetkel lvl 10 ja ei näe küll kuskilt otsast ai level scalingut.Adept (vaikimisi) raskusastmel on iga vähe karmima tegelase vastu võitlemine piisavalt huvitav + sellised keda tasub tervise huvides üldse vältida
Küll aga tunnen loot level scalingut veidike .Lihtsalt pole veel leidnud midagi mis tuntavalt üle minu leveli oleks.Vaikselt on siiski hakanud ogrish asjad tekkima millel rohkem dämmi.
Enamus upgrade punkte olen pannud staminasse, et kiiremini joosta saaks ja rohkem kaasas jõuaks kanda.Korra ka healthi.Magika on suht teisejärguline mulle.Perke olen ladunud just offensive asjadesse, et saaks rohkem dämmi teha vaenlastele.
Tegelikult mul rohkem see probleem, et ma korjan niivõrd palju looti, et traderid on pidevalt rahast tühjad (müün neile maha) ja ma pean magama paar päeva ja mõned questid tegema, et neil jälle raha tekiks
Endal kõige raskem tase valitud ja algus (lvl4 maag) on meeldiv - kui ei jookse eest või jääd paari kolli vahele siis on hambad. Põhjas minig lumehunt tegi kiirelt 1:0.
(edit: ma ei ole hardcore mängur aga viimane raskusaste tundub mõistlik - see elu regeneratsioon, on isegi liiast)
Kui hästi sneak töötab? Pärast laod hunnik punkte ja kollidele seljataha, ei saa ikka hiilida? Või siis ülevõimendatud nagu VtMB - 2 tüüpi räägivad omavahel - veristad ühe ära, teine jalutab lihtsalt minema. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
viimati muutis marcor1 14.11.2011 11:12:10, muudetud 1 kord
Kahju kohe hiire ja klaveriga puiklejatest. UI on best thing selle mängu puhul ja puldiga on megemugav:) Nagu srsly, TÕSISELT hea UI on(y) _________________ Winter is coming...
UI on jah veider kohati.Hiir tihtipeale ei reageeri seal kus peaks/võiks ja sama ka klaviatuuri kohta.nt OK pean vajutama hiirega kui level up tuleb.Klaver ei reageeri.
Samas character creationis oli üldse jubedus.Nii kui hiirega nägu pöörasid lõpetasid sliderid töötamise .Pidi minema üks aste tagasi ja siis edasi, et sliderid jälle klaveriga töötaks.
Kas keegi Tartus laenaks xboxi pulti paariks nädalaks mõne õlle eest? Tagatiseks võin veits pappi või passi jätta.
tomorrow kirjutas:
UI on jah veider kohati.Hiir tihtipeale ei reageeri seal kus peaks/võiks ja sama ka klaviatuuri kohta.nt OK pean vajutama hiirega kui level up tuleb.Klaver ei reageeri.
Samas character creationis oli üldse jubedus.Nii kui hiirega nägu pöörasid lõpetasid sliderid töötamise .Pidi minema üks aste tagasi ja siis edasi, et sliderid jälle klaveriga töötaks.
Esimene patch tegi selle vea korda. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.